Home > Papier en Potpourri Garland

Papier en Potpourri Garland

Tags:papier
Advertisement

Papier en Potpourri Garland

Ik heb het maken van dingen uit papier en voelde voor het grootste deel van mijn leven. Als een kleuterleidster, I "m altijd proberen om te komen met nieuwe dingen.

U kunt een bezoek mijn website om meer van mijn creaties zien: lapapeleria.etsy.com

Ik kwam op het idee van de krans als ik had veel te veel potpourri thuis. Ik dacht dat dit misschien een goed idee om decoratieve potpourri gebruiken. De stappen zijn heel eenvoudig, maar vergt wel veel geduld. Het eindproduct is erg mooi en uniek! Dus, begin met naaien nu!

Ik hoop dat je dit thuis!

Stap 1: Materialen

Papier en Potpourri Garland

Voor deze 7 voet slinger je nodig hebt:

-4 Vellen wit papier (of een kleur)
-Potpourri
-Schaar
-Naaimachine
-Witte thread
-Pen
-Lid (Om de cirkels te traceren)

De cirkels moet ongeveer 2 x 2 inch. Ik gebruikte een deksel om de mijne te meten, maar ze hebben niet aan een specifieke grootte.

Advertisement

Related Articles

 • Gevouwen papier Tree Garland
  Gevouwen papier Tree Garland

  Deze zijn zo eenvoudig en snel te maken! Ik oorspronkelijk maakte ze voor kaarten en markeringen, maar dit jaar heb ik dacht dat het leuk en feestelijk om een ​​krans te maken zou zijn. Stap 1: Wat heb je nodig ... Jij hebt nodig: - Dubbelzijdig papi

 • Lint van Kerstmis Garland of Chain
  Lint van Kerstmis Garland of Chain

  Dit is net als het papier kettingen die we gebruikt om op de lagere school elke kerst, behalve die we gebruiken lint in plaats van papieren voor de links. U kunt of kopen lint of recyclen het lint af van uw cadeautjes. Voor deze Instructable kocht ik

 • 5-Minute Valentine Heart Garland
  5-Minute Valentine Heart Garland

  Hier ga je ... een zeer gemakkelijke, 5 minuten, leuke Valentines Slinger van het Hart! Dit is perfect als je niet veel tijd hebben, maar u wilt uw huis te versieren voor Valentijnsdag. Het was erg makkelijk om te maken, maar het ziet er echt leuk. N

 • TUTORIAL: Advent Kalender Kerstboom Garland
  TUTORIAL: Advent Kalender Kerstboom Garland

  tutorials van deze week gaat over papieren slingers. Nu dat je hebt seenProf bezuinigen onze eerste groenblijvende boom, moeten we een aantal decoraties voor onze boom vrolijk en helder te maken. Ik bleef maar denken van dingen voor onze boom gebruik

 • Crate and Barrel-geïnspireerd Glitter Circle Paper Garland
  Crate and Barrel-geïnspireerd Glitter Circle Paper Garland

  Ik zag deze mooie, gevoelig slinger van Kerstmis in de nieuwste Crate and Barrel catalogus, en ik dacht: wat een leuke idee om hun ontwerp van 2D naar 3D te remixen. (Let op: Ik controleerde de Crate and Barrel website, en het is allemaal uitverkocht

 • papier geweer schieten en zelfstudie-must see
  papier geweer schieten en zelfstudie-must see

  drie van mijn papier geweren hoe om te schieten en op slechts enkele willekeurige foto's. Stap 1: dit is de munitie voor de wapens de lange is net als je echt wilt somone kwetsen --- de kleine is voor het bereik en de Meidum is voor nauwkeurigheid.

 • Tuin al jaar lang met gerecycled papier Zaad Strips!
  Tuin al jaar lang met gerecycled papier Zaad Strips!

  Groeten collega instructable junkies! Dit instructable zal je leren hoe je kunt de tuin op elk moment van de dag, op elk moment van het jaar, zowat overal het gebruik van gerecycleerde materialen! Aan de slag is eenvoudig! Net om de volgende material

 • How To Make SR-2 Papier Gun Dat Shoots
  How To Make SR-2 Papier Gun Dat Shoots

  SR-2 is de Russische onderzeeër pistool. Het doel van deze instructie aan aa papier gun die daadwerkelijk schiet te maken. De trigger-systeem maakt het mogelijk het papier pistool te schieten een doel maximaal 10 meter afstand. WAARSCHUWING: Richt de

 • Het houden van kinderen te vermaken in de auto: 12 leuke dingen te doen met alleen potlood en papier
  Het houden van kinderen te vermaken in de auto: 12 leuke dingen te doen met alleen potlood en papier

  Toen ik een kind was, had ik een explosie gaande weg reizen! We zouden vaak dagen door te brengen op de weg, en ons kinderen waren altijd vermaakt. Raad eens? We hebben niet een dvd-speler in de auto, we hebben niet een spelsysteem (Gameboy, Sega, Ni

 • Maak een vervelend papier ding
  Maak een vervelend papier ding

  dit is mijn tweede instructable. Dit is hoe je een knal vergelijkbaar met wanneer u stamp een melkpak te maken. met een stuk papier. Stap 1: Krijg een normaal 81/2 met 11 papier. gaten, geen gaten lijnen, geen lijnen, maakt niet uit. als het gaatjes

 • Een stuk papier snijden kunst
  Een stuk papier snijden kunst

  In principe is dit een stuk A4-papier. Het is alleen knip en plak samen, is geen orde stuk toegevoegd. Het is mijn eerste keer probeert dit project, zodat ik het ontwerpen van een eenvoudig. Helaas, ik weet niet hoe de sjabloon op de computer te trek

 • oggy- papier mesh
  oggy- papier mesh

  instructable voor beginners: hoe papier mesh speelgoed te maken. Stap 1: roll sommige krant het is zo simpel als het maken van het deeg rollen, broodje enkel sommige kranten stukken voor de onderkant van je personage lichaam. En bedek het met wit pap

 • Sommige dingen die ik gemaakt van papier
  Sommige dingen die ik gemaakt van papier

  deze dingen die ik gemaakt van papier ik zal proberen om u te laten zien hoe een aantal van deze dingen te maken als ik tijd heb, maar ja ther niet goed

 • 5 LEVENSDUUR HACKS (Fix laptop-scherm met papier)
  5 LEVENSDUUR HACKS (Fix laptop-scherm met papier)

  »» »» »» »» VIDEO «« «« «« «« Abonneer je op mijn YouTube-kanaal In dit instructable zal ik je laten zien: * Hoe kan ik een laptop scherm vast te stellen * Hoe je een perfecte toast te maken * Hoe zwaar pakketten te openen * Hoe je een blik te maken

 • Scrap papier doos - custom design
  Scrap papier doos - custom design

  Ondanks de vele digitale apparaten worden gebruikt in ons huis die mogelijk zou kunnen veeg uit de behoefte aan papier, we nog steeds regelmatig gebruik geschreven nota's en lijsten. lijken we ook geen tekort aan Letter-formaat papier in onze kladpap

 • Hoe maak je een papier mache Dia de los Muertos esqueleto maken
  Hoe maak je een papier mache Dia de los Muertos esqueleto maken

  Dit toont aan hoe ik mijn papier mache skeletten in de stijl van Dia de los Muertos voor Halloween. Verwachten dat op maximaal een week duren om dit te wijten aan de vereiste tussen de stappen (voor meeldauw groei te voorkomen wanneer ze worden bewaa

 • De ultieme papier dart.
  De ultieme papier dart.

  Elke idioot kan een saaie papieren vliegtuigje dat zal flop rond de playground.This is echter de ultieme breaktime doomsday wapen. Plus het ziet eruit als een keizerlijk Star Destroyer Stap 1: Neem een ​​vel papier. Vouw het naar beneden het midden.

 • Aangepast papier Wallet o 'Mine
  Aangepast papier Wallet o 'Mine

  Dit is mijn portemonnee die ik gemaakt heb, heb ik ook trok de foto's, behalve die in het midden, dat zijn stickers. Het is al het papier en plakband. Dank u voor het bekijken van dit ??

 • Hoe kan ik een hoed te maken van papier voor kinderen en volwassenen | #Origami ️ Liliputiki TV
  Hoe kan ik een hoed te maken van papier voor kinderen en volwassenen | #Origami ️ Liliputiki TV

  Zie hoe origami te maken op YouTube HIER In dit filmpje leer je hoe je een hoed te maken van papier. Nu als de zon frietjes, kunt u origami hoed te maken en verbaas je vrienden. Als u wilt dat uw hoed van papier kwam niet alleen kinderen, maar ook vo