Home > Oil Can Eekhoorn Feeder

Oil Can Eekhoorn Feeder

Tags:tuinieren
Advertisement

Oil Can Eekhoorn Feeder

Een feeder gemaakt van een olie kan voor eekhoorns.

Stap 1: Materialen

Oil Can Eekhoorn Feeder

Hout
Oliekan
2 bouten en moeren
Boor en bit
2 sleutels die je bouten passen

Advertisement

Related Articles

 • Espresso vogel / eekhoorn feeder
  Espresso vogel / eekhoorn feeder

  Ik wilde een vogel feeder op te bouwen en wilde niet een traditioneel houten huis vormige een. Dus moest ik een paar schoten van espresso en begon te brainstormen ........ hmmm; Ik had een burn-out espresso-apparaat dat mijn kinderen nam apart voor p

 • Mid-Century Modern Eekhoorn Feeder
  Mid-Century Modern Eekhoorn Feeder

  Een paar obstakels voor, hopelijk, te voorkomen dat vogels uit het stelen van alle moeren.

 • Eekhoorn Proof Bird Feeder
  Eekhoorn Proof Bird Feeder

  Sinds de aanschaf van mijn eerste buis vogelvoeder Ik heb mezelf constant gevonden in oorlog met eekhoorns. Ik heb verschillende strategieën geprobeerd; schotten, ingewikkelde manieren opknoping feeders uit de bomen, aparte eekhoorn feeders, dousing

 • Bird proof - Squirrel Feeder
  Bird proof - Squirrel Feeder

  De meeste achtertuin feeders richten op het proberen om eekhoorns weg van de vogelzaad te houden. Ik had het tegenovergestelde probleem. Elke keer dat ik pinda's uit voor de eekhoorns zou zetten, zou de vogels snel dragen ze allemaal weg. Dus ik bouw

 • Gemakkelijk Squirrel Feeder
  Gemakkelijk Squirrel Feeder

  De super eenvoudige manier om een ​​eekhoorn feeder bouwen !!! Stap 1: je nodig hebt 1 board 1x6x4 Wat hout schroeven wat maïs Sommige gereedschappen (zagen, boren)

 • Bird Proof Squirrel Feeder & zonne-energie Camera
  Bird Proof Squirrel Feeder & zonne-energie Camera

  De Solar Powered-Bird Proof Eekhoorn Feeder w \ Camera zal toestaan ​​eekhoorns om zaden, noten en maïskorrels te halen zonder zorgen te maken over die vervelende vogels het stelen van al hun voedsel. Terwijl uw eekhoorn geniet van de buit van uw fee

 • Mason Jar Squirrel Feeder
  Mason Jar Squirrel Feeder

  Ik besloot dit jaar was ik van plan om het maken van kerstcadeaus voor mijn vrienden en familie. Mijn buurman geniet van het kijken naar de eekhoorns spelen in haar tuin, dus creëerde een eekhoorn feeder voor haar achtertuin. Na veel nadenken kwam ik

 • Bird Feeding Station Met Eekhoorn Baffle
  Bird Feeding Station Met Eekhoorn Baffle

  Ik hou van het blussen van vogelzaad in de winter, dus ik deze vogel voederplaats voor vogels te voeden met gesteld. De eekhoorns denken dat ik zet het voedsel alleen voor hen, zodat ze weg te jagen de vogels. Mijn lopende grap is dat ik weet niet wa

 • Eekhoorn Proof Suet Feeder
  Eekhoorn Proof Suet Feeder

  Dit is een eenvoudige maar effectieve Instructable. Onze niervet zou heel snel verdwijnen als de eekhoorns zou het eten en te rijden alle vogels weg. Ik moest een gemakkelijke oplossing. Stap 1: Hardware Doek Het verkrijgen van een kleine hoeveelheid

 • Bird Feeder Eekhoorn Baffle
  Bird Feeder Eekhoorn Baffle

  Ik heb had groeiende problemen met eekhoorns het beklimmen van de paal om mijn vogel feeder en het eten van al het vogelzaad. Ik wilde een weinig onderhoud en gemakkelijk te installeren, permanente oplossing te vinden. De traditionele schotten die er

 • Wijnfles Eekhoorn of Chipmunk Feeder
  Wijnfles Eekhoorn of Chipmunk Feeder

  Dit instructable laat zien hoe u opnieuw gebruiken van een wijn / drank of andere glazen fles in een klein dier feeder. Stap 1: Materialen Hout Glazen fles Nails Gatzaag (het is een cirkel-snij-boor)

 • DIY: Feeder Eekhoorn Deterring Bird

  In deze aflevering van "Some Assembly Required", Torben bouwt een eekhoorn bewijs vogelvoeder ontworpen om een ​​grondaanval dwarsbomen en maak een luchtaanval onmogelijk. 3D instructies van Autodesk Uitgever zijn ook beschikbaar! vind de video

 • Pine Cone Eekhoorn / Bird Feeder
  Pine Cone Eekhoorn / Bird Feeder

  Mijn zoon en ik vond deze dennenappels opknoping van een dode tak in de tuin. Deze eenvoudige dennenappel eekhoorn / vogel feeders maken een grote vaartuig voor elke leeftijd kind. Ze zijn erg leuk het verspreiden van de pindakaas en krijgen alle pla

 • Eekhoorn Proof Finch Feeder
  Eekhoorn Proof Finch Feeder

  Sommige vrienden hebben meerdere vink feeders vernield door eekhoorns in de afgelopen tijdje gehad. De twee lieten ze me waren gemaakt van hout en doorzichtig plastic. De gaten voor de zaden zijn vrij klein (~ 2 mm), maar de eekhoorns zou hen kauwen

 • De CHICKADEE 9000 - Coffee Cup Bird Feeder
  De CHICKADEE 9000 - Coffee Cup Bird Feeder

  Wil je de vogels (niet alleen chickadees) voeden? Geniet van een Java en zelf bouwen een CHICKADEE 9000 koffiekop vogelvoeder! Bijna iedereen heeft behoefte aan koffie deze dagen, en bijna elke vogel nodig heeft om te eten. Twee grote verlangens zijn

 • Kruik Log Bird Feeder
  Kruik Log Bird Feeder

  Ik maakte een van deze log vogelvoeders vele jaren geleden. Ik wilde dat het eruit ziet als een lantaarn, maar het is niet verlicht, dus het is gewoon een vogel feeder. Misschien de volgende keer het dak zonnepanelen voor lampen hebben? Deze Kruik Co

 • Bird Feeder Van Trash
  Bird Feeder Van Trash

  Dit is een vogel feeder in principe bereid met afval, eenvoudig te bouwen en kosten niets. Ik heb gemaakt alot fo die ze een zeer strenge winter en veel eekhoorn aanvallen hebben geduurd. Stap 1: WAT JE NODIG Plastic fles (Gebruikt sap of pop fles el

 • Tweeting Bird Feeder
  Tweeting Bird Feeder

  Deze zomer mijn 5 jaar oude zoon en ik wilde werken aan een project dat leuke, educatieve, en gerelateerd aan de natuur zou zijn. Onder het genot van een mooie Colorado zomeravond op Opa en oma's dek kijken naar alle van de kolibries vechten over 6 v

 • Vogel brood feeder
  Vogel brood feeder

  Ik heb kippen en zijn houden ze voor 40 jaar. Geruime tijd terug ontdekte ik de plaatselijke bakker outlet store verkoopt brood voor gebruik als dierlijk voedsel. Die momenteel wordt uitgevoerd ongeveer $ 20 voor genoeg brood te vullen 3 - 4 31 stale