Home > Mobile ... van soorten

Mobile ... van soorten

Tags:kunst
Advertisement

Mobile ... van soorten

Om een ​​lang verhaal kort te maken, mijn zoon-in-law duty station verandert van Schofield Barracks op Oahu Buckley Air Force Base hier in Colorado vanwege medische kwesties mijn kleindochter. Mijn huis is zeer klein en dus ik geef mijn slaapkamer voor hun kleine familie, zodat ze behuizing kan veilig te stellen en op te slaan een beetje geld en ben beginnen te oppervlakte van mijn kleindochter's te versieren.

Deze mobiele is gemaakt van stof die ik nog had liggen, sommigen smeltbaar web, bias tape, een aantal haken, # 95 paracord, borduurgaren, en sommige goedkope hebbedingetjes ik opgehaald op de ambachtelijke winkel. Het is niet perfect en ik heb niet veel tijd te besteden aan het, maar ik ben er vrij zeker dat mijn kleindochter zal graag naar te kijken. Lengte en breedte grotendeels overeenkomt met die van standaard formaat wieg.

Aangezien de enige stof had ik dat was groot genoeg was vrij steile, ik gebruikte medium gewicht plakvlieseline om het reenforce omdat ik niet wil dat de stof hangende en niet willen dat het rippen. Vervolgens heb ik opgenaaide biasband aan de randen.

Ik heb de paracord in reepjes en verbonden ze alle hoeken aan de rugzijde van het weefsel. De mobiele eigenlijk niet zitten vlak tegen het plafond; Het gordijnen naar beneden.

Ik gebruikte pom-poms, sommige spiraal decoraties en 4 juli piepschuim sterren uit de ambachtelijke winkel en bevestigd hen door borduurgaren. Je zou ook kunnen dental floss of vislijn of wat je beschikbaar hebt gebruikt.

Vervolgens plaatste de kleine schroef in haken, het bevestigen van een hoek in een tijd, zodat ik het uniform kon houden.

Stap 1:

Advertisement

Related Articles

 • De Radial Arm Saw - Een gids van Soorten
  De Radial Arm Saw - Een gids van Soorten

  De radiale arm zag is een zeer veelzijdige machine waaromheen een hele winkel kan worden opgebouwd. Het is een machine die een aantal bewerkingen normaal vereisen verschillende specifieke machines mogelijk maakt. Helaas hebben elektrische verstekzage

 • Bar Codes voor Baby's: A Mobile Van Dozen
  Bar Codes voor Baby's: A Mobile Van Dozen

  Eerste baby. Noodzaak van een mobiel. Ze zijn duur. We hebben veel van de dozen van online aankopen rond het huis (we denken dat ze zijn ook paaien 's nachts.) Boxen barcodes. Barcodes zijn hoog contrast. Baby's zoals een hoge contrast beelden in de

 • Hot Chocolate Flambe van soorten
  Hot Chocolate Flambe van soorten

  Ik werd geïnspireerd door het eten redacteur hier bij Instructables om flambe te maken. Omdat het kort over de bestanddelen Ik wist niet wat ik kon maken. Ik besloot om mijn hand te proberen op een banaan flambe, maar was niet succesvol in het bereik

 • Het hacken van de Sony ECM-AW3 Bluetooth-microfoon. Voeg je eigen microfoon-ingang. De nieuwe ECM-AW4 heeft de input, zodat ze mijn hack heeft kunnen lezen.
  Het hacken van de Sony ECM-AW3 Bluetooth-microfoon. Voeg je eigen microfoon-ingang. De nieuwe ECM-AW4 heeft de input, zodat ze mijn hack heeft kunnen lezen.

  Dit is een kleine hack publiceerde ik in mijn blog enige tijd geleden http: //www.comeseemy.photos/blog/hacking-the-sony -... De saaie deel over hoe ik bij de microfoon HACK Ik heb een set van Sony ecm-AW3 microfoons. Ze zijn goed voor het geld dat z

 • Remodeling: Het verwijderen van een muur
  Remodeling: Het verwijderen van een muur

  De eerste in mijn reeks remodeling Instructables dat sommige gemeenschappelijke projecten die ik tegenkwam bij het verbouwen van mijn keuken te dekken. Alle Instructables kunnen worden bekeken in mijn keuken verbouwen Guide (Coming Soon). In dit deel

 • Maak inpakpapier van gerecycled of zeekaart
  Maak inpakpapier van gerecycled of zeekaart

  Ik weet niet over andere locaties, maar hier in de Keys is er een "krant" van soorten genaamd 'Teal's Guides'. Dit zijn navigatiekaarten van de wateren rond de Keys ... en een plus; ze zijn gratis en verkrijgbaar bij vrijwel alle aas en winkels

 • Lever data van de sensor naar de Cloud Platform (LinkNode D1)
  Lever data van de sensor naar de Cloud Platform (LinkNode D1)

  We kunnen de gegevens van soorten Sensoren te krijgen, maar het is anders dan de gegevens op te halen via internet. Nu kunnen we LinkSprite Linker Node D1, die op basis van ESP8266 gebruiken om de gegevens te duwen om cloud, dan kunt u de gegevens te

 • Het kopen van gebruikte fietsen voor beginners
  Het kopen van gebruikte fietsen voor beginners

  (De inhoud van dit Instructable verscheen voor het eerst in mijn nieuwe blog op http://biodieselhauling.blogspot.com/ Tot mijn 40 Instructables abonnees, en iedereen die struikelt over dit en het leuk vindt, moet u een kijkje te nemen, zoals veel van

 • Japanse Toolbox van Make:
  Japanse Toolbox van Make:

  Ten eerste, laat me krediet te geven voor het ontwerpen en plannen. Dit project is recht uit deze bron in MAKE: http://makezine.com/projects/make-34/japanese-toolbox/ Ik maakte dit project omdat ik een toolbox groot genoeg om mijn boor en diverse har

 • Origami Fish Mobile
  Origami Fish Mobile

  Hoe maak je een aantrekkelijke vis mobile van papier te maken. Stap 1: Alle vis zijn gemaakt van papier. Als een demonstratie zal ik gewoon papier gebruiken, maar voor de mobiele adviseer ik u gebruik maken van inpakpapier in uw favoriete ontwerp. De

 • Het maken van Kimchi
  Het maken van Kimchi

  door Lauren Lewis en Molly Haviland Kimchi is ongetwijfeld de belangrijkste voedsel in de Koreaanse cultuur. Het wordt gegeten bij elke maaltijd, zelfgemaakte door de meeste mensen met lokale ingrediënten, en zeer voedzaam. We zijn niet Koreaans, maa

 • Met behulp van een MCU in uw circuit
  Met behulp van een MCU in uw circuit

  Met behulp van microcontrollers kan een hele nieuwe wereld open voor uw circuits. Terwijl ze eenvoudig en in plaats van geprogrammeerd hard-wired is mooi een alles, er komt een moment dat het schrijven van een programma voor een circuit is een heel s

 • Overschoenen van binnenbanden en ATV bandloopvlak
  Overschoenen van binnenbanden en ATV bandloopvlak

  Dit zijn overschoenen - van soorten. Ik gebruik ze voor het dragen binnen op de buitenkant van mijn regenlaarzen. Maar je kon ze net zo goed gebruiken om buiten te dragen als het water minder een dagelijkse zorg voor u is. U ziet, ik woon in een rege

 • Waste Oil Furnace voor het smelten van het metaal
  Waste Oil Furnace voor het smelten van het metaal

  Vier dingen inspireerde mij om te proberen een oliegestookte foundry.Detailed instructies op het net, liter olie in mijn garage van het veranderen van mijn eigen olie, gedoe en de kosten van voortdurend het vullen van mijn propaantank en mijn recente

 • Model Flying: het perfectioneren van de Roll
  Model Flying: het perfectioneren van de Roll

  Oorspronkelijk een artikel uit RCM & E Magazine Peter Rondel praat ons door hoe je een spectaculaire broodje met een modelvliegtuig te voeren. De roll is een heel mooi manoeuvre dat vele variaties heeft, en uit te voeren perfect is een hele uitdaging

 • babbletron - een interactieve verkenning van de computer gegenereerde spraak
  babbletron - een interactieve verkenning van de computer gegenereerde spraak

  De babbletron is een apparaat waarmee je de wereld van de computer gegenereerde spraak te verkennen. Het basisconcept door de babbletron dat spraaksynthese kan worden benaderd met een klein aantal fonetisch geïsoleerd spraakfragmenten, genaamd foneme

 • Met behulp van een muis in QBasic programma's
  Met behulp van een muis in QBasic programma's

  Zoals iedereen die heeft geprogrammeerd met QBasic weet, het is een leuke, gemakkelijke en (want het is tijd) vrij krachtig programmering tool! Toegegeven, het is nogal traag, maar gezien het feit dat het nooit een cent heeft gekost, ik veronderstel

 • Stationaire fiets Generator van Wasmachine
  Stationaire fiets Generator van Wasmachine

  Toen onze oude wasmachine stierf, kon ik niet verdragen om te gooien de motor. Dus ik deed wat graven en het blijkt dat ze ideaal stroomgeneratoren. Dit instructable documenten hoe ik maakte een excersize fiets die elk huishoudelijk apparaat (uiteraa

 • Familie Versie van TINY House Living
  Familie Versie van TINY House Living

  Ik wed dat je de foto's hebt gezien en begeleidt hoe je je eigen Tiny huis te maken van een kleine aanhangwagen. Tiny huizen zijn zeer geschikt voor de kosten van levensonderhoud en het houden van dingen eenvoudig. Veel kleine huizen zijn tussen de 2