Home > Nintendo Wii racestuur

Nintendo Wii racestuur

Tags:wii
Advertisement

Nintendo Wii racestuur

Dit zijn 2 totaal verschillende racesturen.

Stem op uw favoriete

Stap 1: De doos

Nintendo Wii racestuur

Dit zijn de eerste dingen die je moet bouwen.

Advertisement

Related Articles

 • Nintendo Wii Stand
  Nintendo Wii Stand

  In deze instructible zal ik je leren hoe je een stand om u te houden Nintendo Wii, games en controllers te maken. Dit is vrij makkelijk te doen als je de juiste tools. Ik vond dat je dit kunt kopen bij Walmart voor ongeveer 50 dollar. Maar ik besloot

 • STAR WARS Nintendo Wii
  STAR WARS Nintendo Wii

  Dit is een korte instructable op hoe ik moded een zaak Nintendo Wii met glasvezel sterren en logo voor een Star Wars Wii thema! Deze Wii is nu te koop op E-Bay, zal het ook de Star Wars de Force Unleashed spel. Waarschuwing Mod op eigen risico, neem

 • Fix + Reparatie Nintendo Wii Broken Voeding / Reset / Sync / Eject-knop (s)
  Fix + Reparatie Nintendo Wii Broken Voeding / Reset / Sync / Eject-knop (s)

  WAARSCHUWING - Als u niet bedreven in het solderen kun je je Wii te vernietigen. Als je Wii is onder de garantie valt, stuur het terug naar Nintendo. Als je Wii is van garantie, bent u aan het juiste adres. Begrijp je de volledige verantwoordelijkhei

 • Nintendo Wii Table Tennis Rackets
  Nintendo Wii Table Tennis Rackets

  Een paar dagen geleden was ik het spelen van Wii Sports op mijn Nintendo Wii ... Ik speelde kracht varen, zwaardvechten, bowlen etc ... maar ik vond tafeltennis de meest en ik speelde het altijd met mijn vriend! Dus ging ik online en op zoek naar een

 • Palmer: Hoe kunt u uw Nintendo Wii te sluiten op uw tv
  Palmer: Hoe kunt u uw Nintendo Wii te sluiten op uw tv

  In dit instructable zal ik laten zien hoe je een wii te sluiten op een tv. benodigde materialen -Wii -Stroomkabel -HD / SD-kabel -sensor bar Stap 1: Stap 1: Zoek console en kabels Vind uw nintendo wii, netsnoer, HD / SD-kabel, en de sensor bar. -De S

 • Knex Nintendo Wii Stand
  Knex Nintendo Wii Stand

  Hallo en welkom op mijn Instructable! Vandaag vindt u howto leren maken een langdurige, kwaliteit Nintendo Wii onderscheiden van Knex. Het is niet moeilijk en maakt gebruik van enkele stukken. Veel plezier, en laten we aan de slag. Stap 1: Stuk Count

 • K'nex Nintendo Wii console.
  K'nex Nintendo Wii console.

  Hallo dit is mijn Nintendo Wii-console die een nep-disk drive en een nep-opening sd-kaartsleuf .De Wii console was mijn eigen idee heeft en het duurde ongeveer 1 uur voor het ontwerpen en maken zonder de tijd te sorteren stukken. Ik maakte dit omdat

 • Nintendo Wii combo Component / Composite-kabel
  Nintendo Wii combo Component / Composite-kabel

  De Nintendo Wii wordt geleverd met een composite video-kabel die in staat 480i resolutie is. eerste partij component kabels, die het mogelijk maken voor 480p resolutie, zijn momenteel beschikbaar via retailers en rechtstreeks van Nintendo. Echter, bi

 • Hoe je je Nintendo Wii aan te sluiten op het internet.
  Hoe je je Nintendo Wii aan te sluiten op het internet.

  Sluit een Nintendo Wii op het internet met een draadloze verbinding: Zet op je Nintendo Wii. Ga dan naar het instellingenmenu. Vervolgens selecteert u de pijl naar links om over te scrollen om meer opties. Selecteer vervolgens "Internet" in de l

 • Hoe om Youtube video's afspelen op je Nintendo Wii
  Hoe om Youtube video's afspelen op je Nintendo Wii

  Ok, hier ben ik weer. Dit instructable zal je leren hoe je youtube video's op je Nintendo Wii afschrikken door de SD-kaart. Je kunt je afvragen: "Waarom is deze idioot ons te vertellen hoe dit te doen toen ik Youtube kunt bladeren door het internetka

 • Incredible Hulk Nintendo Wii w / extra usb
  Incredible Hulk Nintendo Wii w / extra usb

  Nou ik eindelijk klaar met mijn tweede Wii Mod !!! The Incredible Hulk aangepaste Wii. Ik heb je jongens advies en door middel van deze op e-bay al! Hopelijk zal het me wat deeg te maken! Dit Instructable zal zeer vergelijkbaar met mijn Super Mario W

 • Knex Nintendo Wii Remote en Nunchuck Dock
  Knex Nintendo Wii Remote en Nunchuck Dock

  Hey! Dank voor het bekijken mijn Instructable. Vandaag zal ik je laten zien hoe je een Wii-remote en nunchuck onderscheiden van Knex. Ook, bekijk ik mijn Knex Wii Blijf hier staan. Beide zijn zeer eenvoudig te maken en te gebruiken minimale stukken.

 • Hoe maak je een Nintendo Wii Wireless Sensor Bar
  Hoe maak je een Nintendo Wii Wireless Sensor Bar

  Dit is het afgewerkte project, maakte ik mij slecht en had een dremel niet gebruiken omdat ik in een rush naar mijn Wii U te spelen. Stap 1: Apparatuur 1. huisvesting voor de LED's, batterijen en kabels 2. Een paar infrarood LED 3. Een AA-batterij, d

 • Homemade Wii blaster
  Homemade Wii blaster

  Deze eenvoudige gemakkelijk Nintendo Wii Blaster werd gemaakt in een paar minuten uit schroot. Stap 1: Zoek Materials Ik gebruikte een aluminium buis ongeveer 1 1/4 tot 1 1/2 ", een lange schroef, houten blok, en ik toevallig een aantal ovale buizen

 • USB-muis gemaakt uit een Wii Nunchuck
  USB-muis gemaakt uit een Wii Nunchuck

  Dit instructable zal beschrijven hoe je een Nintendo Wii Nunchuck controller om te zetten in een USB 2-knops muis met behulp van een Teensy USB. De Teensy USB is een zeer gebruiksvriendelijk Development Board, dat in een Arduino omgeving kan worden g

 • I Can Wii. Can You?
  I Can Wii. Can You?

  Dit is een instructable op hoe het opzetten van je Nintendo Wii, zodat je klaar om te spelen zijn. Dit is bedoeld voor degenen die aanwijzingen van het spel kan zijn een beetje verwarrend of moeilijk te begrijpen zijn. Dit zullen de mensen een meer v

 • Wii Nunchuck-Controlled Mindstorms NXT Soccer Robot
  Wii Nunchuck-Controlled Mindstorms NXT Soccer Robot

  Voor de Brixhibition tentoonstelling aan het einde van april, werd ik gevraagd om het opzetten en uitvoeren van een aantal interactieve Robot Soccer fields.The Robots die nodig is robuust en betrouwbaar te zijn als leden van het publiek te maken krij

 • Hoe Aangepaste Songs injecteren in Guitar Hero III of Aerosmith op elke Wii
  Hoe Aangepaste Songs injecteren in Guitar Hero III of Aerosmith op elke Wii

  NOTITIE!! COOLDAVID08 is leuk genoeg om ons te informeren over hoe wij onze kan branden geweest (rechtmatig verkregen, natuurlijk) wii iso-bestanden naar dvd + r-schijven. Dit zal helpen als u wilt LightScribe-dvd's te gebruiken, maar ik weet niet de

 • Een esthetisch Wireless Wii Sensor Bar
  Een esthetisch Wireless Wii Sensor Bar

  Opmerking van de auteur: Van alle van de instructables op DIY Wii sensor bar merkte ik de meeste van hen werden gemaakt van karton of een ander even afschuwelijk materiaal, dus besloot ik dat het tijd was om een ​​'baar te dienen over een Wii sensor