Home > Lego Ball Gun

Lego Ball Gun

Tags:Lego
Advertisement

Lego Ball Gun

Ik had iets nodig gemakkelijk om te schieten op mijn broer en hond zo heres wat ik heb

Stap 1:

Lego Ball Gun

Eerste lading bal pistool (pic1)
Volgende make handvat (pic2 / 3/4)
Finish (pic5)

Advertisement

Related Articles

 • Lego Ball Gun II
  Lego Ball Gun II

  Een andere bal gun idee Stap 1: Eerste make shooter deel Volgende make mag Laatste samen te stellen en de belasting

 • LEGO Portal gun 1,0 w / Lights
  LEGO Portal gun 1,0 w / Lights

  Hey guys, jamex123789 hier. dit is mijn eerste instructable ooit zo ... ja ik ben gewoon leren hoe dit te doen. Hoe dan ook, dit is een LEGO portal gun ik gemaakt vanaf het begin, hoewel ik was een beetje inspiratie uit andere bouwt. Het licht een de

 • 2 eenvoudige LEGO Technic guns
  2 eenvoudige LEGO Technic guns

  (Dit is mijn eerste instructable) Zoveel mensen vragen om Lego in plaats van Knex geweren. Ik heb 2 lego geweren, één enkel schot, de andere semi-auto, voor u samengesteld. U moet Lego Digital Designer gebruiken om te bekijken hoe ze te maken. Stap 1

 • De Lego Portal gun
  De Lego Portal gun

  Dag iedereen! Ik maakte dit voor mijn 40 volgelingen speciale, zal ik meer maken wanneer het oplopen tot 60! Ik heb niets te plaatsen in een tijdje omdat de school begon dus ik heb niet veel tijd, dus ik zal proberen om minstens 2 instructables in ee

 • Lego Gravity Gun Met Dr. Freeman
  Lego Gravity Gun Met Dr. Freeman

  Dit is wat mijn versie van Gordon en zijn gravity gun uitzien. Net als de portal gun, werd de basis van de ontwerpen van kooberz, maar gewijzigd. Stap 1: De wapens uit het spel (legofied!) Dit zijn enkele van de wapens die ik gebruikte. Grappig genoe

 • Gemotoriseerde Ping Pong Ball Guns
  Gemotoriseerde Ping Pong Ball Guns

  Dit Instructable zal je leren hoe je een gemotoriseerde ping pong bal kanon te maken. Deze pingpongbal wapens zijn een erg leuk om te bouwen, maar nog leuker om te schieten. Ik maakte dit als een kerstcadeau voor mijn zoon. UV LED-lampen zijn in het

 • Lego Gravity Gun
  Lego Gravity Gun

  Dit is een mini-fig sized gravity gun van Half-Life 2. Stap 1: Stukken Je hoeft niet beide transparante bakstenen nodig als u alleen het maken van een gravity gun.

 • Hoe maak je een lego portal gun te maken!
  Hoe maak je een lego portal gun te maken!

  Deze maakt gebruik van een aantal lego stukken die misschien niet in je collectie. Geen extra gereedschap nodig anders dan de legos in de volgende dia liet zien. Stap 1: Krijg alle yer delen! Er zijn 8 blauwe studs.

 • Lego Portal Gun
  Lego Portal Gun

  Stap 1: Materialen Lego light saber blad blauw of rood Lego connector zwart of grijs 2 lego zwarte handen 1 grijze lego robot vorm van de hand Draad Schuimkern poster verveeld En hete lijm en hete lijmpistool

 • Lego Laser Gun
  Lego Laser Gun

  In dit instructable im ga je laten zien hoe je een eenvoudige lego lasergun maken Stap 1: U zult slechts deze twee items nodig

 • Lego Quad Gun
  Lego Quad Gun

  Dit is een Lego-apparaat dat wanneer het wiel wordt gedraaid zal het vuur vier darts ene na de andere. Stap 1: onderdelen die nodig zijn Hier kunt u alle onderdelen die u nodig heeft. U vindt er ook een basisplaat van een soort nodig.

 • Lego Space Guns
  Lego Space Guns

  Het was niet gemakkelijk om de kanonnen ik hade naar galifrey naar de blauwdrukken te krijgen vinden, maar ik deed en maakte de wapens een stuk veiliger door ze uit LEGO Stap 1: PX-765

 • Lego Mini Gun
  Lego Mini Gun

  Dit is echt een leuke pistool dat een punch kunt inpakken. De mini-gun kan schieten 2.000-6.000 tpm. Het ziet er ook koel op al mijn cijfers. Ik hoop dat je het leuk vind. Stap 1: Materialen

 • Hoe maak je een Basic Lego Artillery Gun
  Hoe maak je een Basic Lego Artillery Gun

  Dit instructable zal u tonen hoe je een eenvoudige Lego artillerie wapen te maken. Dit is een zeer eenvoudig model te maken en is ook zeer krachtig. Het pistool kan worden gebruikt om Lego figuurtjes en andere Lego-modellen te schieten. Dit zal u lat

 • How To Make A Lego Double Gun Holder
  How To Make A Lego Double Gun Holder

  Stap 1: u nodig Stap 2: Zet The Brick en klauwen Together Stap 3: Zet The Guns Into The Claws Stap 4: Done

 • Minifigure-sized Lego Portal Gun
  Minifigure-sized Lego Portal Gun

  Welkom, Lego en Portal fans! Dit is een eenvoudig ontwerp dat ik kwam met tijdens het sorteren door mijn Lego verzamelen, en het leek alsof het een goed idee voor mijn eerste Instructable. Genieten! Stap 1: Verzamel de "ingrediënten" Er zijn ech

 • Hoe maak je een Lego Ball maken
  Hoe maak je een Lego Ball maken

  Heeft u een bal die een bal! Hoewel dit niet helemaal op dezelfde manier als de Lego Circle doet, zal ik je weer zien hoe je rechthoekige stenen te gebruiken om ronde vormen te maken. Deze bal is vrij makkelijk te maken en het moeilijkste deel zal wa

 • Lego portal gun / ASHPD
  Lego portal gun / ASHPD

  Sorry ik heb niet een instructable in een paar maanden gedaan, ik had mijn handen vol, (zoals je kunt zien aan hoe ingewikkeld dit project was en het feit dat ik heb een leven.) Portal 2 is een van de grootste video-games aller tijden, maar u waarsch

 • Lego AA gun
  Lego AA gun

  Dit is een Instructible over hoe je je eigen lego luchtdoelgeschut te bouwen! Stap 1: Base Om het op te bouwen moet je een basis (elke grootte of kleur), een 2x2 draaibare tegels en een ronde 4x4 voet te krijgen. 1: zet de draaibare op de basis 2: ze