Home > Moded "Gorkems sniper rifle"

Moded "Gorkems sniper rifle"

Tags:knex
Advertisement

Moded & quot; Gorkems sniper rifle & quot;

De foto's zijn gemakkelijker te volgen!

Dit is mijn eerste Instructable denk dat ik ben een beginner.
Ik heb 3 maanden werken aan dit sniper rifle kon ik niet doen, zodat ik mijn eigen gemaakt, heb ik op basis van het op gorkems wel.
Opmerking: Niet RAPID FIRE !!
Ik kon gewoon niet mijn hoofd rond waardoor het vuur meerdere bullets.The pistool zich niet opnieuw te laden en het Doest vuur een reeks kogels, omdat je nodig hebt om de ram terug te trekken.
Deze sniper vergt veel stukken als je niet de stukken denk economisch.
Het pistool is alleen goed voor korte afstand zoals ik onlangs testte het grootste deel van zijn energie verliest in lange vluchten.
Als je een stap moeilijk vinden brief commentaar op de stap. Ik denk dat het krachtiger wanneer ik brand het een voor een
Ik hield niet van te scherpen de grijze knex staven, omdat ik niet wilde, maar het doet nog steeds pijn !!!

Hebben een goede tijd waardoor het !!!!

Stap 1: Het uiteinde van de sluipschutter

Moded & quot; Gorkems sniper rifle & quot;

Ik brak de sluipschutter in secties, zodat ik je in meer detail kon laten zien

Advertisement

Related Articles

 • gorkems sniper rifle Mod
  gorkems sniper rifle Mod

  Dit is een wijziging die maakt het veel gemakkelijker om het geweer haan. Het is een hefboom met het koordje aan de bovenkant. als u een oppinions of opmerkingen kunt u een bericht. dan kunt u beoordelen dit. Stap 1: Lever u kunt dit gemakkelijk te m

 • Pineapplebob's Sniper Rifle
  Pineapplebob's Sniper Rifle

  Dit is een sniper rifle gemaakt van Knex. Het is meer dan 3 voet lang en schiet verder dan 120 voet. Gelieve commentaar te geven. Gelieve uw mening over. Zorg ervoor dat de gele vierkanten controleren op de foto's, want zij hebben belangrijke informa

 • msr-5 (Mini Sniper Rifle - 5)
  msr-5 (Mini Sniper Rifle - 5)

  Hoi dit is mijn eerste knex pistool die ik ga zo snel te posten als ik het heb gesloopt en de wederopbouw van het weer, dus ik foto's over hoe om het te maken kunnen maken. Het is een mini-sniper rifle te gebruiken op plaatsen waren ruimte beperkt is

 • Halo - SRS99D Sniper Rifle - Freedownload :)
  Halo - SRS99D Sniper Rifle - Freedownload :)

  Wat ik heb hier gemaakt is een replica van een SRS99D Sniper Rifle uit het spel Halo. De software die ik heb gebruikt om dit ontwerp was een combinatie van Visi19.0, 3D Builder, Autodesk Netfab Premium & 123D Design. Indien u wilt afdrukken dit aarze

 • CASR3 Sniper Rifle
  CASR3 Sniper Rifle

  De CASR3 (Oud Assault Sniper Rifle) is een aanvalsgeweer dat werd omgebouwd tot een sniper rifle. Voors: Ziet er gaaf uit 14 inch scope Erg comfortabel Ok range 50 ft nadelen: Soms gaat niet af Mag niet altijd op hun plaats blijven

 • Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC Blaaspijp
  Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC Blaaspijp

  Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC Blaaspijp In deze video, zal ik u laten zien hoe u deze geweldige airsoft gun aangedreven door je longen te maken. Het heeft een snelle verandering clips voor snel herladen, En voor zijn eenvoud, het is heel k

 • Knex CSR50 (Crockett's Sniper Rifle 50 Cal.)
  Knex CSR50 (Crockett's Sniper Rifle 50 Cal.)

  Hallo jongens! Dit is knex wapens DOOM hier, en dit is mijn sniper rifle ik heb gemaakt. Nou, het is meer als een zeer aangepaste versie van raiden97's TMR67. Ik eigenlijk nog een shell uitwerpen mech, maakte de voorraad meer realistische en minder b

 • Knex M40A3 Sniper rifle
  Knex M40A3 Sniper rifle

  Hier is een sniper rifle ik maakte en het lijkt alsof de M40A3 uit Call of Duty 4 Modern Warfare behalve deze heeft mijn eigen omvang en langer handvat, waardoor dus de voorraad lager Gelieve Bekijk de update http://www.instructables.com/id/Updated-K

 • Knex Fallout 3 / New Vegas Sniper Rifle
  Knex Fallout 3 / New Vegas Sniper Rifle

  Dit is mijn Knex Sniper Rifle model gebaseerd off van het .308 kaliber sniper rifle van Fallout 3 en Fallout New Vegas. Het maakt niet schieten, maar kan gemakkelijk worden modded te schieten indien gewenst. Dit is mijn eerste Instructables en kritie

 • M17 Sniper Rifle
  M17 Sniper Rifle

  Dit is een cool uitziende sniper rifle I genaamd "The M17". Het maakt gebruik van een katapult design en een geweldige trekker gemaakt door Viccie.B1993. U kunt ook dingen hechten, zoals de bi pod (gemaakt door Darth gecko man), de ijzeren gezic

 • Knex Rifle / Sniper Rifle
  Knex Rifle / Sniper Rifle

  Eerste instructable - opmerkingen welkom speciale dank aan Knexartillerys RPG voor de belangrijkste mechanisme, Ik heb het veranderd in een sniper rifle. Pluspunten: praktische voorraad gemakkelijk klantgericht True trekker Matige hoeveelheid stuks H

 • Quikglide Y10 sniper rifle
  Quikglide Y10 sniper rifle

  Mijn nieuwe sniper rifle, Het is ongeveer 2 ft lang en weegt ongeveer 5 pond, im nog steeds bezig met een paar dingen als een betere reload methode. en nee dit doesnt laten zien hoe je de metalen scope te maken: P ik heb het van een carboot ongeveer

 • Het Beest-draaien van een Paintball pistool in een Airsoft Sniper Rifle
  Het Beest-draaien van een Paintball pistool in een Airsoft Sniper Rifle

  Heeft u Airsoft spelen? Heeft u paintball te spelen? Heb je ooit wilde een van die waanzinnig krachtige Airsoft sniper rifles, maar kon zich niet veroorloven de $ 300 + prijskaartje? Ben je moe van paintball, en willen krijgen in Airsoft, maar wil ni

 • Mijn knex bolt action sniper rifle !!!
  Mijn knex bolt action sniper rifle !!!

  dit is mijn knex sniper rifle, die ook mijn eerste ooit pistool !!! ok, ik weet dat het niet erg goed. met 4 normale elastiekjes, het schiet 10-20 voet (ongeveer, heb ik niet te meten), en breekt gemakkelijk. Posten in de comments als je wilt dat ik

 • Ik ben het bevorderen van een knex sniper rifle wedstrijd
  Ik ben het bevorderen van een knex sniper rifle wedstrijd

  i cant maken forum onderwerpen om wat voor reden dus even u go www.instructables.com/community/knex-sniper-rifle-contest-1

 • knex springfield sniper rifle
  knex springfield sniper rifle

  Dit is veruit mijn best ontworpen pistool dat Ive maakte. het is zeer nauwkeurig en met een goede rubberen band heeft een goed aanbod (40-50 ft.). de voorraad is duurzaam en de handgreep ik ontworpen om te lijken op de Springfields. het is top gelade

 • Lego Sniper Rifle w / Bipod
  Lego Sniper Rifle w / Bipod

  Dit instructable zal u laten zien hoe u een zoete lego sniper rifle met een bipod te maken. Stap 1: Stap 1: Wat je nodig hebt. 1. Jousting Rod 2. (3) 1 van 1 cilinders 3. (1) 1 van 1 kegel 4. (2) Flat klauw stukken 5. (1) Rocket stuk 6. (1) Piece die

 • Sniper Rifle Character Prop - DRS1 AUGER
  Sniper Rifle Character Prop - DRS1 AUGER

  "DRS1 AUGER" Sniper Rifle Weapon Prop Stap 1: Maak een ontwerp Brief Ik moest een DRS1 "Auger" rifle prop voor mijn Project GF korte film "Sniper versus Scout" te creëren. Ik begon met het maken van een één pagina kort met ee

 • Xenon XR-15 Sniper Rifle 1.2
  Xenon XR-15 Sniper Rifle 1.2

  Dit is mijn Xenon XR-15 Sniper Rifle 1.3. Ik beschikt over een lange valse vat, top rail, voor en achter handvat, stock en is waar trekker. versie Geschiedenis 1.0 Original Sniper. Erg zwak 1.1 Extended vat en voegde scope 1,2 Herbouwd handvat en bet