Home > Lamp Knop Grip

Lamp Knop Grip

Tags:verlichting
Advertisement

Lamp Knop Grip

Ik heb een heleboel lampen in mijn huis, dat een kleine zwarte knop aan te zetten hebben. Mijn moeder heeft artritis in haar handen, en wanneer haar pijn is slecht kan ze niet aan de knop draait op een van onze lampen. Dus in dit instructable ik ga je laten zien hoe je een greep op de knop van de lamp te maken van een aantal sugru.

Wat je nodig hebt:
- Sugru ( online bestellen hier )
-Schaar
-Uw vingers
-En De lamp die u wilt hacken (er is genoeg sugru in een pakket tot 2-3 lampen doen)

Stap 1: Sugru Time!

Lamp Knop Grip

Dus de eerste stap is het openen van uw sugru verpakking.

Snelle tips:
- Je hebt 30 minuten om sugru passen
- Het duurt 24 uur uitharden
- Het is als play-doe
- Een pakket is heel veel van sugru hebben dus 2-3 lampen klaar

Haal je schaar en knip op de stippellijn. Trek alle sugru ervoor te zorgen dat er niets meer in de verpakking. Start het kneden van het aan te mengen en maken het kneedbaar. Rol het in je handen tot een bal. (Opmerking: Je handen doen zijn gekleurd met de kleur van sugru dus ik stel voor het werken aan iets wat je wilt schoon te houden).

Advertisement

Related Articles

 • Maak een verlichte knop van een LED-lamp puck
  Maak een verlichte knop van een LED-lamp puck

  Vond een aantal LED puck lampen in de bargain bin bij de bouwmarkt. Dit zijn de lichten die u zich over iets en duwen ze aan en uit te schakelen. Ik dacht dat ze goed verlichte pulsdrukschakelaars zou maken. Stap 1: uit elkaar het licht Er kan lijm o

 • Venster-achtige lamp uit oude computermonitoren
  Venster-achtige lamp uit oude computermonitoren

  Ik wilde te fleuren een donkere hoek van mijn atelier / garage, dus ik een valse venster, gemaakt van 4 oude computer flatscreen-monitors en wat hout en jaloezieën toegevoegd. Je kan deze lamp aan elke kamer of ruimte die wat extra licht kon gebruike

 • Arduino-aangedreven A-10-stick grip op afstand w / Noodknop Party!
  Arduino-aangedreven A-10-stick grip op afstand w / Noodknop Party!

  Stuitte ik op Plama2002's "Emergency Knoop van de Partij" een tijdje terug op te bouwen en wilde iets soortgelijks voor mijn bar. Ik had ook een oude USAF B-8 stok greep uit een A-10A die pakte ik in mijn vorige leven. Ik dacht dat in plaats van

 • Doe het zelf ! Geautomatiseerde zonne Emergency lamp !!
  Doe het zelf ! Geautomatiseerde zonne Emergency lamp !!

  Dit project is het ontwerpen en ontwikkelen van bluetooth en android geautomatiseerde draagbare zonne-lamp voor buiten het kamp, ​​trekking en voor de kleine dorpen die niet krijgen blijft voeding! U kunt dit project te doen als u een basiskennis van

 • Maak deze veelzijdige lamp
  Maak deze veelzijdige lamp

  Deze lamp zal u toelaten om uw mobiele telefoon of tablet op te laden. Dit ontwerp maakt het ook mogelijk de lamp te worden opgehangen voor een rommel-vrij night stand. Dit ontwerp biedt ook een geschakelde stopcontact voor extra opladers, accessoire

 • Gearbox Lamp
  Gearbox Lamp

  Bekijk de video om te zien hoe de tandwielen te verplaatsen naar het licht aan / uit te zetten en fungeert ook als de dimmer. Dit was een gevolg van de noodzaak voor mij om een ​​voorbeeld te GCSE engineering project voor mijn studenten en creëer ik

 • RGB of Aurora-Boreal Lamp
  RGB of Aurora-Boreal Lamp

  Dit is een kleine kamer-lamp geïnspireerd in Aurora Boreal gebruik Chameleon LEDs Ervaring die nodig is: Perfect voor beginners in de elektronica, self-leerlingen en geen speciale vaardigheden die nodig zijn. Doelgroep: Great voor ouders of docenten

 • Non-Toxic Lava Lamp
  Non-Toxic Lava Lamp

  In dit Instructable zal ik laten zien hoe je een niet-toxisch Lava Lamp te maken. Pls stemmen voor me !!! In de rechterbovenhoek is de stemming knop, pls klik erop !!! Dankje Stap 1: Stap 1 Eerst moet je verzamelen alle materialen die nodig zijn om d

 • Sluiter Grip voor uw medium formaat camera
  Sluiter Grip voor uw medium formaat camera

  Als je ooit hebt gebruikt een Mamiya of Hasselblad medium formaat SLR, merk je al snel dat de camera is niet bijzonder ergonomisch. Vanwege de aard van de film transportmechanisme heeft 35mm-stijl grip onnodig groot toevoegen camera. Spiegelreflexcam

 • Parabolische String Lamp
  Parabolische String Lamp

  Dit Parabolic String lamp is gemaakt van laser gesneden hout, garen, en een hanglamp kit. Ik bladerde wat vintage interieur magazines en vond al dit soort coole voorbeelden van parabolische String Art. Ik bekeek hem op de voet en bedacht hoe de illus

 • Oriental-Inspired Lamp
  Oriental-Inspired Lamp

  Dit is een oosters geïnspireerde lamp die met de hand gemaakte schrijnwerk kenmerkt. Geen spijkers of schroeven betrokken! U kunt de afmetingen, de bouw te veranderen, etc aan uw behoeften. materialen: > 1/4 "dik hout voor de horizontale liggers &

 • LED-lamp CD
  LED-lamp CD

  Een tijdje geleden heb ik bouwde een prototype voor deze lamp. Het bestaat uit een multi-color LED, en 3 potentiometers (deze kun je de kleuren te mengen). Het hele project kostte me ongeveer een uur om te bouwen. Als u nog vragen of problemen over d

 • DIY handheld LED-lamp
  DIY handheld LED-lamp

  Een lamp heeft groot belang in iemands leven. Zij zijn de bron van licht en maak wat zichtbaar voor jou. Wanneer het licht wordt uitgezonden door een lamp, het reizen in alle richtingen en na het slaan van een oppervlak het gaat om onze ogen en het o

 • Een zonsopgang en zonsondergang lamp met leds
  Een zonsopgang en zonsondergang lamp met leds

  Je weet het, in de winter is het moeilijk om op te staan, omdat het buiten donker is en je lichaam gewoon niet wakker in het midden van de nacht. Zo kunt u een wekker die je wakker wordt met licht te kopen. Deze apparaten zijn niet zo duur als enkele

 • Steampunk Gekke Wetenschapper lamp
  Steampunk Gekke Wetenschapper lamp

  Dit is een lamp maakte ik na te zijn geïnspireerd door vele Instructables (wederom in het teken vooral). Ik gebruikte een dimmer en vier lampen in parallel voor de verlichting. Ik gebruikte ook veel koperen onderdelen, diverse knoppen en wijzerplaten

 • 10W Retro-futuristische LED Lamp
  10W Retro-futuristische LED Lamp

  LED's kunnen zeer efficiënt en zuinig in het gebruik op lange termijn zijn. Een 10W LED-lamp kan een 100W gloeilamp of een 30W compacte fluorescerende lamp te vervangen. Ondanks een relatief hoge initiële kosten, in vergelijking met andere vormen van

 • Spuitbus lamp
  Spuitbus lamp

  Ik ben altijd een fan van graffiti kunst en spuitbussen wordt gerecycled tot kunstwerk geweest. Voor mijn eerste Instructable heb ik besloten om mijn proces voor het creëren van een spuitbus Lamp delen, een project dat is eenvoudig genoeg voor bijna

 • Funky Lamp van een oude Instamatic!
  Funky Lamp van een oude Instamatic!

  Dag Allemaal, Dus ik net toegetreden Instructables iets meer dan een maand geleden en nu ben ik verslaafd aan het creëren en bouwen! Ok, dus voordat ik in deze, moet ik elke potentiële bouwers waarschuwen: Hoewel deze lamp is vrij nifty, voor zover e

 • Hoe maak je een lamp wisselaar op een stok te maken van wat andere mensen noemen garbage
  Hoe maak je een lamp wisselaar op een stok te maken van wat andere mensen noemen garbage

  Dus als de noodzaak is de moeder van de uitvinding, dan is in mijn geval, de vader is gierigheid ... en als ze een mutant baby, het lijkt erop dat deze foto ... Wat is er werkelijk gebeurd is: ik uit lopen naar mijn auto naar de de bouwmarkt te rijde