Home > Nieuwe ideeën voor Old T-shirts (deel 1)

Nieuwe ideeën voor Old T-shirts (deel 1)

Tags:voor kinderen
Advertisement

Nieuwe ideeën voor Old T-shirts (deel 1)

Toen dacht ik aan 'nieuwe ideeën voor oude T-shirts' dit instructables Ik had een paar ideeën, dus ik heb besloten om het te splitsen in te delen. Voor deel 1 (dit deel) zal ik laten zien u een aantal ideeën op oude T-shirts met stof pennen te zetten.

Dit zijn mijn ideeën, dus als je ze niet kon omgaan precies dat zou worden gewaardeerd. XD

Stap 1: Wat je nodig hebt

Nieuwe ideeën voor Old T-shirts (deel 1)

Voor deze Instructables heb je nodig:

Fabric pennen (kleuren van uw keuze)

Oude T-shirts

Karton

Pinnen / Bobbie pinnen / paperclips

Laten we beginnen!!!!!!!

Advertisement

Related Articles

 • Stevige Kusudama voor de Origami-Verminderde: deel 2
  Stevige Kusudama voor de Origami-Verminderde: deel 2

  Ik heb onlangs maakte een origami handleiding zoals deze, en nadat ik klaar was met het maken van de Little Island kusudama, ik had net een golf van opwinding: Ik geniet echt van het bedenken van nieuwe ideeën, en dit idee leek ongelooflijk leuk om t

 • Ideeën voor Valentijn
  Ideeën voor Valentijn

  Ik ben nu verliefd op een prachtig wezen voor 4 jaar. En al de tijd dat ik wil hem iets leuks geven. Deze kunnen een aantal van de ideeën voor uw valentijn. :) Stap 1: Alles wat we nodig hebben is liefde Er zijn weinig manieren kunnen we dit doen - o

 • Nieuwe Bench voor mijn draaibank / Disc Sander
  Nieuwe Bench voor mijn draaibank / Disc Sander

  Ik een nieuwe bank voor mijn draaibank nodig hebt, is mijn draaibank niet een duurzaam tehuis had en het meestal bewaard onder de bank en slechts spaarzaam gebruik ik normaal klem het in mijn vice te gebruiken, Ive herschikt mijn werkplaats en ik rui

 • LED-ideeën voor Melissa & Doug Kostuums
  LED-ideeën voor Melissa & Doug Kostuums

  Hier zijn een aantal snelle ideeën voor jazzing up die mooie Melissa en Doug kostuums (brandweerman, politieagent, etc). Veel van deze kostuums hebben duidelijke plastic zakken overhemd met een naamplaatje dat door middel van shows. Dit biedt de perf

 • Speel met gloeiende neuronen? Een nieuw raamwerk voor interactieve simulatie neuron in hardware.
  Speel met gloeiende neuronen? Een nieuw raamwerk voor interactieve simulatie neuron in hardware.

  De huidige EEPA theorie en de bijbehorende implementatie hardware werden ontwikkeld in het kader van mijn bachelor thesis onderzoek. De hier gegeven verklaringen zijn geschreven voor een breed publiek. Als u geïnteresseerd bent in het proefschrift, h

 • 3 geschenken ideeën voor moederdag!
  3 geschenken ideeën voor moederdag!

  Moeder: de belangrijkste en mooiste schepping van de wereld. Voor mij is zij de belangrijkste persoon in deze wereld en ik zal alles geven voor haar. Dus laten we deze dag om haar te vertellen hoeveel we van haar houden en misschien iets speciaals te

 • Nieuwe motorkap voor uw experimentele vliegtuigen
  Nieuwe motorkap voor uw experimentele vliegtuigen

  Het volgende artikel is een beschrijving van het proces waarbij ik een nieuwe motorkap voor mijn Formula One racer Wasabi in 2009. Ik mijn vliegtuig bij het racen Reno Championship Air Races in Reno Nevada . Dit zijn pyloon races die races, waarvan 8

 • Cyberpunk Cable Necklace - 101 toepassingen voor een dode keyboard - deel 2
  Cyberpunk Cable Necklace - 101 toepassingen voor een dode keyboard - deel 2

  Dit is een heel simpel ding te maken en kost heel weinig om een ​​mooie gift te maken. Dit is de tweede in mijn reeks, waardoor het lopende totaal van toepassingen voor dode toetsenborden tot en met 11. OK, er waarschijnlijk niet echt 101 totaal vers

 • Nieuw leven voor een vintage Opal ring
  Nieuw leven voor een vintage Opal ring

  Dit was echt een leuk project. Op mijn werk zijn we vaak brachten ouder sieraden stukken te herstellen en te wijzigen en de eigenaar van deze vintage Opal ring wilde een deel van haar originele ring te houden en op te nemen in een geheel nieuw ontwer

 • Bad Stator Fix - Koop niet een nieuwe stator voor uw motor! Maak een batterij-op ontsteking systeem voor minder dan $ 50
  Bad Stator Fix - Koop niet een nieuwe stator voor uw motor! Maak een batterij-op ontsteking systeem voor minder dan $ 50

  De kosten van een nieuwe stator kunnen honderden dollars. Zonder een goede stator, zal uw motor slecht of helemaal niet draaien. Deze oplossing volledig omzeilt de stator met behulp van een 12 volt batterij om de ontsteking te drijven. Alles wat nodi

 • Nieuwe batterijen voor een Braun Shaver
  Nieuwe batterijen voor een Braun Shaver

  Dit is mijn Braun 5510 scheerapparaat met oplaadbare batterijen. De batterijen een lading niet meer te houden. Het is mogelijk om het apparaat te gebruiken met de netkabel gewoonlijk gebruikt voor het opladen. Ik wilde de NiCad AA-batterijen te verva

 • Eenvoudige methode voor Custom T-Shirts
  Eenvoudige methode voor Custom T-Shirts

  Mijn vriend, JB, viert zijn 40e verjaardag. De JB4.0 Mashdown belooft de mega-party van 2011 die zal ring gedurende de hallen van de partij legende voor generaties. Ik heb 2 kleine problemen: 1) wat te dragen en 2) wat te geschenk. Mijn Armani smokin

 • Ideeën voor Altoids (en andere) blikken
  Ideeën voor Altoids (en andere) blikken

  Deze hele zaak kwam tot stand omdat ik wilde wat kauwgom mee te nemen met mij. Maar ik wilde niet een hele pack, noch heb ik wil het rammelen los in mijn zak. Na verloop van tijd, vond ik mezelf in een paar situaties waar ik dacht: "Man, ik wou dat i

 • Borstzak voor A pocketless Shirt - Welt Style
  Borstzak voor A pocketless Shirt - Welt Style

  Mijn man heeft een hekel aan shirts zonder een zak. zodat de loop der jaren heeft hij een groot aantal shirts opgebouwd uit verschillende gebeurtenissen die hij ooit misschien twee keer wordt gedragen ... dus voor mijn zomer project heb ik besloten o

 • Nieuwe zaagblad voor Sawzall (update)
  Nieuwe zaagblad voor Sawzall (update)

  Nieuwe HD-film Ik was nodig een manier om een ​​0,75 "kanaal in sommige triplex gesneden. De gebruikelijke manier van snijden twee lijnen en beitelen uit het midden ... Ik hou niet van. Dus ik dacht en dacht en uiteindelijk kwam met dit .... Het idee

 • Nieuwe Sole voor een houten vliegtuig - volledig herstel
  Nieuwe Sole voor een houten vliegtuig - volledig herstel

  Ik ben nogal een hobby Bowyer is dan een houtbewerker, hoewel ik graag werken met hout van oudsher in het algemeen. Veel mensen om mij dit te leren kennen en zo krijg ik vaak gratis aanbiedingen van gulle mensen. Dit kan een goed stuk hout, oude meub

 • Nieuwe lampenkap voor vintage lamp
  Nieuwe lampenkap voor vintage lamp

  Bij een vloog markt vond ik een vrij lelijk lamp die een besloten om te hergebruiken. Ik voor het eerst namen van de oude lampenkap en gekleurd met verf de basis. Ik nam ook af van de stof uit de lampenkap en gekleurde de metalic structuur eronder. D

 • Schrijf een nieuwe dienst voor Linux (openSUSE)
  Schrijf een nieuwe dienst voor Linux (openSUSE)

  Dit instructable laat zien hoe om te schrijven en implementeren van een nieuwe dienst in Linux (openSUSE). Je leert hoe je een shell script te zetten in een service. Wat is dat goed voor? Met een dienst kunt u verschillende dingen doen. Dit is om bij

 • Collection Dust Ideeën voor Shop Vacs
  Collection Dust Ideeën voor Shop Vacs

  Dit Instructable beschrijft een aantal creatieve manieren om uw Shop Vac gebruiken om verbinding te maken met de verschillende onderdelen van de uitrusting verspreid over de winkel. Ik gebruik drie verschillende vacuüm slangen aan te sluiten op drie