Home > NES cartridge-gevoede luidsprekers

NES cartridge-gevoede luidsprekers

Tags:speakers
Advertisement

NES cartridge-gevoede luidsprekers

Sommigen van u kunnen hebben gezien mijn NES Controller MP3-speler. Dit is een metgezel project voor. Ik soms graag om rond te zitten en te luisteren naar muziek, dus ik deze luidsprekers gemaakt. En omdat het om te gaan met de NES controller Ik maakte het in een NES cartridge.

Nu voordat je zelfs verder leest. Deze zijn niet echt luid. Net zo weet je. Ze zijn ideaal voor de vergadering op uw bureau, maar je zou niet willen om ze te hebben als muziek voor een feestje of iets dergelijks. Nu kon je een grotere, meer krachtige versterker te maken, maar ik deed het niet. Net FYI.

Hier is een video van te spelen met de MP3-speler die ik maakte.

Stap 1: Het krijgen van alles wat je nodig hebt Wil ....

Gewoon je normaal gereedschap. IE Dremel, lijmpistool, soldeerbout, etc ...

Dan zul je het volgende nodig:

Een NES spel van uw keuze. Ik gebruikte alleen Rush N Attack, want het was de goedkoopste die ik kon vinden.
Twee kleine luidsprekers die past in een NES spel. 1 Watt 8 Ohm. ((0,5 watt zijn beter.)) **
Twee LM386N ICs
Vier 100uF caps
Twee 100k weerstanden
Twee 1k pot weerstanden
Twee gelijkrichter diodes
Een aan / uit schakelaar ((Gewoon de kleinste je kunt.
6-12 votls waarde van batterijen. Ik gebruikte horloge batterijen ((6 volt waarde)) vanwege de beperkte ruimte. Kon bedraden een 9 volt en hebben het net aan de buitenzijde van het spelgeval. Maar het zou een beetje raar. lol

** Ik heb deze speakers uit een oude Dell laptop die ik had in de buurt zitten.

Advertisement

Related Articles

 • Kartonnen NES cartridge mouwen
  Kartonnen NES cartridge mouwen

  Ik persoonlijk heb geërgerd zijn als ik niet een bus voor mijn NES cartridge. Dus heb ik een replica van de originele hoes die meestal wordt geleverd met elke nieuwe spel zoals Super Mario Bros gemaakt Stap 1: Materialen / Tools Hier zijn de material

 • NES cartridge externe harde schijf
  NES cartridge externe harde schijf

  Zet uw oude NES cartridge in een externe harde schijf, net als deze man deed, behalve met een betere stap-voor-stap instructies. Ik veranderde de ingebouwde LED, zodat ik kon aangepaste rode lichten die uit de bodem. Dit is een optionele maatwerk; al

 • NES cartridge Externe HDD
  NES cartridge Externe HDD

  Hallo iedereen ! (Het is mijn eerste instructable en appologizes voor mijn slechte Engels !!) Als ik zie deze twee Instructables: http://www.instructables.com/id/NES-Cartridge-External-Hard-Drive/ en http://www.instructables.com/id/NES-Cartridge-25qu

 • NES cartridge Wireless Router
  NES cartridge Wireless Router

  Bekijk de nieuwe versnelling in onze winkel en krijg je een Nintendo cartridge overhemd! Nu op YouTube! http://www.youtube.com/watch?v=lSsPpOVJvhc Het doel van deze Instructable is om je eigen draadloze router met een NES cartridge huisvesting te cre

 • NES cartridge Hard Drive en Console Dock
  NES cartridge Hard Drive en Console Dock

  In deze gids leert u hoe u de harde schijf en docking station te creëren met behulp van een NES cartridge en console. Stem voor ons in het "hacken" wedstrijd! Ook speciale dank aan Dan op http://www.magisterrex.com/ voor het toestaan van me om d

 • Gegoten Hars NES cartridge tafel
  Gegoten Hars NES cartridge tafel

  Dit is een kleine tafel met een NES cartridge drijvend in gegoten hars in de top. Na het zien van een aantal grote gegoten hars Instructables, ik wilde echt om een ​​scheur hebben op het. Mijn NES uiteindelijk brak buiten mijn bevestiging capaciteite

 • NES cartridge 2.5 "harde schijf behuizing
  NES cartridge 2.5 "harde schijf behuizing

  Allereerst moet ik krediet voor cr0ybot en zijn instructable geven als dat is waar ik voor het eerst deze mod zag. Deze mod is een beetje anders. Ik wilde de originele look van de patroon gehouden. Het alleen vertellen teken is de mini-USB-poort aan

 • USB Power Bank van de oude NES cartridge! --Charge Uw telefoon in stijl!
  USB Power Bank van de oude NES cartridge! --Charge Uw telefoon in stijl!

  In deze tutorial zal ik laten zien hoe om goedkoop te maken een koele batterij bank met veel power - In staat om een ​​paar keer volledig op te laden van uw telefoon op een rij zonder zelf opgeladen! Als dat nuttig voor u klinkt, dan blijven hangen!

 • USB-gevoede luidsprekers
  USB-gevoede luidsprekers

  U kunt USB gebruiken voor alles! Ik heb deze speakers, maar ik verloor de adapter. Ik heb een aantal dingen over USB aandrijven en ik begon om een ​​USB-adapter voor mijn speakers en het werkte! Stap 1: Materialen - Luidsprekers met een stekker toond

 • USB-luidsprekers Into draagbare batterij gevoede luidsprekers!
  USB-luidsprekers Into draagbare batterij gevoede luidsprekers!

  Ik kocht een set van super goedkope USB luidsprekers van de computer te koop voor $ 4 op mijn lokale supermarkt een tijdje terug. Ik dacht dat voor $ 4, ik kon niet echt fout gaan. Ze eindigde als underpowered en gewoon heel niet geweldig. Dus ik dac

 • super draagbaar, super hard, langdurige, batterij gevoede luidsprekers
  super draagbaar, super hard, langdurige, batterij gevoede luidsprekers

  ooit wilde een krachtige speaker systeem voor deze inpromtue tuinfeesten / veld raves hebben. velen zullen zeggen dat dit een overbodig Instructable, want er zijn veel boombox stijl radio's uit vervlogen goedkoop beschikbaar is, of deze goedkope ipod

 • NES Zelda II Cartridge batterijhouder installeren. Goedkoop, gemakkelijk, en netjes.
  NES Zelda II Cartridge batterijhouder installeren. Goedkoop, gemakkelijk, en netjes.

  Onlangs heb ik om terug in het spelen van de oude NES games. Zelda II is een spel dat ik heb nooit veel en na het lezen over wat een geweldig spel het eigenlijk is en het kijken naar de gameplay video's op youtube heb ik besloten dat het tijd was om

 • Final Fantasy III NES / Famicom Engels Vertaling Reproduction Cartridge
  Final Fantasy III NES / Famicom Engels Vertaling Reproduction Cartridge

  Dit Instructable zal uitleggen hoe je een kopie van de Famicom (Japenese NES) versie van Final Fantasy III in het Engels (of de taal van uw keuze) in wezen om te zetten. Het doel van deze gids is een makkelijk te gebruiken methode van het herscheppen

 • Hoe maak je Nintendo NES systeem wordt gerepareerd
  Hoe maak je Nintendo NES systeem wordt gerepareerd

  De kans is groot als je ooit hebt bezeten of speelde een Nintendo NES, de knipperende scherm hebt meegemaakt of problemen met het afspelen van uw games hebben gehad. De oorzaak van al deze problemen is slechte elektrische verbindingen tussen de spelc

 • Nintendo Entertainment System Cartridge Clock
  Nintendo Entertainment System Cartridge Clock

  Een tijdje terug mijn vriend Carolyn Main maakte enkele NES cartridge klokken voor vrienden voor Kerstmis. Ze wiegde. De awesomeness van de NES cartridge Clock moet worden verspreid over het land. Nu, kun je online gaan en kopen ... MAAR: 1) We weten

 • Makkelijk te Nes geld-bank mogelijk te maken
  Makkelijk te Nes geld-bank mogelijk te maken

  Welkom op mijn eerste Instructable, zal ik je vertellen hoe je een Nes geld bank mogelijk te maken alleen met behulp van Een kleine platte schroevendraaier Een nes spel van uw keuze Scotch Tape (ik denk dat duct tape zou kunnen werken.) Stap 1: Haal

 • Nes Gamepad USB
  Nes Gamepad USB

  Hallo, dit is mijn tweede Instructables. Want ik wil spelen met een Nes Emulator, maar een klassieke gamepad was niet cool, dus ik maakte dit neg gamepad was het werk op een klassieke USB-poort. Ik gebruik dezelfde tools die ik gebruik in mijn eerste

 • raspberry Arcade
  raspberry Arcade

  De Raspberry Pi is een van de meest leuke mini-computers voor iedereen te gebruiken met een lage bar van binnenkomst. En een van de meest populaire dingen te maken met hen is een retro arcade machine. In dit diy, zullen we het maken van een retro-sys

 • 5,00 Versterker Ipod
  5,00 Versterker Ipod

  5.00 IPOD (portable audio wat dan ook) Amplifier. Ik vond deze bij Big veel en pakte een paar, ze zijn 5,00 en u kunt verwijderen de draagbare batterij aangedreven versterker te gebruiken op wat je ook kiest. Het loopt uit 4 AAA batterijen en kunt u