Home > Open Design - Schaakstuk

Open Design - Schaakstuk

Tags:3D-Printin
Advertisement

Open Design - Schaakstuk

We eindigden onze puzzel tafel mijn teamgenoot en I.
Het is een tabel die kan worden verdeeld in 4 delen.
Elk deel staan ​​voor elk van ons, We wilden iedereen te ontwerpen, schilderen of wat ze wilden met hun eigen deel van de puzzel.
Maar we hebben niet had geen tijd meer.

Link naar de puzzel tabel: http://www.instructables.com/id/Puzzle-Table/

Stap 1: Stappen naar een ridder schaakstuk - Het maken van een mindmap!

Open Design - Schaakstuk

Ik begon met het maken van een mindmap met alle woorden en dingen die ik dacht dat ze stond voor mij.
Dit zou het makkelijker voor mij om mijn borststuk te creëren maken.
Ik pakte mijn top 5 dat ik wilde om door te gaan. Ik zet creativiteit op nummer 1, want het is iets wat ik graag doe, gewoon creatief te zijn.

Top 5 :
-Creativity
-Schilderkunst
-Interieur ontwerp
-Mode
-Shopping

Advertisement

Related Articles

 • Ontwerp je eigen 3D Executive Schaakstuk
  Ontwerp je eigen 3D Executive Schaakstuk

  Dit Instructable werd gemaakt door de volgende leden van de groep in het Engels 10600E, van Purdue University: - Alec Swaim - Michael Luse - Aaron Koning - Joe Connelly Tijd Schatting: Om dit project te voltooien, zal het ongeveer 10-15 minuten in be

 • Designer Electronics Gadgets
  Designer Electronics Gadgets

  Dit is mijn designer elektronica gadget project met behulp van gebruikte mobiele telefoons en laptops. De gadget zoals MP3-speler, versterker, Sound Boxes, Audio Pin Junction, Pen Drive, Pen Torch, ontworpen met behulp van laptop toetsen en aluminium

 • Interactive Design en codegeneratie aangepaste Android-menu's voor Arduino - Geen Android Programming Required
  Interactive Design en codegeneratie aangepaste Android-menu's voor Arduino - Geen Android Programming Required

  Update: Bekijk ook de nieuwere Instructable Andriod / Arduino voor beginners - Design Custom Andriod menu's te schakelen Arduino uitgangen aan en uit. Absoluut Vereist geen programmering dat genereert ALLE Arduino code voor u het gebruik van de nieuw

 • AANGEPAST TAIL LIGHT DESIGN
  AANGEPAST TAIL LIGHT DESIGN

  Hi Firends, dit is mijn eerste instructable, het belangrijkste doel is gewoon te wijzigen het achterlicht deksel, dat U niet de elektrische instellingen te wijzigen, etc etc zeer eenvoudig te maken elke newbie kan doen, kunt u ook uw naam te schrijve

 • Ontwerp een romantische PCB behulp van een gratis PCB design tool - EasyEDA
  Ontwerp een romantische PCB behulp van een gratis PCB design tool - EasyEDA

  Heb je ooit geprobeerd om een ​​PCB voor je geliefde, kinderen of vrienden te ontwerpen op een speciale dag? Waarom niet? PCB kan ook een geweldige gave die je creativiteit onthult ook slijpt uw ​​PCB vaardigheden. Hier wil ik graag een romantische P

 • Industrial Design Table
  Industrial Design Table

  Terwijl ik weet dat er een groot aantal Instructables over hoe verschillende tabellen op te bouwen, ik dacht dat ik zou mijn eigen toe te voegen voor mijn meest recente project. Dit is mijn eerste post hier, dus ik enige positieve feedback of vragen

 • 3D Design Instructable
  3D Design Instructable

  Gemaakt door: Leslie Mills, Sarah Inzinga en Jason Hij Stap 1: Inleiding Dit instructable heeft betrekking op het proces van het ontwerpen van een pennenhouder in 123D Design. Onder de beroemde notie dat "de pen is machtiger dan het zwaard". Dit

 • Dodelijk Drinks Tray (Designs meegeleverd)
  Dodelijk Drinks Tray (Designs meegeleverd)

  Welke betere manier om kick start de H'ween vieringen dan een paar pre drankjes! Hier is een kleine gravure project Ik ben gekomen met, dat is veery goedkoop te doen en het verstrekken van u een inkjetprinter; het ontwerpen zijn beschikbaar voor u om

 • Leer Verilog: een korte tutorial Series op Digital Electronics Design met FPGA's en Verilog HDL
  Leer Verilog: een korte tutorial Series op Digital Electronics Design met FPGA's en Verilog HDL

  Deze korte reeks van semi-korte lessen over Verilog is bedoeld als een eerste kennismaking met de taal en hopelijk lezers aan te moedigen om verder te kijken naar FPGA ontwerp. Deze tutorials ervan uitgegaan dat u bekend bent met de elementaire logis

 • DIY begroting Friendly Designer Headboard
  DIY begroting Friendly Designer Headboard

  Mijn vrouw en ik kocht onlangs een nieuwe kingsize bed. We waren blij om de handel in onze oude Queen size maar dat ook betekende dat we nodig hadden om een ​​nieuwe hoofdeinde te krijgen ook. Mijn vrouw ging winkelen en vond een mooie stof "Tufted&q

 • Modulaire Coffee Table (Design Reinier de Jong)
  Modulaire Coffee Table (Design Reinier de Jong)

  Aan het begin van de zomervakantie, mijn jongste zoon had deze plotselinge idee om een ​​meubel samen. We kun je via mijn inspiratie boards op Pinterest, en we hebben allebei graag een salontafel door Reinier de Jong ontworpen vanuit Rotterdam. Het d

 • Photobooth originele design & CNC
  Photobooth originele design & CNC

  Ik ben een Franse bruiloft fotograaf en een mooie en design photobooth oplossing voor mijn klant ik zojuist besloten om een ​​te bouwen bieden! Als ik zie dat de tijd doorgebracht in de bruiloft decoratie en bloemen, ik weet gewoon niet wilde een DSL

 • Het maken van een Cyborg Arm voor Design Night (in Autodesk Gallery)
  Het maken van een Cyborg Arm voor Design Night (in Autodesk Gallery)

  (Dit is voor Tim, een geweldig Artist in Residence en een fantastische vriend. Ik hoop dat onze paden elkaar weer ontmoeten) Toen ik werd uitgenodigd om de Design Night (ongeveer DIY) in de Autodesk Gallery, mijn eerste gedachte was: "wat zal ik draa

 • 3D Printable Designer Zonnebrillen
  3D Printable Designer Zonnebrillen

  Om de juiste zonnebril die je gezicht past vinden is niet eenvoudig. Dus stel ik mezelf de uitdaging om, met behulp van een consument-level 3D-printer, een aangepaste zonnebril. Mijn doel was om een ​​model dat is klantgericht, zeer lage kosten, met

 • Design Your Own Amplifier PCB (in DipTrace)
  Design Your Own Amplifier PCB (in DipTrace)

  PCB ontwerp is een waardevolle vaardigheid Ik wens op elke hobbyist. Het transformeert je rommelige broodplank in een keurige product dat u kunt gebruiken (of te verkopen!). Dat is waarom ik deze 'follow-along' Gids van een compleet ontwerp gemaakt,

 • Autodesk 123D Design- Maak een aanpasbare Lamp / Pen Stand
  Autodesk 123D Design- Maak een aanpasbare Lamp / Pen Stand

  Maak je eigen aanpasbare doos, die je als een lamp kan gebruiken of een Pen Stand-by 3D printing post grootte stukken, met behulp van foto's of eenvoudige tekening u / uw kinderen hebben opgesteld en met de hulp van 3D-ontwerpsoftware van Autodesk 12

 • Bridge Building Designs
  Bridge Building Designs

  In onze gemeenschap wilden ze een nieuwe brug te bouwen, dus we wilden testen of het ontwerp dat ze in gedachten had was de sterkste. Eerst ontworpen we 2 verschillende bruggen, een truss brug en een hangbrug (die zij in gedachten had), en getest die

 • Lego Mustang-V (Gemaakt in LEGO Digital Designer)
  Lego Mustang-V (Gemaakt in LEGO Digital Designer)

  Dit is mijn maat Mustang-V, vertel me wat je denkt! Wilt u misschien een instructable, maar dat zal zijn om hard, aangezien ik gebruikte Lego Digital Designer (LDD): http://ldd.lego.com/en-us/download/ Middelen tarief, commentaar, en een abonnement!

 • Designer Rings om je jurk te passen
  Designer Rings om je jurk te passen

  Veel mensen, vooral meisjes hebben de gewoonte van de aanpassing van alles, vooral kleding, schoenen, handtassen, accessoires en zelfs make-up om een ​​bepaalde smaak voor een bepaalde gelegenheid of tijdens het uitgaan. Hier zijn een paar designer r