Home > Laser gesneden houtfineer lamp

Laser gesneden houtfineer lamp

Tags:verlichting
Advertisement

Laser gesneden houtfineer lamp

Deze laser gesneden dodecaëder houtfineer lamp is onderdeel van een "Temporaries" serie die ik ontwierp samen met Toon Welling en Jonathan Kraayeveld . In het geval u wilt een kopen hier of zie de andere vormen is een link naar onze webshop . In het geval u wilt er zelf kunt u volgen door met de instructable te maken!

Stap 1: Materialen

Laser gesneden houtfineer lamp

 1. houtfineer
  Een van de dingen die deze lamp werk maakt is de doorschijnendheid van wat hout fineer. De beste houtsoorten die ik vond zijn ofwel Beuken of Ash. Ik adviseren om een te gebruiken papieren rug fineer , dat is veel duurzamer en gemakkelijker te hanteren dan de reguliere. Als je nog steeds besluit om te gaan met een normale gewone fineer, wees extra voorzichtig omgaan met het.

  Je zult genoeg van moeten 11 vijfhoeken passen in ruwe straal van 15 cm. Het fineer moet ergens tussen 0,4-0,6 mm dik zijn als u de vector tekeningen te gebruiken.

 2. MDF
  Een blad van 20 cm * 20 cm standaard 4 mm dik MDF.
 3. LED lamp
  Ik heb een 4 watt 240V LED-lamp met de standaard E27 fitting gebruikt.
 4. Wire + schakelaar + stekker
  Elke 1,5 m draad zal doen. In dit specifieke geval heb ik gevlochten kabel gebruikt met een stekker al die eraan verbonden zijn.
 5. Mount voor fitting
  Ik heb dit bijzonder passend dat ik vastgenageld aan de basis gebruikte. Het is hol, zodat de draad gaat door en ik kan schroef de lamp montage op. In het geval dat je niet een stuk als dat in uw gebied, het maakt eigenlijk niet uit hoe de lamp zo lang als het is stevig en veilig is bevestigd!
  In de eerste prototypes heb ik laser sneed een paar cilinders van MDF dat ik vastgelijmd aan de bodem en gewoon vast de lamp fitting in

 6. Lijm
  Om alles aan elkaar te lijmen. Wrijving passend werken bijna goed genoeg, maar met een druppel lijm op een aantal punten niet kwaad doen (ik zet het op elk verbindingspunt). Regelmatig PVA doet het werk goed genoeg.
 7. kabelbinder
  Om de draad vast aan de lamp.
Advertisement

Related Articles

 • Hoe maak je een laser gesneden lamp maken
  Hoe maak je een laser gesneden lamp maken

  Ik heb gewerkt met digitale productie opstarten Ponoko en we hebben gewerkt aan een paar ideeën van de showcase producten die gemakkelijk kunnen worden gemaakt via onze service (zoals een wijnrek en een tol ). Ik dacht aan het creëren van een eenvoud

 • 3D geprint en laser gesneden lamp (met extra functies)
  3D geprint en laser gesneden lamp (met extra functies)

  Vandaag gaan we een lamp gemaakt van een 3D-model en een aantal laser gesneden hout te maken. Het beschikt ook over een RGB LED. Als u wilt kunt u altijd toevoegen aangepaste functies. Ik voegde twee extra functies namelijk een paar knoppen om handma

 • How to-laser gesneden sieraden te maken voor Valentijnsdag
  How to-laser gesneden sieraden te maken voor Valentijnsdag

  Deze Instructable laat zien hoe u een aantal gepersonaliseerde laser gesneden sieraden gebruik maken Ponoko - misschien voor je Valentijn;). Als je nog nooit hebt gewerkt met een laser-cutter of slechts gebruik gemaakt van een vector art pakket een o

 • Laser gesneden Marqueterie
  Laser gesneden Marqueterie

  Ik was onlangs geïnspireerd om mijn eigen tegel spel te maken . Het doel van het spel is om paden rond de raad te maken en proberen om te verblijven op het bord zo lang mogelijk. Ik denk dat het spel werkt goed in zijn huidige staat dus besloot ik om

 • How to-laser gesneden Holiday decoraties
  How to-laser gesneden Holiday decoraties

  Deze Instructable laat zien hoe u eenvoudig laser gesneden decoraties te maken voor de feestdagen met behulp van Ponoko . Als je nog nooit hebt gewerkt met een laser-cutter of slechts gebruik gemaakt van een vector art pakket een of twee keer eerder,

 • Het bouwen van een laser gesneden Model op een regenachtige dag
  Het bouwen van een laser gesneden Model op een regenachtige dag

  Als je houdt van het bouwen van modellen en hebben niet geprobeerd de laser gesneden kits ... dan heb je een enorme traktatie in petto. Ik keek op Instructables en hebben nog geen enkele verwijzing naar deze grote kits gezien en dus ik dacht dat het

 • RPiScope: een framboos pi microscoop, bouwen van laser gesneden acryl onderdelen
  RPiScope: een framboos pi microscoop, bouwen van laser gesneden acryl onderdelen

  Lopende werkzaamheden. Versie: 29 november 2015 Stap 1: Inleiding Stap 2: Het nemen van foto's en bijvoorbeeld afbeeldingen (neem een ​​kijkje op de fly-film) Stap 3: Bouwinstructies Stap 4: Gereflecteerde licht vs. transilluminatie microscopie Stap

 • Laser gesneden en gegraveerd Sieraden / Music Box
  Laser gesneden en gegraveerd Sieraden / Music Box

  Invoering: In de herfst van 2015, heb ik besloten dat ik zou een lasersnijmachine klasse te nemen op Portland Community College. Na het leren hoe de school twee verschillende lasersnijmachines (een 60W en 30W) te gebruiken, nam ik aan Google voor een

 • Laser gesneden acryl THINK Desk Sign
  Laser gesneden acryl THINK Desk Sign

  Ik heb altijd graag Thomas J. Watson's quote "Alle problemen van de wereld kan gemakkelijk worden opgelost als de mensen waren alleen bereid om na te denken", dus ik dacht dat ik een laser gesneden acryl bureau bord te maken met het woord "

 • Laser gesneden Klok echappement en Pendulum
  Laser gesneden Klok echappement en Pendulum

  Na een aantal prototypes en mislukte pogingen, slaagde ik erin om een ​​consistente klok echappement te creëren als onderdeel van een grotere kinetische sculptuur. Dit model is gebaseerd op een variant van het Deadbeat echappement. Echappement in het

 • Laser gesneden vis huid lederen horloge band met voering
  Laser gesneden vis huid lederen horloge band met voering

  Ik ben geïnteresseerd in horloges laatste tijd gegroeid en ik ben altijd geïnteresseerd in het maken van mezelf luxe goederen die ik niet kan veroorloven, vooral lederwaren. Het hebben van toegang tot een laser snijmachine op het werk heb ik besloten

 • Laser gesneden Photo Frame
  Laser gesneden Photo Frame

  Deze stap-voor-stap instructies leiden u door de grondbeginselen van het creëren van een fotolijst met behulp van Tinkercad en het voorbereiden voor lasersnijden. Dit frame kan worden aangepast naar wens, en past een 4 "x6" foto. Tinkercad is ee

 • Gemakkelijk laser gesneden houten speelgoed auto
  Gemakkelijk laser gesneden houten speelgoed auto

  Deze eenvoudig laser gesneden auto is een geweldig klein speelgoed voor jonge kinderen. Het ontwerp ik gebruikte is gemaakt om te passen in een Altoids tin, maar u kunt het ontwerp aan is volledig aanpasbaar te maken veranderen! Plus, dit project is

 • Laser gesneden rolstoel model.
  Laser gesneden rolstoel model.

  Ik ben een senior docent in het maken van The Arts University Bournemouth . Ik maak deel uit van de BA (Hons) Modelmaking teathing team. Als ik niet het onderwijzen van modelbouw ik maken en verkopen lampen en verlichting op mijn website, www.willstr

 • Laser gesneden Kindle / elektronische eReader koffer
  Laser gesneden Kindle / elektronische eReader koffer

  * Dit is mijn eerste instructable ... Het is ook een vermelding voor de 3e Epilog Challenge Contest. Als ik win de Epilog laser, zal ik waarschijnlijk word gesproken in het maken van miniatuur poppenhuis stukken en onderdelen, etsen verschillende din

 • -Laser gesneden hoed van een tamboer-majoor voor Tremendress dinsdag (of gewoon voor de lol)
  -Laser gesneden hoed van een tamboer-majoor voor Tremendress dinsdag (of gewoon voor de lol)

  Hier is een snelle manier om jazz-up van uw outfit drum major / veld leider. Ik moest het aan mijn kostuum voor Tremendress dinsdag invullen op Instructables. Is het niet niemand gaat te trememdress het veld commandant. Stap 1: Maak de vector bestand

 • Hoe maak je een laser gesneden bestand in Illustrator
  Hoe maak je een laser gesneden bestand in Illustrator

  Steden in lasersnijden, maar geïntimideerd door de software die nodig is om een bestand te maken? Je bent niet alleen! Dit Instructable zal de magie van laser gesneden bestanden demystificeren en krijg je op weg naar je eerste project. Ik maak de mee

 • laser gesneden ezels
  laser gesneden ezels

  Ik heb onlangs een ambacht laten zien en besloot ik wilde om te veranderen van mijn normale weergave aangezien ik meer doen borduursels in hoepels deze dagen. Ik kocht een 24x48 inch pegboard met de bedoeling van het tonen van mijn werk op. : D Maar

 • laser gesneden fiets portemonnee
  laser gesneden fiets portemonnee

  Ik heb het nodig een nieuwe portefeuille voor een tijdje, dus ik besloot om laser gesneden mezelf een, op basis van deze instructable met een paar updates. Jbagnol portemonnee is wel cool, maar ze deden hun werk bestand niet bevatten. Ik wilde ook in