Home > Metal Smeltovens Vanuit een Scrap - Building Guide

Metal Smeltovens Vanuit een Scrap - Building Guide

Tags:mallen-en-
Advertisement

Ik heb een heleboel coole video's over het smelten van metalen gezien, dus ik heb geprobeerd om het zelf te doen. Ik heb geprobeerd om volledig gratis smeltoven vaartuigen uit de achtertuin schroot. Tijdens het hele proces heb ik niet eens een cent te besteden. Ik denk niet dat ik dit aluminium en koper smeltoven zullen gebruiken voor het te lang, want naar mijn mening zelfgemaakte gieterijen meer efficiënte, veilige, handig en natuurlijk multi-purpose zou moeten zijn. Zo, dat is gewoon een experiment als ik ben in staat om dit te doen. Daarnaast zal deze oven me helpen om verschillende mengsels te testen op hun vermogen om de temperatuur te weerstaan ​​tot 1100 oC (of 2012 OF). Daarom is in de toekomst zal ik in staat om veel betere oven te maken.

Stap 1: Het maken van oven frame en deksel van de oude emmer

Metal Smeltovens Vanuit een Scrap - Building Guide

Allereerst nam ik oude stalen emmer die werd gebruikt als een vuilnisbak. Ik maakte een gat voor de buis die de lucht zou moeten leveren aan de oven. Daarna heb ik gemaakt ventilatiegaten in de buurt van het centrum van de pot deksel dat onze oven zal dekken. Het helpt gassen kan circuleren.

Stap 2: De bouw van de oven muren voor extra bescherming en duurzaamheid temperatuur

Metal Smeltovens Vanuit een Scrap - Building Guide

In de tweede plaats, nam ik een aantal bakstenen, die van ons huis gebouw bleven meer dan 30 jaar geleden. Deze stenen moeten werken als buitenmuren van onze oven. Volgens mijn plan, zullen ze werken voor de duurzaamheid temperatuur en natuurlijk ook als extra bescherming. Ze zullen niet zo heet als een smeltkroes en alle objecten in de buurt zijn. De bak is verroest en in feite hebben een bodem hebben, dat is waarom we zulke muren moeten.

Stap 3: Een smeltkroes

Metal Smeltovens Vanuit een Scrap - Building Guide

Daarna heb ik een kroes met behulp van een blikje van ingeblikt vlees. Ik weet dat sommige mensen zulke dingen doen, maar dit was een vergissing ....

Stap 4: Een ventilator!

Metal Smeltovens Vanuit een Scrap - Building Guide

Als een blower, heb ik besloten om de oude stofzuiger, die de functie niet alleen een lucht zuigen, maar ook om het op te blazen heeft gebruikt. Ik heb beslist dat het is beter dan een haardroger die veel mensen gebruiken voor dat doel. Het werkte prima, maar het was te krachtig voor zo'n klein oven. Ik moest haar macht af te breken.

Stap 5: houtskool als brandstof

Als brandstof, gebruikte ik houtskool. Het werd gemaakt door mijzelf met behulp van hout als grondstof. Bovendien, als het experiment in werkwijze I voegde verscheidene kleine stukjes steenkool. Steenkool heeft rasp verbrandingstemperatuur dan houtskool. Ik denk dat het hielp me om de temperatuur sneller te verhogen, maar het rook verschrikkelijk en zwarte rook verscheen.

Stap 6: Begin van hot testen

Metal Smeltovens Vanuit een Scrap - Building Guide

Ik heb de houtskool verbrand en begon te ste temperatuur te verhogen.

Stap 7: Testresultaten

Metal Smeltovens Vanuit een Scrap - Building Guide

Tenslotte ik smolt aluminium maar verbrand door het gat in het blik gegoten en op de bodem van de emmer. Ik nam het en voor te bereiden om het te gebruiken in de nieuwe smeltkroes van pijp.

Stap 8: Tweede poging

Metal Smeltovens Vanuit een Scrap - Building Guide

Na de eerste fout, ik heb nieuwe smeltkroes en gegoten round aluminium ingots gemaakt.

Stap 9: Verscheidene tips voor degenen die proberen smelten aluminium of andere metalen het eerst.

1. Naar mijn mening, het is niet een goed idee om een ​​blik te gebruiken kan als een smeltkroes! Blikjes worden gemaakt van verschillende dikte en tin gesoldeerd onder toepassing van verschillende manieren. En als je houtskool gebruikt is het moeilijk om de temperatuur en het is gemakkelijk om iets wat je niet had verwacht te vernietigen branden. :) Als je een kans, proberen om iets betrouwbaarder dan een blik te gebruiken.

2. Vergeet niet om alles veilig te doen. Temperatuur is rooster.

Advertisement

Related Articles

 • Hoe maak je een verwarmde build platform voor een Makerbot Cupcake maken
  Hoe maak je een verwarmde build platform voor een Makerbot Cupcake maken

  Een verwarmde build-platform is een essentieel onderdeel van een productie Makerbot Cupcake of andere RepRap-gebaseerde printer met behulp van ABS media. Grote drukken vaak "afwijking", omdat de onderkant van de afdruk afkoelt terwijl de bovenka

 • Dual Fuel Metal Smeltovens
  Dual Fuel Metal Smeltovens

  Ik kreeg zo'n geweldige reactie van de Easy Dual Fuel Furnace brander dat het alleen maar logisch om vervolgens ook met de rest van de oven. Deze oven zal in staat zijn om het smelten van aluminium en brons behandelen zonder problemen. In theorie moe

 • Maak een Handy Razor Blade Scraper uit een Scrap of Wood
  Maak een Handy Razor Blade Scraper uit een Scrap of Wood

  Dit is een goed gebruik voor een gebroken hamer handvat of andere restanten van hard hout als je jezelf in de behoefte van een schraper met behulp van een standaard doos snijden scheermesje. Stap 1: Zoek een Scrap van Hardwood Ik spaar alles wat het

 • Hoe kan ik Host een Instructables Build Night
  Hoe kan ik Host een Instructables Build Night

  Onder het werk met te doen met bibliotheken is om ze te laten zien hoe dat te doen "Pop-Up Makerspace projecten", en er is geen betere manier om dat te doen dan voor het hosten van een Instructables Build Night! Elke groep kan een Build Night do

 • Hoe maak je een Trebuchet Build
  Hoe maak je een Trebuchet Build

  Een Trebuchet Build materialen: hout. 13 inch breed x 16 inch lang 6 breed X 16 lang x 1,5 hoogte. hout 1.5 X 1 X 3 voet 0,5 in h X 12in breed x 3 voet lengte boren. boor voor gat string grootte. kleine spijker ~ 1.5 in lang. afgesneden hoofd! bungee

 • Een Gedeeltelijk Comprehensive Guide To Forge Building
  Een Gedeeltelijk Comprehensive Guide To Forge Building

  Er al een aantal uitstekende smederij gebouw tutorials op de site, dus in het belang van het vermijden van redundantie, ik zal niet zijn gaan te Indepth in een specifieke smidse design. In plaats daarvan moet deze instructible vertoeven in het rijk v

 • QAV ZMR 250 Mini Quadcopter Drone Build Guide
  QAV ZMR 250 Mini Quadcopter Drone Build Guide

  Dit werd oorspronkelijk gepubliceerd op dronetrest.com , en heeft betrekking op de bouw van de ZMR250 mini FPV quadcopter . Deze kit is een zeer nuttige en betaalbare kit bevat alle basiscomponenten die u nodig hebt om uw eerste build voltooien. Om d

 • Hoe maak je een Magnetic Honing Guide (voor het slijpen van beitels & Hand Planes) | DIY Houtbewerking Gereedschap # 5
  Hoe maak je een Magnetic Honing Guide (voor het slijpen van beitels & Hand Planes) | DIY Houtbewerking Gereedschap # 5

  "Als de [hout] korrel tranen uit, ik wil scheur mijn haar." - Gmoon Hoewel dit probleem niet optreden als gevolg van trichotillomanie , Het is zeker gebeurt omdat je je hand Planes niet correct slijpen. Een gemakkelijke manier om een Hand-Plane,

 • Hoe maak je een 12x20 Cabin op een begroting Build
  Hoe maak je een 12x20 Cabin op een begroting Build

  Het bouwen van een hut zelf is veel zuiniger dan het kopen van een prefab berging. De kosten van materialen voor deze build, met inbegrip van deuren en ramen, was rond de $ 2200, die was ongeveer dezelfde prijs als de te installeren op één van deze g

 • PC Build Guide
  PC Build Guide

  Het bouwen van uw eigen pc heeft een eenvoudiger proces met compacte componenten betere computer architectuur. Voor ongeveer dezelfde prijs als een gaming console, kan men hun eigen gaming computer te monteren. Er zijn veel bronnen op het internet me

 • Houten Marble Coaster - vanuit een enkele 2x4
  Houten Marble Coaster - vanuit een enkele 2x4

  Ik hou van achtbanen. Vooral houten degenen. Voor mij zijn zij de belichaming van functionele kunst. Het hout kaders zijn betoverende staaltjes van creativiteit op zichzelf, afgezien van het feit dat ze zijn gebouwd, zodat mensen langs kunnen zip in

 • Hoe maak je een Knife Build
  Hoe maak je een Knife Build

  Dus je wilt een mes te maken? Ik ben hier niet om u te ontmoedigen (in plaats van, zou ik u willen aanmoedigen), maar laat me dit eerst uit de weg: mes maken is een langzame, gevoelig, nauwgezette, veelzijdige, soms frustrerend proces. Het vereist va

 • Schuim RC Plane Building Guide
  Schuim RC Plane Building Guide

  ** Al mijn RC en robotica projecten kunt u hier vinden: https://projectinkerer.wordpress.com/** Bij de aanvang van dit project, werd ik geïnspireerd om te ontwerpen en bouwen van een goedkope RC vliegtuig dat ik kon vliegen voor plezier en misschien

 • Bouwen aan de Fury Gun: Hoe het niet om een ​​Prop Build
  Bouwen aan de Fury Gun: Hoe het niet om een ​​Prop Build

  Een ingewikkelde fantasie vuurwapen, bewegende delen en veel metaal in een klein appartement? Wat kan er mis gaan? Stap 1: The Concept Zoals vermeld in mijn vorige Instructable, dit was een niet-firing replica van een wapen dat nooit was; de heldhaft

 • Cast Metal inlay in een houten ring
  Cast Metal inlay in een houten ring

  Ik heb mijn kennis en ervaring van metaal gieten in combinatie met mijn toegang tot een laser cutter om een ​​echt een van een soort verlovingsring te creëren. Ik ben een metaalbewerker in hart en nieren, en mijn verloofde is meer een houten persoon.

 • Gaming PC Building Guide
  Gaming PC Building Guide

  Het bouwen van een gaming PC is een betere optie dan het kopen van een PC. Het geeft je de vrijheid om iets te doen, door hem het bouwen zelf, de keuze is aan jou. En het is ook goedkoper. De componenten van een PC: Hardware: CPU (Central Processing

 • Gemakkelijk! - Temp een Metal Vise in een Hout Shop
  Gemakkelijk! - Temp een Metal Vise in een Hout Shop

  Ik heb een heel mooi Houtbewerking Workbench met veel houtbewerking vises. Af en toe moet ik een metalen bankschroef te gebruiken, maar er is geen metalen bankschroef op mijn werkbank. Hier is een zeer snelle en eenvoudige tip over hoe ik dat problee

 • New blaaspijp - Metal Smeltovens Upgrade
  New blaaspijp - Metal Smeltovens Upgrade

  Deze keer wil ik u laten zien hoe ik een nieuwe blaaspijp gemaakt voor mijn metalen smeltoven. De reden waarom ik heb besloten om dit te doen is dat mijn oude ½ inch pijp niet mogelijk om voldoende lucht te leveren aan smeltoven. Ik kon genoeg lucht

 • Gristleizer Synthesizer Module Build Guide
  Gristleizer Synthesizer Module Build Guide

  Dit instructable zal u door de bouw van de bedreigde Audio Research Gristleizer uit een kit of PCB. Stappen die kit of PCB alleen zal respectievelijk worden gemarkeerd (Kit) of (PCB). Hoewel deze versie is bedoeld voor Eurorack, dan kunt u ook instal