Home > Lego Ipod Charging Dock

Lego Ipod Charging Dock

Tags:Lego
Advertisement

Lego Ipod Charging Dock

Ik heb er een stuk voor een die je kon gewoon duw je ipod op het zelfs je had een grote zaak en niet veel buig je oplaadsnoer. Ik creëerde op die dat deed, hoop dat je het leuk vindt. Stem voor me in de wedstrijden

Stap 1: De Materialen

Lego Ipod Charging Dock

De materialen

Stap 2: The Base

Lego Ipod Charging Dock

Ga samen met de foto's en alles moet wel goed

Stap 3: je bent klaar

Lego Ipod Charging Dock

Nu kunt u uw verbazingwekkende Lego iPod oplaadstation gebruiken zonder het snoer te veel te buigen en je kunt grote ipod gevallen

Advertisement

Related Articles

 • Lego iPod nano dock
  Lego iPod nano dock

  Dit is een dock gemaakt voor een ipod nano met behulp van Lego en de bij de iPod meegeleverde adapter. Het is een nano aanpassing van een andere full size lego iPod-dock. Stap 1: Bereid de adapter en synchronisatiekabel U moet vergroten gat in de bod

 • Lego Iphone / Ipod Charger Dock
  Lego Iphone / Ipod Charger Dock

  Dit is mijn iPhone-lader dock. Het is gemaakt vorm lego zoals sooo vele anderen, maar dit maakt geen gebruik van lijm en geen lego of draden wrak. De enige niet-lego deel is twee kleine stukjes van duct tape. Het is sterk en draagbaar en plooien plat

 • Popsicle Stick IPod Charging Dock

  (Zie video) Ik bouwde dit docking station voor mijn iPod 6 Gen met behulp van enkele Popsicle sticks, warme lijm en een goedkope platte bliksem kabel. Het is bruikbaar voor de volgende: iPod 5,6 iPhone 5, 5S, SE. Het kan gemakkelijk worden aangepast

 • Simple Lego iPod / iPhone-dock
  Simple Lego iPod / iPhone-dock

  Dus, ik was moe van het hebben van te leggen door de iPhone op mijn bureau voor het synchroniseren, opladen, enz., Dus ik maakte een leuke kleine dock voor het. It'sfaily eenvoudige, gemakkelijk aan te passen, en perfect functioneel. Helaas heb ik ge

 • Lego iPod Throne (dock)
  Lego iPod Throne (dock)

  Ik ben niet van plan om stappen voor dit het is net zo een idee te doen. Ik foto's met mijn iPod te nemen, zodat u de iPod niet kunt zien in het. Het is gewoon eigenlijk veel blokken gestapeld bovenop elkaar met een kabel. Het hoeft niet zo te zijn e

 • Hoe maak je een Lego iPod Touch Charging Dock Build
  Hoe maak je een Lego iPod Touch Charging Dock Build

  Ik heb een Lego iPod Touch standaard die uw apparaat laadt gemaakt, ook! Knutselen met een paar eenvoudige stappen, zult u op uw weg naar het opladen van de vrijheid. Stap 1: The Base Stapel drie 2x3 op de top van elkaar. Doe dit nogmaals, het maken

 • LEGO 1e generatie iPod shuffle-dock
  LEGO 1e generatie iPod shuffle-dock

  Een iPod shuffle-dock i gemaakt van LEGO toen ik verveeld en was boos op mijn ipod zitten rond op het bureau. My First instructable dus ga gemakkelijk. Als iemand heeft ideeën over howican verbeteren laat het me weten. Stap 1: Stap 1 Bevestig de onde

 • LEGO iPod Dock :)
  LEGO iPod Dock :)

  Dit is de LEGO iPod-dock ik heb gemaakt omdat ik niet heb een normale. je zal nodig hebben: LEGO (duh) iPod nano 3G (duh !!!) en .... een iPod USB-poort. : D Stap 1: eerst proberen om al deze dingen te maken van legos (sorry, maar ik wil niet om het

 • Transformeerbare Lego iPod Dock
  Transformeerbare Lego iPod Dock

  Ik heb het zien van een heleboel Lego iPod-docks op Instructables, en ik wilde een van mijn eigen te maken. Degene die ik maakte geleverd met een front dat op kan toevoegen aan de rug van een rugleuning voor uw iPod Touch of iPhone. Om deze iPod-dock

 • Gemakkelijk LEGO iPod Dock
  Gemakkelijk LEGO iPod Dock

  Dit is een vrij eenvoudig ontwerp voor een lego iPod-dock dat de meeste iPods past. dit ontwerp was eigenlijk Hodge-podged van peices tot rond dus de meeste van hen kan worden vervangen om het steviger te maken. Stap 1: Parts heb je de volgende LEGO

 • Gemakkelijk iPod Touch Charger Dock
  Gemakkelijk iPod Touch Charger Dock

  materialen- 7 2x2 dikke blokken 1 2x4 dik blok 2 1x6 dikke blokken 1 1x12 dun blok 2 2x4 afgerond dik blok 2 2x6 dunne blokken 2 2x4 dikke schuine blokken 1 2x6 dik blok supplies- IPod Charger Optioneel- 2 1x1 dot stuk Stap 1: Base Ten eerste willen

 • Hoe de ultieme iPod touch DOCK creëren!
  Hoe de ultieme iPod touch DOCK creëren!

  Ya Ik weet dat je dit eerder gezien. Of heb je? Cuz vandaag wilde ik mezelf een beetje dock te maken. En wat mij opviel was dat er Instructables een "charger dock" te maken en dan is er waren die Instructables op het maken van luidsprekers die d

 • uCharge // Een revolutionair Charging Dock
  uCharge // Een revolutionair Charging Dock

  uCharge // Een revolutionair Charging Dock uCharge is een innovatieve creatie die is ontworpen om hoofdzakelijk op wensen van de consument. Deze uitvinding is een oplaadstation dat meerdere laders beschikt. Het werd in het leven geroepen door twee ee

 • Lego Ipod / Iphone / Ipad staan!
  Lego Ipod / Iphone / Ipad staan!

  Heres hoe je een te maken: Lego Ipod / Iphone / Ipad staan! Stap 1: Wat heb je nodig Je hebt een nodig: 10x4 plaat 2 1x1 1x6 4 1x2 4x2 6x2 8x2 Geen van hen zijn platen, tenzij ik zeg "plaat"

 • Switch Mode Altoids iPOD Charger met behulp van 3 AA-batterijen
  Switch Mode Altoids iPOD Charger met behulp van 3 AA-batterijen

  Het doel van dit project was om een ​​efficiënte Altoids tin iPod (firewire) lader die draait op 3 (oplaadbare) AA-batterijen op te bouwen. Dit project begon als een samenwerking met Sky op PCB ontwerp en de bouw, en ik op circuit en firmware. Zoals

 • KTZ Project: DIY iPod nano Dock
  KTZ Project: DIY iPod nano Dock

  KTZ Project: DIY iPod nano Dock Synchroniseren met compuer Opladen met pc of adapter Speel muziek met een uitgang amp Stap 1: Bereid iPod nano iPod nano USB naar PC USB-lijn 5v adapter (behoefte 3, snijd de 2 staarten) Box voor iPod stand Doll gewoon

 • The Ultimate iPod Touch Dock
  The Ultimate iPod Touch Dock

  Hey guys Ik ga je leren hoe je de ultieme iPod Touch Dock te maken. Stap 1: Wat je nodig hebt ... Ok dus dit is wat je nodig hebt. Ik vond deze stukken slechts tot rond dus je kan nodig zijn om rond te kijken: P

 • Hoe maak je een oude iPod-oplader dock hergebruiken
  Hoe maak je een oude iPod-oplader dock hergebruiken

  Ik heb een eerste generatie. iPod nano dock dat was gewoon liggen rond het huis. Het is nu nutteloos, omdat ik mijn nano verloor een paar jaar geleden. Dus, ik was iPod-minder voor een soort tijd. Na de ipod-blues ... Ik heb de iPod Touch. Zonder doc

 • Mijn terugkeer slideshow: iPod Touch Dock, K'nex stijl.
  Mijn terugkeer slideshow: iPod Touch Dock, K'nex stijl.

  Hoi ik ben terug van wie weet waar. Ik heb veel dingen bereikt terwijl ik hier was. Zoals: -Betere spelling -Meer Intrigerende ontwerpen -Meer Gezichtshaar -Verhoogde Body mass -Meer RAM (JK) -Meer Volwassen en ernstige Hoe dan ook weg, wacht wacht w