Home > Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf

Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf

Tags:pallets
Advertisement

Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf

Pallets zijn één van mijn favoriete bronnen voor bouwmaterialen. Met een beetje van het werk, dan kunt u een aantal grote houten project uit hout die anders zouden worden weggegooid krijgen. Pallet projecten bieden ook de unieke uitdaging aan te passen aan het materiaal als je werkt omdat er geen twee pallets planken zijn gelijk. Accentueren dit karakter verlicht de individualiteit in elke voltooide project.

Na het scoren van een dubbel-sized pallet met sommige vlezige planken november vorig jaar, moest ik een groot project om het gebruik van een aantal van de nieuwe hout. De muur in mijn familie woonkamer was een beetje kaal, dus heb ik besloten om een ​​wijnrek en sterke drank plank te maken voor mijn ouders dit afgelopen Kerstmis aan hun kegerator verstopt in de hoek te vullen.

Stap 1: Gereedschap en materiaal

Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf

Gedurende de bouw gebruikte ik de volgende instrumenten:

 • Planner
 • Tafelzaag
 • Hamer
 • Boren
 • Chop Saw
 • Schuurmachine
 • zand Paper
 • Countersink boor
 • haakse slijper

Zoals voor het hout, het grootste deel van het was van een pallet, maar ik heb ook gebruik maken van een aantal 0,25 "multiplex restjes voor de wijn glazen houders en een 36 '' van 0,75" x3 triplex voor de set van de Franse klampen gebruikt om op te hangen de plank aan de muur.

De achterkant bestaat uit vier van de vlezige planken, die iets minder dan een duim naar beneden te zijn geschaafd. De zijkanten zijn de draagarmen af ​​van een normale pallet. De schappen zijn planken af ​​van een normale pallet die net genoeg werden geschaafd om het vuil te krijgen en grime uit. Ik heb geen idee wat de bovenste plank werd geborgen uit, maar het is een deel van hout, dat is 0,5 "dik 38.5" x5.25 ".

Andere materialen die nodig zijn:

 • 1.25 "Schroeven
 • 1.75 "Schroeven
 • 2.5 "Schroeven
 • kleine Nails
 • Houtlijm
 • Jacobean Stain
 • Superlijm
 • Railroad Spikes (4 of 8, afhankelijk van de lay-out)
 • ~ 10 'van 8AWG koperdraad
 • ~ 5 'van 14 AWG koperdraad
 • Klein Boomtakken

Stap 2: Het Plan

Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf

Als je de de foto kunt zien, had ik van plan om ruimte voor vier flessen wijn te maken samen met een totaal van acht glazen wijn. Maar ik wijzigde de plannen een beetje na te denken het over. Ik oorspronkelijk gepland over het gebruik van de onderste schappen net voor opknoping wijnglazen, maar ik dacht dat het eindproduct wijnrek zou er een beetje grappig als er niets op deze planken werd geplaatst. Ik ontdekte dat als ik de plaatsing van de bovenste flessen naar het midden verplaatst en verwijderde de onderste flessen, zou er voldoende ruimte om te gebruiken als onderste ijskast zowel als opslag voor de wijn glazen, drankflessen en ontsproten glazen. Ook het nieuwe ontwerp verplaatst de spoorlijn spikes uit de buurt van knoop en gewrichten op de rug planken.

De achterkant platen worden gesneden tot 34 "lang. De zijdelingse platen worden gesneden 14,5" om de hoogte van de vier gestapelde platen opnieuw aansluiten. Let goed op waar u de bezuinigingen te maken, zodat u kunt showcase van de gegevens die u wilt zien in de pallet. Bijvoorbeeld, zorgde ik ervoor om de rug platen gesneden zodat de spijker gaten niet alle zou line-up aan de ene kant. Ook wilde ik om te pronken met een goed uitziende knoop of twee op de rug. Ik sneed de zijpanelen met de inkeping meer naar beneden, omdat ik dacht dat ze geëmuleerde de uitstraling van een kolom heel mooi op die manier.

In alle, dit is waar je beslissen hoe u wilt karakter van de pallet hout te demonstreren. Wilt u de koele knopen te pronken? Wilt u de roestige en verweerde spijkergaatjes weer te geven? Als voor de eerder genoemde twee of vier flessen lay-out, beide ontwerpen zijn vrijwel hetzelfde met betrekking tot eindmontage, dus kies het ontwerp dat je het gevoel zou passen in het beste met de kamer het wijnrek zal worden geplaatst.

Stap 3: Mentaal Glas en Wine Glass Storage

Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf

Er zijn drie plekken voor wijnglazen met al: de twee onderste planken en de middelste kolom.

Beide onderste bladen zijn van de dunnere planken af ​​van een normale pallet. Ze werden tot 3,5 "x11.75" cut en geschaafd omlaag naar 0,5 "dik. De secties van hout met de glazen zijn 3.5" stroken van 0,25 "multiplex. De strips zijn kleine trapezoids met de ene kant recht afgesneden en de andere cut tot 45 graden. de grootste van de twee kanten is 0,75 "breed. Bekijk de foto's hierboven als u verduidelijking nodig. Snijden deze stroken is een beetje uitdagend, dus ik raad het maken van een klein kaliber of het gebruik van ander hout kladjes om u te helpen. U kunt ook in staat zijn om een ​​mijter box gebruiken voor dit deel.

Voor het bevestigen van elke strook Breng wat lijm in lengterichting nagel aan de onderkant van het bord. Beginnen met een van de buitenste stroken zorgvuldig controleren dat de afstand wijn glazen houdt. Met het multiplex strips I geknipt, de ruimte gemeten 3,9375 "(3 inch en 15/16 inch) vanaf één zijde van een strook naar de andere kant van het paar. Aangezien ik stuurde de plank om de uiteindelijke afmetingen eerste, Ik begonnen met de buiten strips voordat hij naar de middelste, zodat ik niet zou opraken van de kamer. een betere aanpak zou zijn om de plank een haar lange knippen en trim de overtollige na het bevestigen van de strips naar beneden de lengte ervan. Als u besluit om mijn benadering te volgen controleer, controleer en driedubbele controleer de afstand na elke strook is bevestigd. het is van vitaal belang dat de stroken parallel aan elkaar.

De kolom centrum is op dezelfde wijze behalve met een punt 3.5 "x8" hout. Nogmaals, zorgvuldig bevestig de strips van triplex ervoor te zorgen dat de plaatsing is zo nauwkeurig mogelijk. Voor de middelste kolom, vond ik ook enkele restanten kabinet trim en bevestigd dat gelijk met de onderkant van de pallet hout. Sinds de trim een ​​asymmetrisch ontwerp had, nam ik de zorg om de stukken te snijden, zodat ze zou line-up op de hoeken. Dit is niet absoluut noodzakelijk, maar maakt de bedrading zien er leuker later. De bekleding kan worden vervangen door meer multiplex als je een mooi design niet kan vinden.

Stap 4: Voeg Sommige Boom

Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf

Mijn vader is er gebeurd met het kappen van de peper boom in onze achtertuin net voordat ik begon het project, dus ik dacht dat het een geweldig idee om een ​​deel van dat hout voor het project te grijpen zijn. Dit deel van het project vereist enige hardcore eyeballing, dus snijden wat extra vertakt en test fit alles wat als je gaat.

De middelste kolom moet zijn 4.5 "van de bodem van de bovenste plank. De kolom wordt aan de bovenkant bestuur van de wijnrek met behulp van de boomtakken. Voor elke tak, droge fit alles en oogbol de plaatsing van een pilot gat. Nadat de aftakking is bevestigd aan het bovenblad, ga naar de volgende aftakking. Wanneer alle takken worden vastgeschroefd aan de bovenplaat schroef de middenkolom.

Vergeet niet om een ​​SPACER GEBRUIKEN.

De bovenste plank wordt vlak tegen de achterkant van het wijnrek en de middelste kolom zal zijn tegen de achterkant boards zijn. Als u niet beschikt over een spacer te gebruiken, zult u niet later een goede tijd.

Stap 5: Versiering en Assembly

Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf

Ik bevlekte al het hout met Jocobean vlek met uitzondering van de peper boomtakken. Ik verliet de vlakte.

Ik dacht dat koper en messing zou een uitstekende werk doen als aanvulling op de vlek, dus ik gekopieerd het bloemmotief op de trim in 14AWG naakte koperdraad en weinig spijkers met koppen slaan toegevoegd op streepjes de trim's. Ik heb ook 10AWG koperdraad langs de lengte van de bovenste plank, in de uitsparingen aan de zijpanelen, en zoals rails op de onderste schappen. Voor elk van deze locaties, boor gaten waar het koperdraad zal eindigen. Voor het bovenblad, was aan de achterkant van elke zijde, en de plateaus gaat het enkel in aangrenzende hoeken. Voor de inkepingen, boor de gaten zo verticaal mogelijk, omdat dit zal de uiteindelijke installatie te kijken mooier. Voor elke sectie, zorg ervoor dat de draad een beetje lang te snijden. Het is beter om de draad trim van dan het is om een ​​geheel nieuw deel van de draad nodig. Speel met de pasvorm, totdat het is knus, en voeg vervolgens een kleine schar van superlijm om de draad in te houden. Ik heb ook geplakt op een aantal half-rope trimmen langs de rand van de onderste schappen om wat meer details toe te voegen

Het kopiëren van het bloemmotief op de centrale kolom was een beetje moeilijker en vervelend. In de eerste plaats overeen met de centrale wijnstok rond de kolom met de 14AWG draad en overstag hem met superlijm in een paar plaatsen. Zodra de lijm droog is, overeenkomen met elk van de nerven en overstag die neer met meer superlijm. Eindig met het blad contouren.

Voor het bevestigen van de rug boards om de zijpanelen, legde ik alles op mijn werkbank voordat het allemaal samen te klemmen. Dit gaf me een vlakke ondergrond om nauwkeurig de positie van de planken. Als u tevreden bent met de positionering, gebruik maken van twee 1.75 "schroeven voor het vastzetten van beide zijden van de rug planken. Begin met de bovenste en onderste planken en te verplaatsen naar de binnenkant die zodra ze veilig zijn.

Nadat de zijkant en achterkant platen zijn bevestigd, voeg de bovenste plank met de middelste kolom, zorg ervoor dat het gelijk is met de achterkant planken. De top bestuur zal niet onder een hoop stress, dus ik beveiligd het alleen met een 1.75 "schroef in te gaan op elke kant bord en één gecentreerd in te gaan op de top terug bord. Je hoeft niet niet nodig om de middelste kolom te beveiligen van achteren.

Bevestigen van de onderste schappen is lastig. Ze wilden niet goed in te gaan, dus gewoon klem het neer zo goed mogelijk en schroef ze in.

Stap 6: Vierkante Pin in een rond gat

Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf

Nu voor de spoorlijn spikes. Elke wijn glas zal twee spikes moeten ondersteunen. Een kortere greep de hals van de fles, terwijl een iets langere Spike greep het lichaam van de fles. Plaats de spikes tegen de fles te zien waar ze zullen voldoen aan de wijnrek. Markeer die lengte en voeg de dikte van de back board. Dit laat u met een kort gedeelte dat moet worden afgerond. Snijd het extra lengte en ronde uit de basis van de spike zorg ervoor dat u de zichtbare delen van de spoorlijn spike ontsieren.

Zodra u uw spoorweg haringen, testen past het pinnen met een fles om te zien waar je nodig hebt om de spikes te plaatsen. Voor mijn lay-out, het centrum van de langere spike was 5 "van de top van commissarissen en 4.25" van de zijkant bord, en de kortere piek was 6.75 "van de top board en 11" van de kant bord.

Om de spoorlijn pinnen hechten, gebruik dan een Forstner beetje dat net groter is dan de pin. Probeer zo behaaglijk een fit mogelijk te krijgen. Boor helemaal door de rug boards en voeg wat superlijm zodra de pennen in.

Stap 7: Opknoping de Wine Rack

Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf

Wanneer opknoping dingen met platforms op de muur in mijn huis, een zeer goede vuistregel is als het is de moeite waard, het is het waard te overdrijven. Het wijnrek is zwaar als het is en zal zwaarder met volle flessen op het zijn. In mijn huis, is er ook een 15-lb harige gremlin die houdt van te springen op hoge plaatsen, zodat toegevoegd versterkingen zal helpen.

Voor de verzorging van deze veeleisende baan te nemen, heb ik besloten om een ​​Franse klem te gebruiken om de wijnrek aan de muur hangen. De Franse klamp maakt opknoping van de wijn rack een heel gemakkelijke taak, en het nemen van het naar beneden is net zo eenvoudig.

Om de klem te maken, neem een ​​36 "x3" strip van 0,75 "multiplex en snijd het in de helft naar beneden zijn lengte in een hoek van 45 graden. De snit creëert een in elkaar grijpende paar, één gaan op het wijnrek en de andere op de muur . het hebben van een lange strook op de muur kunt u het gewicht van het wijnrek over een groter gebied verspreiden en verhoogt de kans op het passeren over een nagel in de muur. Als er geen studs waar u het wijnrek te hangen, zeker kijken naar het gebruik molly bouten of andere gipsplaten ankers om het onderste gedeelte van de Franse Cleat veilig te stellen. Er is er gebeurd met een muur gezamenlijk bijna gecentreerd op waar ik was van plan opknoping het wijnrek, dus ik was in staat om vier 2,5 "schroeven in kunt plaatsen de stoeterij.

Voor het gedeelte dat zal gaan op de muur, vond ik waar de stoeterij ging zijn en pre-geboord alle holes af van de muur met de verzinkboor. Er waren vier schroeven opgesteld met de stoeterij voor kracht en twee aan weerszijden voor de stabiliteit. Wanneer u het onderste gedeelte van de Franse klamp aan de muur te bevestigen, zorg ervoor dat het niveau.

Voor het bevestigen van het bovenste gedeelte van de Franse klem, gebruikte ik vijf 1,25 "schroeven lengte gesneden om deze vast aan de bovenkant van het wijnrek.

U vindt er ook een kleine afstandhouder nodig om de bodem van het wijnrek afhouden van de muur. Ik gebruikte een van de overgebleven restjes van de Franse klem.

Tot slot, hang het wijnrek en vullen met uw favoriete drankjes en borrelglaasjes.

Stap 8: Enjoy!

Pallet Hout Wine Rack and Liquor Shelf

Voeg nu een aantal decoraties om de setup compleet te maken!

Advertisement

Related Articles

 • Simple Wine Rack Van Pallet Hout
  Simple Wine Rack Van Pallet Hout

  Ik was onlangs het opruimen van mijn werkkamer en merkte ik had een paar stukken van pallethout overgebleven van een ander project. Aangezien er slechts twee stukken, wist ik dat ik kon niets te groot mee te maken. Ik had net kocht een set van wijngl

 • Wijn / Whiskey Rack - Pallet Hout
  Wijn / Whiskey Rack - Pallet Hout

  Hoe maak je een eenvoudige Wijn / Whiskey Rack gebruik Pallet Hout te maken. Benodigd gereedschap: Hamer Koevoet Handzaag Boren schroevendraaier Schuurpapier handvliegtuig Magneet Schroeven / Nagels Vlek helder, glanzend Stap 1: Geselecteerde, brak u

 • Wall Opknoping Wine Rack
  Wall Opknoping Wine Rack

  Grote Nuttig Novelty Peice Stap 1: Wall Opknoping Wine Rack Ik gereconstrueerd dit van een teruggewonnen pallet. Ik sneed een deel van de pallet weg en gedeconstrueerd het andere deel. Vervolgens gebruikt deze materialen om een ​​muur Opknoping wijnr

 • Pallet Hout TV Cabinet
  Pallet Hout TV Cabinet

  Na het zien van mijn pallet houten stoel bij het raam van mijn vader voorzichtig doorschemeren dat hij iets gemaakt van pallethout dat hij kon gebruiken als een tv-stand zou houden. Toen hij 'doorschemeren' zo mooi heb ik besloten om te zien wat ik k

 • Rustieke Pallet Hout Trunk Met verborgen compartiment
  Rustieke Pallet Hout Trunk Met verborgen compartiment

  Dit rustieke stam werd gemaakt uit een aantal 1x4 pallet hout dat ik pakte lokaal voor 25 cent een bord. De gehele doos behalve de top zijn 3/4 "dik, met de top zijn 7/8" dik. Ik wilde de sfeer van deze stam rustieke houden en oud, dus ik gebrui

 • Decoratieve plank (pallet hout)
  Decoratieve plank (pallet hout)

  Deze decoratieve plank is gemaakt van hout pallet. U moet zes pallet latten (18 inches of meer in de lengte), meetlint, boor bits, schroevendraaier, schaafmachine of schuurmachine, router, klemmen, Forstner bits, tafelcirkelzaag of jointer, scroll za

 • Pallet Hout Klok
  Pallet Hout Klok

  Wie houdt er niet van een pallet hout project. Ik heb veel verschillende pallet hout klokken voor, dus ik wilde proberen en geef het een gaan en maak mijn eigen. Maar ook proberen een aantal dingen die ik niet eerder heb gedaan, dat is de reden waaro

 • Pallet hout letters
  Pallet hout letters

  https://m.facebook.com/Goodwoodworker/ Letters gemaakt van pallet hout en multiplex. duurt ongeveer 30-60 minuten benodigdheden leveringen uit te snijden brief - printer - papier - Karton (ik gebruikte een oude doos van de pizza) - stanleymes - potlo

 • Upcycled Shotgun Shell en Pallet Hout Lamp
  Upcycled Shotgun Shell en Pallet Hout Lamp

  Zoeken via het internet voor shotgun shell lamp projecten, vond ik vooral beelden van lampen in de vorm van een shotgun schelpen die niet de werkelijke jachtgeweershells of kerstverlichting heeft gebruikt met jachtgeweershells geplaatst over de bolle

 • Adirondack Style Stoel (pallet hout)
  Adirondack Style Stoel (pallet hout)

  We gaan een Adirondack stijl stoel te maken ... het gebruik van hout dat we redden van de scheepvaart pallets. Deze pallets vrij waren van een lokaal bedrijf. Vergeet niet te vragen alvorens pallets. Veel bedrijven recycleren de pallets zelf of zulle

 • Bicycle Wall Mount Van Pallet Hout
  Bicycle Wall Mount Van Pallet Hout

  Dus mijn Bicycle was altijd in de weg en dus ik repareren. Was een project dat ik heb je de vlieg geen schaven opzij, goed plannen die thems nodig: P Laat je fantasie de vrije loop en doe het !!!!! Voor meer raar projecten check mijn youtube-kanaal S

 • Bureau Van een tv, Bed Frame en Pallet Hout

  Maak een multi-purpose bureau uit hergebruikt pallet hout bedframe en een televisie.

 • Adirondack stoel uit Pallet Hout
  Adirondack stoel uit Pallet Hout

  Ik heb alleen al woodwoorking ongeveer 3 maanden nu en dit is mijn eerste poging tot het maken van de Adirondack Chair, of een stoel voor die kwestie. Ik had een moeilijke tijd het vinden van de exacte afmetingen of patronen online voor deze speciale

 • Pallet Hout Papier Handdoek Holder
  Pallet Hout Papier Handdoek Holder

  Ik heb deze super eenvoudige doe Pallet Hout Papier handdoek houder voor mijn laatste project video, het is een beginner project iedereen kon proberen met behulp van handgereedschap of elektrisch gereedschap. De video is op mijn YouTube-kanaal BCDesi

 • Pallet Hout Katana
  Pallet Hout Katana

  Dit is mijn bijdrage voor de pallet Upcycle Challenge 2016, die wordt georganiseerd door Sterling Davis ( https: //www.youtube.com/channel/UCx-CRYaP4pCOIsheN ... ) Sterling begon deze uitdaging een paar jaar geleden. Dit is geen wedstrijd en er is ge

 • Pallet Hout en Boomtak Coat Hooks
  Pallet Hout en Boomtak Coat Hooks

  Deze kapstok is gemaakt van een aantal overgebleven hout uit en oude, vergroend pallet, en sommige takken van een hazelaar. Het werd gemaakt met alleen handgereedschap en een eenvoudige, draagbare werkbank. Als u niet de eigenaar van een van de instr

 • Pallet Hout en Walnut Whiskey Cabinet

  Deze video laat zien hoe ik custom-built een whisky kabinet uit keuze walnoot en hout niet-zo-choice pallet met unieke, plexiglas vol scheuren en gaten in de pallet hout. het hele kader van de case is gemaakt in walnoot, terwijl al het hout in het fr

 • Pallet Hout Picture Frame
  Pallet Hout Picture Frame

  Hier is hoe ik maakte deze foto frame van pallet hout en enkele hardhout die ik had tot rond de winkel. Stap 1: Haal het hout Eerste ding dat u hoeft te doen is het verwerven van een pallet. Ik heb liever een pallet die heeft doorstaan, zodat het hee

 • Side Table - Pallet Hout
  Side Table - Pallet Hout

  Hulpmiddelen en Benodigde materialen: schuurpapier Schroevendraaier en boor pallet hout Meetlint Saw (tabel / circulaire / jig-ofwel) Heet lijmpistool brads schroeven Vlek polyurethaan kwast Stap 1: sorteren, selecteren en op maat gesneden Ik loste a