Home > LAP BAND Diet

LAP BAND Diet

Tags:overleving
Advertisement

LAP BAND Diet

Ik ben al geringd en ik heb de meeste van mijn gewicht verloren door het aanpassen van mijn eetgewoonten. Vreemd genoeg, ik wist niet eens naar de sportschool in het eerste jaar en ik was naar beneden 90 pond. Je hoort actief te zijn, dus denk niet dat ik je niet vertellen! :) Nu, ik ben geen medisch professional, ik ben gewoon ga u een overzicht van wat ik at en een aantal tips geven als je wilt om dezelfde resultaten te bereiken.

De sleutel was zelfbeheersing. Ik had volslagen zelf controle over alles wat ik at, dronk en vermeden. Dit is waar de harde deel is. Beslissingen nemen voor jezelf en niet steeds beïnvloed door externe factoren. (Vrienden, collega's, uitstapjes, familie, etc.) Sad factor: Ik kon precies dit routine hebben gedaan, zonder dat de operatie. Horrible factor: Ik heb die goede gewoonten laten vallen en weer verzonken in de oude wegen en weer in gewicht toenam. Ik verloor de zelfbeheersing om die dezelfde routines te houden.

Gewoon vasthouden aan dit systeem en je zal het verliezen van gewicht. Ik ben op mijn weg terug naar het systeem, want ik wil om terug te zijn, waar ik vroeger was.

Stap 1: Food Attitude

LAP BAND Diet

U moet de manier waarop je denkt aan voedsel te veranderen. Als u enthousiast over de maaltijden te krijgen, en wat je gaat eten ... you'r bevestigen emotionele en positieve eigenschappen aan het voedsel dat je eet.

beloon jezelf nooit met voedsel. Beloon uzelf met een object, een nieuw stuk van de kleding, een uitje. Als je standaard op voedsel, je bent gewoon verwikkeld raken met het eten als een positieve gebeurtenis. Eten is alleen bedoeld om u te voeden. Als je denkt aan voedsel als een noodzaak in plaats van een avontuur, je bent al het afbreken van je verslaving aan het eten.

Dit is voor mij, maar misschien als je wilt om zo hardcore als ikzelf - kunt u met deze regel ook: Wees goed met het eten van het zelfde ding de hele tijd. (De manier waarop ik te rechtvaardigen dit door te denken van de holbewoners, hadden ze alleen dezelfde dieren te eten, maar misschien dachten dat ze van het eten van hen op verschillende manieren. Maar ze leefden nog steeds op!)

Advertisement

Related Articles

 • Lap Tray
  Lap Tray

  Kirkey Timmerwerk Project: Lap Tray Datum: 30 december 2014 Description: Ik wilde een werkoppervlak te gebruiken, terwijl zat op de bank. Dit betekende dat ik een oppervlak dat net boven mijn schoot zou zijn en in staat zijn om mijn laptop, papieren

 • Lap Desk Stabiliseren Pad
  Lap Desk Stabiliseren Pad

  Een stabilisator wordt toegevoegd aan een commercieel verkrijgbare ronde lade om een ​​stabiele ondergrond te bieden en rechte houding aan te moedigen. Voor mensen met een handicap is het vaak moeilijk om te zitten op een bank of in een ligstoel en e

 • Portable Lap Desk & TechShop Tool Kit
  Portable Lap Desk & TechShop Tool Kit

  De maker goden onlangs glimlachte op mij toen een TechShop opende slechts een paar mijl afstand van het werk. Een van de uitdagingen van deze nieuwe kans echter is het organiseren van een tool kit dat al mijn spullen TechShop houdt en kan worden gegr

 • Hoe kan ik Guitar Hero / Rock Band te spelen
  Hoe kan ik Guitar Hero / Rock Band te spelen

  De muziek spelen van Rock Band en Guitar Hero zijn games in zichzelf. Music video games zijn een heel nieuw genre van video game. De invoering van duizenden mensen per uur naar nieuwe bands, songs en genres van muziek, dit spel is de hoofdstroom van

 • Resistance Band Training Tutorial 2: Benen

  Resistance band les 2 voor beginners waar we delen een aantal onconventionele been oefeningen om beter te richten uw hamstrings, bilspieren, quads, en ook de binnenkant van de dijen.

 • Multi-gekleurde houten ring met metalen band
  Multi-gekleurde houten ring met metalen band

  Dus maakte ik deze ring een tijdje geleden en hielden echt hoe het bleek dus besloot ik om een ​​Instructable te maken, helaas vlak nadat ik maakte het Ik verloor het ergens diep in de ingewanden van mijn winkel (je weet hoe slordig die dingen kunt k

 • Bouw een geluid baffle uit T-shirt van uw favoriete band voor goedkoop of gratis
  Bouw een geluid baffle uit T-shirt van uw favoriete band voor goedkoop of gratis

  Dit is hoe je een goed schot voor uw studio, man-grot, praktijkruimte of woonkamer met een t-shirt van uw favoriete band (of een t-shirt echt) te maken. Ik wilde het geluid dempen in mijn praktijk kamer een beetje uit de kale gipsplaat muren, maar ik

 • Quadfish rubberen band armband
  Quadfish rubberen band armband

  je zult een weefgetouw nodig haak 3 sets van banden 1 s of c clip (Ik zal het maken van een ring, maar je kunt een armband te maken. Het zal gewoon langer mee op stap 3) Stap 1: Band Placement 1) plaats een paarse band op 4 pins. 2) draai alle 4 hoek

 • Hoe aan de macht te maximaliseren op een rubberen band gun
  Hoe aan de macht te maximaliseren op een rubberen band gun

  Een zeer eenvoudige manier om veel macht te krijgen uit je elastiek geweer. Stap 1: Rubber Bands Hier krijg je een handvol rubberbands. krijgen ze al dan rond je vingers.

 • Elastic Band Heroes
  Elastic Band Heroes

  Dit instructable laat zien hoe je je favoriete personages te maken of in dit geval helden op de Rainbow Loom. Voor deze specifieke instructable zal ik je laten zien hoe je een Rainbow Loom superman te maken. Ik in eerste instantie deed dit om hergebr

 • Opknoping Theedoek via Rubber Bands
  Opknoping Theedoek via Rubber Bands

  Dus, als je dit kunt lezen bent ofwel liefde elastiekjes of hard nodig om een ​​handdoek te hangen en hebben slechts enkele minuten om te improviseren. Hoe dan ook, laten we het met deze eenvoudige truc die is bijna te simpel om op te nemen. Stap 1:

 • Prestatie-band Subwoofer
  Prestatie-band Subwoofer

  Ongeveer 5 jaar geleden ben ik begonnen met de bouw van DIY-luidsprekers en op een gegeven moment kreeg ik verveeld van kubusvormige subwoofers en besloten dat het tijd voor mij om iets echt uniek te hebben. Aangezien ik een paar van gebruikte high-p

 • Raket (band) laser decals
  Raket (band) laser decals

  Maak graphics decals voor je raket met eenvoudige dingen. Je hebt een laser p rinter, verpakking tape, en een paar minuten. Dit zal niet werken met inkt jets, alleen thermische toner of onuitwisbare inkt gebaseerde producten. Stap 1: Maak een aantal

 • rubberen band aangedreven ornithopter
  rubberen band aangedreven ornithopter

  Hoi, dit is een van de ornithopter die ik heb gemaakt .zijn heel gemakkelijk om het te maken .Alle je nodig hebt is 1.White lijm 2. ijsje sticks (bijna 10) 3. papers (weefsel) 4. paperclips. 5.Rubber bands, 6.craft mes 7.steel schaal 8.a schaar het n

 • Hoe maak je een auto band te verwisselen
  Hoe maak je een auto band te verwisselen

  Je hebt net liep de DMV glimlachende oor tot oor. Bij het naderen van uw voertuig ontvangt u een dikke proficiat van je ouders. Ze gooien je de sleutels en zeggen neem je eerste spin als een erkende chauffeur. U bekend voor? Elk jaar in de Verenigde

 • D-Ring Vintage Riem Band
  D-Ring Vintage Riem Band

  Riemen: Ze zijn functioneel, modieus en fabulous! Riemen: Ze zijn soms ook belachelijk duur en niet de juiste maat! We hebben het allemaal meegemaakt of getuige die niet erg vleiend situatie wanneer unbelted jeans naar beneden glijden, waardoor een u

 • Hoe tot het organiseren van een weefgetouw band set
  Hoe tot het organiseren van een weefgetouw band set

  Hi guys, vandaag ga ik een weefgetouw band set te organiseren. Stap 1: Allereerst nemen een kartonnen doos of een plastic doos.

 • weefgetouw band met de hand gemaakt
  weefgetouw band met de hand gemaakt

  maken ur fantasie bands thuis Stap 1: maak het op ur kant neem de rubberen band doen, zoals die getoond in foto

 • Kralen Wrist Watch Band
  Kralen Wrist Watch Band

  Ik heb een geweldig idee wat mijn oude horloge lederen band te vervangen. Het is een gerolde horloge band met lint sluiting. Het lint gesp maakt het er zo vrouwelijk. Bent u het eens? Er is 21 stappen om deze kralen polshorloge band te creëren. Ik do