Home > LED Holiday Boom Met Shared Internet Control

LED Holiday Boom Met Shared Internet Control

Tags:Kerstmis
Advertisement

LED Holiday Boom Met Shared Internet Control

Dit project is een ESP8266 aangedreven boom LED vakantie. Het zal een aantal leuke vakantie kleuren lopen als er geen netwerk geconfigureerd, maar als je het configureren van de WiFi, zal de kleuren leven met iedereen die men maakt worden gedeeld! Dit is een uitbreiding van TeleToyland , waar u kunt communiceren met gedeelde robots op het internet. Voor dit project wordt de controle gedeeld, maar de installatie is over de hele wereld! Als iemand kiest nieuwe kleuren voor de boom, worden alle bomen te werken in real time. U kunt proberen een boom in de steekproef wonen deze projectpagina .

Stap 1: Parts

LED Holiday Boom Met Shared Internet Control

De volgende onderdelen werden gebruikt in dit project:

  Tree Beeld - de PDF is op stap 2.

  Foam Core afvalplaat - een minimum van 5 "x 6"

  ESP8266 Controller. De ESP8266 Development Board werkte prima. Ik gebruikte ook de Adafruit ESP8266 Huzzah , en ze waren uitwisselbaar voor dit project. Adafruit had grote documentatie.

  (23) WS2812b "Neopixel" LEDs - gebruik maken van de 60 LED's per meter strips - gebruik IP30 niet-waterdichte omdat ze lijm ingebouwd.

  26 gauge silicone draad - Rood, Zwart, en Geel. Silicone draad is zeer flexibel en zal niet het soldeer pads trek de LED-strips. Het is mijn nieuwe favoriete draad! Ik koos Geel voor de gegevens draad, maar u kunt een andere kleur te gebruiken voor. U wilt de volgende lengtes:

  • Rood - (5) 4 "stukken, en (1) 2,5" stuk.
  • Black - (5) 4 "stukken, en (1) 2,5" stuk.
  • Geel - (1) 4 "stuk (2) 3" stukken, en (2) 1 "stukken ..

  Een project doos. Ik probeerde een bos en het bleek dat er een 2-poort Ethernet Surface Mount Box was precies de juiste grootte en kwam met een eigen foam tape steun! Deze was ook goed - gemakkelijker te openen, maar de duidelijke oriëntatie had de grote gaten naar boven.

  Jumper draden - niet verplicht, maar maken het testen en de uiteindelijke opstelling een stuk eenvoudiger.

   • (2) rood vrouw - één 2 ", een 4 gedaan"
   • (2) black man - één 2 ", een 4 gedaan"
   • (2) rood man - een 3 ", een 4 gedaan"
   • (2) black man - een 3 ", een 4 gedaan"
   • (1) geel vrouwelijke - 2 "
   • (1) geel man - 2 "

   DC panel mount power jack . De standaard lijkt te zijn 5.5mm OD en 2.1mm ID.

   Krimpkous. Sorry - het mengen van eenheden hier:

   • 3mm : (5) 3/8 "stukken (2) 1/2" pieces, (1) 1 ". Piece 3mm ongeveer 1/8".
   • 6mm : (2) 1 ". Pieces 6mm ongeveer 1/4".

   (1) 330 Ohm weerstand . Dit wordt inline gebruikt met de data kabel te onregelmatig flikkeren te verminderen - het vermindert de beltonen en crosstallk op de data transmissielijn.

   (1) 1000 uf elektrolytische condensator : Dit wordt gebruikt in de voedingskabels om spanningspieken dat de LED's kunnen beschadigen te verminderen.

   Wall adapter: 5.5mm x 2.1mm 4,5 volt . Een 5v adapter zal waarschijnlijk werken voor dit project, maar in sommige gevallen zal de LED's knipperen onregelmatig - zie stap 4 voor meer informatie. Ik had niet veel moeite met 5v adapters.

   Optioneel: Een Arduino Uno met een monster LED-programma voor het testen, zoals de Adafruit Neopixel Strand Test. U kunt de ESP8266 ook gebruiken met een tijdelijk programma.

   Optioneel: Een USB-naar-5.5mm x 2.1mm kabel . Dit is ook onderworpen aan de 5V voorzichtigheid, maar toch blijkt te werken in de meeste gevallen, en kan een geschikte stroombron via USB batterijen etc.

    Stap 2: Maak de Boom Backing en Bevestig de LEDs

    LED Holiday Boom Met Shared Internet Control

    Het maken van de Backing

    De eerste stap in de bouw maakt de boom steun voor de LEDs.

    De bijgevoegde PDF is de voorkant van de boom met markeringen voor LED-plaatsing. Afdrukken op een kleuren laser printer zal het maken waterbestendig, die zal helpen vlekken later voorkomen. Ik heb ook geprobeerd het afdrukken op een inkjetprinter en besproeien met polyurethaan, dat leek te werken. Snijd de ene boom naar buiten en lijm het aan schuimkern boord. Ik heb geconstateerd dat witte lijm heeft de neiging om het een beetje hobbelig te maken. Borstelen op sommige Mod Podge werkte goed, evenals spuiten lijm . Zodra de lijm droog is, knip de boom met een x-acto mes. De sleuf aan de onderkant moet worden gesneden zodat je draden kunnen passeren daar.

    Het toevoegen van de LEDs

    De niet-waterdicht (IP30) LED-strips hebben een lijm. U kunt knippen de strips met een schaar - u zult twee stroken met drie LED's per stuk, twee stroken met vijf LED's per stuk, en een strip met zeven LED's voor een totaal van 23 LED's nodig hebben.

    U moet gaten in de boom te maken aan de top midden (boven de data pins) van de linker vier strips voor de gegevens draden. De laatste strip heeft dat niet nodig omdat het op het einde van de strip. U kunt de gaten te maken alvorens de LED's op, of na. Ik gebruikte een push-pins, en later bleek dat een 5/64 "boorkop maakte een meer gelijkmatige gat.

    Plak de LED's om de boom in de gemarkeerde plekken. De LED's hebben lijm - gewoon schil en stok. De LED-strips hebben een richting, en ze moeten overeenkomen met de pijlen op het schema voor mijn code voorbeeld om te werken. Deze oriëntatie minimaliseert de draden aan de achterzijde van de structuur, te maken voor de elektronische box.

    Zo veel mogelijk probeert pen moet de LED's in een rij horizontaal, in tegenstelling tot de randen van de LED strips. De LED's zal veel meer zichtbaar dan de stroken zijn.

    Stap 3: Sluit de Boom

    LED Holiday Boom Met Shared Internet Control

    Met de boom steun en LEDs plaats, de volgende stap is het bedraden en testen.

    Gegevens Draad en weerstand bedrading

    Voor de data kabels, gebruik maken van de gele kleur. Voor de eerste strook maken een connector met 4 "gele siliconendraad. Strook 1/4" van isolatie van het uiteinde, en trim de uiteinden van de 330ohm weerstand leidt tot 1/4 ". Draai de gele draad rond een uiteinde van de weerstand (richting maakt niet uit), en soldeer op zijn plaats. de weerstand vermindert LED grillig flikkerende door het verminderen van de hoge frequentie luiden van de datalijn . Strip 1/4 "uit het einde van de 2" gele mannelijke jumper en soldeer dat aan de andere zijde van de weerstand. met de 1 "stuk 3 mm krimpkous om de weerstand en deze verbindingen omvatten. Strook 1/8 "isolatie van de draad, tin, en soldeer dat geel samenstel aan de onderzijde van de eerste LED strip.

    Tin soldeer de elektroden op de LED strips - alledrie de onderste elektroden, en de data elektroden bovenop de linker vier stroken. De bovenkant van de rechter strook ontvangt geen draden gekoppeld. Met de draden en pads in blik, kunt u ze solderen met een snelle druk op de soldeerbout.

    Nu sluit de bovenkant van de eerste strook naar de top van de tweede. 1/8 strippen "van het uiteinde van een 3" stukje gele draad en tin is. Duw hem door het gat boven de eerste strip (zodat de blik einde is door de LED) en buig het soldeer deel 90 graden. Solderen de datapad bovenop de eerste LED strip. Vervolgens rijg de andere kant achter de boom en door het gat in de tweede LED-strip (van achter naar voren), buig het niet over de gegevens pad, en sneed het af op lengte, zodat zij betrekking heeft op het pad. Trek het terug via de achterdeur, trim 1/8 "van de isolatie, tin, en duw hem terug door. Het solderen van die draad kan lastig zijn, omdat er niet veel aan te houden. Ik heb een paar van de naald neus tang om het pinnen in tempo, terwijl ik gesoldeerd de draad aan de pad.

    De volgende data kabel verbindt de bodem van de tweede LED-strip aan de onderzijde van de derde LED strip. Gebruik een 1 "stukje gele draad, strip 1/8 'van de isolatie van elk uiteinde, en tin beide uiteinden. Solderen die draad tussen de bodem gegevens pads van LED strips 2 & 3. U kunt lus de draad over of onder de rode en zwarte draden.

    Vervolgens sluit de top van de strip drie en bovenkant van strip vier net zoals je deed voor één en twee. Sluit vervolgens de onderkant van de strip vier en de onderkant van de strip vijf met een 1 "stuk draad zoals LED strips twee en drie.

    Dat moet de gegevens bedrading te voltooien.

    macht Draden

    Elk van de LED strips moet worden aangedreven, zodat u vijf 4 "rode en vijf 4" zwarte kabels nodig. Die zal worden gesoldeerd aan de 5 en GND pads op de LED-strip en vervolgens gesoldeerd allemaal samen. . Strip 1/8 "van de isolatie aan het ene uiteinde van elke draad en tin die (soldeertin toe om ze te) U moet nu tien draden gesoldeerd - vijf rode en vijf zwarte.

    condensator bedrading

    Een 1000uF elco moet worden gebruikt met de LED-draden aan hen te beschermen tegen stroompieken. Gebruik een 2,5 "stuk van rode en zwarte draad, en strip 3/8" van de isolatie van de uiteinden. Knip de condensator leidt tot 3/8 "Draai de draden rond elke condensator lead -. Wees voorzichtig om de polariteit merken Gebruik zwart voor min. (-), En rood voor positief (+) In het algemeen, de keerzijde ervan is aangegeven op deze. condensatoren. Gebruik twee 1/2 "lange stukken van de 3 mm krimpkous om deze verbindingen te dekken.

    Haken Them All Together

    Zorg ervoor dat alle LED draden door de gleuf draaien op de bodem van de boom, zodat hij zich in de achterkant van de boom!

    Voor de power connectors, gebruik dan 3 "rode en zwarte mannelijke jumper draden. Strip ongeveer 1/2" van de isolatie van de 10 voedingskabels, de 2 jumper draden, en de 2 condensator draden. Draai alle rode draden samen netjes (er zou moeten zijn 7) en soldeer ze allemaal samen. Herhaal dit voor de zwarte draden. Gebruik dan de 1 "stukken van 6mm krimpkous om ze te bedekken. U kunt de jumper draad te buigen, zodat het steekt op het einde.

    Het testen van de LEDs

    Nu moet je een 23 LED-streng met mannelijke macht, grond en data draden hebben. Dit is een goede tijd om te testen met een Arduino of ESP8266 met een eenvoudige LED-testprogramma als de Adafruit Neopixel Strand Test.

    Stap 4: Project Box en Power Jack

    LED Holiday Boom Met Shared Internet Control

    A Box om de draden te verbergen

    Ik zocht rond voor een doos voor de achterkant van de boom om de draden vast te houden en monteer de power jack, en vestigde zich uiteindelijk op een 2-poort Ethernet opbouwdoos . Dit werkte echt goed omdat het de juiste maat, de twee helften elkaar klikken, en worden een beetje schuin, zodat de boom kantelt weer een paar graden.

    Om het vak te bereiden, opent het op, en voor de "muur" kant, knip een groot deel van de extra plastic weg om ruimte voor de draden te maken. Zie de foto's voor meer informatie. Aan de wand zijkant van de doos te monteren om de boom, gebruik maken van de zelfklevende schuim tape die wordt geleverd met de doos. Plak het schuim tape om de doos, en dan de boom te zetten en de doos op een tafel en duw ze samen om een ​​goede basis voor de boom te maken. Er is een dekmantel voor een van de grote vierkante gaten als je wilt, al zullen ze naar beneden wijzen en niet voor de hand. Door de gaten kunt u de status LED op de ESP8266 boord gemakkelijker voor het debuggen te zien.

    Aan de buitenkant van de doos, hebben we een gat voor de paneelmontage DC-aansluiting. De beste manier om dit te doen is gebruik maken van een stap boor - het maakt een enorm verschil in het maken van een groot gat als deze - veel veiliger en makkelijker! Probeer weg te boren van de snaps dat de doos bij elkaar te houden.

    Een tip van de Leviton dozen - met een kleine schroevendraaier om ze te openen helpt veel.

    Bedrading van de Power Jack

    Voor de DC-aansluiting, moeten we vier 4 "jumper draden -. Een rode kater, een rode vrouw, een zwarte man, en een zwarte vrouwelijke Strip 1/4" van de isolatie van de uiteinden, draai de twee rode draden samen en twee zwarte draden samen en tin hen. Tin de DC-aansluiting pinnen. Soldeer de draden aan op de aansluiting. In het algemeen, hoe langer pin is de buitenkant gemalen zwarte draad. Het kan goed zijn om na te gaan of met een ohmmeter. Soldeer de draden aan de binnenzijde van de aansluiting, zodat ze passen door het gat in de doos vergemakkelijken. Gebruik twee 3/8 "stukken van 3 mm krimpkous om deze verbindingen te isoleren.

    Nu, zet de stroom aansluiting aan op de doos met de moer die wordt geleverd met de krik. Ik gebruikte naald nosed tang om de moer te scherpen, maar niet te veel, omdat de plastic draden op de krik kan breken.

    Een opmerking over de Macht

    Ik heb over het algemeen in staat geweest om dit project uit te voeren met 5v DC muur adapter of USB-batterij. Maar, het ESP8266 is een 3.3V apparaat. De ESP8266 Development Board en Adafruit Huzzah hebben 3,3 toezichthouders ingebouwd, zodat de 5V voeding voor die is prima. De LED's zijn ook gedreven uit de 5V leveren. De datadraad voor de LEDs echter afkomstig van de ESP8266 en is 3.3V. De specificatie voor de WS2812b LEDs (Adafruit "Neopixels ') zegt dat de gegevens overeenstemmen met tenminste 70% te worden aangedreven van de LED spanning op onregelmatige flikkeren te voorkomen dat een maximale LED-spanning van ongeveer 4,7 volt zou zijn. Je kan een level shifter toe te voegen in het vak aan de 3.3 data line-up naar 5V voor de LED's te nemen, maar het neemt veel ruimte. Omdat de LED's zijn al zo helder, dan kunt u ook gebruik maken van 4.5V adapter of een lithium-ion batterij (3,7 V) om de LED's lopen en voldoen aan de 70% spec. Dus, ik heb 4.5V muur adapters om te gebruiken voor degenen met problemen.

    Het probleem is dat de 4.5v adapters over het algemeen alleen te komen tot 1 ampère, waar de 5v adapters zijn gemakkelijk te vinden in 2 amp versies. De WS2812b LED's kunnen vestigen op 60mA wanneer deze volledig op, zodat met de 23 in dit project, dat zou 1,38 ampère trekken, en de ESP8266 kan een andere 250mA of zo toe te voegen. Dus, op volle witte, kan de ESP8266 stilgelegd, en ik heb gezien.

    Je kan ook een voltage regulator toe te voegen in het vak aan de LED-spanning om iets als 4,5 volt te laten vallen en maken een 5v adapter.

    Een level shifter of voltage regulator zou de juiste manier om dit probleem over-stroom op te lossen, maar op het einde, ik gewoon gebruik gemaakt van een software-oplossing. Op de site, bij het instellen van de kleuren, u ook de helderheid. Als u een zeer heldere kleur in te stellen in te dienen, zal de server automatisch berekenen van de huidige gebruik en indien nodig de helderheid te verminderen. In de praktijk zijn deze LED's zijn zeer licht, dus dit is bijna onmerkbaar.

    Stap 5: Wire en Program de ESP8266

    LED Holiday Boom Met Shared Internet Control

    Bedrading van de ESP8266

    De ESP8266 Ontwerpborden komen met pinnen. Ook wilde ik echt de LED's te pinnen ook, zodat ze gemakkelijk kunnen worden getest op een Arduino, enz. Je kan een female-naar-vrouw jumper gebruiken om ze te verbinden, maar ik besloot om toe te voegen vrouwelijke jumpers op de drie relevante pinnen op de ESP8266 boord. Zo, gedraagt ​​het zich als en Arduino voor verbindingen. Deze applicatie is bedoeld permanent te zijn, maar ik kon de-solderen die draden indien nodig.

    Voor de aansluitingen, gebruikt u een rood, zwart en geel vrouwelijke jumper draad. Monteren met 2 "lang en strippen 1/4" van de isolatie van de uiteinden. Soldeer de rode trui aan de Vin pin, en de zwarte draad aan de aangrenzende Gnd pin. De gele data kabel zal pin D6 gebruiken voor de code voorbeeld I bevatten. Voor de Adafruit ESP8266 Huzzah, gebruikte ik pin 12. De code zegt pen 12, maar het werkt op beide besturen. Vertinnen de draad en pinnen zal eerst het solderen gemakkelijker te maken. Zodra die zijn gesoldeerd gebruik drie 3/8 "stukjes van 3 mm krimpkous om ze te bedekken. Zorg ervoor dat de slang alleen betrekking heeft op de een pin om het netjes te houden.

    Alle onderdelen moeten volledig zijn. Sluit de power jack jumpers om de LED's en ESP8266. Sluit de gele gegevens draad van de LED's aan de ESP8266.

    Programming

    Er zijn tal van Instructables over het gebruik van de ESP8266 Development Board, dus ik zal ze hier niet herhalen. Een manier om de Arduino board manager te krijgen is bij https://github.com/esp8266/Arduino, en er zijn aanwijzingen daar. Ik heb de raad ingesteld op "NodeMCU 1,0 (ESP-12E Module)", de CPU-frequentie op "80 Mhz", en de Upload snelheid ingesteld op "115200".

    Als u wilt, kunt u de Neopixel StrandTest eerste te gebruiken om te zien of het allemaal werkt.

    Met het pakket manager in de Arduino Milieu, voegde ik de Neopixel bibliotheek van Adafruit en de WifiManager bibliotheek van tzapu. Beide zijn gedocumenteerd op GitHub. De WifiManager voegt de mogelijkheid om het opzetten van je wifi referenties uit een telefoon of PC, dus het is een zeer nuttige toevoeging voor dit project, omdat het maakt het gemakkelijk draagbaar! Andere wifi projecten die ik heb gedaan nodig de SSID en het wachtwoord te hard-coded in het programma.

    De WifManager is erg mooi. Bij het opstarten, het ziet er voor een opgeslagen SSID en pogingen om verbinding te maken met dat netwerk. Als het dat netwerk niet vindt, zal het de ESP8266 in de AP-modus te zetten - het eigen WiFi-netwerk. U kunt een smartphone gebruiken om verbinding te maken dat WiFi - de SSID in de bijgevoegde code zal worden "LED Tree". Dan zal de ESP8266 een webpagina te tonen aan te sluiten op uw lokale WiFi. Op mijn telefoon, als ik ben geduldig, de telefoon zich over het algemeen de pagina automatisch. Als de pagina niet verschijnt, zal het op het adres 192.168.4.1 - u kunt typen, dat in een browservenster. Soms duurt het een paar probeert de config pagina op gang te krijgen - net power cycle de boom en probeer het opnieuw.

    Als er geen netwerken worden gevonden of setup, voegde ik de code op te zetten sommige kleuren om dit project te werken in stand-alone modus. Als je later in de buurt van een WiFi-netwerk, net power cycle de boom om opnieuw te beginnen.

    Dankzij tzapu op GitHub voor de WiFiManager code! https://github.com/tzapu/WiFiManager

    Stap 6: Verander de kleuren

    LED Holiday Boom Met Shared Internet Control

    OK, dus nu hebben we een mooie "Arduino" aangedreven LED-speelgoed. Het zal een aantal leuke vakantie kleuren lopen als er geen netwerk. Het leuke is dat de code hier kunt u de kleuren van een webpagina. Dit project is verbonden met TeleToyland , waar mensen kunnen verbinding maken met de echte wereld hulpmiddelen via het virtuele internet. Alle andere TeleToyland projecten zijn een gedeelde fysieke ruimte, maar dit is speciaal. Al deze bomen zijn fysieke apparaten die worden bestuurd door dezelfde locatie. Dus, als je naar de site en de kleuren te veranderen, alle bomen over de hele wereld zal laten zien! U krijgt om een ​​klein stukje van TeleToyland in uw eigen huis te hebben.

    De URL is http://www.teletoyland.com/Projects/LED_Tree

    Geniet en commentaar te posten als je te maken!

    Er zijn een aantal montage-instructies bevestigd. Ze waren voor een groep te bouwen en gaan ervan uit dat sommige onderdelen al zijn gebouwd:

    • data kabel met weerstand
    • Condensator en draden
    • Doos met gaten geboord en power aansluiting bedraad
    • 3 "Rood en Zwart mannelijke jumpers voor de LED pre-cut
    • ESP8266 bord met 5, vrouwelijke jumpers Gnd en Data lijn 6
    Advertisement

    Related Articles

    • Remote Controlled LED die mobiele telefoon en internet
     Remote Controlled LED die mobiele telefoon en internet

     Eerder schreef ik een tutorial over het regelen van een LED met uw mobiele telefoon app, Arduino en HC-05 bluetooth-module. In de huidige les ga ik om uit te breiden op de vorige en deze keer in plaats van bluetooth, zullen we gebruik maken van een W

    • How To - Controle 8X8 LED Dot Matrix met SMDuino (Arduino geschikt bord)
     How To - Controle 8X8 LED Dot Matrix met SMDuino (Arduino geschikt bord)

     Vorige maand kreeg ik een nieuwe Arduino Development Board van Smart-Prototyping - SMDuino . Nou, waarom heet het SMDuino ? Dit komt omdat de raad van bestuur volledig is opgebouwd uit surface mount componenten! SMDuino is de eerste niet THT onderdel

    • BOOM LED ANIMATED KERSTMIS MET KAART MUZIEK MODULE-sapin de Noël musical
     BOOM LED ANIMATED KERSTMIS MET KAART MUZIEK MODULE-sapin de Noël musical

     In de jaren tachtig ELEKTOR gepubliceerd in haar beoordeling een kleine fonkelende kerstboom, nam ik als uitgangspunt dit idee uit te voeren dat die zullen volgen .... Deze kleine kerstboom is 9 cm hoog en vereist geen programmering, de animatie van

    • 24 Watt LED licht groeien met Brightness Control
     24 Watt LED licht groeien met Brightness Control

     Eten teelt is een van mijn favoriete hobby's, want ik ben een grote fan van biologische voeding en gezond eten. Dit Instructable zal u tonen hoe te bouwen van een LED licht groeien met rood / blauwe helderheid aan uw groeiende behoeften en kunt u om

    • 16x8 LED dot-matrix met MAX7219 module
     16x8 LED dot-matrix met MAX7219 module

     16x8 LED dot-matrix met MAX7219 module Het doel van dit project is: om te pronken met het gebruik van de module "MAX7219 dot matrix display module MCU controle DIY" Met het oog op het gebruik ervan vindt u de module die kunnen worden gekocht op

    • LED verlichte boom decoratie
     LED verlichte boom decoratie

     Hoi, dit is Rachel Agana die brengt je alle sociale media Gelukkig voor Elemental LED. Een vriend en zijn familie creëerde deze prachtige gouden boomtak centerpieces voor zijn huwelijksreceptie. Tijdens de bruiloft hadden ze opgehangen thee licht kaa

    • VU Meter - LED-Noise-o-Meter voor klaslokalen
     VU Meter - LED-Noise-o-Meter voor klaslokalen

     Ik bouwde deze een tijdje geleden als een idee om te gebruiken in een primaire klaslokaal. Poster displays worden vaak gebruikt door leerkrachten in het basisonderwijs willen de geluidsniveaus in de klas onder controle, maar ik wilde de technologie t

    • Joule Thief Met Ultra Simple Control of Light Output
     Joule Thief Met Ultra Simple Control of Light Output

     De Joule Thief circuit is een uitstekende entrée voor de beginnende elektronische experimentator en is talloze malen gereproduceerd, inderdaad een Google-zoekopdracht levert 245.000 hits! Veruit de meest voorkomende circuit wordt getoond in stap 1 hi

    • Internet Controlled Visvoer Feeder
     Internet Controlled Visvoer Feeder

     Dit is handleiding drie van de serie, waar ik neem elektronische apparaten die u normaal controle met behulp van een Arduino, op het internet met behulp van een Spark Core. In dit instructable ga ik je laten zien hoe je een internet gecontroleerd Vis

    • Beheersing van LED-matrix array met Arduino Uno (Arduino aangedreven robot gezicht)
     Beheersing van LED-matrix array met Arduino Uno (Arduino aangedreven robot gezicht)

     Dit instructable laat zien hoe u een array van 8x8 LED-matrices met behulp van een Arduino Uno te controleren. Deze gids kan worden gebruikt om een ​​eenvoudige (en relatief goedkope scherm) voor uw eigen projecten te maken. Op deze manier kunt missc

    • LED Paper Boom van de Vakantie
     LED Paper Boom van de Vakantie

     Verzamelen rond de gloeiende LED-papier boom van Brown Dog Gadgets om jezelf te krijgen in het vakantieseizoen. U kunt uw eigen te maken met onze geleidende tape kit . Dit is een groot project om te leren over parallelle circuits. Stap 1: Gereedschap

    • LED T-shirt met een LCD-scherm en Bluetooth
     LED T-shirt met een LCD-scherm en Bluetooth

     Zelfgemaakte LED T-shirt met 324 adresseerbare WS2812B LED's. Bediend met Arduino pro micro gekoppeld aan LCD touchscreen en Bluetooth om Android-telefoon app. Alles in huis (printplaat, overhemd code, telefoon app, overhemd lay-out, LED Ribbon strin

    • Beheersing van eenvoudige LED Bar Grafiek met Arduino
     Beheersing van eenvoudige LED Bar Grafiek met Arduino

     In deze tutorial zal ik je laten zien hoe eenvoudig 10 LED Bar Graph-array controle w / Arduino of Arduino kloon MCU en MAX7219 (werkt ook met MAX7221) LED-controller chip. Hier is video van het eindproduct in actie Over LED Bar Graph-arrays LED Bar

    • Smartphone bestuurbare auto met proportionele Speed ​​Control
     Smartphone bestuurbare auto met proportionele Speed ​​Control

     Ik heb altijd van RC auto's, maar helaas kreeg ik er een te kopen toen ik niet meer een kind. Maar het was niet zo cool als ik had verwacht. Dus maakte ik mijn eigen RC auto die kan worden gecontroleerd met behulp van een smartphone app. Hier ben ik

    • LED Steampunk lamp met behulp van oude gloeilampen
     LED Steampunk lamp met behulp van oude gloeilampen

     In dit instructable ga ik laten zien hoe je een LED-lamp Steampunk met behulp van oude gloeilampen te maken. Ik wilde een Steampunk lamp te maken van oude gloeilampen voor een lange tijd, maar ik was altijd bezig met andere projecten. Onlangs kreeg i

    • LED's synchroniseren met muziek (met foto's van mijn ontzagwekkende computer case mod)
     LED's synchroniseren met muziek (met foto's van mijn ontzagwekkende computer case mod)

     Ik ben klaar met mijn computer tafel heb ik gewerkt aan en één van de laatste hand is het maken van LED's synchroniseren met de sprekers. Ik heb een aantal foto's van mijn computer ook. Dit project kostte me ongeveer 15 minuten en was vrij omdat ik h

    • RGB LED Strip Dimmer met 555 Timer
     RGB LED Strip Dimmer met 555 Timer

     Hallo jongens! In dit Instructable, zal ik je laten zien hoe je een koele RGB LED strip dimmer met behulp van een paar potentiometers en een koppel van 555 timers maken. Ik ben momenteel bezig met een groter project dat gaat met behulp van dit circui

    • LED-Bench Tester Met behulp van de Arduino Nano
     LED-Bench Tester Met behulp van de Arduino Nano

     In deze tutorial zal ik het delen van mijn prototype versie van een LED-tester bankje met behulp van de Arduino Nano. De configuratie zal uitvoeren van een continuïteit te testen en lamp burn-in voor 16 standaard 2-knooppunt LED-lampen. Met deze tuto

    • Uitbreidbaar LED kubus 4x4x4 met behulp van 8051 met het programma voorbeeld
     Uitbreidbaar LED kubus 4x4x4 met behulp van 8051 met het programma voorbeeld

     De led kubus is verbazingwekkend. Laat me proberen het creëren van een. Mijn versie van natuurlijk: D (aangezien ik niet alle componenten opgenomen van andermans instructables kunnen hebben). Stap 1: Het plan en het resultaat Ik heb minder dan 100 ro