Home > Oude Rolling Stand Up Cooler Into Rustic Cooler

Oude Rolling Stand Up Cooler Into Rustic Cooler

Tags:achtererf
Advertisement

Oude Rolling Stand Up Cooler Into Rustic Cooler

Ik vond dit oude opstaan ​​koeler en wilde zodat het lijkt rustiek.

Stap 1:

Oude Rolling Stand Up Cooler Into Rustic Cooler

Ik gebruikte twee pallets en sommige stukken van een ander die ik van een ander project had verlaten.

Advertisement

Related Articles

 • Recover oude onderdelen & Stand uw fiets in 2 minuten!
  Recover oude onderdelen & Stand uw fiets in 2 minuten!

  Ik heb eindelijk kocht een nieuwe fiets en keek uit op de stand probleem. Ik zocht op de markt voor een minimaal en eenvoudige stand, maar kon niet gevonden een betaalbare een. En ik heb de mijne, dat duurt bijna 2 minuten te bouwen. Stap 1: Ik vond

 • Hergebruik van een oude calculator stand
  Hergebruik van een oude calculator stand

  Check de website van de auteur, http://www.neatinformation.com/ , voor tal van interessante artikelen. Als u een link naar deze instructable van een andere website, dan kunt u een link naar de Neat Information website. In het midden van de jaren 1970

 • 2x4 Rolling Stand
  2x4 Rolling Stand

  Voor het voorschot houtbewerker. De meeste moeten rollen staat om te helpen met het houden van hout als je je verstekzaag gebruikt of nodig hebt die extra lengte voor tafelcirkelzaag. U kunt altijd een die metaal of plastic te kopen. Maar ik maakte e

 • Draagbare fiets Repair / Maintance Stand
  Draagbare fiets Repair / Maintance Stand

  Mijn naam Mr K zul je nooit de achternaam goed dus we zullen gaan met K als thats Ok krijgen. Deze eenvoudige Bike Stand, idee kwam van de noodzaak om een ​​aantal oude fietsen weer op te bouwen en te schilderen of poedercoating. Ik weet over u, maar

 • Guitar MIC Stand
  Guitar MIC Stand

  Hallo daar, dit is een Guitar MIC sta ik gebouwd voor een non-profit organisatie te verloten. Ik maakte het uit alle gerecycleerde materialen. Enkele van de onderdelen van de Seattle Space Needle; Waar die gewonnen twee 6 voet hoge Space Needle repli

 • Belachelijk eenvoudige organische roll-on deodorant - twee-ingrediënt recept. Receta desodorante orgánico FVM Déo bio
  Belachelijk eenvoudige organische roll-on deodorant - twee-ingrediënt recept. Receta desodorante orgánico FVM Déo bio

  Ruwe organische virgin kokosolie is een geweldig eten, medicinale en schoonheid product. Ik heb onlangs gebruikte het met succes en snel gordelroos genezen (ik at twee eetlepels per dag), maar een van de andere manieren waarop ik begon met behulp van

 • Overspuiten van een oud meubelstuk op een koopje
  Overspuiten van een oud meubelstuk op een koopje

  Ik zag deze oude night stand in een lokale plaats waar deze juweeltjes kan worden gehouden. Het is van een plaats in Pittsburgh genaamd Bouw Junction waarvan de missie is om te hergebruiken en te recycleren bouwmaterialen en meubels, en ze zijn gewel

 • Camera arm gemaakt met oude laptop standaard onderdelen
  Camera arm gemaakt met oude laptop standaard onderdelen

  Ik had problemen met het houden van mijn DSLR wees waar ik het nodig had. Een graven in de junk box gaf me de oplossing. Stap 1: Floppy diskette floppy Keeping it up kreeg een karwei. In alle eerlijkheid, ik was met behulp van goedkope Chinese GoPro

 • Wave Laptop Stand (Het maken van 3D-Shapes in Illustrator)
  Wave Laptop Stand (Het maken van 3D-Shapes in Illustrator)

  Ik wilde een mooier laptop stand. Ik wilde iets met een mooie, organische vorm te maken. En ik werk bij Instructables, dus heb ik toegang tot een geweldig Epilog laser cutter. De vorm die u ziet in de onderstaande afbeeldingen is het resultaat. Ik be

 • Onderdelen wastafel Uit Oud Stereo Cabinet
  Onderdelen wastafel Uit Oud Stereo Cabinet

  Toen ik dat deed de renovaties op mijn garage, ik had een plek nodig voor mijn 5 liter onderdelen wasmachine. Ik wilde dat het dicht bij mijn werkbank en gemakkelijk toegankelijk te zijn. Ik had een oude stereo stand die ik kreeg bij mijn eerste ster

 • Rolling Work Light
  Rolling Work Light

  Ik wil graag veel licht hebben bij het werken aan voertuigen of verschillende projecten. Ik ben moe van het hebben van te houden of het vinden van een plek om een ​​probleem licht te hangen, dus ik bouwde een rollende spotlight. Dit is een eenvoudige

 • Make A Better Than New Aquarium Stand
  Make A Better Than New Aquarium Stand

  Na 15 jaar van zeer gewaardeerde dienst houden 750 pond uit een combinatie van glas, rock, elektrische apparatuur, water en de verscheidenheid aan vissen en waterplanten die me vrede te geven, was het tijd om het ontslag van mijn oude, deeltje accept

 • Arduino Controlled Beehive Fumigator / luchtverfrisser
  Arduino Controlled Beehive Fumigator / luchtverfrisser

  Binnen de relatieve chaos van mijn binnenlandse regelingen, ik heb een kleine oase van perfecte orde. Een ding dat ik kan bellen 'georganiseerd' en 'volledig functioneel'. Een ding dat ik kan raken en weet dat het betrouwbaar is en klaar voor actie o

 • Computer Case Rolbok (Sized voor Corsair 800D) Ver 1.0
  Computer Case Rolbok (Sized voor Corsair 800D) Ver 1.0

  Als u een Corsair 700 / 800D eigenaar, dan net als ik het verplaatsen van het gewoon het reinigen van de bodem filter is een taak. 5 HDD, 3 optische drives en waterkoeling maakt het moeilijk om op te heffen van punt A naar punt B. Lian-Li maakt een s

 • Spectaculaire Spectra Lamp Box
  Spectaculaire Spectra Lamp Box

  Dit is een eenvoudige doe-het-constructie die je zou kunnen gebruiken om een ​​regenboog spectrum licht in bijna alles wat je koos te zetten. Ik maakte Lamp Boxes als een 's nachts licht voor mezelf, maar je kon dit voor het aanbrengen van binnen all

 • The Moon Machine
  The Moon Machine

  UPDATE (17-04-2014) Ik dank u allen voor de leuke reacties. Ze betekenen heel veel! Ik heb het bestand dat ik gebruikte om laser gesneden onderdelen in een paar verschillende bestandsformaten bevestigd, dus je moet in staat zijn om ten minste een van

 • Cedar Raised Planter Bedden Gebouwd voor "Vierkant Tuinieren"
  Cedar Raised Planter Bedden Gebouwd voor "Vierkant Tuinieren"

  In dit instructable zal ik het ontwerp elementen, bouw, installatie en maintenence van twee verhoogde plantenbakken bouwde ik voor mijn moestuin. De twee dozen zijn identiek, met uitzondering van de kleine verticale trelises op elke voor de teelt vin

 • Olie kan bureaulamp
  Olie kan bureaulamp

  is nodig een bureaulamp voor computer bureau en ik heb altijd het oude met nieuwe look .. Stap 1: De oude olie Dit oude gouden staaf pomp olie kan niet de olie niet meer te pompen en de flex-uitloop was kapot .. dus was het tijd om iets anders te doe

 • Auto Begone- Life Saver-Bike licht extender systeem.
  Auto Begone- Life Saver-Bike licht extender systeem.

  "Het leeft mensen lood rijden ze gek en hun waanzin komt uit in de manier waarop ze rijden." (Factotum- Charles Bukowski) Ik heb de stijging van de bestuurders die me schreeuwen door het rijden zeer dicht bij opgemerkt. Het is eng. Ik kwam met w