Home > Mirror Mirror en de mooiste van het land

Mirror Mirror en de mooiste van het land

Tags:het naaien
Advertisement

Mirror Mirror en de mooiste van het land

Dus Halloween is net om de hoek ... .ik hou er niet echt verkleden als een skelet en een zombie. Iets * schattige * is veel leuker als je het mij vraagt! En wie wil er nu niet een Disney Princess voor een dag ?! Dit is mijn Sneeuwwitje kostuum hoe. Genieten!

Stap 1: Pattern - Ik wens ....

Mirror Mirror en de mooiste van het land

OK, dus Disney speciaal maken patronen voor kleding voor hun prinsessen. Deze zijn vaak limited editions, verkocht door één van 'de grote vier' patroon bedrijven. Degene die ik gebruikte was van Simplicity, patroon 2813. Als de limited edition patronen niet beschikbaar zijn, zijn er vaak 'spin-off' prijzen kostuum patronen beschikbaar, die erg op elkaar lijken.

Stap 2: Orde Fabric - Op een dag mijn prints zal komen?

Mirror Mirror en de mooiste van het land

Ik was erg benieuwd naar de Snow White kleuren zo dicht mogelijk bij de beroemde film jurk als mogelijk te krijgen. Een groot deel van de kostuums die je kunt kopen zijn eigenlijk zeer onnauwkeurig in kleur en detail. Bijvoorbeeld sommige hebben rode mouwen! Colours pakte zijn vaak veel meer opzichtig dan het origineel. Ik slaagde erin om een ​​Dark royal blue (niet navy) fluweel, die een student aan de kunstacademie verkocht aan mij, en sommige "sleutelbloem" satijn voor de rok te vinden. De rode stof is hertogin satijn in een diepe rood.

Stap 3: Fluitje terwijl u werkt ...

Mirror Mirror en de mooiste van het land

Uiteraard een handelspraktijk patroon heeft de voordelen van volgende instructies. Maar ik wilde alleen maar zeggen met deze jurk je uiteindelijk met behulp van technieken die meer dan ik eerst dacht.

De karakteristieken van deze jurk die het onmiskenbaar Snow White maakte me proberen technieken die ik had niet (met succes) gedaan before.The rode druppels op de mouwen zijn applicatie, en het gebruik van een zijden steek op de machine. De mouwen zijn zelf ook een trekje bal die naar een manchet, die ik nooit eerder had gedaan !! Uiteindelijk heb ik ook mijn eigen gele leidingen voor de voorste naad, omdat er geen geel de "sleutelbloem" kleur zou passen. Dit was niet al te moeilijk, maar opnieuw een primeur voor mij!

Ook de witte opstaande kraag is een staaltje van techniek op zich. Het maakt gebruik van twee stukken die bij elkaar genaaid (en het gebruik van zeer zware interfacing) een halve cirkel 3D-vorm.

Dus ik denk dat mijn punt is, ook al zijn fancy dress en misschien voor één nacht, kostuums vereisen meer inspanning dan sommige andere naaien. Voor het volledige effect, moet niets van dit alles overhaast.

Stap 4: afwerking - met een glimlach en een Song

Mirror Mirror en de mooiste van het land

De laatste dingen om echt op weg van de outfit waren de hoofdband, cape en natuurlijk het haar!

De cape is gemaakt van hetzelfde blauw fluweel als het lijfje, met de rode satijnen voering. Dit is afneembaar als onderdeel van het ontwerp.

De hoofdband is ook gemaakt van rode satijnen, gewikkeld om de band en een grote decoratieve strik toegevoegd.

Nu voor het haar, volgde ik deze briljante tutorial over youtube. Snow White haar voor iedereen, ongeacht hoe lang je haar is - geweldig!

Stap 5: Happily Ever After ....

Mirror Mirror en de mooiste van het land

Dus ik droeg dit kostuum aan mijn vriend's 30ste verjaardag partij, die een "Disney-thema-Ball" was. Nu natuurlijk moest er een wedstrijd kostuum zijn. Zoals ik ging net als nu wit, mijn man Jake gingen als 'The Mirror' uit de film.

Om dit te doen, we kregen een plastic gegoten spiegel, en verwijderde het glas. We vervingen de spiegel met zwarte stof met een gezicht gat. We maakten een systeem, zodat Jake de spiegel kon riem om zijn schouders. Jake creëerde vervolgens een zeer nauwkeurige masker in photoshop gebaseerd op het gezicht van de spiegel uit de film. Zet het allemaal samen - en voila! Het is de moeite waard te zeggen dat we de eerste prijs gewonnen in de competitie kostuum in de "paren" categorie :-)

Advertisement

Related Articles

 • Leef van het land: overleven met eetbare Onkruid
  Leef van het land: overleven met eetbare Onkruid

  Telkens als ik naar buiten ga ik altijd op zoek naar eetbare onkruid die van nature in het open land in de buurt van water bronnen groeien, onder sommige bomen zoals kokos en Banaan en in het wild. De meeste van deze eetbare onkruid verwaarloosd en v

 • COLLECTIE VAN HET LAND scaping IDEAS en andere dingen.
  COLLECTIE VAN HET LAND scaping IDEAS en andere dingen.

  We bevinden ons in het midden van landscaping onze werf en mijn man heeft dingen te gebruiken verzameld. Hier zijn een aantal van zijn collecties. Hier gebruikte hij betonblokken in een bloem bed. Hij wilde om iets te gebruiken kon hij onkruid meppen

 • 7 manieren kunt u verhogen Curb Appeal en Verkoop van het Huis
  7 manieren kunt u verhogen Curb Appeal en Verkoop van het Huis

  Dit bericht, geschreven door Bobbi Peterson , vooral interesseerde me omdat ik net verhuisd van Californië naar Arizona en verkocht een huis. Voor mijn huis ging te koop ik heb veel opruimen om er zeker van de tuinen waren netjes en dat de veranda en

 • My Garden in het land van de droom
  My Garden in het land van de droom

  Dit is een ingang voor de tuin wedstrijd. Ik zal het delen van mijn tuin foto's, zal er landschap en micro's zijn, zodat niemand vervelen zou krijgen :) Deze foto's werden genomen over de tijd perioid van twee jaar. Ik heb genoten van het nemen van d

 • Multi-persoonlijkheid teller van het fortuin
  Multi-persoonlijkheid teller van het fortuin

  Dit Arduino project is een terugkeer naar een aantal carnaval en nieuwheid arcade games van toen ik een kind was. Ik heb veel Arduino projecten gedaan, maar dit is mijn eerste project dat mijn eigen ontwerp was. Voorafgaand aan deze, ik over het alge

 • Sluit 4 Mozaïek van het Gezicht
  Sluit 4 Mozaïek van het Gezicht

  Dit is Connect 4 met een twist. Connect 4 is een twee-speler spel waarin de spelers om de beurt te laten vallen gekleurde schijven in een verticaal opgehangen rooster. De stukken vallen recht naar beneden, het bezetten van de eerstvolgende beschikbar

 • Hoe een Walkcycle animeren van het Front in Flash
  Hoe een Walkcycle animeren van het Front in Flash

  Wist u dat hoe meer je loopt, hoe zwaarder je krijgt? Dit is niet voor goed natuurlijk, of loopband fabrikanten zouden uit van het bedrijfsleven en Body Break gaan overbodig zou zijn, maar het is waar, zelfs als voor een kleine fractie van de tijd. W

 • Hoe de tech startup taak die u wilt het land, zelfs zonder ervaring
  Hoe de tech startup taak die u wilt het land, zelfs zonder ervaring

  Op zoek naar deelnemen aan een tech-startup maar bezorgd over uw gebrek aan ervaring startup? Je moet niet zijn! Er zijn andere manieren om een ​​baan bij een tech-startup land afgezien van wat wel of niet op je cv. Om te leren wat een paar van die d

 • persistentie van het gezichtsvermogen
  persistentie van het gezichtsvermogen

  Het oorspronkelijke idee voor dit project kwam van de briljante geest van David Bjanes die heeft een groot aantal projecten in zijn project wachtrij. De inspiratie kwam toen David een video van een soortgelijke POV weergave op Youtube.com zag. We ben

 • Solar Pomp van het Water
  Solar Pomp van het Water

  Dit Instructable zal u helpen om het inrichten van een volledig functionele Solar Water Pumping System. De Solar Waterpomp systeem kan worden gebruikt voor residentiële water eisen en ook voor commerciële toepassingen. Dit systeem kan ook worden gebr

 • The Perfect Hike: Volg de Weg van het Backpacker
  The Perfect Hike: Volg de Weg van het Backpacker

  Wat is The Perfect Hike? Nou, ik kijk naar het als ik een vliegtuig de landing - elke trektocht kun je uit de buurt van te lopen ... Backpacken is de kunst van comfortabel te overleven in een onherbergzame omgeving met zo min is veilig mogelijk. Vrij

 • Invasie van het UFO in Area 51- 2.0
  Invasie van het UFO in Area 51- 2.0

  Als u op zoek bent naar iets uit deze wereld, ben je hier aan het juiste adres. Dit zijn de stap-voor-stap instructies voor het bouwen van uw eigen versie van een full scale Invasie van het UFO bij Area 51. Het is een complete redesign grond opgebouw

 • Custom lasergeëtste Uitnodigingen van het huwelijk (met Victoriaanse Scrollwork Tutorial!)
  Custom lasergeëtste Uitnodigingen van het huwelijk (met Victoriaanse Scrollwork Tutorial!)

  Als je gewoon hier voor de aangepaste bestanden, ga je gang en ga naar de laatste stap. Vergeet niet te stemmen voor mij voor de wedstrijden! Ik doe heel veel van lasersnijden en graveren. De afgewerkte producten zijn vaak elegant en, met de juiste b

 • Ham en kaas van het brood
  Ham en kaas van het brood

  Het warme seizoen nadert en ik "ruiken" picknicks in de lucht. Ik hou van de voorbereiding van de mand te vullen met wat lekkers, een drankje, we moeten niet een deken en een goed boek te vergeten. We hop op de fiets en gaan. Een paar uur in de

 • DIY Ornament van het Glas
  DIY Ornament van het Glas

  Het is de mooiste tijd van het jaar ... =) Stap 1: Gereedschap Voor dit project was ik met behulp van: 80W Soldeerbout - http://amzn.to/1D2SqXJ Koperen tape - http://amzn.to/1D2SGWz Dit is een speciale tape voor glas in lood werk. U kunt een aluminiu

 • Easy 3D Art Tekening van het potlood: Hoe te tekenen 3D Daling van de dauw op Blad
  Easy 3D Art Tekening van het potlood: Hoe te tekenen 3D Daling van de dauw op Blad

  Easy 3D Art potloodtekening is iets dat iedere nieuwe beginner en potloodtekening leerling zoekt. Leer om een ontzagwekkende te trekken 3D Daling van de Dauw op Blad, en tonen de kunstzinnige kant van u aan de wereld. Er is absoluut geen gedoe van he

 • Veranderen van Aircraft Landing Gear en Banden
  Veranderen van Aircraft Landing Gear en Banden

  Hallo aan mijn abonnees, nieuwe lezers, en de luchtvaart en restauratie liefhebbers. Mijn naam is Greg, dit is mijn derde instructable. Ik heb gewerkt als een float proef, vlucht instructeur, en vliegtuigen salvager. Ik hou van vliegtuigen, motoren e

 • Maak behang van het geld ... soort van.
  Maak behang van het geld ... soort van.

  Dit begon als een project om wallpaper te maken van verschillende papier valuta's van over de hele wereld. Part-weg door, echter, heb ik besloten om het geld in plaats kaderen, zodat ik het kon meenemen als / wanneer ik besluit om te verhuizen. Onder

 • Orchard Bunting Uitnodigingen van het Huwelijk
  Orchard Bunting Uitnodigingen van het Huwelijk

  I (Jono) ga trouwen dit jaar (Emily), en dit is mijn bruiloft uitnodiging, maar ik kan geen krediet voor het. Dit werd ontworpen en gemaakt door mijn zus, Chloe. Momenteel studeert ze 'textiel' aan de universiteit. U kunt kijken op een aantal van haa