Home > Lush Mini Bath Bombs Collab - Fimo Polymer Clay

Lush Mini Bath Bombs Collab - Fimo Polymer Clay

Tags:klei
Advertisement

Lush Mini Bath Bombs Collab - Fimo Polymer Clay

Hello snoep! Vandaag heb ik een #fun weelderige #collab waar ik en Sergent Guimauve maken ons 5 meest fav #Lush bruisballen. Ik hoop dat u geniet van onze video's! Gelieve Net als de video als je ervan genoten! Bedankt voor het kijken en Tevreden 'Abonneren' aan mijn zenders.

Sergent Guimauve video: https://youtu.be/aHfQUldgwwY

Heb je je eigen te maken? Ik zou graag om het te zien! Delen met mij foto's met behulp van de hashtag #candiwarehowto op Instagram en Twitter!

Stap 1: Gereedschap en Stappen

Vind videolink hier

==============

♦ Supplies en gereedschappen: ♦

fimo Zonnebloem

fimo Sahara

fimo White

Fimo Green Apple

fimo Chocolate

Fimo pacific blauw met pepermunt voor de oerknal

fimo cognac

Sculpey Translucent

nutmag

Round Tip Detail Tool

naaldpunt

Tooth Pick

Q-Tip ontsmettingsalcohol

exactomes

flexibele Blade

Kleine ster Cutter

Tandenborstel

zand Paper

==============

★ Nieuw bij Etsy? Hier is een $ 5,00 kortingsbon bij aankoop voor de eerste keer http://etsy.me/1wwManX

☆ Wil je open te stellen uw eigen Etsy Shop? Krijg 40 gratis aanbiedingen hier: http://etsy.me/1zQODsK

Nieuw bij polymeer klei? Check out A Guide to Polymer Clay: https: //www.youtube.com/watch? V = Ag6Z4H-QX1E & list = ...

Website ♥ http://www.candiware.com/ Shop ☆ http://www.candiware.com/ Facebook ♥ http://www.candiware.com/ Twitter ☆ http://www.candiware.com/ Instagram ♥ http://www.candiware.com/ Crafty Amino ☆ http://www.candiware.com/ Snapchat ♥ CandiWare Abonneren ☆ http://www.candiware.com/

Opening CandiWare Thema ♪ Door Jeffrey Ware (mijn tweelingbroer: D) U kunt bericht om hem als u een werk nodig hebben. https://www.facebook.com/jeffware87

Advertisement

Related Articles

 • Gudetama Fimo Polymer Clay / Resin
  Gudetama Fimo Polymer Clay / Resin

  Hello snoep! Vandaag zal ik het doen van een collab video met Melbournian Mama! We zullen het maken van iets met Gudetama. Ik maakte dit kleine polymeer klei / hars diy fun. Ik denk dat dit zou echt goed werken als een magneet of zelfs een ketting. G

 • Tutorial: DIY Tsum Tsum Meeko - Fimo Polymer Clay
  Tutorial: DIY Tsum Tsum Meeko - Fimo Polymer Clay

  HI snoep! Vandaag heb ik een Tsum Tsum collab met msmabelstory voor u. We dachten dat het leuk om een ​​van onze favoriet Disney-karakter gemaakt in een Tsum Tsum doen zou zijn! Gelieve Net als de video als je ervan genoten! Bedankt voor het kijken e

 • DIY Cupcake - Fimo Polymer Clay UPDATE W / New Kit
  DIY Cupcake - Fimo Polymer Clay UPDATE W / New Kit

  HI Sweets! Ik ben zo blij om u een nieuwe te brengen en verbeterde hoe je een miniatuur cupcake te maken. Om u de waarheid te vertellen was ik niet erg blij met hoe mijn laatste cupcake video bleek of de kit, dus ik vond het tijd voor een update was!

 • Tutorial: DIY Strawberry Shortcake - Fimo Polymer Clay - Dollhouse DIY
  Tutorial: DIY Strawberry Shortcake - Fimo Polymer Clay - Dollhouse DIY

  Hi Sweets, van harte welkom om een ​​andere episode van het koken met CandiWare. Vandaag zal ik je laten zien hoe je een miniatuur cake te maken van fimo. U kunt deze om te zetten in sieraden of zelfs houden als poppenhuis voedsel. Gelieve Net als de

 • Moedigste Warriors DIY Jelly Kid Phone Case -Fimo Polymer Clay
  Moedigste Warriors DIY Jelly Kid Phone Case -Fimo Polymer Clay

  Hi Sweets! Ik ben net zo verliefd op #bravest #warriors en één van mijn andere favoriete personage is #Jelly #Kid. Ik had zo ontzettend veel plezier maken van deze video. Gelieve Net als de video als je ervan genoten! Bedankt voor het kijken en Tevre

 • [DIY] Fimo-Polymer Clay Strawberry hanger * met Tutorial

  Hé, hoe gaat het vandaag ?? Vandaag maken we een aardbei hanger met fimo of polymeer klei of ander materiaal (natuurlijk kunt u de lucht droge klei te gebruiken). Ik weet het, dat lijkt zo lekker: D, maar dit is niet voor eten. :))) Ik ben in de soci

 • Strawberry Hanger met Fimo - Polymer Clay (met handleiding)

  Voor meer DIY-project en ideeën, Kijk naar mijn alle pagina's: Ik ben in de sociale media: youtube: https: //www.youtube.com/channel/UCaUHTJ6jkt08eyjcI ... Instagram: https://instagram.com/diywithmoon/ facebook: https:? //www.facebook.com/diywithmoon

 • Polymer Clay Bear Honey Jar Holder Gifts
  Polymer Clay Bear Honey Jar Holder Gifts

  Ik kocht potjes van lokale honing om weg te geven als kerstcadeaus. Elke beer was persoonlijk naar de ontvanger annd hun favoriete items (ex. Cupcakes!) Lijst van Bears in deze Instructable Honey Jar Bear 1: fezzen zijn Koel Honey Bear Honey Jar Bear

 • Polymer Clay Bear Ornamenten
  Polymer Clay Bear Ornamenten

  Het begon met een instructable voor het creëren van polymeer klei beren potten honing (Polymer Clay Bear Honey Jar Holder Gifts) te versieren, en vervolgens uitgebreid naar nog meer giften - Kerst ornamenten en een boekensteun. Ik vroeg een aantal va

 • Polymer Clay Star Wars Book End
  Polymer Clay Star Wars Book End

  Het begon met een instructable voor het creëren van polymeer klei beren potten honing (Polymer Clay Bear Honey Jar Holder Gifts) te versieren, en vervolgens uitgebreid naar nog meer giften - Kerst Ornamentsand een boekensteun. De boekensteun is gemaa

 • Tutorial: Miniatuur Pickle Jar - Polymer Clay
  Tutorial: Miniatuur Pickle Jar - Polymer Clay

  Hi Sweets! Ik hoop dat je klaar voor miniatuur augurken. Als je iets als ik dan je in liefde met hen. In deze tutorial ga ik je laten zien hoe miniatuur klei augurken te maken. Ik hoop dat je het leuk vind. Gelieve Net als de video als je ervan genot

 • Tutorial: Royal Tart Adventure Time - FIMO Polmyer Clay - Opnieuw Tag
  Tutorial: Royal Tart Adventure Time - FIMO Polmyer Clay - Opnieuw Tag

  Hallo snoep, heb ik altijd zo'n grote fan van #AdventureTime sinds ik zag de piloot terug in 2007. In de huidige video zal ik laten zien hoe ik mijn mini taartjes / #Redo tagPlease LIKE de video als je het genoten geweest! Bedankt voor het kijken en

 • Polymer Clay Eieren
  Polymer Clay Eieren

  Dit jaar voor Pasen heb ik besloten om iets anders dan de traditionele dip geverfde eieren maak ik elk jaar te proberen. In dit instructable leert u hoe u mooie polymeer klei Easter eggs te creëren. Dit is een vrij eenvoudig project en is iets dat ka

 • Fruit Loops Cereal Bowl - Polymer Clay
  Fruit Loops Cereal Bowl - Polymer Clay

  Hier is een leuke kleine Fruit loops bowl / plaat die ik hou gewoon van te maken. Ik hoop dat je ervan te genieten zo veel als ik het maken ervan. Stap 1: Info Vind hier de video ============== ♦ Supplies en gereedschappen: ♦ fimo Zonnebloem Fimo Gre

 • Tutorial: Peper DIY Neko Atsume Phone Charm - Polymer Clay
  Tutorial: Peper DIY Neko Atsume Phone Charm - Polymer Clay

  In deze video zal ik laten zien hoe je Pepper maken van Neko atsume !!! Dus wat is uw fav. kat in dit spel? Gelieve Net als de video als je ervan genoten! Bedankt voor het kijken en Tevreden 'Abonneren' aan mijn zenders. Heb je je eigen te maken? Ik

 • DIY het geheime leven van huisdieren Polymer Clay Gidget Cotton Candy
  DIY het geheime leven van huisdieren Polymer Clay Gidget Cotton Candy

  Hier is een kleine mash up van een heerlijke traktatie en een super leuke kleine hond in de aankomende film 'The Secret Life of huisdieren' '. Leer hoe u uw eigen suikerspin gidget charme te maken! Veel plezier!! DIY Polymer Clay Summer Oorbellen Ban

 • URSULA Little Mermaid Polymer Clay manchet
  URSULA Little Mermaid Polymer Clay manchet

  Ik heb deze manchet gebaseerd op Disney's Ursula limited edition designer collectie schurken pop. Ik ben momenteel al liefdevolle maken Disney geïnspireerd bedels en hangers van klei, maar dit is mijn eerste schurk karakter. Ze zag er schattig wannee

 • Harry Potter Hedwig Uil Polymer Clay Ketting
  Harry Potter Hedwig Uil Polymer Clay Ketting

  Beeldhouwen de schattige Hedwig tijdens de vlucht lijkt misschien ontmoedigend, maar ik maakte dit project te worden gemaakt door zowel beginners als gevorderden klei crafters. Het maakt een zeer leuke gift voor Harry Potter fans of draag het voor je

 • Beeldhouwen met Polymer Clay
  Beeldhouwen met Polymer Clay

  Polymer klei is geweldig spul. Het is goedkoop, gemakkelijk te vinden, en kan worden gegoten in alles wat je kunt dromen. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het spelen met de klei als een manier om mijn creatieve energie uit de buurt van video