Home > Nerf "Gun Smoke" Mod

Nerf "Gun Smoke" Mod

Tags:Nerf
Advertisement

Nerf & quot; Gun Smoke & quot; modern

Een eenvoudige mod kwam ik op met terwijl het knoeien met mijn oude nerf pistool. Echt wat het doet, is wanneer je een dart brand, een dart zal worden doodgeschoten, maar het zal een trekje van "rook" (dart stuks) moeten vliegen achter de rug, waardoor het effect van het pistool rook.

En echt alles wat je hoeft te doen is te snijden een pijl in de helft, en snijd de rest in ringen.

Hier is een vid dat het effect en een betere tutorial laat zien:
http://www.youtube.com/watch?v=tlzUtKRvQAs&feature=youtu.be
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^

En vergeet niet om te controleren of de andere dingen die ik heb gemaakt en sub voor meer!

Advertisement

Related Articles

 • Mass Effect Modded Nerf Gun
  Mass Effect Modded Nerf Gun

  Ik wil dit eerst beginnen met te zeggen dat dit mijn eerste nerf mod ooit, en ik ben blij met het resultaat. Ik heb geleerd een absolute ton over schilderkunst, droog borstelen, met behulp van wast, en de algehele NERF modding. Het kostte me ongeveer

 • Bluetooth Gecontroleerde Nerf Gun
  Bluetooth Gecontroleerde Nerf Gun

  Vandaag zal ik laten zien hoe je een super coole nerf kanon te bouwen. Dit is een goedkope en eenvoudige tech project voor beginners of deskundigen. Alles wat je nodig hebt zijn een nerf pistool, een micro-controller en een aantal draden en je bent o

 • Eenvoudige Nerf Gun Shot Counter met behulp van een Keychain Photo Viewer
  Eenvoudige Nerf Gun Shot Counter met behulp van een Keychain Photo Viewer

  Ik ben op de universiteit, en zombie jacht met Nerf guns is een veel voorkomende bezigheid. In de loop van de weg te stralen op de denkbeeldige undead, is het gemakkelijk om losse spoor van hoeveel pijlen er nog in die clip. Nooit bang zijn! Met een

 • Simple 'n Gemakkelijk Nerf Gun Upgrade
  Simple 'n Gemakkelijk Nerf Gun Upgrade

  Dus het regent en er niets te doen, maar gaan op xbox of ps .......... WELL je helemaal verkeerd !!!!! Vandaag ga ik je laten zien hoe te sparren, upgrade, powerboots uw bog standaard niet het beste (maar niet de slechtste in mijn mening) Nerf Gun en

 • Awesome Nerf mod: sluit uw Nerf guns
  Awesome Nerf mod: sluit uw Nerf guns

  Ik heb om een ​​camera te lenen voor dit instructable: D geleend wordt het sleutelwoord :( Dit Nerf mod laat u zien hoe u uw Nerf guns verbinden Het is heel eenvoudig en gemakkelijk te maken Het is ook niet permanent, zodat je het kan veranderen.. wa

 • Hoe maak je een NERF Guns roken na het bakken
  Hoe maak je een NERF Guns roken na het bakken

  Op een dag was ik het afvuren van mijn NERF Guns, en een kogel vloog in een plek met een bos van stofnesten. Ik liep naar de kogel te krijgen, vuurde het weer, en 'poef! " Het zag eruit alsof het pistool uitlaat had uitgestoten. Ik dacht bij mezelf:

 • Mijn Geschilderd / Modded Nerf guns
  Mijn Geschilderd / Modded Nerf guns

  Ik besloot om te sorteren van mod een paar van mijn nerf guns als gevolg van een oorlog Ik was van plan om in mijn woods.I spelen airsoft en ik had een paar extra tactische rails tot rond dus ik heet gelijmd ze op. Ik spuit schilderde ook twee van mi

 • Zet een Nerf pistool in een airsoft gun (werkt met mini of reguliere nerf guns)
  Zet een Nerf pistool in een airsoft gun (werkt met mini of reguliere nerf guns)

  Ik heb altijd al een airsoft wapen hebben, maar wilde nooit om geld te besteden aan een. Ik besloot om één van mijn vele nerf guns te nemen en zet hem in een airsoft wapen. Het is zeer eenvoudig en goedkoop. Stap 1: Materialen Nerf pistool Nerf dart

 • Nerf Guns zijn de moeite waard wat geld
  Nerf Guns zijn de moeite waard wat geld

  Bent u bezorgd over dieven breken in ergens en het stelen van geld? Als dat zo is, Nerf Guns zijn een geweldige plek om geld of andere kleine kostbaarheden te verbergen, en rovers zou niet denken dat zulke dingen eigenlijk zou er in kunnen. Om u te l

 • Nerf Gun Wijziging
  Nerf Gun Wijziging

  In dit instuctable, zult u een nerf pistool mod voor het NERF N-Strike LONGSHOT CS-6 nerf gun te maken. Het zal vrij veel maakt het schieten een stuk sneller en verder. Zijn mijn eerste instructable, dus geduld met mij. En sorry, ik maakte het pistoo

 • Paper Nerf Gun (Cross-bow)
  Paper Nerf Gun (Cross-bow)

  Dit Instructable zal u tonen hoe je een super goedkope papier Nerf Gun (Cross-Bow) te maken. Dit is mijn eerste instructable dus laat enkele opmerkingen. Dit is totaal mijn ontwerp, dus als je er een met enkele verbeteringen kunnen maken, na een aant

 • How To Make A AWSOME New Nerf Gun
  How To Make A AWSOME New Nerf Gun

  • 2 middelgrote nerf guns • een nerf schok pistool • en kogels plus een water boddle clip Stap 1: Pak 1 Nerf Gun

 • 99 Cent Nerf Gun kabinet
  99 Cent Nerf Gun kabinet

  Noodzaak van een koele kijken plek om je nerf guns te zetten. Maak deze goedkoop, maar koele, tactisch kijken kast. Je kunt het schilderen, wijzigen of wat dan ook. Ik heb geen geld als ik de materialen rondslingeren. Belangrijkste ingrediënt: karton

 • Leder Nerf-Gun Holster
  Leder Nerf-Gun Holster

  Ik maakte dit holster ter voorbereiding van de mens vs Zombies spel op mijn universiteit. In theorie zou je dit instructable gebruiken voor zowat elke kleine nerf pistool. Wanneer ik begin te werken met singels voor de eigenlijke harnas Ik gebruik ee

 • Hoe maak je een Two Dart Speedloader Zorg voor uw Nerf Guns

  Dag Allemaal! Dit is een tutorial om te laten zien over hoe je een twee dart snellader voor een Nerf Gun te maken. . Maar de Nerf geweren moeten 1/2 "CPVC Couplered ik een video over hoe dit te doen op een Nerf NiteFinder gepost hier: http://www.yout

 • Hoe om te beginnen een Nerf Gun Game
  Hoe om te beginnen een Nerf Gun Game

  Stap 1: Eerst krijg al uw nerf guns. Dan krijg je al je vrienden verzameld om een ​​spel te starten. Opmerking: je krijgt alle van je al je vrienden uit de buurt alleen maar.

 • Steampunk Nerf Guns
  Steampunk Nerf Guns

  Er zijn meer dan genoeg aanwijzingen die er op hoe mod en Nerf verf geweren voor Steampunk. In plaats daarvan zijn hier een aantal foto's van mijn wapens om u uw eigen ideeën te geven. Beide wapens zijn functioneel en nog steeds schieten Nerf darts.

 • Steampunk DoubleStrike Nerf Gun
  Steampunk DoubleStrike Nerf Gun

  Deze Halloween, mijn vriendin en ik besloten om te proberen een "Steampunk" thema, en na het zien hoe verschrikkelijk alternatief / dure pre-made "steampunk" kostuums waren, heb ik besloten om te proberen en zet iets samen mezelf. Dit

 • Retaliator Barrel Nerf Gun Mod
  Retaliator Barrel Nerf Gun Mod

  Stap 1: Gun Als u nog niet hebt kopen de nerf pistool retaltiator