Home > Luke Skywalker Lightsaber Prop Draaide op een draaibank

Luke Skywalker Lightsaber Prop Draaide op een draaibank

Tags:tv-en-mov
Advertisement

Luke Skywalker Lightsaber Prop Draaide op een draaibank

Ik heb het opbouwen van een paar van de draaibank, (mijn viking pole draaibank en deze) en zijn het draaien van een aantal leuke projecten. Voordat iemand vraagt, is er geen instructable op deze bijzondere draaibank zelf omdat alle foto's die ik had genomen, tijdens het is de bouw, gingen verloren in een verschrikkelijke geheugenkaart ongeval. (Ik ben het kwijt). Met dat gezegd, er is genoeg plezier te hebben om creatief te zijn met de draaibank.

Dit project eigenlijk begon als een prop, voor een vriend, om te gebruiken als een Comicon kostuum accessoire. Het was oorspronkelijk de bedoeling in metallic zilver en koper te schilderen, maar na het zien van de basswood graan, kon ik niet doen. Wat nog belangrijker is, en helaas voor mijn vriend, ik vind het te veel om het op te geven, dus er is een tweede, in het werk dat ik mijn best zal doen om niet al te gehecht aan.

Dit is de lightsaber die wordt gebruikt door Luke Skywalker in de film 'Return of the Jedi' en is veruit een van mijn favorieten. Zij heeft ook de grootste uitdaging voor mij en mijn zelfgemaakte draaibank. Er zijn tal van lijnen en contouren in het rotj lightsaber die niet aanwezig zijn in veel van de andere films die het volledig uniek te maken, maar de meeste van alle, voor mij, het is een van de meest iconische die in de Star Wars-universum.

Zoals eerder vermeld, werd de lightsaber afgeweken van basswood en bevat alle elementen abstracte weer, maar zonder sommige van de fijnere details zoals de band ring, en hoe kleiner aspecten van de schakelaar. Er waren twee redenen voor. De eerste is dat ik niet wilde geen metalen onderdelen op. De bouw moest volledig zijn uit hout, en ten tweede, er zijn zoveel variant gegevens met betrekking tot de schakelaar die ik heb gekozen, in plaats daarvan, om het simpel te houden en esthetisch.

Stap 1: hulpmiddelen en benodigdheden

Luke Skywalker Lightsaber Prop Draaide op een draaibank

Gereedschap;

 • Hout draaibank met beitels
 • router
 • Coping saw
 • Bandschuurmachine (optioneel)
 • Tafelzaag (optioneel maar nuttig)
 • Utility mes
 • Kolomboormachine of Hand boor met stukjes

Benodigdheden;

 • Hardhout 1.5 "square x 12" long
 • Schuurpapier
 • Almond / castor / lijnzaadolie
 • Houtlijm
Advertisement

Related Articles

 • Luke Skywalker Lightsaber - Hoe DIY
  Luke Skywalker Lightsaber - Hoe DIY

  Anakin Skywalker's blauwe lightsaber is overgeleverd tot en met 3 generaties van Star Wars. Het is voor het laatst in de handen van Luke Skywalker tijdens het duel op Cloud City met Darth Vader voordat het verloren was, toen gevonden in The Force Ont

 • Luke Skywalker Lightsaber (Episode VI) - FDM / FFF 3D Printable
  Luke Skywalker Lightsaber (Episode VI) - FDM / FFF 3D Printable

  Ik maakte dit omdat ik gefrustreerd met het aantal modellen die alleen werden bedrukbaar met een SLS of SLA printer die de meeste home printers zijn niet was. Ik heb ook net wilde deze oude lightsaber model deed ik af te drukken. Dit is een 2e iterat

 • Luke Skywalker en Tauntaun kostuum voor een 4 jaar oud.
  Luke Skywalker en Tauntaun kostuum voor een 4 jaar oud.

  De mijne was niet de eerste! Maar ik heb het gemaakt in een heel korte tijd dus er zijn verschillende stappen die ik nam om dat te bereiken. Voornamelijk, wat gaf me het idee om in de eerste plaats was de hilariteit die volgde uit het zien van mijn k

 • Luke's Lightsaber (Return of the Jedi) - Hoe DIY
  Luke's Lightsaber (Return of the Jedi) - Hoe DIY

  Luke Skywalker is een legendarische Jedi in de Star Wars-universum. Zijn verhaal is de kern van de originele trilogie. Een deel van wat hem koel maakt, is zijn zelf gebouwde groene lightsaber te zien in Return of the Jedi. Met mijn gids door video za

 • Champagne Cork Luke Skywalker
  Champagne Cork Luke Skywalker

  Dit is mijn derde Corky met een lightsaber en mijn vierde Star Wars corky, Luke Skywalker, de hoofdpersoon van de originele Star Wars trilogie. Stap 1: Supplies champagnekurk Krimpkous Soldeer Soldeerbout Lichter of warmte kanon UHU lijm Schaar hobby

 • Vinger Top op een draaibank
  Vinger Top op een draaibank

  Dit instructable zal u tonen hoe je een top die draait op het puntje van je vinger te maken. Ik gebruikte een shopsmith 10er dat ik uit Craiglist, maar dit kan worden gedaan met enige draaibank die ofwel een faceplate of een boorkop heeft. Dit is een

 • Het maken van Trike en Quadcycle Hub Flens Zonder een draaibank
  Het maken van Trike en Quadcycle Hub Flens Zonder een draaibank

  Allereerst wil ik iedereen die ons forum te bezoeken bedanken en anderen te helpen met advies en bieden hun goede tips en trucs. Er zijn twee alternatieve ideeën geplaatst met betrekking tot het creëren van de hub flenzen die ik gebruik op trikes en

 • Zet Uw Voedsel op een draaibank! (Gemaakt van een kolomboormachine)
  Zet Uw Voedsel op een draaibank! (Gemaakt van een kolomboormachine)

  Ben je wel eens gefrustreerd door het gebrek aan rotatiesymmetrie in een aantal van uw groenten? Nee? Hmmm. . . Heeft u ooit gedroomd van het eten van een meer spannende carrot-stick? Nog steeds nee? Heeft u een hang naar de salade dip kom eten? Niet

 • Sabre de Luz verde doen Luke Skywalker
  Sabre de Luz verde doen Luke Skywalker

  Olá. Este é o meu primeiro Instructables, então escolhi algo que considero juridische para este primeiro post: O saber de luz verde doen Luke Skywalker (Aflevering VI). Een Primeira foto acima é o modelo que queremos construir. Na foto mais abaixo, N

 • Hoe maak je een draaibank
  Hoe maak je een draaibank

  Het is een beetje voor de hand liggende, maar het eerste wat een houtdraaier nodig heeft is een draaibank. Het is eigenlijk 's werelds oudste' gereedschap '- zie het paneel (links) voor een beetje geschiedenis. Als je begint te onderzoeken wat er bes

 • Het draaien van een Ironwood Pen op een draaibank
  Het draaien van een Ironwood Pen op een draaibank

  Dus, waarom zou ik wil mijn eigen hardhouten pen te maken? Ik ben blij dat je dat vraagt. Er is niet veel interessants over aa mager inkt pen die kosten (bijna) letterlijk een dertien in een dozijn. Omdat hout is een natuurlijk, organisch materiaal,

 • Wood bal zonder een draaibank
  Wood bal zonder een draaibank

  Ik wilde een houten bal te maken, maar ik had niet een draaibank of een fancy router jig. Ik besloot dat ik zou men dan zand snijden het een stuk om de uiteindelijke vorm te krijgen. Dit is mijn eerste instructable dus geduld met mij. Ik weet dat dit

 • Make A Pen zonder een draaibank
  Make A Pen zonder een draaibank

  Ik wilde een pen voor mezelf als ik een houtbewerker ik dacht dat het verstandig zou zijn om een ​​houten pen te maken ben. Helaas is dit leidde me naar het nieuwe probleem van het niet bezitten van een draaibank. Maar ik heb een punt van nooit toest

 • Hoe maak je een ronde ding zonder een draaibank (plus modelbouw tips)
  Hoe maak je een ronde ding zonder een draaibank (plus modelbouw tips)

  U wilt een model van iets dat je hebt gezien in een film te maken, maar het is rond en heeft mooie compound bochten en u niet beschikt over een draaibank. Maak je geen zorgen, zal dit instructable u zien hoe u een eenvoudige profiel en een aantal aut

 • Snij een houten schijf zonder een draaibank
  Snij een houten schijf zonder een draaibank

  Ik moest een kwart wiel gedeelte voor de pers boor ik maak, (instructable binnenkort - geschreven als ik ga) te maken, met een betere nauwkeurigheid dan ik kon bereiken door middel van de hand vormgeven met schuurpapier (mijn enige echte alternatief)

 • DIY File Handles Zonder een draaibank
  DIY File Handles Zonder een draaibank

  Een van mijn favoriete "gratis wood" locaties hadden sommige mahonie (zoek) sticks, dus ik pakte een paar te noemen. Ze kwamen in verschillende kleuren en gewichten, en maakten deel uit van een aantal kratten, waarschijnlijk afkomstig uit een la

 • Houten hamer op een draaibank
  Houten hamer op een draaibank

  Hout draaibanken zijn vrij cool. U kunt een oude log om te zetten in iets nuttigs en hebben veel plezier doen. Dit is een klein project laat zien hoe om te bezuinigen veel, draai het om een ​​leeg voor het draaien, en dan doen een aantal zeer eenvoud

 • Luke Skywalker en Darth Vader (Kid-vriendelijk)
  Luke Skywalker en Darth Vader (Kid-vriendelijk)

  Voor deze Halloween, waren we geïnteresseerd in kostuums die onze jongens kon comfortabel te dragen. Het ontbreken van een masker over hun gezichten of hoeden die onvermijdelijk off zou worden getrokken en was een must. Onze jongens hebben tegengeste

 • CR-Tutorials speciale Star Wars 03/01-Two Lightsaber Props

  Adam's tutorial over Two Lightsaber Props.Make ervoor dat u kijken naar de andere delen van deze speciale Bezoek onze website op CRTutorials.co.nr