Home > Papier gooien Messen

Papier gooien Messen

Tags:speelgoed
Advertisement

Papier gooien Messen

Stap 1: Dit is wat je nodig hebt

Papier gooien Messen

Probeer een aantal golfkarton te krijgen, daarna nog wat duck tape, schaar, en rietjes.

Opmerking U kunt het karton te vervangen door papier.

Advertisement

Related Articles

 • K'nex gooien messen
  K'nex gooien messen

  Hier is een manier om wat K'nex gooien messen te maken. Stap 1: Het maken van hen Volg gewoon deze foto's.

 • Papier gooien Stars
  Papier gooien Stars

  Eenvoudig te maken toch stevig papier gooien-sterren voor de lol rond het kantoor. Stap 1: Verzamel materialen & Op maat Voor dit project zal je een soort van papier nodig. Op de foto's, gebruikte ik standaard 8.5x11 "papier. Schaar zijn handig,

 • Chinese papier gooien ster
  Chinese papier gooien ster

  Dit is een eenvoudige manier om een ​​Chinese gooien ster te maken! U kunt verschillende soorten papier te gebruiken om je ster te maken. Notebook papier shrper, maar het hoeft niet zo veel gewicht. Printerpapier Ik denk dat is een goede selectie. He

 • Maak je eigen Shuriken werpsterren Onze papier, CD's, hout, en Super scherpe metalen
  Maak je eigen Shuriken werpsterren Onze papier, CD's, hout, en Super scherpe metalen

  Op een dag toen ik kijken naar een aantal uber-cheesy kung-fu film, had ik een gedachte: Zou het niet cool zijn als ik had wat gevaarlijk puntige, throwy dingen? Die leiden me te googlen voor hoe ik mijn eigen sterren te maken. Wat daagden was een pa

 • Hoe maak je een ninja ster uit een metalen plaat te maken
  Hoe maak je een ninja ster uit een metalen plaat te maken

  Ik zat ongeveer een dag, toen ik besloot te gaan pak mijn gooien messen en praktijk gooien ze in de boom in mijn voortuin. Na honderden keren het gooien van het mes en ontbrekende of met het mes te stuiteren verraderlijk terug bij me, kwam ik tot de

 • 20 Schuren & Schrapen Workshop Tips - Jimmy DiResta Collaboration
  20 Schuren & Schrapen Workshop Tips - Jimmy DiResta Collaboration

  Hi Instructables Gemeenschap, Hier is al het derde deel van deze serie Instructables samenwerking tussen Jimmy Diresta en mij . Deze keer gaat het om tips en trucs rond Schuren & schrapen. Gebruikers van de mobiele app kan deze link gebruiken om de v

 • How To Build A Ballistic Knife [Easy Way]
  How To Build A Ballistic Knife [Easy Way]

  Hallo, dit is mijn eerste tutorial en vandaag wilde ik laten zien hoe je een werkende Ballistic Knife bouwen. Voor dit project vindt u een aantal dingen nodig: -Een Scooter stuur, een met die knop die u op en hij weer komen, of een buis met die knop

 • Konijn jacht + koken / survival kit
  Konijn jacht + koken / survival kit

  Hallo. In dit instructable, zal ik laten zien hoe je een konijn jacht + koken / survival kit die is klein en makkelijk te gebruiken samen te stellen. Ik hoop dat u zult genieten! Stap 1: Materialen Hier zijn een aantal dingen die je nodig hebt: 1. Ee

 • bacon Cookies
  bacon Cookies

  Nou hallo daar mannelijke man van de internets. Ik ben al weg voor een tijdje en dat spijt me. Ik heb het druk gehad. Maar nu heb ik terug dus laten gaan van deze lastige groet en ga weer met onze culinaire Koekjes bakken is voor meisjes, ik weet het

 • Tactical Crossbow
  Tactical Crossbow

  Dit is mijn knex tactische kruisboog = D Het heeft een M4 basis setup en boog wapens uit project A V2. Het is reeksen van bijna 85 ft bereikt = D Tot nu toe is het nooit gefaald of had een probleem na het opneemt voor 1 maand. Ook heeft het een opvou

 • Zombie Survival Game (Real Life)
  Zombie Survival Game (Real Life)

  Je kijkt in de straat en zie een zee van undead schuifelende doelloos rond. Je hebt stil geweest en overleefde dit lang. U beslist dat het niet veilig te zijn op dit gebied op zoek naar voorraden en moet je de stad te verlaten. Als u zich wenden tot

 • Knife Throwing
  Knife Throwing

  Disclaimer Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele miss-gebruik van de informatie in dit Instructable. Het is bedoeld voor gebruik door volwassenen die niet een gevaar voor zichzelf of iemand anders. U bent verantwoordelijk voor je daden. Neem di

 • Ezio Costume
  Ezio Costume

  Halloween 2010 kostuum. Ezio uit Assassins Creed met werkende verborgen messen :) Zoals typisch is voor mijn halloween avonturen, ik foto's in de ochtend vast te leggen alleen. Door 's nachts is er veel te veel plezier (zoals springen en popping ball

 • How To Throw A jachtmes
  How To Throw A jachtmes

  Mensen verkopen saai gooien messen, maar u kunt een gewoon mes te gooien als je voorzichtig bent. Alsjeblieft! Stap 1: How To Hold The Knife Houd het mes als dit.

 • Fudge Pirates (Cookie Hack)
  Fudge Pirates (Cookie Hack)

  Ik hou van Peanut Butter and Chocolate samen. Mr. Christie maakt een aantal goede koekjes, zoals Fudgee-Os (chocolade) en Pirate Cookies (pindakaas vulling), maar ze hebben niet een cookie die ze combineert. Ik schreef Christie om te suggereren het c

 • Hoe maak je een Mini Office War Catapult Uit Paperclips
  Hoe maak je een Mini Office War Catapult Uit Paperclips

  Dit is mijn eerste instructable zo leuk :) In dit instructable zal ik laten zien hoe je een mini-oorlog machine vergelijkbaar met een katapult maken, maar het heeft een iets ander design. In plaats van een touw of rubberband, gebruikt veerkracht. En

 • Nieuwe! Blade En Multi Tool Collection
  Nieuwe! Blade En Multi Tool Collection

  Als u mijn eerdere wapen collectie hebt gezien, kun je natuurlijk zeggen wat nieuwe dingen is binnen te komen. Maar ook een aantal dingen hebben verbleven. Als ik 50 favorieten, zal ik een varieerden wapen collectie te doen! Stap 1: Het werpen van Me

 • Hoe maak je een Throwing Knife maken !!
  Hoe maak je een Throwing Knife maken !!

  Ooit had de wens om zelf een foute mes, maar je niet wilt overhandigen een belasting van geld? Nou hier is hoe. Dit is een zeer snelle project en is zeer de moeite waard. Er is niets zoals het verzenden van een mes 12 voet over een kamer bonkend in e

 • Gerecycled papier Bowl
  Gerecycled papier Bowl

  Ik heb de mijne met behulp van vooral gerecyclede krijt wrappers, maar al het papier zal werken, ongewenste e-mail, tijdschriften, enz. Alles wat je nodig hebt is: water klad papier oude blender band plasticfolie of een plastic boodschappentas plasti