Home > Peacock Costume for Kids

Peacock Costume for Kids

Tags:halloween
Advertisement

Peacock Costume for Kids

Toen mijn dochter vertelde me dat ze wilde een pauw voor Halloween zijn, we googlede veel leuke jurken met tule en veren. Maar wat ze echt wilde was om een ​​"nauwkeurige" pauw zijn - bruin stripey vleugels, gele poten en een staart die omhoog of omlaag zou kunnen gaan of niet. Dus hebben we gekeken naar veel foto's van echte pauwen, trok een aantal diagrammen, en ging aan de slag !!!

Stap 1: Costume basics

Peacock Costume for Kids

De basis voor dit kostuum is heel eenvoudig:
Yellow panty
Blauw shirt en korte broek (of leggings afgesneden om de lengte die u wilt)
Hoofdband
coulissen
Staart - veel en veel veren

Stap 2: basis voor de Wings

Peacock Costume for Kids

Voor de vleugels die u nodig heeft gevoeld in de gewenste kleur. Gevoeld door de werf werkt geweldig voor de basis van de vleugels en u kunt afzonderlijke vellen gebruiken voor de veren.

Ik gemeten mijn dochters armen van schouder aan pols en gebruikt dat voor de lengte van de vleugel. Dan eyeballed ik de druppel en de curve en knip ze uit.

Hechten elastische lussen aan beide bovenzijden van de vleugel. Naaien het beste werkt. Ik had betrekking op de ruwe uiteinden van het elastiek met meer gevoeld, maar het is niet nodig.

Meet de afstand tussen de schouderbladen en snijd twee rechthoeken van vilt, dat zijn die afstand x 3 inch (voor mij zijn ze 9 x 3 ").

Sandwich het inwendige uiteinden van de vleugels tussen de rechthoeken en naai volledig rond de omtrek.

Stap 3: Het toevoegen van Wing Veren

Peacock Costume for Kids

In plaats van aankoop en naai guinea veren, koos ik voor vilt om alle klappen te weerstaan! Mijn dochter stond erop dat ze dus we gekleurde zigzag strepen werden gestreept op het vilt met stof markers VOORDAT Ik sneed veren.

Snijd veer vormen en inkeping de zijkanten voor een gevederde look. Op de vleugels zijn er ongeveer 40 veren per kant.

Vanaf de onderkant van de vleugels, lay-out en speld de veren op zijn plaats en naai over alle veren tops in een lange rij. Herhaal dit met elke laag van veren. De top veren zijn dan hot-gelijmd op zijn plaats en alle naai-lijnen zijn verborgen.

Stap 4: het naaien van de staart samen

Peacock Costume for Kids

Ik gebruikte ongeveer 1/2 yard van kostuum satijn en 1/2 erf van katoen.

Meet vanaf de taille van het kind op de vloer en dan is de lengte over de rug van hun taille, waar de staart zal hechten aan de taille. Je wilt niet dat deze meting te wikkelen rond de taille.

Op een groot vel papier te tekenen een T met deze metingen.

Vouw de T op de verticale lijn en de afstemming van de uiteinden van de horizontale lijn en snijd door beide lagen in een hoek en ronde uit de bodem om een ​​scheur-drop vorm te komen met de platte top.

Deze gebruiken voor het patroon, snijd uit elk van de katoen en satijn.

Met de goede kanten op elkaar, naai met een 5/8 "naad en laat de bovenkant open is. Klem de bochten als je wilt en sla rechtsaf kant naar buiten en druk op de katoenmarkt kant.

Stap 5: Het toevoegen van The Frame

Omdat mijn dochter wilde haar staart om rechtop te staan, moest ik een kader toe te voegen. Als je van plan bent alleen het dragen van de staart naar beneden, kunt u deze stap overslaan.

Je zult wire hangars (ik gebruikte 2) nodig

Uitpakken van de gedraaide uiteinden en strek zoveel als je kunt. Twist uiteinden van 2 verschillende hangars om jezelf een lange draad en vouw in de helft (maar met afgeronde, niet puntig uiteinde) en glijden in de staart. Strek het uit en vul de randen van het weefsel staart.

Met behulp van de rits voet op uw naaimachine, stik door beide lagen van de staart zo dicht mogelijk bij de draad als je kunt krijgen een behuizing voor de draad te maken en te houden op zijn plaats.

Stap 6: Zet de tailleband

Peacock Costume for Kids

Snijd 2 rechthoeken stof lang genoeg om rond de taille en overlap. Mine zijn 3 "x 27"

Met de goede kanten op elkaar, naai ze samen langs één lange zijde en druk op 1/4 "in alle andere kanten.

Bevestig deze band aan de staart op dezelfde manier als met dubbele plooi biasband: line-up ruwe randen aan de ene kant en naai goede kanten op elkaar (ik heb 1/4 "naad) en klap de hele ting over en naai rond alle kanten met de rauwe randen verscholen in.

Voeg klittenband aan elke kant voor het bevestigen.

Stap 7: Het toevoegen van Veren

Ik kocht veren op Amazon dat 10-12 "lengtes waren en gelaagd hen. Ik gebruikte ongeveer 90 veren voor deze staart.

Zoek een aantal films die u heb willen om naar te kijken voor een tijdje.

Om gewicht te verminderen en te voorkomen dat de veren van net af te scheuren, ik met de hand gestikt ook de veren op te beginnen met de buitenrand en gelaagdheid in. Het dichtst bij de broeksband Ik gebruikte een aantal glittery decoratieve veren die een goede dekking en een beetje bling gaf! Na mijn dochter probeerde het op, ging ik dan terug in en warme gelijmd enkele van de stengels bepaald dat gehouden flippen.

Stap 8: Raise The Tail

Peacock Costume for Kids

Je moet vislijn of een andere even sterk, maar duidelijke rode draad in twee stukken.

Met behulp van een naald met een oog groot genoeg om de vislijn tegemoet te komen, naai de lijn op de staart om ervoor te zorgen dat u naait rond de rand van het frame, zodat het gewicht van de staart niet de steken uit de stof niet te trekken.

De witte spoelen van draad in het beeld merk waar ik naaide de lijn op de staart, maar als je de curve van de staart als de top van een klok voorstellen, je wilt dat ze op ongeveer 10 en 2.

Stap 9: Het houden van de Staart In Place

Peacock Costume for Kids

Op elke moet van het t-shirt, naai een klittenband stuk langs de naad lijn van de schouder.

Naai het tegenovergestelde stuk een stuk vilt en bevestig vervolgens de vilt aan de ene kant alleen in de buurt van de nek.

Dit geeft je een flap met klittenband die het mogelijk maakt de vislijn om heen en weer te schuiven, maar zal houden afglijdt de schouders geven.

Voeg veiligheidsspelden aan het eind van de vislijn. U kunt ook vilt toe te voegen aan de band te versterken ten opzichte van het gewicht van de opgeheven staart.

Stap 10: Eindproduct

Mijn dochter kon niet verhogen of verlagen de staart op wil en het duurde enige hulp nodig om het te krijgen, maar ze kon dragen ofwel verhoogd of verlaagd.

We liepen de lijn door de schouder kleppen en hief toen de staart en speldde de lijnen in haar tailleband. Ze droeg het als dit voor trick-or-behandeling en een kerk partij waar de kinderen deed veel rond te rennen en het hield echt goed !!!

Advertisement

Related Articles

 • No-Naai Two-Face Costume (Lego Kids Version)
  No-Naai Two-Face Costume (Lego Kids Version)

  Mijn oudste zoon wilde zijn "Two-Face" van Batman (aka Harvey Dent) voor Halloween dit jaar. Als de acht-jarige dat hij was toen ik dit Instructable schreef, zijn belangrijkste blootstelling aan de Two-Face was de LEGO Batman Video Game. Ik zoch

 • 18 "Doll Peacock Costume
  18 "Doll Peacock Costume

  Dit kostuum werkt ook voor American Girl Doll Brand, Target Brand, Walmart Brand, en 18 "poppen Sorry voor de slechte foto's die zij zijn afkomstig uit de Ipod 4 :( Stap 1: The Hair Voor de poppen haar alles wat ik deed was een deel van het haar te z

 • Robot Costume for Kids
  Robot Costume for Kids

  De sleutel tot het maken van een kostuum een ​​wiggly drie jaar oud (immers mijn wiggly drie jaar) is het flexibel en niet-constrictieve mogelijk te maken. Ik heb wel een aantal naaien voor dit kostuum, maar het is heel goed mogelijk om het te maken

 • Super-Duper Peacock Costume
  Super-Duper Peacock Costume

  http://www.facebook.com/photo.php?v=10152084227766531 Laten we eens kijken, zal ik beginnen met je een beetje te vertellen over mijn ervaring. Allereerst, ik ben een grote Halloween fanaat. Ik maak altijd mijn eigen kostuum en beginnen ten minste 2 m

 • Peacock Costume
  Peacock Costume

  Benodigdheden voor pauw rok: 50-100 pauwenveren 1.5 yards blauwe chiffon stof 0,5 yards blauw fluweel naald & blauwe draad thin blauwachtig lint 2 knoppen naaimachine Ik heb een vriend die pauwen op haar boerderij heeft. Ze heeft veel veren, omdat de

 • Geen naai MAP Costume-Easy kids costume
  Geen naai MAP Costume-Easy kids costume

  Makkelijk last minute kostuum idee. Alles wat je nodig hebt is stof, een lijmpistool, schaar en 1 uur. Mijn zoon houdt van geografie en wilde naar een kaart voor Halloween zijn. Niet bepaald een populaire kostuum, dus ik kwam met dit. Ik denk niet na

 • Peuter / Kid Octopus Costume
  Peuter / Kid Octopus Costume

  Ten eerste heb ik om krediet te geven aan een ander Instructable die mij op het idee om een ​​sweatshirt en sokken te gebruiken voor dit kostuum gaf. Het heet No-naai octopus kostuum en het is geweldig, ga check it out! Mijn versie gaat om een ​​paar

 • Kids Star Lord Costume
  Kids Star Lord Costume

  Dit is mijn Star Heer Kostuum gemaakt voor mijn zoon deze Halloween. As Usual Ik probeer en maak wat ik kan voor zo weinig mogelijk kosten laag te houden. Hier is het eindproduct. Stap 1: Verzamel uw materialen Om ervoor te zorgen Dit heb ik gebruikt

 • Kids Voice Veranderen Robot Costume
  Kids Voice Veranderen Robot Costume

  Dit was een kostuum hebben we 7 jaar oude Thomas 2 Halloweens geleden. Het werd gemaakt van kartonnen dozen, 2 aluminium blikjes met LED's voor de ogen, folie tape, droger buis, een Velleman voice-wisselaar kit en een VU meter circuit Ik sloeg samen

 • Kids Batman Costume
  Kids Batman Costume

  Dit was mijn oplossing voor een leuke geen naaien Batman kostuum voor mijn jongens! Het was erg makkelijk om te maken en de jongens vonden het geweldig dat een Batman-trio met hun grote zus. Stap 1: Materialen Dollar Store bat masker Zwarte lange mou

 • Thor Kid Costume (schuim)
  Thor Kid Costume (schuim)

  Hallo, hier een snelle pic-tutorial voor het maken van een kind Thor kostuum met behulp van schuim de foto's zijn heel expliciete, dus als dat nodig is, dan kunt u vragen stellen :)

 • Kid's Obi Wan Costume (A-La Instructables)
  Kid's Obi Wan Costume (A-La Instructables)

  materialen: 2 valletjes van JC Penny Bargain bin - $ 1,00 per stuk 1 Ratty oude Badstof Robe - gratis 1 oude riem - gratis 1 light saber vanaf elke winkel - ca. $ 7,00 Een beetje fantasie en naaien vaardigheden. - onbetaalbaar Stap 1: Maak de buitens

 • Lego Boba Fett Costume (Kids)
  Lego Boba Fett Costume (Kids)

  Een enorme Star Wars / Lego fan, mijn zoon besloot dat hij wilde Lego Boba Fett zijn. Zijn poppetje kostuum werd gemodelleerd naar (Lego set 9496 - Desert Skiff) Het kostuum werd gebouwd met behulp van hetzelfde materiaal en de techniek als zijn Lego

 • Kids 'Costume Wardrobe
  Kids 'Costume Wardrobe

  Ik bouwde dit kostuum kast / bureau / opslag ding voor mijn twee kleine meisjes voor Kerstmis. Ze hebben veel kostuums en aankleden kleren, maar eerder niet overal hebben om hen te houden. Ik bouwde het bureau aan één uiteinde, zodat ze een plek om k

 • Kids Light-up Darth Vader Halloween Costume
  Kids Light-up Darth Vader Halloween Costume

  Mijn zoon besloot hij wilde Darth Vader voor Halloween vorig jaar. Na het nemen van een blik op wat de handel verkrijgbaar was, besloten we dat we iets konden manier koeler te maken. Het kostuum was een hit, iedereen hield van de lichten, en als een

 • Haak Girl's Peacock / Vegas Showgirl Costume
  Haak Girl's Peacock / Vegas Showgirl Costume

  Halloween hoeft niet griezelig of eng leuk om te zijn. Het is ook een perfecte tijd om mooi op manieren die je niet kon een andere tijd van het jaar zijn. Ik gehaakt dit kostuum voor mijn drie jaar oude dochter, omdat ze het schilderen van twee pauwe

 • De Littlest Link-Kid Legend of Zelda Costume
  De Littlest Link-Kid Legend of Zelda Costume

  Mijn man, die een lange tijd fanatieke Nintendo fan, merkten dat onze 20 maanden oude zoon een stuk eruit zou kunnen zien Young Link uit The Legend of Zelda. Een kostuum project Halloween was geboren! Ik moet zeggen, dit was niet zo lang te stuk same

 • KALI Costume - Hindu Goddess
  KALI Costume - Hindu Goddess

  WAT JE NODIG HEBT BEDENKEN: Blauw en / of Groen Nagellak Duo Chirurgische Adhesive (voor wimpers) Zwart, bruin of rood Lip Liner Black and Red Eyeliner Wimpers Zwart of Blue Mascara Blue Face Cream (hier niet afgebeeld rond 3.99 bij een Halloween win

 • Een Power Ranger Mystic Phoenix Titan Costume meestal gemaakt van teruggewonnen Bouw Foam Core, aluminiumfolie en Tape.
  Een Power Ranger Mystic Phoenix Titan Costume meestal gemaakt van teruggewonnen Bouw Foam Core, aluminiumfolie en Tape.

  Halloween kan net zo goed een eeuwige favoriet bij ons thuis. Net als zijn vader, mijn zoon is van plan maanden van tevoren precies wat hij zou willen zijn en voor het grootste deel, neemt deel aan de maand lange activiteit. Ik heb het maken van kost