Home > Mantis Shrimp Punch! (Halloween kostuum)

Mantis Shrimp Punch! (Halloween kostuum)

Tags:halloween
Advertisement

Mantis Shrimp Punch! (Halloween kostuum)

Ik raakte gefascineerd door bidsprinkhaankreeft na het lezen over hen in de havermout . Eerder deze maand, zag ik er een in het echte leven, terwijl duiken in Indonesië op vakantie. Dus besloot ik om dit kostuum te maken. Het duurde ongeveer 10-12 uur om (tot nu toe).

Wat je nodig zult hebben:
Veel kartonnen
5 felgekleurde poster boards
1-2 rollen van felgekleurde inpakpapier
Felgekleurde ambachtelijke veren
2 paren van kostuum vlindervleugels
Twee grote ballen (dwz Kerst ornamenten of schuim ballen)
Lichtroze glitter
Gaff tape
Spray lijm
Schaar
Exactomes of cirkelsnijder
1 rugzak

De achterkant stuk bestaat uit karton secties aan elkaar gelijmd in segmenten, zodat het beweegt als een garnaal! Vrijwel alles is verbonden met spray lijm, vervolgens bedekt met poster boord en inpakpapier aan te gaan in kleur. De benen afzonderlijk uitgesneden en bevestigd aan het lichaam binnen wijzende. De ogen zijn heldere Kerst ornamenten bedekt met lichtroze glitter gebruik spuitbus lijm, verbonden aan de buizen met Gaff tape. De buizen zijn restanten van een afgewerkt rol van inpakpapier die ook waren bedekt met blauwe poster boord. De ogen worden gehouden tegen de rug met Gaff tape.

De sonoluminescent ponsen actie wordt gevangen met batterij LED-verlichting bestuurd door een schakelaar in mijn handschoen. Toen ik punch mensen het circuit is aangesloten en de armen oplichten, net als een bidsprinkhaankreeft! Bekijk de video hieronder om sonoluminescent punch actie te zien.

Advertisement

Related Articles

 • Russell van UP Halloween kostuum voor peuters
  Russell van UP Halloween kostuum voor peuters

  Ik hou van Pixar's UP. Het is zo'n geweldige film en dit jaar heb ik uiteengezet om een ​​Halloween kostuum voor mijn peuter die Russell thema te creëren. Ik hou van het idee van het creëren van een "real life" Russell. Ik wilde echt aan de text

 • Mutant van Cyborg van de pompoen Halloween kostuum v1.3
  Mutant van Cyborg van de pompoen Halloween kostuum v1.3

  Dit jaar heb ik besloten om af te zien van saaie praktijk van het kopen van gestandaardiseerde Halloween kostuums voor mijn kinderen en bouwen van degenen zelf. Dit Instructable is voor degene die ik gebouwd voor mijn zoon. Ik hoop dat het interessan

 • Maak een Toy Soldier Halloween kostuum voor minder dan $ 50 (of goedkoper!)
  Maak een Toy Soldier Halloween kostuum voor minder dan $ 50 (of goedkoper!)

  Dit instructable zal u tonen hoe je een "speelgoed soldaat" Halloween kostuum te maken. Zeker om een ​​lokale kostuum wedstrijd te winnen! Maar maak je het allemaal niet voor jezelf houden, komen samen met een paar vrienden, en een heel leger va

 • Tron. Daft Punk el draad aan te passen! Halloween kostuum
  Tron. Daft Punk el draad aan te passen! Halloween kostuum

  Tron. Daft Punk el draad aan te passen! Halloween kostuum Ik legde mijn ontwerp met geel garen, beval rond 100ft van el draad. De kleur koos ik was rood-oranje. Ik met de hand genaaid de draad aan een leren jas en regelmatige denim jeans met afwerkin

 • "Deep Sea Diver" Halloween kostuum
  "Deep Sea Diver" Halloween kostuum

  Ik wil weg te blijven van trendy Halloween kostuums. Wat is er erger dan komen opdagen voor een feest het zelfde als iemand anders gekleed? Ik hou ook van te maken of te bouwen als een groot deel van het kostuum mogelijk. Als u dit leest Instructable

 • Mijn Halloween kostuum uit 2011
  Mijn Halloween kostuum uit 2011

  Dit is mijn Grote Pompoen Halloween kostuum uit 2011. Het is opgebouwd uit een bamboe-T-vormige frame met plastic afval-bags te bedekken. De armen zijn bamboestokken weer bedekt met gescheurde trash-tassen en de handen worden (troll) handschoenen mij

 • Space Robot Children's Halloween kostuum - (Full-Body)
  Space Robot Children's Halloween kostuum - (Full-Body)

  Halloween komt dichter en dichter, en de kinderen hebben hun eigen nieuwe Halloween kostuums! Maak dit gemakkelijk te ambachtelijke, goedkope robot kostuum, die ervoor zorgt dat uw kind te onderscheiden van de menigte! Stap 1: Wat heb je nodig Materi

 • Hoe maak je Android Head Halloween kostuum!
  Hoe maak je Android Head Halloween kostuum!

  Hier ziet u hoe Android Head Halloween kostuum te maken in ongeveer 15 minuten! Onderdelen die nodig zijn: Bouw hoed - $ 7 bij Home Depot 1 groot stuk van groen blad van dik papier - 69 cent bij Dollar Store Verpakkingsmateriaal of opgerolde krant -

 • Hoe maak je robot Halloween kostuums te bouwen.
  Hoe maak je robot Halloween kostuums te bouwen.

  Deze kostuums waren een jaar in de maak voor het brainstormen, schetsen, en het ontwerpen gevolgd door een driedaagse cram sessie om hen gebouwd op tijd voor onze partij van Halloween. We hebben altijd de neiging om overboord te gaan voor Halloween,

 • Hoe maak je een Halloween kostuum te maken voor minder.

  dit is een instructable over hoe je een Halloween kostuum te maken voor niet veel geld, afhankelijk van wat je hebt. Ik maakte dit voor mijn mooie dochter het modelleren van de kleding. Eerste controle door je kast halen om het even wat oud en niet k

 • 50th Anniversary Flintstones Halloween kostuum met Larissa Riquelme

  U kunt deze speciale Halloween kostuum niet missen het vieren van het 50-jarig bestaan ​​van The Flintstones! Zeer gemakkelijk te doen, zoals altijd! Geniet ervan! Dankzij @Lari_Riquelme en @Kokeoneto voor het modelleren! Muziek: Thema: Levante Artis

 • How-to Starwars Boba Fett Arm Kaphandschoenen Halloween kostuum maken
  How-to Starwars Boba Fett Arm Kaphandschoenen Halloween kostuum maken

  Dit is hoe ik maakte de arm handschoenen voor mijn Boba Fett Starwars Halloween kostuum. De professionele die draaien rond de $ 300 en aangezien ik had meer tijd dan ik deed geld ... Ik maakte mijn eigen. Ik heb niet het document van de bouwproces, d

 • Wings Toevoegen aan Halloween kostuum van een kind
  Wings Toevoegen aan Halloween kostuum van een kind

  Onlangs ging ik door mijn lokale spaarzaamheid winkels op zoek naar een Halloween kostuum voor mijn 3 maanden oude dochter te vinden. Stuitte ik op een van de zuigeling grootte alligator kostuum dat leuk was, maar het was niet helemaal wat ik zocht.

 • Hoe maak je Halloween kostuums Fotografeer
  Hoe maak je Halloween kostuums Fotografeer

  Het nemen van een fantastische foto van uw Halloween kostuum is iets dat je gaat te willen ervoor zorgen dat te doen zodra u uw tanden hebt aangescherpt en gekregen uw nep bloed plassen op zoek precies goed op de nacht van de 31e. Niet alleen zal de

 • Man in een doos Halloween kostuum
  Man in een doos Halloween kostuum

  Ik weet wat je denkt, moet hij letsel aan de ruggengraat na het dragen van die te hebben. Dit jaar had ik een Halloween feest en ik dacht dat ik zou gelijke tred te houden met de traditie en maak mijn eigen kostuum. Ik heb ook een paar foto's van mij

 • Maak een Halloween kostuum met behulp van tape beeldhouwkunst
  Maak een Halloween kostuum met behulp van tape beeldhouwkunst

  Ik zal laten zien hoe je tape sculptuur gebruiken om een ​​Halloween kostuum te maken, in dit geval, een grote witte haai kostuum. Zoals u kunt zien, het kostuum is van een haai "klinken" (zoals een grote witte springen recht uit het water), zod

 • tnt Halloween kostuum
  tnt Halloween kostuum

  Dit is mijn diy Halloween kostuum. Stap 1: materialen Voor dit project moet u krijgen: 1x Sommige Kartonnen dozen (dat zal bigenough op te lossen dan youe met kop en schouders) 1x zelf splicing touw 50cm lang 1x COREX karton (slechts half zo dik als

 • Mijn Dracula Halloween kostuum (met make-up)
  Mijn Dracula Halloween kostuum (met make-up)

  Hier is mijn Graaf Dracula Halloween kostuum voorbereid 2007.My kostuum heeft een zwart pak, een zwarte vlinderdas en een zwarte cape.

 • Red Queen Halloween kostuum
  Red Queen Halloween kostuum

  Rode Koningin van Alice in Wonderland film Halloween kostuum en make-up tutorial. Stap 1: Shirt. Ik schilderde mijn zwarte rok met acrylverf en ik voegde kralen en parels met warme lijm.