Home > LED / Log Night Light Boom!

LED / Log Night Light Boom!

Tags:woodworkin
Advertisement

Dit project was een geschenk dat ik als een LED-nachtlampje tree (gemaakt van een log en tak), die ook sieraden zou houden op het!

Het is een eenvoudig te bouwen met het enige echte materialen zijn de LED-strips en een logboek en tak.

De tools die je nodig hebt zijn een handzaag, iets om het schoonmaken van de schors (ik gebruikte een drawknife en spokeshave), een nailgun en lijm en schuurpapier of een frees tot op de bodem log plat.

Check hier de video van de bouw zijn een snelle en leuke ene naar het horloge!

Bedankt!

~ intothedirtshop

Stap 1: Maak de Bark

LED / Log Night Light Boom!

Voor een log als deze is het het beste om alle van de schors met ofwel een drawknife of spookschaaf voor de kleine tak te verwijderen. Je kan ook een bijl of een zakmes te gebruiken om af te snijden de bast.

Ik heb ook een staalborstel na het verwijderen van de bast om zich te ontdoen van het vuil en blijft voordat ik snijd het met mijn handzaag.

Stap 2: Snijd de plakken!

LED / Log Night Light Boom!

Ik zette de log in de bankschroef en gemarkeerd waar ik wilde de platen af ​​te snijden. Ik sneed dit log in drie delen met de onderste plaat met een plat op de bodem cut voor staan.

Voor deze bezuinigingen gebruikte ik een Japanse handzaag, maar iedere handzaag zou werken. U wilt deze bezuinigingen om zo recht mogelijk zijn.

Ik snij een plat op de bodemplaat en liep via frees zodat het plat voor het gehele nachtlicht boom staan ​​op.

Stap 3: Het snijden van de led Slots

LED / Log Night Light Boom!

Voor de verlichting gebruikte ik een goedkope LED-strip kit met afstandsbediening die je kunt uitstappen Amazon. Ik gebruikte mijn router met een 0,25 "bit en de router uit een sleuf voor de strip om te zitten. Toen ging ik terug en het opruimen van de sleuf met een beitel. Ik heb ook een kleine sleuf voor de draden te komen de achterkant van de log om ze meer verborgen vanaf de site van de voorkant te houden.

Deze sleuven werden uit de achterkant van de log plaat te snijden, zodat ze niet zal worden gezien en de voorkant van de nacht licht zal meer ambient verschijnen.

Stap 4: Het installeren van de LED-strips

LED / Log Night Light Boom!

Ik bedraad de LED kit en snijd twee strips voor elk van de bovenste platen. De onderste log plaat zal niet licht in het te hebben aangezien ik wil het licht van de LED's naar beneden schijnen en worden weggestopt uit het zicht.

Om de LED strips veilig ik alleen maar gebruikte een aantal hete lijm.

De gloed geproduceerd uit de voorzijde van de open is echt cool en biedt een paar verschillende stemming instellingen met de LED-licht verandert.

Stap 5: Het toevoegen van de Tak

LED / Log Night Light Boom!

De top van het logboek heeft een tak die eruit steekt voor esthetiek en opknoping sieraden of andere kleine voorwerpen.

Na het trimmen de onderkant van de tak in een wigvorm in een vorige stap en tracing het op de log, ik geboord het gat voor het logboek met een Forstner beetje op mijn kolomboormachine.

Om de branche ik net toegevoegd lijm vast te houden, sloeg de branche in het gat, en een paar kleine brad nagels van de bodem.

Ik heb niet boren helemaal door de top log voor dit gat, zodat de branche niet zou uitsteken naar de volgende laag.

Stap 6: Afwerking het omhoog

LED / Log Night Light Boom!

De laatste stappen zijn om de afstandhouders tussen elke laag, lijm en pin spijker ze in plaats toe te voegen, en dan stapelen op elke plaat.

Ik beëindig het logboek met wat nevel lak en dat ongeveer wraps it up!

Stap 7: Fin

LED / Log Night Light Boom!

Ik hou van de look van deze 's nachts licht en hoe de gloed is ambient uit de voorzijde van de open!

Als u van deze instructable gaan en uitchecken mijn volledige build video op het! Het is een snelle en leuke horloge!

Bekijk de video, delen en zich abonneren op mijn Youtube kanaal voor meer DIY projecten!

Bedankt voor het controleren van de te bouwen, kun je me ook vinden op Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest.

Tot slot, kunt u overwegen het helpen van het kanaal op Patreon, ik hoop het opzetten van een website binnenkort. https://www.patreon.com/intothedirtshop?ty=h

https://www.youtube.com/foralifetime7

~ intothedirtshop

Advertisement

Related Articles

 • LED Macro Ring Light in minder dan een uur
  LED Macro Ring Light in minder dan een uur

  Dit instructable is geïnspireerd door een aantal andere soortgelijke instructables (bijv http://www.instructables.com/id/Make-a-48-LED-Macro-Ring-Light-for-SLR-for-10/) Het verschil is, dat alles wat je nodig hebt voor deze Macro Ring Light is een Dr

 • Installeer Mercedes Benz ML LED Daytime Running Lights
  Installeer Mercedes Benz ML LED Daytime Running Lights

  Mercedes Benz SUV's zijn al behoorlijk luxueus en een populaire keuze onder veel van de bestuurders, maar een nieuwe reeks van Mercedes Benz LED-dagrijlichten is altijd een goede keuze. Deze installatie handleiding is gebaseerd op een 2008 Mercedes B

 • Maak een zonne-energie aangedreven Led Lamp Post Light
  Maak een zonne-energie aangedreven Led Lamp Post Light

  Dit is mijn eerste instructie-staat dus geduld met mij, ik zal u tonen hoe maak je een zonne-energie aangedreven Led Lamp Post Light, zal het licht van een groot deel van uw tuin. Ik heb een soortgelijke licht te koop op ebay op deze link http://www.

 • Installeer Mazda 3 LED Daytime Running Lights
  Installeer Mazda 3 LED Daytime Running Lights

  De Mazda 3 (Axela) staat bekend als een sportieve sedan die een vrij grote aanhang over de hele wereld heeft zijn. Er zijn tonnen van upgrades voor het, met inbegrip van een nieuwe reeks van Mazda 3 Direct Fit LED Daytime Running Lights . Deze LED as

 • LED Neon Rope Light Applications
  LED Neon Rope Light Applications

  Dit Instructable is een overzicht en stelde toepassingen voor dit geweldige LED Neon flexibele lichtslang die we kregen van http://thediyoutlet.com Ik heb altijd al op zoek naar een diffuus licht dat voelde niet als een stel lasers wijzend naar mij e

 • LED Daytime Running Lights Installatie
  LED Daytime Running Lights Installatie

  Daytime Running Lights, ook wel bekend als DRL, zijn apparaten in de voorkant van een voertuig die inschakelt wanneer een voertuig vooruit rijdt. Deze LED-lampen zijn universele pasvorm, zodat ze elk voertuig kan passen. LED-lampen zorgen voor een un

 • Eenvoudige Multi Color LED Remote Control Light
  Eenvoudige Multi Color LED Remote Control Light

  Dag Allemaal! Dit is mijn eerste Instructable zodat de stappen een paar ontbrekende onderdelen zal hebben. Ik heb de neiging om eerst gebruik dan de camera op te bouwen ... Future bouwt Ik zal proberen om foto's van elke stap te nemen. Als u vragen h

 • LED NOOD TUBE LIGHT RECHARGEABLE
  LED NOOD TUBE LIGHT RECHARGEABLE

  LED NOOD TUBE LIGHT RECHARGEABLE Vandaag zal ik je mijn diy geven geleid nood buis licht oplaadbare Ik zie deze website na het maken van dit licht, dus ik pas definitief beelden te noemen Maar ik noemde alle eisen en de installatie en aansluiting met

 • DIY LED Log Lamp
  DIY LED Log Lamp

  Wat kan er gedaan worden met een log, paar gloeilampen, en een vlas touw? Eenvoudige, een geweldige kijken plafondlamp! Nou, ik had behoefte aan een nieuwe lamp in mijn keuken. Meubelzaken waren een grote nee-nee als ik wilde iets dat koel zou kijken

 • LED Log Lamp
  LED Log Lamp

  Ongeveer een jaar geleden was ik geïnteresseerd in het creëren van een futuristisch ogende lamp die nog steeds gebruik gemaakt van een klassieke houten vorm en design. Ik heb gelukkig veel ervaring met hout winkels, evenals de elektronica, zodat ik i

 • Installeer IJDMTOY Ford Focus LED Daytime Running Lights
  Installeer IJDMTOY Ford Focus LED Daytime Running Lights

  Deze set van directe fit Ford Mustang-stijl LED-dagrijverlichting voor de Ford Focus is een grote upgrade voor bestuurders die een dagelijkse bestuurder met een beetje van een agressieve flair willen. Deze LED DRL set vervangt de originele mistlamp b

 • -LED Powered sier Light
  -LED Powered sier Light

  De gewone Tea-kachel lampen zijn een beetje boaring om sier-type of decorativ windlights verlichten. Omdat de schaduwen van de put gevormde perforatie vrij wazig op de muur. Dus ik besluit om iets te verfijnd in functie, technisch ontwerp en uitschui

 • Innovatieve Led Truck Bed Lights
  Innovatieve Led Truck Bed Lights

  Intro: Iedereen die ooit een pickup truck met een gereedschapskist, camper-top heeft gehad, of een bed deksel de ervaring van de pijn staking taak om te proberen om iets uit de halen terug in het donker. Terwijl de meeste trucks nu een dag hebben een

 • LED-Day-Drive-Light voor uw fiets
  LED-Day-Drive-Light voor uw fiets

  Als je de moderne auto's te controleren, rijden op onze straten, zul je beseffen dat ze allemaal een Day-Drive-Light met LED's. De critici bedoel, als iedereen in de loop van de dag rijdt met licht, we de enquête van de fietsers, omdat ze alleen aanz

 • How To Scion FR-S LED Daytime Running Lights Install
  How To Scion FR-S LED Daytime Running Lights Install

  Met de recente komst van Toyota 86 of hoe hier bekend in de Verenigde Staten, de Scion FR-S, heeft in het middelpunt van de aftermarket wereld. Helaas, voor de autoliefhebbers zoals wij in de Verenigde Staten, we normaal gesproken niet dezelfde optie

 • Arduino Controlled LED Strip Holiday Lighting
  Arduino Controlled LED Strip Holiday Lighting

  Met de prijzen te laten vallen op de LED-TL-verlichting, het opzetten van permanente Holiday Lighting wordt steeds haalbaar is elke dag. Een Arduino maakt een grote doe-het-verlichting controller. Voor dit project, gebruikte ik een aantal analoge RGB

 • LED Computer Case Lighting
  LED Computer Case Lighting

  Ik wilde mijn computer zaak oplichten te maken, maar na het lezen van een aantal negatieve beoordelingen op koude kathode verlichting heb ik besloten om mijn eigen LED-verlichting in plaats daarvan te maken. Deze lichten alleen kost me ongeveer $ 15

 • LED Strip Bias Lighting
  LED Strip Bias Lighting

  Bias verlichting is diffuus licht rond een monitor of tv. Bias verlichting vermindert de vermoeidheid van de ogen bij het werken 's nachts, verhoogt de schijnbare contrast van het scherm en het ziet er ook indrukwekkend. In dit instructable zal ik je

 • Outdoor String-of-Lights boom voor de feestdagen.
  Outdoor String-of-Lights boom voor de feestdagen.

  Dit was ons eerste jaar doen sommige DIY vakantie lichten die werden gesynchroniseerd met muziek, dus we klein begonnen, maar het toevoegen van een functie of twee op onze bestaande statisch licht display. Ik maakte een boom uit een 10-voet 1/2 inch