Home > Mini Folding Tablet Standaard (LEGO)

Mini Folding Tablet Standaard (LEGO)

Tags:Lego
Advertisement

Mini Folding Tablet Standaard (LEGO)

Het is klein genoeg om U bent zak.

Stap 1: Parts

Mini Folding Tablet Standaard (LEGO)

Advertisement

Related Articles

 • maak je eigen duct tape tablet standaard / deksel
  maak je eigen duct tape tablet standaard / deksel

  Hey dit is mijn eerste instructable. Ik zal je laten zien hoe eenvoudig je een tablet standaard / deksel kan maken. mijn tablet hoes is alleen gemaakt met karton en duct tape! deze dekking geven je tablet een goede bescherming. Stap 1: Materialen kar

 • Mini-Pinball Tablet Cabinet
  Mini-Pinball Tablet Cabinet

  Geïnspireerd door de Mini Flipperkast hier: http://www.instructables.com/id/Mini-Pinball-1/ Ik besloot om dit een keer te proberen met een soldeerloze versie te geven. Met dank aan Pascal voor het werken met mij om een ​​aantal problemen die ik had m

 • Mini Float Aangedreven door LEGO en Android (Video)

  Dit was een opdracht die mijn 5e klas leraar gaf ons in plaats van een staat rapport. Elk kind werd toegewezen aan een vlotter die kon bewegen te bouwen. De meeste kinderen gebruikte wagens, skateboards, of R / C auto's. Ik besloot om een ​​mobiele t

 • Mini Float Aangedreven door LEGO en Android
  Mini Float Aangedreven door LEGO en Android

  Dit was een opdracht die mijn 5e klas leraar gaf ons in plaats van een staat rapport. Elk kind werd toegewezen aan een vlotter die kon bewegen te bouwen. De meeste kinderen gebruikte wagens, skateboards, of R / C auto's. Ik besloot om een ​​mobiele t

 • iPad Stand Veelzijdige Portable Infinite Position is ontworpen om een ​​leven lang / AKA: Rite-Idee een handje Tablet Standaard
  iPad Stand Veelzijdige Portable Infinite Position is ontworpen om een ​​leven lang / AKA: Rite-Idee een handje Tablet Standaard

  The Rite Idea een handje Tablet Stand is bijgewerkt op:   iPad Stand Veelzijdige Portable Infinite Position ontworpen om een leven lang meegaan Dit project werd geïnspireerd door Lifewarrior Zero Gravity Tablet Instructable. Wat ik het meest over Ins

 • Gemakkelijk Tablet Standaard voor minder dan $ 5
  Gemakkelijk Tablet Standaard voor minder dan $ 5

  De andere dag was ik te typen op mijn Kindle, en ik dacht bij mezelf, "Self, zou het niet geweldig zijn als ik zonder in het bezit van mijn Kindle waardoor me om te multitasken kan typen?" Ik draaide in mijn stoel en ving een glimp van mijn boek

 • Brass Pen Tablet Standaard (3 Materials)
  Brass Pen Tablet Standaard (3 Materials)

  Ik was moe van het gebruik van willekeurige objecten aan mijn tablet up prop toen ik wilde kijken YouTube op, dus ik gaf mezelf de uitdaging van het vinden van 3-materiaal in mijn winkel en draaien ze in een leuk uitziende Tablet Stand. De 3 material

 • MIN stoom punk / DIESEL LEGO MIN CRUSHER ROBOT
  MIN stoom punk / DIESEL LEGO MIN CRUSHER ROBOT

  Dit was een WEEKENDER PROJECT. In principe net als de afgelopen MINIATURE STEAM PUNK STYLE ROBOT. Gebouwd van CD PALYER PARTS. HEAD IS THE DUAL LENS READER. BODY en armen zijn andere onderdelen uit cd-speler en CASSTE DECKS. ALLES OP EEN CD VOOR EEN

 • Mini Folding Workshop en Outdoor Living Area

  Met zeer weinig ruimte voor een tuin workshop besloot ik om die weg te plooien te maken. De luifel, terwijl het geven van me regenhoes in de workshop geeft ook de familie en ik ergens om buiten te zitten. De haag en hoek situatie van de workshop ook

 • Lego mini missile launcher
  Lego mini missile launcher

  hi, in deze tutorial ziek laten zien hoe je een ultra super cool mini missile launcher, die lego onderdelen schiet als raket hoogte van 2-3 meter te maken. zijn erg leuk en makkelijk te gebruiken en op te bouwen. Stap 1: Het maken van de tunnel doen,

 • Working Lego Technic Cross Bow (Geïnspireerd door de Mini Thriller)
  Working Lego Technic Cross Bow (Geïnspireerd door de Mini Thriller)

  Dit was een snelle project dat ik deed toen mijn vriend was over wie veel over dit soort dingen wist. Het schiet een van die techniek L-vormige, 4 hole lange stukken. Het gebruikt dezelfde priniple als de Mini Thriller van Badass Lego Guns boek van M

 • 3d Printed Ultimate Lego Figuur
  3d Printed Ultimate Lego Figuur

  Oke, voordat ik aan de slag te beschrijven dit Instructable, dit is een voortzetting van een eerdere instructable die plaatste ik een jaar of wat geleden over 3D printing lego figuren en afwerken PLA prints. U kunt dat eerdere Instructable hier: http

 • Toetsenbord en muis voor tablets (Nexus 7)
  Toetsenbord en muis voor tablets (Nexus 7)

  Er zijn een aantal eenvoudige dingen die je moet weten over je tablet, is dat een fatsoenlijke 2013 tablet ondersteunt OTG. Hiermee kunt u een muis, toetsenbord en USB-poorten toe te voegen. Het project is simpel, gewoon de instructies en je '' 'te d

 • Tablet Docking Station
  Tablet Docking Station

  Docking station voor Tablet heeft de volgende kenmerken: Tonen naar de lcd-tv Audio out voor TV Audio uit voor Externe luidsprekers (USB-luidsprekers aangesloten op Docking Station) Verbonden met Bluetooth Mouse via de micro-USB-poort. Voeding voor T

 • DIY - Control Off-road Lego auto via Internet (IoT) - Part 1 (Back Wheel)
  DIY - Control Off-road Lego auto via Internet (IoT) - Part 1 (Back Wheel)

  Het spelen van lego is vrij veel plezier, kunnen we op maat wat we zullen bouwen en voeg wat geek onderdelen om het meer geweldig te maken. In dit geval, probeer ik off-road lego auto via internet (uiteraard zonder Lego powerfunctie pack) te controle

 • LEGO 3D-printer
  LEGO 3D-printer

  LEGO printer is gebaseerd op de Prusa I3 rework printer. De printer is begonnen als een A4-plotter met stappenmotoren van een oude HP-printer. Na het upgraden van de stappenmotoren naar Nema 17 motoren heb ik besloten om een ​​X, Y en Z-as machine te

 • Flat Pack Tablet Stand
  Flat Pack Tablet Stand

  Vandaag zal ik je laten zien hoe je een flat pack tablet staan. Het is gemakkelijk gedemonteerd en opgeslagen. Wanneer het uit elkaar, het is slechts 3/8 "dik, zodat het gemakkelijk kan worden opgeslagen in kleine plaatsen. Alles wat je nodig hebt is

 • Giant houten Lego mannen
  Giant houten Lego mannen

  Dit zijn enkele reusachtige Lego mannen, die ik heb gemaakt. Ze hebben alle bewegingen, clips en bewerkingen die een standaard Lego man heeft. Ze zijn op schaal (1: 6,25). De dakconstructie Ik heb gebruik zijn Huon dennen, Australische red cedar en A

 • Simple Tablet Stand
  Simple Tablet Stand

  Na een reis op een vliegtuig met mijn tablet. Ik wist dat ik wilde een tablet standaard die een paar kenmerken had. Ten eerste, het basisstation moest klein zijn dat zij gemakkelijk in mijn zak. Het dok moest zorgen voor een instelbare kijkhoek. Last