Home > Old Navy / Air Jordans! Herstel uw gepakt oude lucht sluipt met flipflops!

Old Navy / Air Jordans! Herstel uw gepakt oude lucht sluipt met flipflops!

Tags:hergebruik
Advertisement

Old Navy / Air Jordans! Herstel uw gepakt oude lucht sluipt met flipflops!

Doe je kicks gebrek stuiteren en springen? Is uw spel niet zo heeltastic meer? Volg me op deze zeer eenvoudige, zeer goedkope manier om je voeten terug in de wolken zetten.

NOTITIE! Ik ben in geen enkele vorm of functie, een voet arts van welke aard of soort. Als u een reeds bestaande of eminente voet staat, laat me niet te raadplegen over het wel of niet dat ik zou dit voor uw behandeling aanraden! Het enige wat ik kan getuigen dat dit instructable resulteerde in een helluva stuk comfortabeler een schoen dan een paar met twee kapotte airbags.

Stap 1: Materialen!

Je hebt nodig:
Paar Busted lucht sluipt (Mijne was allemaal één kussen in elk sneak.) Gekocht bij de Goodwill voor $ 6!
Een paar sandalen (bij voorkeur degene die het kleurpatroon complimenteren met je schoenen.) Walmart en Old Navy hebben deze goedkope sandalen voor $ 2,50 tot $ 5 gemiddeld, en ik weet zeker dat je een verkoop te vinden, of zelfs op Goodwill!
Exacto mes of ander scherp mes (Je moet het schuim te snijden, en eventueel de schoen.)

optioneel:
Tangen (voor rukte de opgepakt luchtkussens out)
schroevendraaier of een ander apparaat voor het schrapen (mijn sluipt had een heleboel schuim smurrie die gebruikt worden om de pads op hun plaats te houden, en het had een zeer slechte werk gedaan!)
Glue (Als u besluit dat u absoluut lijm nodig hebt om uw nieuwe pads te houden in, krijg je iets sterk, duurzaam, en nog belangrijker, flexibel! Dit zijn je schoenen je loopt in, geen blokken beton.)
Een sterke man (of vrouw!) Hubba Hubba.

Advertisement

Related Articles

 • Herstel van de oude houten stoel met behulp van FIRE

  Restauratie van oude stoel door verbranding methode. Mijn kleine project misschien niet perfect uitgevoerd, maar ik ben nog aan het leren. Het hele project kostte me ongeveer een week tijd. Voel je vrij om commentaar, en geef me Thum up Als je mijn v

 • Undistructible Upgrade uw oude Verouderde muzieksysteem met SD-kaart, USB, Wireless Auxiliary
  Undistructible Upgrade uw oude Verouderde muzieksysteem met SD-kaart, USB, Wireless Auxiliary

  Undistructible Upgrade uw oude Verouderde muzieksysteem met SD-kaart, USB, Wireless Auxiliary Wat je bereiken door dit te doen zonder schade aan de auto fm modilator: - 1. Ga verder met behulp van in de auto 2. Gebruik om muziek te horen van sd-kaart

 • Hoe herstel ik een oude rot vliegtuig
  Hoe herstel ik een oude rot vliegtuig

  Tot mijn deuren te passen had ik het idee van het gebruik van een hand vliegtuig. Ik had een gift een oude rot vlak. Het is niet in goede staat en alvorens het te gebruiken zal ik het te repareren. Hier is hoe ik het maakte. Stap 1: Eerste staat Hij

 • Herstel van de oude lamp - Restauracion de lampara Antigua
  Herstel van de oude lamp - Restauracion de lampara Antigua

  Como restaurar una lampara, paso a paso, sencillo ya bajo costo Sorry voor mijn Engels.. Lamp restauratie, stap voor stap, gemakkelijk en goedkoop Stap 1: Desarme- Demonteer Desarmar completamente, incluyendo la parte electrica. si tienes poca experi

 • Herstel van een oude houten kist / krat
  Herstel van een oude houten kist / krat

  Zoals wij overvloed van houten kisten moeten we gaan nadenken wat moeten we doen met hen. We besloten om een ​​te herstellen om het te zetten naast de woonkamer. Ik heb gebruikt: een schuurmachine houtworm en olie vernis Stap 1: Schuren Ik ben beginn

 • Hoe maak je een oude tekening licht met nieuwe technologie te gebruiken?
  Hoe maak je een oude tekening licht met nieuwe technologie te gebruiken?

  Ik heb altijd een probleem met werkende licht. Het was te donker, te groot of te warm. Dus ik gebruik een oude tekening licht en 10W leidde met 220 / 110V stroomvoorziening en maken bijna perfect workshop licht vooral voor soldeer banen elektronisch.

 • Hoe Met behulp van oude Stepper Motors Met Arduino en A4988 Driver

  Ik gebruik stappenmotoren nu al een tijdje, en ze zijn fantastisch voor allerlei robotachtige projecten. Vandaag zal ik de dingen die ik tot nu toe over het hergebruik van oude stappenmotoren geborgen uit printers geleerd te delen. Het identificeren

 • Ontwerp een oude Afrikaanse masker met behulp van Autodesk 123D Ontwerp
  Ontwerp een oude Afrikaanse masker met behulp van Autodesk 123D Ontwerp

  Als je een leraar bent, het ontwerpen van unieke en betekenisvolle artefacten is een geweldige manier om studenten in de geschiedenis en kunst bezighouden, terwijl ze meer kwantitatieve ontwerp vaardigheden om te werken. Leerkrachten kunnen helpen om

 • Fix een oude Hair borstel met Plasti Dip
  Fix een oude Hair borstel met Plasti Dip

  Ik heb zin om nu uit te proberen Plasti Dip voor een paar jaar, ik heb gewoon nooit de perfecte gelegenheid om uit te gaan en koop wat voor een specifiek gebruik gehad. Ik was het schoonmaken van mijn badkamer toen ik liep in mijn oude haarborstel. I

 • Revive een oude tuin lamp met een zonnepaneel
  Revive een oude tuin lamp met een zonnepaneel

  Dit is een eenvoudige manier om een ​​zeer heldere LED gedurende 10 uur stroom te voorzien, sommige delen worden gerecycled of was het kopen van ebay voor $ 1 of minder ... - Zonnepaneel 5v - 0.5A (ebay) - 5V Mini USB 1A TP4056 Lithium batterij oplad

 • Beach Sarong gemaakt van een oude handdoek - DIY met Pattern
  Beach Sarong gemaakt van een oude handdoek - DIY met Pattern

  Hier is een andere verwezenlijking van mijn getiteld The Vivan een schattig klein lime groene sarong gemaakt van een oude handdoek die ik in mijn linnenkast. Ik had zo'n geweldige respons op mijn Jiffy strandlaken Cover-Up (gaan kijken die je ook!) D

 • Pimp je oude Mac Pro met een Fusion Drive
  Pimp je oude Mac Pro met een Fusion Drive

  Ik ben een lange tijd Mac-gebruiker. In 2008 kocht ik een Mac Pro en hebben het gebruikt en vond het voor een lange tijd. Om een ​​goede vriend van mij te citeren, het is al behoorlijk lang in de tand. Apple niet heeft vrijgegeven een nieuwe in een t

 • Gerecycled oude flip flop met 3 maakt gebruik van stijl zonder naaien !!!
  Gerecycled oude flip flop met 3 maakt gebruik van stijl zonder naaien !!!

  Gerecycled uw oude gebroken flip flop gemakkelijk zonder naaien !!! Je hoeft geen geld uitgeven om een ​​nieuwe te kopen, met uw oude flip flop kun je het mooier met minder geld te maken :) Stap 1: Haal uw oude gebroken flip flop Haal je oude gebroke

 • Herstellen van een roestige oude pakken doos met zandstralen en poedercoaten
  Herstellen van een roestige oude pakken doos met zandstralen en poedercoaten

  Ik vond dit haveloze oude vak pakken in een stapel van junk aan de kant van de weg te wachten op een dump run. Hoe cool zou dat zijn als ik weer het?!? De top werd zowat doorgeroest, de scharnieren zijn bevroren, de grendel was verroest gesloten, maa

 • Maak Een Oud Huis energiezuiniger met inzet Storm Windows
  Maak Een Oud Huis energiezuiniger met inzet Storm Windows

  We leven in een jaren 1950 huis met originele single-beglazing. Het is niet echt energiezuinig en ik was op zoek naar de mogelijkheden voor het vervangen van de ramen voor een tijdje, maar ik was niet op zoek naar de prijs of de gigantische pijn van

 • Hoe maak je een air twister dat verdraait op de lucht te maken
  Hoe maak je een air twister dat verdraait op de lucht te maken

  Deze twister wendingen in de lucht en niet op de vloer, dit is mijn tweede instructable! Stap 1: Het papier Het papier moet 1 x 2 inches, zo klein, hè? Je moet ook tape.

 • Bike Speakers voor en achter geconfronteerd uit oude computer luidsprekers met Bluetooth toegevoegd.
  Bike Speakers voor en achter geconfronteerd uit oude computer luidsprekers met Bluetooth toegevoegd.

  De missie: Om een ​​low budget-luidsprekersysteem met een goed volume aan lawaai van de weg te overwinnen creëren. Naast mijn vrouw wordt meestal fietsen achter me dus het moet luid genoeg te zijn voor haar om te horen. Stap 1: De fiets in kwestie. D

 • Het vervangen van oude zaklamp lamp met LED
  Het vervangen van oude zaklamp lamp met LED

  Het was mijn jongen het vinden van dit klassieke zaklamp en vraagt ​​mij om het te laten werken. Het vervangen van de batterijen door nieuwe niet laten werken. Toen nam ik het uit elkaar, zag dat knipperende draad van de lamp had gebroken. Zoeken ron

 • Het herstellen van een oude lamp
  Het herstellen van een oude lamp

  BEELD: Het herstellen van Oude Lamp. Gerestaureerd Lamp. De tafellamp heeft een hoek op elke maker, knutselaar en DIYer's werktafel. Het is een van de meest underated instrument, maar is nog steeds erg belangrijk omdat het licht op het gehele werkgeb