Home > Lego Sniper Rifle w / Bipod

Lego Sniper Rifle w / Bipod

Tags:Lego
Advertisement

Lego Sniper Rifle w / Bipod

Dit instructable zal u laten zien hoe u een zoete lego sniper rifle met een bipod te maken.

Stap 1: Stap 1: Wat je nodig hebt.

Lego Sniper Rifle w / Bipod

1. Jousting Rod
2. (3) 1 van 1 cilinders
3. (1) 1 van 1 kegel
4. (2) Flat klauw stukken
5. (1) Rocket stuk
6. (1) Piece die eruit ziet als een geluiddemper

Advertisement

Related Articles

 • Lego Sniper Rifle
  Lego Sniper Rifle

  Hey iedereen, ik ben terug, maar met een andere sniper rifle. Ik denk dat ik alleen maar bouwde 2 voordat deze, dus het is tijd dat ik maakte een andere. Deze sluipschutter op basis van de MORS, dat is een rail gun. Stap 1: Scope Dus dit is de (saaie

 • Een Lego Sniper Rifle
  Een Lego Sniper Rifle

  dit is mijn eerste instructable en dont critizise me. hoop dat je it.and ja ik weet het, de foto's zijn nogal wazig Stap 1: stukken die u nodig hebt de stukken die u nodig hebt

 • Hector_27's bipod voor mepain sniper rifle
  Hector_27's bipod voor mepain sniper rifle

  Hallo jongens, ik ga cadeau dat je mijn eerste instructable: een bipod Ik maakte een aantal moddings aan mijn mepain sniper rifle vanwege het ontbreken van sommige stukken ... hier is mijn bipod: Stap 1: Modules van het bipod gewoon maken het Stap 2:

 • Bipod voor de Knex Bolt Action XM8 Sniper Rifle
  Bipod voor de Knex Bolt Action XM8 Sniper Rifle

  Hier is een grote bipod voor de bout actie XM8 sniper rifle Stap 1: die de bipod Maak het.

 • Lego Barret 50. Cal Sniper Rifle
  Lego Barret 50. Cal Sniper Rifle

  Hier is een lego barret 50. Cal sniper rifle. Stap 1: vernieuwen Het pistool heeft actie te herladen.

 • Knex Fallout 3 / New Vegas Sniper Rifle
  Knex Fallout 3 / New Vegas Sniper Rifle

  Dit is mijn Knex Sniper Rifle model gebaseerd off van het .308 kaliber sniper rifle van Fallout 3 en Fallout New Vegas. Het maakt niet schieten, maar kan gemakkelijk worden modded te schieten indien gewenst. Dit is mijn eerste Instructables en kritie

 • knex springfield sniper rifle
  knex springfield sniper rifle

  Dit is veruit mijn best ontworpen pistool dat Ive maakte. het is zeer nauwkeurig en met een goede rubberen band heeft een goed aanbod (40-50 ft.). de voorraad is duurzaam en de handgreep ik ontworpen om te lijken op de Springfields. het is top gelade

 • Model Bolt Action Sniper Rifle (nieuwe instructies!)
  Model Bolt Action Sniper Rifle (nieuwe instructies!)

  Dit is een mini-papieren replica van een moderne bolt action rifle zoals de M700, met een reikwijdte die ook is gemaakt van papier. EDIT: op veler verzoek, zal ik proberen om de stappen te beschrijven zo goed als ik kan, zonder beelden over hoe het g

 • Arch_Angel's sniper rifle
  Arch_Angel's sniper rifle

  dit is mijn sniper rifle die ik heb gemaakt, dat de kracht van deze jongens slagpin en trigger-systeem met de meer accurate vaten reguliere geweren combineert. Het was oorspronkelijk zou worden gemodelleerd naar de H & K MP5, maar toen ik een bottom-

 • grote Knex sniper rifle
  grote Knex sniper rifle

  Dit is mijn knex sniper rifle. Please comment als je denkt dat ik zou moeten plaatsen. profs ziet er goed uit lang koele werkingssfeer bolt rail goede stabiele bipod nooit jam! cons laag bereik slechts 5 round mag Sorry jongens i bewerkt dit omdat he

 • K'nex Sniper Rifle SR-70 Instructions
  K'nex Sniper Rifle SR-70 Instructions

  ************************************* LET ************ ****************************** Beste Instructables leden, is dit niet de huidige versie van het geweer. De meest recente baar is te vinden in onderstaande link. AUB NIET BOUWEN DIT, het zal je PI

 • DSman195276's sniper rifle
  DSman195276's sniper rifle

  Nou, ik eindelijk rond aan het maken en het afronden van mijn sniper rifle. het is gebaseerd off van de M24 SWS (Sniper Weapon System). het heeft een railsysteem net als de KILLERK magnum, scharnier butt plate, afneembare bipod, verwijderbare scope,

 • Volledig functionerende Karton AS-50 Sniper Rifle
  Volledig functionerende Karton AS-50 Sniper Rifle

  Intro In deze tutorial zal ik laten zien hoe je een volledig functionerende maken, 1: 1 schaalmodel van een AS-50 sniper rifle met alleen karton en andere gemeenschappelijke huishoudelijke materialen. Kenmerken Als het klaar is, dit pistool is voorzi

 • Deel Xenon XR-16 Sniper Rifle, deel Extrem 40 v1.6 Sniper Mod
  Deel Xenon XR-16 Sniper Rifle, deel Extrem 40 v1.6 Sniper Mod

  Ik bouwde Darth Gecko Man's Extrem 40 v1.6 en vond de manier waarop het werd gebouwd. Dus ik besloot om het opnieuw opgebouwd vanaf de grond en omzetten in een sniper rifle. Dit is mijn resultaat. Ik hoop dat je leuk vindt. LICHAAM EN STOCK Extrem 40

 • OC: Oodammo Caliber Knex Sniper Rifle
  OC: Oodammo Caliber Knex Sniper Rifle

  Een paar weken geleden plaatste ik een forum topic over het feit dat er zo veel oodammo pistolen. Mijn mening over het was dat mensen moeten begin met het publiceren oodammo geweren of andere oodammo geweren in plaats van slechts pistolen. Veel mense

 • FX-9 Sniper Rifle
  FX-9 Sniper Rifle

  Hier is het, de ene de enige FX-9 sniper rifle !!! Dit is de eerste van de vijf in de FX-9-serie. Dit is mijn geheim project voor de laatste 2 1/2 maanden. Hier zijn de voors en tegens: Voors: Bereik 70-80 voeten met een rubberen band (je kunt meer t

 • msr-5 (Mini Sniper Rifle - 5)
  msr-5 (Mini Sniper Rifle - 5)

  Hoi dit is mijn eerste knex pistool die ik ga zo snel te posten als ik het heb gesloopt en de wederopbouw van het weer, dus ik foto's over hoe om het te maken kunnen maken. Het is een mini-sniper rifle te gebruiken op plaatsen waren ruimte beperkt is

 • Halo - SRS99D Sniper Rifle - Freedownload :)
  Halo - SRS99D Sniper Rifle - Freedownload :)

  Wat ik heb hier gemaakt is een replica van een SRS99D Sniper Rifle uit het spel Halo. De software die ik heb gebruikt om dit ontwerp was een combinatie van Visi19.0, 3D Builder, Autodesk Netfab Premium & 123D Design. Indien u wilt afdrukken dit aarze

 • CASR3 Sniper Rifle
  CASR3 Sniper Rifle

  De CASR3 (Oud Assault Sniper Rifle) is een aanvalsgeweer dat werd omgebouwd tot een sniper rifle. Voors: Ziet er gaaf uit 14 inch scope Erg comfortabel Ok range 50 ft nadelen: Soms gaat niet af Mag niet altijd op hun plaats blijven