Home > Polymer Clay Vase

Polymer Clay Vase

Tags:klei
Advertisement

Polymer Clay Vase

Vindt u uzelf in de behoefte van een bepaalde tafel decor voor een feest, in die lelijke brandwonden in het midden van de tafel veroorzaakt door uw grote oom Fred te verbergen, of om gewoon te sparren die saaie ol 'huiskamer? Nou, je kan ofwel vork over een vuist vol geld (voor iets wat je wel of niet alleen gebruik maken van een of twee keer per jaar), of voor een aanzienlijk bedrag minder Je kunt het !!

Wat is dat!?! Maak mijn eigen Vase? Hoe!?! Waar!?!? MET WAT!?!?!

Ik zal het je vertellen. Polymeer. Klei. Twee eenvoudige woorden die een eindeloos aanbod van creativiteit te creëren. Je kunt beeldhouwen mee, maak je eigen sieraden uit te trekken, maken mallen mee, en zelfs zich te houden aan bepaalde items. Houd u aan bepaalde items?!? Geïntrigeerd?

Met deze gids zal ik laten zien hoe je een fantastisch middelpunt voor uw huis te creëren.

Stap 1: Wat te gebruiken!

Polymer Clay Vase

** First things first, en vooral: Polymer Clay heeft als beoordeling niet giftig maar mag nooit in contact komen met voedsel, voor of na de gebakken. Wilt u bestek, borden bedekken, of glaswerk ervoor zorgen dat ze in een gebied waar ze niet in contact komen met voedingsmiddelen of vloeistoffen worden geplaatst. **

Oke, laten we beginnen:

Benodigde materialen

1. Vaas van het Glas -
Ik gebruikte een vierkante bodem vaas ongeveer 12 "hoog. De vlakke ondergrond is perfect voor het beeldhouwen op, maar afgeronde oppervlakken zo goed werkt

2. Polymer Clay (Ik geef de voorkeur PREMO merk!) -
Koper
Goud
antiek Goud
Zwart
Raw Sienna
gebrande Umber

3. Roller-
Ik gebruikte een acryl roller maar u kunt iets stevig genoeg vervangen. Bijvoorbeeld een glazen fles of Crayola marker zal werken.
** Maak je geen zorgen over de dikte, want het maakt niet uit.

4. Sculpey Bake & obligatietype
Dit is wat maakt de klei te houden aan oppervlakken normaal niet.

-Je Hebt een paar tools, als je niet Clay specifieke instrumenten hebben, kun je bijna alles gebruiken. * Houd rekening met de no-netelig-food-regel.
Ik heb hier een eenvoudig klei tool met een afgeronde uiteinde en een platte schuine rand; Een breinaald (dit zijn gewoon fantastisch!); en een Exact-o-knife (als je laat de kiddos helpen hier, zorg ervoor dat je alle snijden doen). U vindt hier ook een cookie cutter in de vorm van bladeren nodig. Als u geen blad-cookie-frezen heb je kunt echt bladeren gebruiken als een schets. Zorg er wel voor dat ze niet opgedroogd.

Zorg ervoor dat u een schoon werkoppervlak. Je kunt zien dat ik gebruik tegels om te werken, omdat de klei gemakkelijk van hen verwijderd, en zal niet onder ruïneren de tafel.

Ik koos voor een Herten voor mijn Vaas, omdat ze me vaak denken aan Fall, en ondergang was het thema dat ik ging voor. Hier sneed ik een vel papier om het glas te passen, en vervolgens aangegeven op het papier waar ik wilde de herten te gaan, en trok vanaf daar.

Stap 2: Aan de slag

Polymer Clay Vase

De vermelde kleuren zijn degenen die voor de Deer.

Neem 1/4 van elke kleur (De klei wordt al verdeeld voor u, gewoon knippen langs de lijnen), met uitzondering van Black, die je nodig hebt 1/2 van één bar.

Gebruik uw rol om deze kleine stukjes uit plat en leg ze naast elkaar, elkaar overlappende een klein bedrag. Het maakt niet uit in welke volgorde je de strips te plaatsen naast elkaar, want het geheel wordt gemengd op het moment dat je bent klaar. Vouw de klei dan horizontaal (zodat de kleuren lag tegen zichzelf) en blijven rollen totdat u kunt beginnen om te zien de kleuren mengen.

Op dit moment kunt u bepalen of u wilt deze mix te houden, door te gaan, of vouw het een compleet andere manier om een ​​andere kleur te krijgen. Hier gevouwen i verticaal, en bleef het rollen, het veranderen van de vouw ooit tijd totdat ik iets wat ik vond.

Stap 3: Herten Time

Polymer Clay Vase

Nu komt het leuke gedeelte!

* Neem je afgevlakte stuk klei, scheuren in de helft en neem een ​​van die helften en rol het als een jelly roll (Mmm). Het hoeft niet perfect te zijn, want je gaat te hebben om het rond smoosh om de vorm te krijgen. plat Gewoon met de palm van je hand en beginnen met de vorming van het lichaam van de herten (nek en borst).

* U kunt uw stuk klei tegen het beeld te leggen om ervoor te zorgen dat je op het formulier. (Gewoon niet de klei op het papier voor een langere tijd te verlaten, omdat het papier zal beginnen om het polymeer uit de klei uitlogen, zodat u met een droge, kruimelig puinhoop D:.)

* Neem de rest van de klei en rol het in een bal door te rollen in je handpalmen. Nogmaals, niet op zoek naar perfectie. U wilt in staat zijn om te rollen in een kegel volgende. (Gebruik je handpalm aan de ene kant van de bal om het een kegel te maken.)

* Als je het line-up met het hoofd van de herten moet je merken dat je hebt wel een beetje links, voel je vrij om ofwel knijpen of knip de rest van de kegel en leg het opzij.

* Als je eenmaal hebt gekregen het hoofd van de herten hoe je het wilt, je gaat brengen de twee stukken samen. Gebruik uw vingers of de breinaald om de randen glad om een ​​massief stuk te vormen.

* Scheur een klein stukje van de overgebleven klei en een kleine rijst-shape-ball met het. Vervolgens neemt u uw breinaald (of potlood, pen, alles met een taps toelopende rand) en inspringen de klei mee. Dit zal het oor. Het helpt om van te sorteren rond de klei bijna rond het punt van het gereedschap.

* Keer het oor en plak het aan de zijkant van het hoofd van de herten. Gebruik de punt van je instrument om het stokje over, en gebruik dan het topje van je vinger om druk uit te oefenen zodat het vast op er mooi!

Stap 4: fijn afstellen!

Polymer Clay Vase

Laten we geven deze herten wat karakter!

* De ogen zijn de overwinning .... eh, laat staan.
U kunt bijna alles wat je wilt hier gebruiken (kralen, edelstenen, marmer, enz. Zorg ervoor dat het gewoon te smelten als je het stokje in de oven.) En vermijd licht, bleke kleuren of je een ondode Deer hebben. Ik duwde de kraal in de klei hier om een ​​zak te maken. Een schar van Bake en Bond, en druk op de kraal terug in de klei.

* Neem een ​​klein beetje van de extra klei en maak een andere rijst-vormige-ball en toe te passen op de kraal naar een wenkbrauw te maken. Dit verbergt een deel van de rand van de kraal, waardoor het een beetje meer geloof-staat.

* Ik wilde de herten om een ​​beetje meer ingericht, en daarom kon zijn lichaam gewoon niet verlaten. * U kunt als je wilt. Ik heb net een paar regels toegevoegd aan houtnerf te simuleren, het toevoegen van veel krullen en plezier bits.

* De volgende stap is optioneel. Ik heb niet veel op zijn neus, dus ik gesneden uit een beetje van het met het mes tot ik hou van de vorm.

* Zet de herten om en beginnen met het toevoegen kriskras lijnen over de rug van hem. Dit zal de 'lijm' houvast te geven. Nogmaals, niet duwen te diep of je kan de voorzijde van de herten ruïneren.

* Terwijl de herten nog steeds meer dan is turn, voeg de 'lijm'. Voeg een dunne lijn rond de buitenkant van de herten en kronkelende lijnen binnen. ** Overdrijf het niet met de "lijm" of de herten zal gewoon naar beneden glijden naar de bodem van de vaas.

* Druk op de Deer op het glas waar u nog zult moeten ruimte om boven en onder te verfraaien.

Stap 5: Versier

Polymer Clay Vase

Tijd om onze Doe zetten in een Buck!

Nogmaals, ik heb gekozen voor een meer "fantasievolle" kijk dan traditioneel. Als u wilt traditionele, dan met alle middelen, gaan die route.

* Neem eventuele resterende bruine klei gebruikt voor het lichaam van de herten, en een beetje van ongemengde Koper en schud ze bij elkaar.

* Gebruik uw vingers om de grootte van de rol te verminderen. zorg ervoor dat zelfs druk uit te oefenen over de lengte van de rol, of het zal klonterig zijn.

* Blijf rollen tot je de juiste maat voor het gewei te krijgen.

* Als je eenmaal hebt gekregen genoeg stukken, te beginnen leggen ze uit tegen de bovenkant van de herten. Doe dit een stuk in een tijd, want zodra je het waar u het wilt hebt gekregen, dan moet je om het te trekken, gelden de "lijm" en leg het dan terug naar beneden. Het is veel makkelijker op deze manier, maar je kon het bakken en obligatiemarkten zetten, en dan leg ze naar beneden. (De gebakken "lijm" krassen van het glas of het uitgesmeerd onder de klei)

* Houd het toevoegen van uw stukken op deze manier tot je tevreden bent!

Stap 6: Gebladerte!

Polymer Clay Vase

Laat verdoezelen die vreemde stukjes!

* Begin met het uitrollen van een aantal klei in deze kleuren: Antiek Goud, goud, en een combinatie van de twee of Antique en Brown. Scheur stroken van deze verticaal, rollen in een slang, en dan druk ze plat.

* Bespaar tijd met behulp van een Scrubby Pad naar de achterkant van de klei inspringen. Dit zal de achterkant van de klei voldoende structuur voor de "lijm" te houden geven. (En houdt u van de verplichting om kriskras marks over de rug van deze kleine stroken van klei te trekken!)
** Probeer niet om vals te spelen en het gebruik van deze techniek op de achterkant van uw hert, of je verliest al je harde werk op het patroon.

* Als je de lijn op de voorkant van de getekende strip hebt (dit maakt het kijken meer riet / plant dergelijke) toe te voegen aan de 'lijm' aan de achterkant en hechten aan het glas. Krijg hier creatief. Hoe meer kleuren je hebt, hoe meer dynamische het stuk zijn. Het houdt ook alle bladen van gebladerte mengen samen en ziet eruit als een grote homp klei.

* U kunt de tips in, krullen naar beneden, of zelfs in een spiraal om het karakter te geven. Overlappende en onder geklots messen zullen ook diepte te creëren. Vergeet niet de klei zal hechten aan zichzelf, dus als u krullen duw ze in tegen zichzelf. Houd in gedachten ook dat je niet iets willen steken uit, probeer het zo dicht mogelijk bij het glas als je kunt houden. Hoewel duurzaam wanneer gebakken, kan Polymer Clay nog steeds te breken.

* Nu is je kans om te gek! Voeg zo veel loof, zo lang of kort als je wilt; toe te voegen kralen, glazen edelstenen, marmer, wat dan ook! Het is allemaal aan jou. Maar dit is de meest tijdrovende stap, want als je eenmaal hebt in de ruimten rond de herten te vullen, zult u niet in staat zijn om de vaas naar beneden meer liggen.
** Als u een glas gem of marmer, de 'lijm' toe te voegen alleen wont zijn plaats te houden. U moet een soort van een anker voor de edelsteen te creëren. Plaats een schar van bakken en band, op de achterkant van de gem, drukt u op tegen het glas, en dan wikkel een spoel van klei rond de gem. Dit zal de edelsteen te houden van knallen.

* Ik voegde een boom op de rug, want om bladeren te hebben moeten we een boom hebben .. recht !? Gebruik gewoon meer van de bruine en koper werveling mix, of zelfs bruin en goud. Wat je wilt! Vlak de logs zoals je de bladeren deed, drukt u op de scrubby pad in de rug, en ta-dah! Insta-boom!

Stap 7: Bladeren!

Polymer Clay Vase

Maak je geen zorgen, deze die je gewoon te harken!

* Ik de rest van mijn goud voor deze stap. Rol het plat, draai het om en bedek de rug met scrubby-pad-afdrukken.

* Na de achterzijde van de klei wordt geweven, draai het terug over en gebruik je Snijder van het blad (of blad) uit te snijden verschillende bladeren. Ik had een paar blad kotters hier, dus ik kon een variatie. Zodra u alle bladeren uit de klei die je kunt krijgen hebt gekregen, rol het op en strijk het weer uit. U kunt blijven doen totdat je niet meer ten minste één blad van te maken kan krijgen.

* Gebruik je breinaald of gereedschap om de nerven in de klei te trekken. Met slechts een kleine hoeveelheid druk op een diepe groef in de klei te krijgen.

* Wanneer u alle bladeren gedaan hebt gekregen, draai ze om, voeg een beetje bakken en obligaties en van toepassing zijn op het glas maar je past.

Stap 8: Bak en Paint!

Polymer Clay Vase

Tijd om te koken!

* Voordat u de oven voorverwarmen, stelt u uw oven rack naar de plaats waar je de vaas past zonder het aanraken van de zijkanten of de verwarmingselementen. (Ik gebruikte mijn Kitchen Oven, omdat dit stuk zo groot was. {U kunt uw vaartuig oven te gebruiken voor kleinere stukken, als je die hebt. Anders Kitchen oven is prima.}) Stel de temperatuur voor de 275 F en koken voor ongeveer 45 minuten.
** Als je gaat doen een aantal ernstige bakken met klei, ik sterk stel voor dat je een vier dollar oventhermometer kopen. Dit zal u vertellen welke temperatuur de oven momenteel draait op, en houd je spullen uit het verbranden!

* Laat het stuk volledig afkoelen voordat u begint porren is. (Het glas was nog heet een uur of twee na het bakken, dus wees voorzichtig bij het omgaan met).

* Nu is om de verf toe te voegen. Deze stap is optioneel, omdat uw stuk zal ziet er fantastisch uit, met of zonder. Dit zijn gewoon normale ambachtelijke acryl, verkrijgbaar bij elke ambachtelijke winkel en zijn vrij goedkoop. Dit is een mengsel van donkerbruin en koper / rood.

* Brush op de verf mengsel op alles wat je wilt om diepte te geven en veeg hem dan uit. Deze stap wordt het best uitgevoerd in kleine stukjes, zodat u kunt afvegen sommige van de verf, terwijl het nog nat is. Een spons of papieren handdoek zal mooi doen. Als de verf droogt te snel of vóór krijg je een kans om het te vegen, een papieren handdoek met wat alcohol zal de verf te verwijderen.
** Als verf komt op het glas, wees maar niet bang, veeg het af.

* Zodra u dit aan alle vier zijden gedaan heb ... neem een ​​adempauze, want je bent klaar! Laat het volledig drogen en enkele mooie bloemen aan uw vaas te vullen!

Advertisement

Related Articles

 • Tutorial: Peper DIY Neko Atsume Phone Charm - Polymer Clay
  Tutorial: Peper DIY Neko Atsume Phone Charm - Polymer Clay

  In deze video zal ik laten zien hoe je Pepper maken van Neko atsume !!! Dus wat is uw fav. kat in dit spel? Gelieve Net als de video als je ervan genoten! Bedankt voor het kijken en Tevreden 'Abonneren' aan mijn zenders. Heb je je eigen te maken? Ik

 • Polymer Clay Bear Honey Jar Holder Gifts
  Polymer Clay Bear Honey Jar Holder Gifts

  Ik kocht potjes van lokale honing om weg te geven als kerstcadeaus. Elke beer was persoonlijk naar de ontvanger annd hun favoriete items (ex. Cupcakes!) Lijst van Bears in deze Instructable Honey Jar Bear 1: fezzen zijn Koel Honey Bear Honey Jar Bear

 • Polymer Clay Eten Oorbellen
  Polymer Clay Eten Oorbellen

  Vandaag zal ik je laten zien hoe te maken: Polymer Clay Eten Oorbellen * Opmerking- Ik ben een beginner op polymeer klei, dus als je iets hebt om te suggereren dat zou zeer gewaardeerd worden! Wat je nodig zult hebben: Snijplank Elke vorm van snijger

 • DIY het geheime leven van huisdieren Polymer Clay Gidget Cotton Candy
  DIY het geheime leven van huisdieren Polymer Clay Gidget Cotton Candy

  Hier is een kleine mash up van een heerlijke traktatie en een super leuke kleine hond in de aankomende film 'The Secret Life of huisdieren' '. Leer hoe u uw eigen suikerspin gidget charme te maken! Veel plezier!! DIY Polymer Clay Summer Oorbellen Ban

 • URSULA Little Mermaid Polymer Clay manchet
  URSULA Little Mermaid Polymer Clay manchet

  Ik heb deze manchet gebaseerd op Disney's Ursula limited edition designer collectie schurken pop. Ik ben momenteel al liefdevolle maken Disney geïnspireerd bedels en hangers van klei, maar dit is mijn eerste schurk karakter. Ze zag er schattig wannee

 • Harry Potter Hedwig Uil Polymer Clay Ketting
  Harry Potter Hedwig Uil Polymer Clay Ketting

  Beeldhouwen de schattige Hedwig tijdens de vlucht lijkt misschien ontmoedigend, maar ik maakte dit project te worden gemaakt door zowel beginners als gevorderden klei crafters. Het maakt een zeer leuke gift voor Harry Potter fans of draag het voor je

 • Tutorial: Miniatuur Pickle Jar - Polymer Clay
  Tutorial: Miniatuur Pickle Jar - Polymer Clay

  Hi Sweets! Ik hoop dat je klaar voor miniatuur augurken. Als je iets als ik dan je in liefde met hen. In deze tutorial ga ik je laten zien hoe miniatuur klei augurken te maken. Ik hoop dat je het leuk vind. Gelieve Net als de video als je ervan genot

 • Beeldhouwen met Polymer Clay
  Beeldhouwen met Polymer Clay

  Polymer klei is geweldig spul. Het is goedkoop, gemakkelijk te vinden, en kan worden gegoten in alles wat je kunt dromen. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het spelen met de klei als een manier om mijn creatieve energie uit de buurt van video

 • How To Make A Glow-in-the-Dark Switch Plate (gemaakt van Polymer Clay)
  How To Make A Glow-in-the-Dark Switch Plate (gemaakt van Polymer Clay)

  Eens wakker geworden in het midden van de nacht en kan het niet vinden de lichtschakelaar? Dit is uw oplossing! Dit polymeer klei hoes past over uw bestaande switch bord. Als u uw interieur te veranderen kun je gewoon verwijderen van de schroeven en

 • Lush Mini Bath Bombs Collab - Fimo Polymer Clay
  Lush Mini Bath Bombs Collab - Fimo Polymer Clay

  Hello snoep! Vandaag heb ik een #fun weelderige #collab waar ik en Sergent Guimauve maken ons 5 meest fav #Lush bruisballen. Ik hoop dat u geniet van onze video's! Gelieve Net als de video als je ervan genoten! Bedankt voor het kijken en Tevreden 'Ab

 • Hoe maak je Clay Leaf - Polymer Clay Ideeën

  Let altijd op de bovenstaande video VOOR EENVOUDIGE STAPPEN Hier is heel gemakkelijk Clay Leaf making tutorial. Deze klei Leaf zijn zo makkelijk te maken dat zelfs je 6-7 jaar oud kind kan maken. In dit Clay Leaf project, gebruikten we alleen die ite

 • Pony Polymer Clay Tutorial
  Pony Polymer Clay Tutorial

  Polymeer klei een PVC gebaseerd klei die middels een conventionele oven verhardt. Het is beschikbaar in de meeste ambachtelijke winkels en is verkrijgbaar in vele kleuren en effecten (doorschijnend, schittert, glow in the dark, etc). Deze tutorial za

 • Polymer Clay Ball of Mystery Pendant
  Polymer Clay Ball of Mystery Pendant

  Dus ik zag dat Instructables had sieraden wedstrijd gaande. Dus ik wilde gaan en ik dacht aan wat ik kon doen, toen herinnerde ik me dit. Ik soort zette dit af voor een tijdje, maar de deadline kwam snel dus ik eindelijk mezelf om het zo te doen, te

 • DIY Polymer Clay Fantasy Gnome Ketting | Ambacht van het Geven

  Hallo daar! Wat een cutiepastei! Ik ben het absoluut genieten van het maken van deze kleintjes. Ze zijn zo leuk en iedereen blijkt zo anders! Dit zou een super leuk cadeau voor iemand die fantasiewezens geniet van te maken. U kunt het haar toe te voe

 • Damast Polymer Clay hangers!
  Damast Polymer Clay hangers!

  Damast Polymer Clay hangers! Het is gemakkelijk om deze kleurrijke hangers te maken! Toen alles was gezegd en gedaan ... Ik vond het damast die de beste! Stap 1: Supplies! Je hoeft alleen maar de oven bakken klei, zoals deze witte sculpey. (En een ov

 • #Redo Tag - Super Mario Mushroom oorbellen - Polymer Clay
  #Redo Tag - Super Mario Mushroom oorbellen - Polymer Clay

  HI Sweets ~ Vandaag zal ik het doen van een #remake tag van #super #marip #mushroom. Ik maakte deze lang geleden op mijn #blog en ik dacht dat het leuk om ze remake zou zijn. Gelieve Net als de video als je ervan genoten! Bedankt voor het kijken en T

 • Hoe te Polymer Clay kralen maken
  Hoe te Polymer Clay kralen maken

  Ik ben dol op vrij grote polymeer klei kralen maken, maar hoe groter de korrel, hoe zwaarder het gewicht, dat is niet goed voor sieraden. Ik besloot met behulp van een houten "filler" kraal zou kunnen helpen gekapt het gewicht. Blijkt dat het de

 • DIY Deadpool Polymer Clay ketting en oorbellen | Ambacht van het Geven

  Hallo daar! Hoe anders is enthousiast voor Deadpool uit te zijn gekomen !? In deze video kun je leren hoe je je eigen Deadpool oorbellen en een ketting maken van Polymer Clay. Een leuke DIY project te genieten! Schrijf je hier in: https: //www.youtub

 • Damast Polymer Clay Jewelry gerechten!
  Damast Polymer Clay Jewelry gerechten!

  Damast Polymer Clay Jewelry gerechten! Elegante manier om bij te houden van ringen of armbanden te houden! Een tijdje terug, heb ik een aantal mooie Damast Hangers! En ik hou van de techniek zoveel ik wilde het opnieuw doen! Dus ik maakte weinig deli