Home > LED Circuit Pendant

LED Circuit Pendant

Tags:leds
Advertisement

LED Circuit Pendant

Ik heb nagedacht over het invoeren van de LED-wedstrijd, maar kon niet denken aan een vermelding. Ik heb een groot probleem als het gaat om de LED-wedstrijd ... Mijn elektronica vaardigheden zijn vrij rudimentair. Ik weet hoe je een soldeerbout gebruiken en ik kan de basiscomponenten identificeren, maar vraag me niet om een ​​circuit te ontwerpen of, voor het grootste deel, begrijpen hoe ze circuits te wijzigen. Ik was op zoek over de open wedstrijden en toen ik het controleren van de sieraden wedstrijd, het idee voor het maken van een hanger met LED's geknald in mijn gedachten. In plaats van zomaar LEDs in een ontwerp op de hanger, ik dacht dat het misschien interessanter zijn om het circuit zelf onderdeel van het ontwerp te maken. Zo ontstond dit instructable voor een knipperende LED hanger.

Een paar nota voordat u begint:
1. De kennis en items in deze instructable zijn vrij basic. Dit is een limiet van mijn huidige vaardigheden en instrumenten / apparatuur bij de hand. Aan de positieve kant, dit betekent dat iedereen met basisvaardigheden en de uitrusting van de hanger kan maken.
2. Ik werk niet op sieraden, hetzij door handel of hobby dus mijn vaardigheden met de decoratieve wirework is slecht op zijn best. Hopelijk kan iedereen gebruik maken van deze tutorial betere vaardigheden dan ik hebben in dit verband.

Stap 1: onderdelen en apparatuur

LED Circuit Pendant

het circuit, de hanger, en decoratieve accenten: Ik heb onderaan de items die nodig zijn in een aantal secties gebroken.

Hier is wat je nodig hebt voor het circuit:
2x - 1K weerstand (1 / 4W)
1x - 1μF elektrolytische condensator (63V)
1x - 470K Weerstand (1 / 4W)
4x - LED (Rood)
1x - NE555 Bipolaire Timer
Krachtbron (niet getoond)
Schakelaar (niet getoond)
Soldeerbout
Soldeer
Draad
Metaalzaag (niet getoond)

Merk op dat een 1μF 50V condensator werkt ook. Echter, op de elektronica winkel Ik kocht onderdelen uit, de 50V condensator was zwart en de 63V was blauw. De weerstanden waren ook blauw, dus ik ging met de 63V condensator om esthetische redenen. De kleur van de LED moet worden gekozen op basis van uw esthetische smaken. Ik heb geen lijst van een specifiek vermogen bron of hier in te schakelen. Deze onderdelen kunnen worden verwerkt in het ontwerp of verborgen, zodat de exacte onderdelen gebruikt kan worden gevarieerd volgens uw behoeften. Ik heb het circuit getest en bevestigd dat het werkt met een 6V batterij (één ontworpen voor koplampen), een standaard 9V batterij en een 12V combo (vier 3V batterijen).

Voor het maken van de hanger, dan heb je het volgende nodig:

1x - Gietvorm (s)
1x - Resin (polyester hars wordt weergegeven, maar epoxyhars is waarschijnlijk een betere keuze)
1x - Catalyst
1x - Mengbeker
- De synthetische kleurstof (optioneel)
1x - Mixing Stick (niet afgebeeld - Ik gebruikte een wegwerp houten eetstokje)
Craft schuim
Lijmpistool

Voor decoratieve accenten, gebruikte ik het volgende:

18 gauge aluminium sieraden wire
Bent neus tang
Side cutter
Scotch tape (niet getoond)
Krimpkous, 16 mm diameter (niet getoond)
Warmtepistool (niet getoond)

Advertisement

Related Articles

 • LED CIRCUIT
  LED CIRCUIT

  Hey Guys, zijn mijn eerste project en dus ik wil imponeren u all, er Hier isa LED Circuit, die heel makkelijk te maken, dus laten we de slag te gaan !!!! Stap 1: Materialen: - De voor dit project Materialen zijn: - 1. LED / Bulb 2.Battery 3. geïsolee

 • Prototyping LED Circuits op Autodesk
  Prototyping LED Circuits op Autodesk

  In het verleden heb ik de meeste van mijn circuit design in mijn hoofd, trok ze met de hand, en bouwen ze op een broodplank. Dit werkte, maar de tekeningen waren lelijk en ik vaak niet te achterhalen of mijn circuit enige kans van werken tot ik ze ge

 • Simple LED Circuit
  Simple LED Circuit

  We zullen de bouw van een eenvoudige LED circuit. Deze gids is gericht op absolute beginners in hobbyist elektronica. Niets wordt verondersteld over voorkennis; uitleg en duidelijke instructie wordt voorzien, zodat de beginner mag weten wat hij of zi

 • Leer uw eend LED circuits te maken!
  Leer uw eend LED circuits te maken!

  Eenden zijn zeer intelligente wezens! Ze zijn zeer onder nominale. Dus heb ik besloten om mijn eend hoe LED circuits te leren. Stap 1: solderen is het meest moeilijk voor hem Verreweg solderen is zeer moeilijk voor hem. Hij heeft een moeilijke tijd d

 • Met behulp van transparante siliconen lijm en geleidende draden om flexibele LED Circuit maken
  Met behulp van transparante siliconen lijm en geleidende draden om flexibele LED Circuit maken

  Stap 1: Materialen voor het monteren van de LED circuit .de Schakeling bestaat uit 3 vlakke vierkante LED's, aangesloten op de geleidende draad. . De anode en kathode van de LED's werden gesneden en gebogen. . Drie uiteinden van de geleidende draad w

 • Circuit Planning: Maak een Dual knipperende LED-circuit op Protoboard met 555 Timer
  Circuit Planning: Maak een Dual knipperende LED-circuit op Protoboard met 555 Timer

  Het doel van deze doe-het-project is om u door alle stadia van ontwikkeling circuit dat een bedrijf meestal zou gaan door als prototype van een product; niet alleen een eenvoudige "how-to." Dit bevat: In kaart brengen van de elektronica Het ontw

 • LED lijmstift Pendant
  LED lijmstift Pendant

  LED lijmstift Pendant is leuk. Heel makkelijk te maken en je zal wat plezier te hebben het kan zijn voor de partij of je kunt het op je rug als je een fiets 's nachts te rijden, zal het uw securty licht Geniet ervan :) Stap 1: Materialen en gereedsch

 • Het maken van een eenvoudige LED Circuit (Interactive!)

  VIDEO AFSPELEN Bekijk de video om te leren over hoe je samen een eenvoudige LED Circuit. Probeer dit circuit !: EveryCircuit LED Om meer van mij te zien, meldt u aan Simply Electronics op YouTube. Volgen op Twitter Net als op FaceBook

 • Vervanging voor chirurgische lampen met behulp van LED-circuit
  Vervanging voor chirurgische lampen met behulp van LED-circuit

  Stap voor stap instructies voor het bouwen en implementeren van de vervanging chirurgische lamp systeem met behulp van een LED-circuit door Mohammed Shafir en Zoe Englander ontwikkeld als onderdeel van de cursus BME 262-Design voor de Ontwikkeling va

 • Het creëren van een audio-Reactive LED Circuit
  Het creëren van een audio-Reactive LED Circuit

  Deze instructies zullen u helpen te leren hoe je een audio-reactieve LED-circuit te bouwen. Bekendheid met elektronica en solderen wordt ten zeerste aanbevolen Behoudens een circuit fouten, moet de taak niet meer dan een uur. Dit circuit kan eenvoudi

 • Knipperende LED circuit
  Knipperende LED circuit

  Ik zal u laten zien hoe u een LED-circuit dat maken LED-flitser op verschillende tijdstippen, afhankelijk van de condensator grootte te maken. Stap 1: Materialen Wat je nodig zult hebben: -Soldeerbout -Soldeer -Draad -2 1kilo-ohm weerstand -1 110 ohm

 • Fake Alarm LED Circuit
  Fake Alarm LED Circuit

  Hier is een eenvoudige knipperende LED circuit dat is goed voor het brengen van dummy bewakingscamera's voor het leven of het gebruiken als Fake Alarm voor auto's en vele andere mogelijkheden. De snelheid en timing wordt bestuurd door de condensator

 • Het bouwen van de TARDIS - (pulserende LED Circuit)
  Het bouwen van de TARDIS - (pulserende LED Circuit)

  Hallo lezers! In dit Instructable, ga ik te detailleren hoe u uw eigen pulserende LED te maken, net als het licht op de bovenkant van de TARDIS! Ik ga mijn uiterste best doen om dit proces uit te leggen, en waarom bepaalde aspecten van dit circuit is

 • Joule Thief LED circuits
  Joule Thief LED circuits

  Velen van ons zijn geïnteresseerd in de Joule Thief , de algemene benaming voor een spanning stimuleren converter die het mogelijk maakt een 1,5-volt of minder batterij bron een LED die omhoog van 3 volt nodig heeft om het licht te bedienen. Deze sch

 • Fading LED circuit uitleg
  Fading LED circuit uitleg

  hallo, zoals ik beloof in mijn vorige instructuble Vandaag zal ik u vertellen hoe een fading geleid circuit werken. Stap 1: Lees mijn vorige instructable in mijn vorige instructuble, ik laten zien hoe je een fading geleid, link: http://www.instructab

 • LED Circuit Board Table
  LED Circuit Board Table

  Dit is een LED verlichte teruggewonnen naaitafel. Ik besloot dat ik zag de schoonheid in dit stuk van het meubilair en wist dat ik kon iets bijzonders doen. Ik gebruikte een printplaat in de top oorzaak mijn huis is printplaat thema. Ik kreeg deze ta

 • 555 timer knipperende LED circuit
  555 timer knipperende LED circuit

  Eenvoudige 55 timer circuit gebouwd voor de augustus Jameco te bouwen 's nachts. gewoon een 555ic, 3 weerstanden van een condensator en draad zoals afgebeeld. Stap 1: 555 geleid flasher Eenvoudige schakeling van de Jameco build 's nachts. Ne555 2x 1k

 • Eenvoudig LED circuit op de goedkope
  Eenvoudig LED circuit op de goedkope

  Een kort overzicht video: Ik moest 15 eenvoudige schakelingen te maken met een lichte, batterij en schakelaar die gemakkelijk kunnen worden geassembleerd en meerdere keren gedemonteerd voor een Cub Scout kampactiviteit. Het licht noodzaak om voldoend

 • Matariki Paper LED Circuit
  Matariki Paper LED Circuit

  Matariki is de Maori naam voor een cluster van zeven sterren ook bekend als de Pleides, of de zeven zusters. In Nieuw-Zeeland de opkomst van Matariki markeert het begin van het nieuwe maanjaar. 2016 verjaardag start op 2 juni en blijven tot en met de