Home > Land Rover Defender Discovery TD5 Diesel 2.5 Starter Motor Repair Kit installeren

Land Rover Defender Discovery TD5 Diesel 2.5 Starter Motor Repair Kit installeren

Tags:auto's
Advertisement

Land Rover Defender Discovery TD5 Diesel 2.5 Starter Motor Repair Kit installeren

Het probleem

De Nippon Denso startmotor gemonteerd op Land Rover Discovery en Defender TD5 2.5 Diesel modellen geproduceerd 1998-2004 is gevoelig voor mislukking en is erg duur om te vervangen.

De oorzaak van de fout met deze starters is versleten contacten en een versleten plunjersamenstel in het spoelhuis. De slijtage van de borstel versnelling, anker, drive gear en lagers is de nominale en deze onderdelen zelden falen, de startmotor is een zeer robuuste eenheid te sparen voor de elektromagnetische contact en zuiger, die de fouten veroorzaken.

Tijdens de levensduur van deze koperen contacten vonk uitgehold en slijtage weg tot het punt dat het elektrisch contact is verloren, waardoor de startmotor niet langer brand / functie. Het is een zeer ongecompliceerd taak om deze onderdelen met onze nieuwe onderdelen te vervangen om de startmotor weer helemaal gezond, met geen verschil in startvermogen in vergelijking met een nieuwe eenheid.

Het is uiterst zeldzaam dat het toestel niet kan worden herzien om de functie te herstellen.

onze oplossing

Wij bieden vervanging contacten en een neerdruksamenstel die binnen de elektromagnetische behuizing kan worden gemonteerd op de startmotor op vol vermogen te herstellen. De vervanging proces is zeer eenvoudig, picturale en video-instructies worden door ons om u te begeleiden door dit proces. Onze reparatieset kunt u de kosten van een nieuwe startmotor die dezelfde contacten zal hebben en de plunjer gemonteerd waardoor de zelfde fouten in de tijd te besparen. Onze reparatie kit bevat alle onderdelen die u nodig hebt om uw startmotor met inbegrip van, x2 contacten, bouten x2 lange koperen contact, Teardrop isolator (niet door veel meegeleverd) 3x isolatoren, 2x O-ring afdichtingen, 2x ringen, 2x sluitringen, 2x herstellen full size noten, 2x halve grootte noten. Alle nodig is opgenomen om succesvol te herstellen van uw startmotor. Kijk dan op onze video om te zien onze onderdelen worden gemonteerd en getest.

Symptomen van de storing

Symptomen van deze storing zijn heel duidelijk, het draaien van de sleutel tot het voertuig dat u hoort een klikkend geluid en de auto start niet, dit kan heel goed afgewisseld met de eerste paar pogingen te klikken dan de starter innemend en het starten van de motor of u kan worden gestart zijn niet in staat om het voertuig te starten at all.

Voertuigen beïnvloed en compatibiliteit

Deze fout heeft invloed op de volgende voertuigen kunnen onze kit binnen deze starters worden geïnstalleerd om de functie te herstellen:

Land Rover Discovery Series 2 Models (II) TD5 2.5 Diesel vervaardigd van 1998 tot en met 2004.

Land Rover Defender 90/110 Modellen TD5 2.5 Diesel vervaardigd van 1998 tot en met 2006.

Motor codes:

10P, 15P en 16P

Startmotor artikelnummers:

OEM: 228000-7220, NAD101240.

Anderen: ACD STM617, Lucas LRT00171, Hella CS1242, Delco Remy DRS3718, XL 91371, QS2556, 80551389, 2,0 kW, 2,2 kW.

Om zeker te zijn van de compatibiliteit onderdeelnummers zijn te vinden op een zilveren sticker op de startmotor lichaam.

Stap 1: Klem de startmotor in een bankschroef

Land Rover Defender Discovery TD5 Diesel 2.5 Starter Motor Repair Kit installeren

Klem de startmotor in een bankschroef.

Advertisement

Related Articles