Home > Multi-Color LED Fog strooier

Multi-Color LED Fog strooier

Tags:halloween
Advertisement

Multi-Color LED Fog strooier

Dit Instructable is mijn binnenkomst in de Halloween wedstrijd. Als je het leuk vindt, vergeet dan niet om te stemmen.


Mist machines komen vaak voor apparatuur als het aankomt op Halloween, maar ze hebben hun nadelen. Ze schieten mist in slechts één stroom, en de mist is beperkt tot de kleur wit. Nu wordt u gewapend met kennis over hoe je een mist spreader dat de kleuren die u kunt veranderen met de klep van een schakelaar heeft te maken.

Stap 1: Materialen

Multi-Color LED Fog strooier

Hiervoor heb je nodig:

 • Rookmachine.
 • 2 secties van PVC pijp.
 • PVC T passend dat uw pijp past
 • 12 heldere rode LED's
 • 12 heldere blauwe LED's
 • 1 SPST (single pole, enkele throw) schakelaar
 • 1 SPDT (single pole, double throw) schakelaar
 • solderen supplies
 • Wire (meerdere meters)
 • Hete lijm en warme lijmpistool
 • Boor met 1/2 in bit en 5 mm (of nabij) bit.
 • epoxy
 • Kabelbinders
 • X-acto mes
 • Rolmaat
 • Stuk van sloophout
 • Een soort van sterke tape (folie tape wordt aanbevolen. Dit spul is geweldig)

De beste plek om goedkope LED's is op eBay. Je kunt 100 krijgen van China voor minder dan $ 10, inclusief verzendkosten.

Stap 2: Bereid Pipe

Multi-Color LED Fog strooier

Verwijder eerst het mondstuk dop van de rookmachine. Als het niet af te komen, moet u de afgewerkte rig epoxy aan de rookmachine keer gebouw is voltooid.

Epoxy de mondstukdop aan de basis van de T-connector en laten drogen. (Hint: gebruik 5 min epoxy het bespaart tijd.)

Plaats de 2 segmenten van de pijp in de ongebruikte delen van het T-stuk. Ik heb geen lijm deze, maar je kan nodig zijn om.

Gebruik folie tape (of duct tape) aan de uiteinden van de leidingen te dekken, zodat de mist niet ontsnappen waar we niet willen dat het.

Stap 3: Het boren van de Pijp

Multi-Color LED Fog strooier

Begin met alles op één zijde van de T, dan naar de andere en herhaal.

Ten eerste meet de totale lengte van de buis. Afhankelijk van hoe lang van een buis die je hebt, zal de afstand tussen de gaten en het aantal holes variëren. Ik gebruikte 3 gaten aan elke kant met ongeveer 8 inches tussen elke en een 2 inch offset vorm het uiteinde van de buis en de T-connector. Niet te veel gaten niet te maken, omdat de mist zal niet verspreid zoals het hoort. Over het algemeen 3 is een goede nummer per kant.

Markeer de gaten en boren. Maar onthoud; Maatregel tweemaal, knippen een keer.

Nadat de gaten geboord u kunnen overtollige plastic rond het gat te hebben. Ik denk dat dit wordt veroorzaakt door mijn boormachine met laag vermogen, zodat de resultaten verschillend kunnen zijn. Gebruik een X-acto mes om het overtollige plastic te verwijderen en het gat schoon.

Als je, zoals ik, een spade boor gebruikt bij het boren van het gat is voltooid, wordt het bit doorboord de achterkant van uw pijp, dekken dat gat met tape om mist te voorkomen ontsnappen.

Stap 4: Bereid LED's

Multi-Color LED Fog strooier

Voor deze stap, doe het eens van de blauwe LED's en herhaal het voor de rode LED's.

Mark en boor twee 5 mm gaten in het stuk van afvalhout. De gaten moet ongeveer 2 inches uit elkaar. Dit wordt gebruikt als een LED solderen jig.

Neem de helft van LED's en ze te scheiden van de andere helft van de LED's. Op de eerste helft, buigen de negatieve draad van de LED rechts naar beneden. Deze groep van LED's zal worden genoemd de 'positieven, omdat de positieve lood is omhoog steken. Voor de andere groep, buig de positieve draad omlaag naar links. Deze groep van LED's zullen worden genoemd "negatieve", omdat de negatieve lood plakken up.

Plaats een "positieve" in het gat aan de linkerkant van uw jig en een "negatieve" in de juiste gat op de mal.
Soldeer de gebogen draden elkaar en herhaal de rest van de LED's.


Herhaling.


Stap 5: Bevestiging van de LED's

Multi-Color LED Fog strooier

Nogmaals, deze stap worden herhaald voor elke kleur van de LED. Deze stap kan inefficiënt lijken, maar ik besloot om de tweede kleur toe te voegen na de eerste volledig was. Als u wenst om dit anders te doen, ga ervoor, en laat me weten hoe het werkt.

Knip uw draad, zodat de positieve en negatieve draden worden gespreid, zoals in de eerste foto. Zorg ervoor dat u voldoende draad zodat de LED's met één zal zitten aan weerszijden van het gat in de pijp.

De paren van LED's zullen worden parallel. Soldeer de twee positieve draden aan de positieve draad van de twee LED's. Dan soldeer de twee negatieve draden aan op de negatieve draad van de LED's.

Tape de voltooide LED samenstellen om de buis boven de gaten in de pijp. Controleer of de LED's buiten wijzende in dezelfde richting van het gat. Dan doe het zelfde voor de rest van de LED-assemblages.

Wanneer alle LED's zijn gesoldeerd aan de draad en geplakt op de pijp, hete lijm ze aan de buis. I van de LED's geplakt alleen aan de leiding, dus ik kan verwijderen en opnieuw ze later indien nodig.

Bij deze stap te herhalen voor het andere stel LED's, plak ze aan de andere kant van de buis.


Herhaling.


Na het herhalen, gebruik kabelbinders om de draden op zijn plaats te houden.

Stap 6: Bedrading van de schakelaars

Multi-Color LED Fog strooier

Ten eerste afgesneden van de kop van de AC-adapter. Strip de draden en test die positief is met een multimeter of een andere methode, meestal duurt het op de draad worden gemarkeerd.

Draad en soldeer alle elektrische componenten volgens het schema. Merk op dat de LED-symbool op het diagram betekent alle LED paren parallel bekabelde één kleur.

Met betrekking tot het aantal LED's je moet gebruiken en wat de specificaties van uw AC adapter nodig, zie de foto noten in de 3e foto. Als u vragen heeft over deze stap, een commentaar of PM me, en ik zal proberen om snel te antwoorden.

Stap 7: Gebruik

Multi-Color LED Fog strooier

Controleer de bedrading voor shorts voor het testen van deze voor de eerste keer.

Zodra u zeker weet dat u de bedrading niet defect is, bevestigt de strooier aan het mondstuk van de rookmachine met behulp van het stuk dat werd genomen uit in stap 2.

Vul je rookmachine met mist vloeistof en steek hem in.

Nu sluit de AC-adapter en draai de schakelaar op. Als alles ging volgens plan verloopt, moet men de kleur van de LED's oplichten. Flip de kleur selectie schakelaar en kijk naar de andere kleur van de LED's inschakelen.

Wacht tot de rookmachine op te warmen en maak wat mist.

Verbaas jezelf en je vrienden met je geweldige nieuwe speeltje.


Video
Hier is een video van het in actie.

Op Halloween, de trick-or-treaters hield ervan. Als je te hebben, kunt u stemmen.

Advertisement

Related Articles

 • Multi-Color LED Controller
  Multi-Color LED Controller

  Dit project laat je MediaTek LinkItOne om multi-color LED-strips te controleren en zet de strip één van 1070599167 verschillende kleuren. De mogelijkheid zijn eindeloos hoe en waar regelnauwkeurigheid worden uitgevoerd. Voor het project heb je nodig:

 • Eenvoudige Multi Color LED Remote Control Light
  Eenvoudige Multi Color LED Remote Control Light

  Dag Allemaal! Dit is mijn eerste Instructable zodat de stappen een paar ontbrekende onderdelen zal hebben. Ik heb de neiging om eerst gebruik dan de camera op te bouwen ... Future bouwt Ik zal proberen om foto's van elke stap te nemen. Als u vragen h

 • Multi-Color LED-lamp Gebruik makend van een 8-kanaals LED Controller v.3
  Multi-Color LED-lamp Gebruik makend van een 8-kanaals LED Controller v.3

  Ik wilde experimenteren met behulp van verschillende kleuren LED's, anders dan de standaard RGB, multi-kleureffecten in een functionele lamp maken. Deze lamp maakt gebruik van cyaan, magenta, geel, paars, Aqua-Groen en Blauw 5mm LED's, samen met een

 • Knipperend Multi-Color LED UFO Frisbee Disc
  Knipperend Multi-Color LED UFO Frisbee Disc

  Frisbee is een leuke sport! Laat geen duisternis gesneden in je Frisbee speeltijd! Het is gemakkelijk om toe te voegen een aantal heldere, knipperende, veelkleurige LEDs naar uw favoriete cd zodat u om te spelen in de kleine uurtjes. onderdelen die n

 • Hoe maak je een Mini Multi Color Lamp (eenvoudige versie) maken
  Hoe maak je een Mini Multi Color Lamp (eenvoudige versie) maken

  Ooit wilde een klein zakformaat lamp die een milde disco licht voor uw kamer die het licht van uw stemming laat zien zou kunnen zijn? U kunt dit doen met de mini multi color lamp met eenvoudigste dingen ooit gevonden. Blijf lezen... Stap 1: dingen di

 • Arduino gebaseerd Bi-color LED Matrix Tetris Game
  Arduino gebaseerd Bi-color LED Matrix Tetris Game

  Een van de elektronica bouwpakket jolliFactory kwam met de Bi-color LED Matrix Driver Module Kit . Deze module is ontworpen om chain-staat, zodat je kunt doorlussen de modules samen om het aantal modules die u nodig hebt om uw project aan te passen.

 • Eenvoudige Bi-Color LED-controle
  Eenvoudige Bi-Color LED-controle

  Ik herinner me een of twee jaar geleden, kocht ik een twee kleuren LED uit Radial (Radio) Shack. Ik gebruikte de parallelle poort van mijn PC om het in- en uitschakelen / flash het. Ik voegde een diode en een aantal condensatoren en de LED zou verdwi

 • Witte LED-lamp in een bi-color LED-lamp
  Witte LED-lamp in een bi-color LED-lamp

  Dag iedereen! Dit artikel laat zien hoe u een witte kleur LED-lamp te veranderen in een bi-color LED-lamp. Om dit te doen, een SMD LED-lamp en twee whiteboard markers in verschillende kleuren nodig. Ik gebruikte een 5W LED-lamp. Stap 1: Het kleuren N

 • Multi Colored Chocolate Creations (op de goedkope)!
  Multi Colored Chocolate Creations (op de goedkope)!

  Met alleen items die ik al in mijn voorraadkast te houden (chocolade snoep coating en gel stijl kleurstoffen) ontdekte ik een manier om het even welke kleur chocolade snoep te maken, zelfs mengen, mengen en schaduwen in sommige gevallen. Hier is een

 • Multi Color Yarn Verven - Red & Blue maakt .....
  Multi Color Yarn Verven - Red & Blue maakt .....

  Multi Color Yarn Verven - Red & Blue maakt ...... Deel 1 van mijn Fiber-To-Dye-For-serie! Download deze gratis Tutorial! Er zijn zo veel verschillende leuke technieken om het verven van garen dat ik wil proberen, dus ik dacht wel, waarom niet delen!

 • Arduino gebaseerd Bi-color LED Matrix Pong Game
  Arduino gebaseerd Bi-color LED Matrix Pong Game

  We hebben twee game project instructables tot nu toe met behulp van de jolliFactory Bi-color LED Matrix Driver Module bouwpakketten we ontworpen gecreëerd. Deze LED Matrix module is ontworpen om chain-staat, zodat u de modules aan elkaar kan daisy-ke

 • Arduino (SPI) 7 Bi-color LED Matrix Scrolling Text Display
  Arduino (SPI) 7 Bi-color LED Matrix Scrolling Text Display

  Enige tijd terug, kwamen we met een instructable een 7 Bi-color 8x8 bouwen LED Matrix Scrolling Text Display. U kunt een bezoek http://www.instructables.com/id/7-Bi-color-LED-Matrix-Scrolling-Text-Display/ voor meer informatie. In dat instructable ge

 • Arduino gebaseerd Bi-color LED Matrix Snake Game
  Arduino gebaseerd Bi-color LED Matrix Snake Game

  We laten zien hoe een Arduino gebaseerd Bi-color LED Matrix Tetris-spel kan worden ingebouwd in onze laatste instructable. We waren heel verrast dat was te zien aan de Instructables homepage en een flink handvol favorieten hebben vergaard over een ko

 • Arduino gebaseerd Bi-color LED Matrix Flappy Bird Game
  Arduino gebaseerd Bi-color LED Matrix Flappy Bird Game

  We hebben een flink aantal projecten met behulp van de ingebouwde Bi-kleur (rood en groen) LED Matrix Driver Module kits van jolliFactory en hebben ze hier als Instructables gepubliceerd. Elk van deze modules maakt gebruik van twee MAX7219 Display Dr

 • Arduino gebaseerd Bi-color LED Matrix Game of Life
  Arduino gebaseerd Bi-color LED Matrix Game of Life

  Game of Life is geen conventionele spel. Het is de meest bekende tweedimensionale cellulaire automaat gecreëerd door de Britse wiskundige John Horton Conway in 1970. Het wordt gespeeld op een tweedimensionaal raster van cellen. Een cel kan dood of le

 • Multi-Color Monkey Fist
  Multi-Color Monkey Fist

  vuist Dit multi-colored monkey's ontdekte ik terwijl het proberen om erachter te komen een manier om fouten in de vuist de originele aap te verwijderen wanneer u een bocht van de ene richting naar de volgende. Ik realiseerde me door te snijden het sn

 • Arduino gebaseerd Bi-color LED Matrix Audio Spectrum Visualizer
  Arduino gebaseerd Bi-color LED Matrix Audio Spectrum Visualizer

  Nadat we kwamen met de Bi-color LED Matrix Driver Module kit , hebben we al op zoek rond voor interessante projecten te werken. Misschien ben je geïnteresseerd in een aantal van de projecten die we hebben op naar instructables met behulp van deze LED

 • Voice Input Arduino Bi-color LED Matrix Scrolling Text Display (Bluetooth + Android)
  Voice Input Arduino Bi-color LED Matrix Scrolling Text Display (Bluetooth + Android)

  Tijdens het browsen interessante projecten op Instructables, we stootten de indrukwekkende Voice Activated Arduino (Bluetooth + Android) instructable. U kunt het uitchecken om http://www.instructables.com/id/Voice-Activated-Arduino-Bluetooth-Android/

 • Grote Funduino (colorduino) 8 * 8 full color LED display running "plasma"
  Grote Funduino (colorduino) 8 * 8 full color LED display running "plasma"

  Een tijdje terug heb ik kocht een funduino board en de bijbehorende 8 * 8 full color LED pug in module. Toen ik het voor het eerst boven aangedreven was het pre-geladen met een aantal demo die liep via een eenvoudige weergave, dit was echt cool ik da