Home > Mijn Homemade Bow

Mijn Homemade Bow

Tags:sport-
Advertisement

Mijn Homemade Bow

Ik vond een aantal pvc pijp ongeveer 1 "breed, die 4mm dik was rond, herinnerde ik me het zien van iemand die het maken van een pvc pijp buigen, dus ik had een te gaan. Ik eigenlijk gewoon volgde een you tube video door BackyardBowyer hij maakt een aantal leuke strikken. Als u denkt van het maken van een zorg ervoor dat je hard pvc en volg zijn tutorials. Good luck!

Advertisement

Related Articles

 • Mijn Shanti Bow
  Mijn Shanti Bow

  Hier zijn foto's van mijn Shanti Bow gemaakt door Kinetic

 • Mijn Homemade All in One PC
  Mijn Homemade All in One PC

  Dit is mijn zelfgemaakte ALL IN ONE PC. De case gemaakt van plastic doos beschilderd in zwart en gemonteerd in de achterste monitor met 4 schroeven. en stroomvoorziening, alsmede om voet. specificatie: Intel Pentium DualCore @ 1,8MHz 2 GB RAM 160GB H

 • Mijn Homemade Full Scale Rambo Survival Knife
  Mijn Homemade Full Scale Rambo Survival Knife

  Dit mes is hard. Ik heb alles met het geprobeerd om te zien wat er nodig is om te breken. Ik heb het weggegooid, gedoopt in het water, gestoken een boom met het, en ik kan nog licht de wedstrijden die komen met mijn zelfgemaakte mini-survival kit. He

 • Mijn Homemade Multiplex Tafelzaag
  Mijn Homemade Multiplex Tafelzaag

  Dit werd gemaakt omdat de motor in mijn belangrijkste tafel zag had gebroken. Ik gebruikte de originele metalen behuizing van de zaag en bouwde een multiplex en MDF geval over. Dit maakte het zeer sterk en stabiel. Vervolgens heb ik gebruik gemaakt v

 • Mijn Homemade RC vliegtuig
  Mijn Homemade RC vliegtuig

  Dit is mijn zelfgemaakte rc vliegtuig, het heeft een oude Silverlit accu en twee motoren. Het lichaam werd in stukken gebroken, maar sinds haar schuim ik repareerde het met een stuk schuim constructie speelgoed! Hij vliegt heel goed :)

 • Mijn Homemade deodorant
  Mijn Homemade deodorant

  Ik was met behulp Desitin zalf voor bepaalde tijd voor chaffing. Op een dag krijg ik het idee om een ​​aantal Tea Tree Oil om het een deodorant te maken toe te voegen. Ik hou van deze GoTubbs zoals ze zijn zeer geschikt voor het reizen en maak alle d

 • Ogen voor Mijn Homemade Humanoid LinQ
  Ogen voor Mijn Homemade Humanoid LinQ

  Maak kennis met LinQ, een zelfgemaakte humanoïde robot. De robot heeft een totaal van 18 DOF. 6 DOF voor de benen, 10 DOF voor de handen, 2 DOF voor het hoofd. Het merendeel van de robot projecten die ik heb online gezien zijn gemaakt van Arduino. Du

 • Mijn Homemade Halloween Decorations
  Mijn Homemade Halloween Decorations

  hoop dat jullie als dit kostte me 45 minuten te maken.

 • Mijn Homemade Crossbow

  Een papieren kruisboog gemaakt van papier, ijslollystokjes, tape en touw. Stap een: Neem een ​​vel papier en wikkel het rond een potlood, het vastbinden van de uiteinden van het papier aan de rol van het afrollen te houden. Snijd de rol op de gewenst

 • Homemade Bow Koord
  Homemade Bow Koord

  Het maken van een zelfgemaakte boog trekkoord is leuk en het kan ook u geld besparen door het kopen van een gloednieuwe. Ik zal laten zien hoe je een zelfgemaakte boog trekkoord stap voor stap te maken. Stap 1: Supplies Naaien touw of huishoudelijke

 • Homemade Bow Made Better
  Homemade Bow Made Better

  Ik warmde de witte pvc buizen en gebogen het rond een fietswiel, vervolgens in het midden aan de buitenrand van de pvc ik opgewarmd het op en afgevlakt en dan tape het op de boeg, zoals aangegeven in de foto's en vervolgens Attaché © snaar zoals te z

 • Homemade Hand Flamethrower ver 2.0

  *** Waarschuwing ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele schade die het is gewoon voor de lol *** dit is mijn Homemade Hand Flamethrower ver 2.0 die ik heb gemaakt in 2 uur het is heel eenvoudig en goed uitziende het is gemaakt van: -lichter -bui

 • Knex Bow & Arrow
  Knex Bow & Arrow

  Dit is mijn nieuwe Bow & Arrow het schiet ongeveer 15-30 voeten hoop dat je het leuk vindt. Stap 1: Verzamel de Materials. Staven: 38 kleine groen of zwart, 10 Geel, 2 Blue, 20 White. Connectors: 32 Purple of zilver, 4 Blue, 2 Orange, 8 Geel of Grey,

 • Homemade 'Easyrig' Overhead Camera Ondersteuning
  Homemade 'Easyrig' Overhead Camera Ondersteuning

  Dit apparaat is een overhead camera-systeem dat is ontworpen om het gewicht van de videocamera te brengen van de armen en schouders heupen. Het tuig is in feite een overhead arm dat u de camera te bevestigen. Het andere uiteinde van de arm om je rug

 • Homemade BBQ Sauce
  Homemade BBQ Sauce

  Stap 1: Ingrediënten Mijn Homemade BBQ Recept! ingrediënten 1 rode ui, kleine dobbelsteentjes 3 teentjes knoflook, fijngehakt 2 kop bruine suiker 2 kopjes California zongedroogde tomaten Ketchup ½ kopje Kona Brewing Co. Koko Brown Ale ½ kop appelazij

 • Homemade focaccia
  Homemade focaccia

  Een van mijn favoriete brood is zeker Foccacia; geserveerd warm met een lekkere pasta. Mmm. Homemade Foccacia is super eenvoudig, en niet te vergeten heerlijk. Vandaag ga ik om te delen hoe ik mijn Homemade Foccacia maken met deze eenvoudige stappen.

 • Homemade Houtbewerking draaibank
  Homemade Houtbewerking draaibank

  Deze Mijn Homemade draaibank Ik maakte vorig jaar. Het bestaat uit een oude boorpers en Off bezuinigingen had ik Leftover in de winkel. Rails zijn uit een oude louvre deur sommige dennen en voor de roterende centrum gebruikte ik de bit / collet einde

 • DIY Homemade Steering Wheel USB PC met viberation
  DIY Homemade Steering Wheel USB PC met viberation

  Hallo jongens dit is mijn Homemade Stuurwiel (Mark 5) ..... dit wiel is echt awesome..it heeft trillingen functies als goed ....... het heeft een sequentiële versnellingspook, analoge schakelaar voor lachgas en handrem en natuurlijk heeft acceleratie

 • Homemade Stripper Deck
  Homemade Stripper Deck

  Let op: - u zult waarschijnlijk een beetje van stripper deck kennis nodig hebben om sommige delen van dit instructable begrijpen Ik heb altijd van de effecten van de stripper dek, maar het kost zo veel meer dan een standaard dek voor een paar bezuini