Home > Mahogany Bluetooth Speaker

Mahogany Bluetooth Speaker

Tags:speakers
Advertisement

Mahogany Bluetooth Speaker

Ik was verbaasd hoe gemakkelijk het was om een ​​functioneel Bluetooth speaker te maken. Drie uur na het krijgen van al het materiaal uit, had ik het afgewerkt en het afspelen van muziek. Ik heb ongeveer $ 40- $ 50 op dit project, maar het kan veel goedkoper worden gemaakt door het rippen van de elektrische componenten uit iets anders (zoals een oude stereo of een set luidsprekers van de computer).

Stap 1: Stap 1: Verzamel Materialen

Mahogany Bluetooth Speaker

Voor dit project, dan heb je een paar belangrijke componenten nodig:

Kabinet (het vak dat alles houdt)

sprekers

Versterker

Bluetooth audio-ontvanger

Iets om het allemaal de macht

Voor mijn versie: Het kabinet maakte ik is mahonie, met een natuurlijke wax finish.

Sprekers waren 4 "degenen die ik kreeg van Amazon. Maar zorg ervoor dat je krijgt luidsprekers die het wattage u wilt aankan

Versterker, kreeg ik mijn versterker (en transformator) van Amazon voor zoals $ 12; het is slechts een 20 watt één. (Het is luid genoeg voor een boekenplank luidspreker.

Bluetooth-audio-ontvanger (met de bijbehorende transformator), ook van Amazon, want zoals $ 8- $ 10.

Ik besloot om alles gevoed vanuit de muur, dus ik heb een goedkope verlengsnoer van Walgreen's.

Advertisement

Related Articles

 • Mobile Bluetooth Speaker
  Mobile Bluetooth Speaker

  Zelf bouwen Bluetooth speaker met grote bas door middel van passieve radiatoren. Ook zeer luid zonder vervorming. Levensduur van de batterij van 12u + op gemiddeld volume. 3 verborgen knoppen aan de bovenzijde van de luidspreker. Gemaakt uit 11 lagen

 • DIY Bluetooth Speaker Onder 5 $
  DIY Bluetooth Speaker Onder 5 $

  Vandaag zal ik je laten zien hoe ik dit geweldige bluetooth speaker voor de totale kosten uit hoofde van $ 5. Het is gemakkelijk project dat je kunt maken met minimale kennis van elektronica en houtbewerking. Net voor u om te weten: dit is niet van z

 • Bike Bluetooth Speaker
  Bike Bluetooth Speaker

  Al geruime tijd heb ik wilde een draagbare speaker ik kon dragen in het water bidonhouder mijn fiets te bouwen. Ik heb ook wel eens een bluetooth speaker te bouwen - dat wil zeggen, ik wilde zien of ik kon hacken een goedkope, crappy klinkende blueto

 • Bookshelf Speaker | Bluetooth Speaker | Bouwen
  Bookshelf Speaker | Bluetooth Speaker | Bouwen

  Hey! iedereen Mijn naam is Steve 19 jaar oud uit India. Vandaag ga ik je laten zien hoe bouw je een boekenplank luidspreker of een Bluetooth Speaker. Ik ben werkelijk onder de indruk van de geluidskwaliteit. Klik hier om de video te zien Stap 1: Spre

 • 60W DIY Bluetooth Speaker 48h Runtime
  60W DIY Bluetooth Speaker 48h Runtime

  Ik wilde een luidspreker die past bij mijn behoeften en klein fortuin uitgegeven aan de nieuwe merk te maken. Ik wilde een luidspreker die muziek kan spelen voor een lange tijd en om die muziek te luid te spelen. (En ook niet te crappy kijken :)) Dus

 • Vintage Guitar Bluetooth Speaker
  Vintage Guitar Bluetooth Speaker

  Ik had speelde met deze build voor bepaalde tijd. Vrij veel sinds ik opgepikt deze gitaar toen mijn baas was het opruimen van de prop kast in de openlucht ed programma dat ik werkte bij. Het is een no naam gitaar, dat was gebroken en werd nooit opnie

 • DIY Bluetooth Speaker (BBox :)
  DIY Bluetooth Speaker (BBox :)

  Presenteren BBox! Ik t is mijn handgemaakte Bluetooth speaker met andere belangrijke functies. Ik heb het vanaf het begin en dat is waarom het zo betaalbaar. Ik heb minder dan $ 15 (ongeveer Rs 1000 / -) om bouwde dit speaker.I'm mooie verzekeren dat

 • DIY: Wearable Bluetooth Speaker!
  DIY: Wearable Bluetooth Speaker!

  Hallo mensen, Ik was gewoon te onderzoeken over dit LM386 IC en ik vond dat het was een audio-IC. Dus ik dacht dat ik zou een aantal goede gebruik van that.This Instructable zal u begeleiden naar een draagbare Bluetooth speaker te maken. JA!! U leest

 • Maak de Ultimate Bluetooth Speaker. (Guitar Input)
  Maak de Ultimate Bluetooth Speaker. (Guitar Input)

  Ik wil echt een Bluetooth-luidspreker die is fatsoenlijk in vorm en prestaties. Ik wil een Bluetooth Speaker om langer en betaalbaar in prijs, maar hier in de Filipijnen goede prestaties is gelijk aan een hogere prijs die u nodig hebt om bijna 5000-1

 • Kinna Solar Bluetooth Speaker Battery Fix en Upgrade
  Kinna Solar Bluetooth Speaker Battery Fix en Upgrade

  De Kinna Solar bluetooth speaker is een heel mooi product. De vrij waterdicht en kan worden gebruikt in de regen. Het is geweldig om te gebruiken tijdens het werken voor de middenstand en outdoor werknemers en veel verschillende situaties, zoals op h

 • Make A Solar Bluetooth Speaker (Homebrew Big Jambox)
  Make A Solar Bluetooth Speaker (Homebrew Big Jambox)

  Hier is een eenvoudige Bluetooth-luidspreker die is gemaakt van hacking oude gadgets en pureren ze samen. Het klinkt precies zoals de grote Jambox maar alleen kleiner! Het heeft een microfoon en bevelknopen ook! Mijn vriend, Angelo (ASCAS), en ik maa

 • Storm Trooper Vs. Bluetooth Speaker
  Storm Trooper Vs. Bluetooth Speaker

  Ik heb een paar instructables die gepaard herbestemming een Bluetooth-luidspreker gezien en ik dacht, ik kan dat doen ... Dus, laat ik aan u mijn Storm Trooper (Eerste Orde) Bluetooth-luidspreker met tweekleurige LED upgrade SE-44C blaster pistool !!

 • Portable Bluetooth Speaker
  Portable Bluetooth Speaker

  De belangrijkste doelstelling van dit project was om een ​​luidspreker die Bose $ 200 Soundlink kwaliteit luidspreker nagebootst tegen een fractie van de kosten te maken. Terwijl we op een strikt tijdschema en moesten vaak goedkopere onderdelen af ​​

 • BOHA BASS Bluetooth Speaker
  BOHA BASS Bluetooth Speaker

  OK. Dus je houdt van de visserij-bas. En je houdt van muziek. Zou het niet geweldig zijn als u uw twee grootste passies kon combineren? Nou vrees niet beste lezer, want dit Instructable zal laten zien hoe je je eigen Big Ole Hairy A $$ (BOHA) Bass Bl

 • Het maken van een LED Verlichte Oak Bluetooth Speaker
  Het maken van een LED Verlichte Oak Bluetooth Speaker

  Sinds het krijgen van mijn CNC router, heb ik wilde echt te testen zijn vermogen om nauwkeurig en met hoge kwaliteit onderdelen die zou deel uitmaken van een afgewerkt product te produceren. Het ontwerpen en maken van een bluetooth speaker is in mijn

 • The Ultimate Portable Home / Shop Bluetooth Speaker
  The Ultimate Portable Home / Shop Bluetooth Speaker

  Dit is mijn bijdrage in de Plywood wedstrijd, geef me een duim omhoog en stem voor mij .. Thanks :) EDIT: ik heb toegevoegd DE DXF-bestanden voor Degene die heeft verzocht Overzicht: Een paar maanden geleden een vriend bracht een Bose Bluetooth speak

 • Bluetooth Speaker
  Bluetooth Speaker

  Hallo mensen, Dit is mijn eerste bluetooth speaker. Ik gebruik een 2x50watt versterker en een 6800 mAh litium ion batterypack. De speakers zijn 2 50Watt autoluidsprekers. Ik hoop dat je het leuk vind :) Versterker: https: //www.aliexpress.com/item/Wi

 • Dewalt Portable Bluetooth Speaker
  Dewalt Portable Bluetooth Speaker

  Ik hou van Dewalt. Ik werk op de site installeren van netwerken en repareren van computers en dergelijke en ik heb een paar van de dewalt radio's, maar ik wil er een die bluetooth heeft, ik had ook een heleboel extra onderdelen zitten rond bedelen vo

 • Dewalt Bluetooth Speaker 2.0
  Dewalt Bluetooth Speaker 2.0

  Ik heb al een Dewalt Bluetooth speaker, als je het niet hebt gezien is het hier. Maar ik vond een aantal manieren waarop het kan worden verbeterd. De spreker maakte ik eerder was niet waterdicht, de sprekers waren aan de buitenkant (gemakkelijk besch