Home > Mods Om Sharir1701's ARM Gun

Mods Om Sharir1701's ARM Gun

Tags:knex
Advertisement

Mods Om Sharir1701's A.R.M Gun

blah

Stap 1: Intro

Mods Om Sharir1701's A.R.M Gun

Hallo en welkom bij mijn eerste instructable ik betwijfel of u de zorg dit zijn enkele mods te Sharir1701's ARM pistool met een handgreep en een uitgebreide vat

Advertisement

Related Articles

 • Knex arm gun gemaakt door s0lekill3r.
  Knex arm gun gemaakt door s0lekill3r.

  Hallo, dit is s0lekill3r's arm gun alle krediet gaat naar hem omdat ik het niet maken. Hij zei ook dat ik toestemming om te posten. STATS 1.Pomp actie. 2.Block trekker. (Het is OK de manier waarop dit wapen is.) 3.Good zicht. 4.Magazine het houdt zoa

 • Mijn K'nex ARM Gun (Awesome Verwisselbare Magazine)
  Mijn K'nex ARM Gun (Awesome Verwisselbare Magazine)

  Dit is mijn Foldable K'nex ARM Gun (Awesome verwisselbare Magazine). Het is mijn tweede K'nex pistool instructable, maar de eerste zoog en was een complete ramp, dus ik nam het naar beneden. Dit wapen is nog veel beter dan de vorige, het is verbazing

 • knex Samus arm gun
  knex Samus arm gun

  Dit wapen is van Metroid het schiet raketten en macht ontploffing tot ongeveer 30 35 ft. Gebruikt geen gebroken parts.yes de instructies zijn fijn gedaan !!!! menigte juicht haaza haaza haaza bouwen zo lang als je wilt gewoon blijven op het patroon.

 • Batkid Tech # 3: Pols-Projector Communicator
  Batkid Tech # 3: Pols-Projector Communicator

  Welkom op Batkid Tech # 3! (de spannende afsluiting van deze serie) Hier is de reden waarom ik dit schrijf: Vrijwel elke wens Make-A-Wish subsidies betekent dat mensen custom stuff gebouwd. Truien, posters, tiara's, hovercraft ... en ze zijn geweldig

 • Mijn SAR-5 (Sniper Assault Rifle - 5)
  Mijn SAR-5 (Sniper Assault Rifle - 5)

  dit is een wapen dat ik heb gemaakt in 1 dag ... ik altijd wilde mijn eigen sniper rifle of assault rifle te bouwen. ik heb een paar keer geprobeerd ... 3 eigenlijk, maar het was nooit zelfs dicht bij goed zijn in alles (nauwkeurigheid, kracht, comfo

 • Steampunk Gatling Gun Arm
  Steampunk Gatling Gun Arm

  Ik krijg vaak enthousiast over Halloween. Niets is koeler dan verkleden in uw favoriete bizarre stijl (griezelig of niet) en het verzamelen van een tas vol met gratis snoep! Deze Halloween, de coolste ideeën voor kostuums zijn iets Steampunk. En als

 • Gatling Gun Cyborg Arm
  Gatling Gun Cyborg Arm

  Maker Faire. Ik kon niet alleen met één Cyborg Arm. Nah! Ik moest met twee FREAKING HEAVY CYBORG ARMS! Dus, maakte ik de tweede. Het is net als de eerste, alleen het veranderen van de tang naar een soort van Gatling Gun, dat draait op hoge snelheid e

 • KIC3 entry: FKG (Opvouwbare Knex Gun) door sharir1701
  KIC3 entry: FKG (Opvouwbare Knex Gun) door sharir1701

  Hey guys! dus dit is mijn bijdrage voor de uitdaging derde innovator TD's. zoals gevraagd is een opvouwbare repeater. de voorraad is het enige deel dat plooien, maar het dekt het handvat en trekker en krijgt tot aan het tijdschrift, waardoor het erui

 • PVC BASE voor Rubber Band Machine Gun

  Welkom bij SpecificLove Ik heb een aantal verzoeken om een ​​basis voor onze PVC Rubber Band Machine Gun te maken gehad, dus het kan draaien tijdens het fotograferen. Hoewel het pistool kan worden gedraaid kant om eenvoudig kant, de op- en neergaande

 • Het Arcus - Volledig 3D Printed Rubber Band Gatling Gun
  Het Arcus - Volledig 3D Printed Rubber Band Gatling Gun

  Winnaar van de Instructables 2016 3D Printing wedstrijd! Het Arcus is een volledig 3D printbare rubber band Gatling gun die in staat is het leveren van 48 elastiekjes kogelvanger in enkele seconden is. In tegenstelling tot bijna alle andere rubber ba

 • Maak een Iron Man Full Metal Mark II Arm
  Maak een Iron Man Full Metal Mark II Arm

  Ben je wilde iets te maken door jezelf dat je af kunt laten zien aan jou vrienden op Halloween? Dit instructable zou geweldig zijn voor u! Ik zal je laten zien hoe je een Iron Man Mark II arm (s) (ruwe testvlucht arm of gepantserde versie) kan maken

 • micro rubberen band gun

  kleinste rubber band gun ik ooit gebouwd schiet kleine stukjes draad met een trigger-mechanisme en een opbergbox. Ik heb een talent voor miniaturisering dingen. Ik daag mezelf om iets met een minimum aan spullen te maken wanneer vervelen; Dit heeft g

 • Knex Concept Gun: Bullpup Bolt actie herhalen Slingshot
  Knex Concept Gun: Bullpup Bolt actie herhalen Slingshot

  Hello Instructables! Mijn derde samenwerking met blauwe mul, en het is een grote prestatie! Een bullpup bolt action, herhalen sling schot. Dit kanon werd geïnspireerd door het kruis bout nerf pistool. Veel mensen door de jaren heen hebben geprobeerd

 • gun Wrong
  gun Wrong

  Laatste keer dat ik aangepakt een replica vuurwapen, ik heb geprobeerd om het te maken in een appartement met handgereedschap. Nu, met een beetje meer ervaring onder mijn riem en toegang tot een volledige winkel .. Ik ging naar, nogmaals, doe bijna a

 • Hoe maak je een Double Barrel Glove Gun maken
  Hoe maak je een Double Barrel Glove Gun maken

  Glove wapens zijn verrassend krachtige en nauwkeurige wapens die op dezelfde manier als een sling-shot werken (of Shanghai als we gebruikt om ze te noemen). Het rubber is de vinger van een rubberen handschoen - vandaar de naam. In plaats van een Y-vo

 • Das Uber Airsoft Gun Turret
  Das Uber Airsoft Gun Turret

  Dit Instructable zal laten zien hoe het ontwerpen, bouwen en Trouble Schiet een Airsoft Gun Turret met een USB-interface. De turret kan worden geschakeld tussen handmatige modus, waarbij een Human interfaces met gebruik van een Xbox 360-controller, o

 • Indoor Target Stop Steel Bb Gun
  Indoor Target Stop Steel Bb Gun

  Ik heb een vriend die net voorbij de carry verborgen wapens klasse (CCW) en kreeg zijn vergunning. Er is één probleem, heeft hij niet gehad training met een pistool. Hij is een fervent jager en is bedreven met een geweer en shotgun. Hij vroeg me om a

 • Steampowered mechnical arm (met vlammenwerper!)
  Steampowered mechnical arm (met vlammenwerper!)

  De andere dag, las ik heerlijk instructable door V-Man373, met betrekking tot het proces van het maken van mijn eigen Gatling Gun prothetische arm. Ik kort overwogen na deze instructies op de voet, maar toen bedacht ik dat voor een invidual die gebru

 • Maak deze Houten PVC Rubber Band Crossbow / Gun
  Maak deze Houten PVC Rubber Band Crossbow / Gun

  Hallo daar! Hier is een rubberen band gun ik recent gebouwd. Het moet nog worden geschilderd en heeft behoefte aan een beetje tweaken, maar het werkt. Sorry de enige foto's van het na het werd gemaakt. Ik zal het toevoegen van video zodra ik ben erva