Home > Krachtige K'nex Pistol

Krachtige K'nex Pistol

Tags:knex
Advertisement

Krachtige K'nex Pistol

Hallo dames en heren ik ben hier om mijn totaal krachtige K'nex pistool dat zo snel dat je niet eens kunt zien het projectiel het pistool verlaten schiet presenteren. Perfect voor een sterke papieren doelen en grote nauwkeurigheid. Het bereik is ongeveer 15 meter en doet pijn als geschoten op iemand.

Stap 1: Maak het handvat

Krachtige K'nex Pistol

Advertisement

Related Articles

 • Pocket Sized Krachtige makkelijk te maken K'nex Pistol
  Pocket Sized Krachtige makkelijk te maken K'nex Pistol

  Dit is een zeer compacte maar krachtige K'nex Pistol. Zijn eindeloos plezier, zeer gemakkelijk op te bouwen, gebruikt slechts een paar stukken en meet slechts 7,5 inch, dus ga gebouw nu! Volg toelichting op de foto's. Stap 1: Verzamel Parts Stap 2: B

 • Minute K'Nex Pistol
  Minute K'Nex Pistol

  Minute K'Nex Pistol In de eerste plaats, vindt u alle van de dingen die in de afbeelding nodig. Haal ze bij elkaar. Dit pistool is een matig sterke K'Nex pistool, die ik zo klein en draagbaar mogelijk zijn. Genieten! Stap 1: Bouw Barrel 1. Hier krijg

 • Zeer krachtig K'nex gun
  Zeer krachtig K'nex gun

  Dit is mijn nieuwe K'nex gun me maar ik ben niet van plan om een ​​instructable plaatsen voor. Kenmerken: True trekker Zeer krachtig (nou ja het is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid van elastische banden) leuk en makkelijk herladen systeem zee

 • Krachtige K'nex Gun
  Krachtige K'nex Gun

  Dit is een krachtig wapen gemaakt van K'nex die draad munitie schiet met een rubberen band. Stap 1: Materialen U zult K'nex stukken, duct tape, een rubberen band, een vlak stuk plastic en een wasknijper of een clip nodig. Stap 2: Frame Bouw deze beid

 • Simple K'nex Pistols
  Simple K'nex Pistols

  Dit is een eenvoudig ontwerp die mij duurde ongeveer een uur te bedenken. Mijn inspiratie kwam van de Halo 2 Pistols, im zeker dat iemand zou hebben al gewezen. Deze pistolen zijn snuit geladen wapens zonder tijdschriften, dus theyre één schot, één h

 • Oodammo K'nex Pistol
  Oodammo K'nex Pistol

  Hallo daar! Dit is mijn eerste K'nex pistool. Het is een oodammo pistool. Het schiet ongeveer 40 voet met een koord van twee # 64 bands. Het is robuust en betrouwbaar en heeft zeven oodammo kogels. Geef uw mening en tarief. Ik wil weten wat je denkt.

 • Insight: Een Mini Tubular Magazine K'nex Pistol
  Insight: Een Mini Tubular Magazine K'nex Pistol

  Insight is een kleine, compacte pistool die verschillend is van al haar concurrenten toe te schrijven aan één ding: het heeft een buisvormige magazine. Als je niet weet wat een Tubular Magazine is, kom dan naar beneden naar mijn Guide to K'nex Guns.

 • Mijn Mods van The Jamalam 'The Storm 22 K'nex Pistol'
  Mijn Mods van The Jamalam 'The Storm 22 K'nex Pistol'

  Dus ik zat thuis op een zaterdag, verveeld uit mijn schedel en ik besloten om te zoeken naar iets relatief makkelijk te maken dat ik de stukken voor. Toen struikelde ik op deze schoonheid (http://www.instructables.com/id/The_Storm_22_KNEX_pistol/) He

 • krachtige K'nex handgun
  krachtige K'nex handgun

  Dit is een makkelijk te maken, maar toch krachtige pistool. Stap 1: Stukken Je zal nodig hebben... 7 gele connectoren 2 oranje connectoren 3 witte connectoren 1 rode staaf 4 gele staven 1 blauwe staaf 1 witte stok

 • Dual Magazine K'nex Pistol.
  Dual Magazine K'nex Pistol.

  Dit is een one-of-a-kind K'nex gun. Het heeft twee magazines die samen 16 rondes te houden. De voorkant heeft 6 en de achterste houdt 10. belastingen op gegarandeerd een eigen en nooit jam. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het afvuren van dit

 • Goedkope maar krachtige K'nex shooter
  Goedkope maar krachtige K'nex shooter

  Dit is mijn eerste instructable dus laat positieve reacties. In dit instructable ziek toon ya mijn knex shooter.cheap maar krachtig. Stap 1: Het maken van de canon Het enige wat je hoeft te doen is het bouwen van de canon, zoals aangegeven in de afbe

 • Simple K'nex Pistol
  Simple K'nex Pistol

  Dit is een eenvoudige, makkelijk te bouwen echte trekker pistool gemaakt van K'nex. Zijn gamma is oke (15 voet), maar het is licht en vergt enkele stukken. Stap 1: Handle Bouw het handvat. U moet deze onderdelen (kleuren van de reguliere, kleurrijker

 • Mijn K'nex Pistol
  Mijn K'nex Pistol

  Dit is de K'nex pistool Ik bouwde in een dag of twee. Ik heb geen ontwerpen kopiëren als dat is wat je denkt. Het is niet automatisch, maar geeft een crapload kracht, omdat het een katapult type pistool plaats van een ram. spel instrueren Instructabl

 • K'nex Pistol: Charger V1 + Internals
  K'nex Pistol: Charger V1 + Internals

  Kreeg nog een pistool voor je. Het is een AR soort wapen dat een verwijderbare banaan tijdschrift heeft. Net als Thunderbolt en beschikt over een thumbhole grip, dat is verbeterd voor een betere looks en comfort, en is de volgende in een lijn van fut

 • DE WARE KLEINSTE K'NEX Pistol - 's werelds kleinste K'nex Gun
  DE WARE KLEINSTE K'NEX Pistol - 's werelds kleinste K'nex Gun

  Dit is de ware kleinste K'nex pistool. EN NIET EEN BLOK TRIGGER! Geweldig, toch? Het is niet alleen de kleinste, maar gebruikt minste stukken. 3 stuks om het te maken. Een oranje ding (ik weet niet hoe ze heten) en 2 blauwe spacers (één voor de trigg

 • Mijn Bolt Action Luger K'Nex Pistol
  Mijn Bolt Action Luger K'Nex Pistol

  Dit is mijn K'Nex pistool was je terug te trekken van de slagpin dan upll de trekker over. Het is gebaseerd op het Luger pistool en een M4. Als u wilt dat de instructies laat het me weten

 • Krachtige K'nex Handgun (slingshot)
  Krachtige K'nex Handgun (slingshot)

  Dit is een pistool Ik ben bezig met: het heeft 7 lagen en is echt krachtig (voor een pistool gemaakt van Knex) Het gebruik maken van haar volle lengte voor het schieten

 • slimme persoon Small K'nex Pistol
  slimme persoon Small K'nex Pistol

  Dit is mijn eerste Knex gun :) Het is een klein pistool Stats: comfortabele handgreep ware trekker (van corse) 5 round tijdschrift klein schiet groene staven range: 25-30 voet (met meer elastiekjes kon verder te schieten) Trio staan gebouw! EDIT: Dit

 • Excalibur V2.0 K'Nex Pistol
  Excalibur V2.0 K'Nex Pistol

  Dit is de verbeterde versie van de Excalibur liet ik in mijn laatste instructable Vrij ongecompliceerde ontwerp, houdt 7 schoten in de MAG en de ram is gemakkelijk om terug te trekken want het is zo kort. De afstand het schiet echt hangt af van het a