Home > Kurkuma soep (Home remedies voor hoest om onmiddellijke hulp te krijgen)

Kurkuma soep (Home remedies voor hoest om onmiddellijke hulp te krijgen)

Tags:soepen-en-
Advertisement

Kurkuma soep (Home remedies voor hoest om onmiddellijke hulp te krijgen)

LET OP: Kan mijn afbeeldingen er niet goed want ik heb geen camera gebruik ik mijn Nokia E5. Maar je kunt begrijpen mijn idee is genoeg voor mij.

Kurkuma (Curcuma longa), de heldere gele van het kruid regenboog, is een krachtig geneesmiddel dat al lang gebruikt in China en India geneeskundige systemen als een anti-ontstekingsmiddel om diverse omstandigheden, waaronder flatulentie, geelzucht behandel, menstruele problemen, bloed in de urine, bloedingen, kiespijn, kneuzingen, pijn op de borst, en colic.This soep is zeer effectief bij hoest.

Stap 1: Ingrediënten

Kurkuma soep (Home remedies voor hoest om onmiddellijke hulp te krijgen)

  • kurkuma poeder
  • groenten (wat je wilt, je, gember, knoflook iets)
  • Instant noedels (u kunt ook gebruik maken van vlees, kip, varkensvlees)
  • specerijen (hier ben ik met behulp van Instant noodle's smaakmaker pakket maar je kunt proberen nieuw.)
Advertisement

Related Articles