Home > mijn nieuwe Knex gun

mijn nieuwe Knex gun

Tags:knex
Advertisement

mijn nieuwe Knex gun

ok dit is mijn nieuwe knex geweer zijn mijn eerste geweer dus plz commentaar geven over wat ik deed verkeerd of deed goed.

voel je vrij om het mod en tonen de foto's dan kunt u.

q. wat doet het schieten en hoe ver?

een. het schiet 2 witte staven zoals 15 voet ver (met goede elastiekjes)

ik kan posten foto's over hoe het enkel bericht me te maken: D.

specs.

het is een dubbele pistool 2 vaten

munitie: 2 witte staafjes

elastiekjes: 2 groten

profs.

nice gun

goed hande

2 shots

makkelijk te maken

cons.

eeuwen duurt om te herladen

niet zo stevig bi-pod

niet gemakkelijk de onderste wapen herladen

whell wat ervan Ik hoop dat u het leuk

ps: srry voor onscherpe foto's

Advertisement

Related Articles

 • Knex-Smart-Person Nieuwe Knex Gun
  Knex-Smart-Person Nieuwe Knex Gun

  Hallo kijkers, dit is mijn nieuwe knex pistool dat is erg stevig, voorzien van een afneembaar tijdschrift, vrij krachtig voor een tijdschrift gevoed pistool, heeft een ware trigger, het is zeer nauwkeurig, en is een algemeen uitstekend wapen. De nota

 • mijn nieuwe Knex tomahawk !!!
  mijn nieuwe Knex tomahawk !!!

  dit is mijn nieuwe Knex tomahawk !! het is niet zo sterk op al, maar het is gewoon om te kijken .... mijn broer speelt met deze: D ene keer dat hij dit ding wierp mijn moeder! XD ik heb te maken een instructie van te ... connectoren: 1x lichtgrijs (t

 • Mijn nieuwe Knex SS + RR Set Video !! + Custom Coaster Coming Soon!
  Mijn nieuwe Knex SS + RR Set Video !! + Custom Coaster Coming Soon!

  Foto's van mijn nieuwe SS + RR Sets! -------------------------------------------------- ----------- Video! http://www.youtube.com/watch?v=HZlTt5V4bVg -------------------------------------------------- ---------- Custom Coaster Coming Soon! Dus Blijf

 • mijn nieuwe Knex M4
  mijn nieuwe Knex M4

  hier is mijn nieuwste Knex M4 Ik gebruikte ironman is mag en railsysteem het schiet ongeveer 60 feet en u kunt de drager te verwijderen en zet een rode stip of een bolletje te het ziet er reaaly koel

 • Mijn nieuwe Knex Rifle
  Mijn nieuwe Knex Rifle

  Hallo kijkers, dit is mijn meest recente Knex geweer. In de slideshow zal ik tonen u de functies en het pistool. Please comment, tarief, abonneren, en vertel me als ik zou moeten plaatsen. Dank je.

 • Nieuwe Knex gun lage wrijving / hoge sterkte mech
  Nieuwe Knex gun lage wrijving / hoge sterkte mech

  Ik maakte dit naar hopelijk brengen een beetje meer innovatie terug in knex geweren zoals ik heb veel gezien van de recente wapens terugvallen in de oude patroon van een kamer van connectors bevestigd parallel aan de ram, met meestal een introductie

 • Mijn Eerste Knex Gun om te posten. Eventuele suggesties voor een naam?
  Mijn Eerste Knex Gun om te posten. Eventuele suggesties voor een naam?

  Dit is mijn eerste ding te plaatsen, en vroeg me af welke naam ik het zou moeten geven. Anyways, dit pistool is goed omdat het zorgt voor een lange pin gelijkspel en er is nauwelijks wrijving bij de kogel verlaat het vat. Dit kanon schiet blauwe stav

 • Mijn nieuwe Knex Assault Rifle
  Mijn nieuwe Knex Assault Rifle

  Hey Instructables leden dit is mijn laatste creatie is een soort battle rifle assault rifle ding. Dit pistool heeft een afneembaar front schuine grip en een verwijderbare achterste voorraad ondersteuning. Ik zal dit pistool posten als ik krijg ofwel

 • mijn nieuwe Knex granaat
  mijn nieuwe Knex granaat

  knex granaat dat is zeer krachtig, dat maakt geen gebruik van elastiekjes en is zeer makkelijk te maken Stap 1: stukken die u nodig hebt 15 witte staafjes 2 banden 2 oranje connectors 5 blauw spacers en 1 grijs spacer 1 gele staaf en 2 tan connectore

 • mijn eerste Knex gun instructables
  mijn eerste Knex gun instructables

  Het is mijn eerste .. Stap 1: de helft van het pistool. Dit is vrij eenvoudig ......

 • Werkt aan een nieuwe Knex Gun

  Sommige beelden van mij een nieuw pistool alleen maar om te laten zien hoe ik werk. Verwacht niet dat ik naar het pistool al te plaatsen, want ik zou nooit echt af te maken.

 • Mijn nieuwe Knex M1 Garand
  Mijn nieuwe Knex M1 Garand

  dit is mijn 6e slideshow dus ik hoop dat je het leuk vindt

 • Knex Gun: Victorious + Internals
  Knex Gun: Victorious + Internals

  Hallo collega Instructables community! Vandaag Ik breng je mijn nieuwe Knex gun Victorious. Dit wapen is in mijn mening mijn beste wapen ooit. Het ziet er geweldig hoewel ik een banaan clip niet kon toevoegen als mijn tekening. Dit ding is waanzinnig

 • Knex gun Accelerator V1
  Knex gun Accelerator V1

  Hallo Instructables, dit is mijn nieuwe Knex gun dat ik gemaakt- The Accelerator V1. Het is mijn beste single shot knex gun die ik heb gemaakt. Het heeft een afneembaar handvat en rails aan de boven- en de onderkant om ad bezienswaardigheden en ander

 • EP13S.KG (epicpenguin13 kleine Knex gun)
  EP13S.KG (epicpenguin13 kleine Knex gun)

  Dit is mijn nieuwe Knex gun. Het schiet ongeveer 20-30 voet, afhankelijk van de rubberbands. Vroeger was het een kruisboog, maar het was niet stevig genoeg, dus ik veranderde het in een pistool. Voors: stuk efficiƫnter Goed aanbod voor wat het is Tru

 • MFP9S V1.5 - Knex Gun
  MFP9S V1.5 - Knex Gun

  Dit is mijn nieuwe knex gun - De MFP9S V1.5 Het heeft: Geen kogel gids = geen wrijving = meer snelheid en kracht Zelfde ram rod dezelfde trekker zelfde bezienswaardigheden Zelfde soort mag Verschillende mag pusher - je moet het handmatig duwen, of u

 • SSROS - Knex Gun
  SSROS - Knex Gun

  Mijn nieuwe Knex gun Sling Shot Rifle One Shot Het heeft: Een One shot systeem: | Top laden Barrel :) 45 ft bereik met 2 bands !! :) Comfortabele handgreep :) Not so good looks :( Langzame vuursnelheid :( Met dank aan: Killer-Safecraker voor de trigg

 • extreme bouwer 12 schot Knex gun
  extreme bouwer 12 schot Knex gun

  hey iedereen dit is mijn nieuwe Knex gun. het ziet er niet veel, maar ik heb gewerkt aan dit pistool voor ongeveer 4 maanden nu perfectioneren en de uitwerking van de bugs. het is een geweldige stoere pistool met een goede kracht ongeveer 50 voet. He

 • Knex gun (luchtbuks)
  Knex gun (luchtbuks)

  Hier is mijn nieuwe Knex gun! Het is een replica luchtbuks en het schiet als 25 ft met witte staven. Je zult zien hoe het werkt op deze foto's. Genieten!