Home > Krachtige 2000W Electric Longboard

Krachtige 2000W Electric Longboard

Tags:skateboard
Advertisement

Krachtige 2000W Electric Longboard

Hallo iedereen!

Ik besloot om dit jaar een elektrische longboard te maken. Boosted van Commissarissen heeft mij geïnspireerd en het is zo'n mooi elektrische longboard, maar zo duur (zoals 1500 € voor de 2000W-model).

Voordat ik begin zal ik een aantal dingen uit te leggen, omdat ik niet echt willen de Boosted ontwerp Board kopiëren.

Allereerst wilde ik een elektrische longboard zo dun mogelijk te maken, dus ik gebruikte afzonderlijke cellen Lipo en maakte een zeer dunne accu (12mm), zodat mensen het niet zien vanaf de kant dat het een elektrische longboard.

Het tweede punt is de kracht, Ik wil graag een longboard met een vermogen tussen de 1500W-2000W, de motor kan omgaan 2220W maar ik gebruik een 6S batterij, zodat de stroom een ​​beetje lager als 2000W max piek zal zijn, maar dat is echt genoeg, geloof me ;)

De andere reden waarom ik gebruik maken van een 6S accu is want als je eenmaal hoger dan 6S gaan de prijs van het ESC is zo veel hoger als het dubbele van de prijs voor 8S of 10S, ook het opladen van een 6S accu is veel gemakkelijker dan een 10S.

Als we praten over snelheid, ik theoretisch berekende het bestuur op ongeveer 46km / h, zodat ik bijna zou bereiken ongeveer 40 km / h. En in werkelijkheid heb ik het over de meest vloeiende weg in onze stad getest en ik kan 42km / h maximum snelheid te rijden.

Dus op de meeste wegen Ik kan perfect bereiken 40km / h, dat is echt zo ongelooflijk snel.

De batterij met 220Wh zal mij een 15 km rit geven.

De longboard Ik rijd voor een tijdje is een Madrid Weezer en het is niet een duur board (slechts 100 €), maar het heeft een beetje het uiterlijk van een versterkt bestuur.

In totaal heb ik heb net 300 € tot mijn longboard om te zetten in een elektrische longboard

Ik denk dat je genoeg informatie om de uitleg hoe ik maakte mijn Electric longboard beginnen te leren kennen.

! Video's coming soon dus stay tuned door deze instructable of mijn YouTube-kanaal!

Stap 1: Verzamel alle onderdelen die u nodig hebt

Krachtige 2000W Electric Longboard

Wat hebben we nodig?

SK3 - 320Kv Motor: Hobbyking

U kunt ook andere motoren te gebruiken, maar ik heb de snelheid en het koppel van deze motor berekend en het is de meest krachtige in de 50mm serie diameter en niet erg duur (52 €)

120A ESC: Hobbyking

Dit is een boot ESC en loopt zeer soepel zonder problemen. U kunt ook een programma-kaart te kopen voor deze ESC die ik ook deed. U kunt verschillende dingen veranderen, zoals acceleratie, remmen, afgesneden voltage, ... -> Hobbyking

Batterijen Lipo: Hobbyking

Ik kocht 12 cellen van deze, dus ik kan een 6S2P accu te maken, zijn de cellen 5000mAh dus 6S2P zal mij 22.2V en 10000mAh, genoeg om plezier te lange rit hebben geven.

Een ander alternatief voor een slanke accu te krijgen is dit Multistar 6S 10Ah verpakking die u kunt demonteren, Hier is een link hoe het eruit ziet.

Zender en ontvanger: Hobbyking

Ik gebruikte deze controller omdat er veel worden gebruikt voor elektrische longboards en er is een 3D-geprinte versie beschikbaar die alleen een gaspedaal, omdat je niet een stuurwiel op een longboard controller nodig. BadWolf GT2B Case

Dus je moet de originele controller los te schroeven en leg alle elektrische componenten in de 3D geprint model dat is veel kleiner. -> Stap voor stap uitleg

6S lipo lader: Hobbyking

Zeer mooie lader 250W 10A dus het zal mijn batterij op te laden in 1 uur! Ik weet dat in de foto zie je kocht ik een andere lader, maar het is slechts 50W 5A-oplader , het was een zeer goedkope een, maar het duurt 5 uur om de batterij volledig op te laden, zodat de 250W lader mijn volgende upgrade zal zijn.

XT60 Connectors: Hobbyking

Zeer goede aansluitingen en het hebben een kleine sluis, die nooit tijdens een rit los kwam.

4mm Bullet connector: Ebay

dit is om de ESC aan te sluiten op de motor (ESC heeft standaard geen aansluitingen, zodat je nodig hebt om ze te solderen)

6S balans laadkabel: Ebay

Om de lipo accu u 6S opladen draad moeten rekenen, zal dit evenwicht en elke cel te laden perfect.

Metal timing katrol 30T: Ebay

Dit is een 30 tanden katrol, 16 mm breed (HTD5M serie)

(Btw waarom het kopen van dure katrollen en riemen op speciale sites als SDP / si als je ook vindt ze erg goedkoop op ebay, maar ik moet zeggen dat ik had zo fu * king veel gezocht totdat ik eindelijk de schijven die ik nodig had gevonden)

Metal timing katrol 15T: Ebay

Dit is een 15 tanden poelie en een 6 mm boring die perfect past op de motoras. (HTD5M serie)

Rubber distributieriem 54T: Ebay

Ik kocht 5 van deze, want als men moet breken Ik heb wat extra, maar tot nu toe geen problemen met mijn eerste band!

Als u wilt naar het centrum afstand en andere dingen heel snel te berekenen -> Poelie / Belt Calculator (HTD5M serie)

Silicon Wire: Ebay

U zult silicium draad nodig hebt om je batterij te maken, deze draad is zeer flex en kunnen hoge temperaturen weerstaan, dus als u uw draden de isolatie zal niet smelten solderen. Ik gebruikte 10AWG 12AWG, maar is een beetje kleiner in diameter en zal ook genoeg zijn, dus gewoon te zeggen dat ik ben met behulp van vrij grote draden, maar ze zullen niet oververhit raken.

Longboard Madrid Weezer: EuroSkate

Maak een aluminium motor Mount: Download mijn uitvinder ontwerp

Rubber zoals 1mm dik

Bouten en moeren

Stap 2: Maak de motor te monteren

Krachtige 2000W Electric Longboard

Allereerst maakt de motorsteun

Ik heb niet gedaan de motor te monteren door mijzelf maar vroeg mijn oude secundair onderwijs als ze in staat waren om 2 stuks te maken voor mij. Ik ontwierp de motorbevestiging door uitvinder en het is speciaal gemaakt voor 2 snelheden, zodat de sleuven I aan de motor zijn breed genoeg om de motor verplaatsen en de spanning van de riem srew.

Ik dacht toen 40 km / h snel was niet genoeg kan ik ook een andere motor timing katrol met 20T plaats van 15T veranderen, betekent dit dat de raad van bestuur gaan als 55km / h. Dus wat ik wil zeggen is dat de motor mount is ontworpen voor 2 katrollen (15T en 20T), maar ik denk dat ik ben niet van plan om het te veranderen naar een 20T poelie omdat 40km / h is zo snel.

U kunt kopen motor mounts op sommige sites, maar ze zullen nooit precies zoals je wilt dat ze zijn.

3D printen is misschien ook een optie, maar je moet een sterkere begrip en gebruik sterke kunststof en niet het plastic vind je in de reguliere 3D-printers.

Stap 3: Soldeer de elektrische onderdelen

Krachtige 2000W Electric Longboard

Soldeer de aansluitingen aan de ESC

het ESC heeft standaard geen aansluitingen, zodat u ze solderen zelf

- 3x 4mm bullet connectors aan de ESC te sluiten op de motor (Female)

- 1x XT60 conector om de batterij in de ESC (Female) plug

Solderen en maak de accu

eerst moet je weten hoe je de accu's aan te sluiten, dus we gaan een 6S accu te maken.

Dit betekent dat 6 cellen krijgt conected in serie waarin een spanning van 22.2V (3,7 * 6) zal maken

Maar ik heb 12 cellen, zodat je nodig hebt om 2 cellen parallel, dan heb je 6 "packs" die je nodig hebt om verbinding te maken in serie. 2-cellen in parallel zal de capaciteit verdubbelen en natuurlijk het dubbele van de range.

[Video afspelen]

Stap 4: Een aantal wijzigingen in de Trucks en Wielen

Krachtige 2000W Electric Longboard

Laat de motor te monteren fit op de trucks

De trucks zijn niet perfect rond het nemen van de motor te monteren op het dus we nodig hebben om het mooi rond met een draaibank te maken.

Ik maakte de hele part 16mm diameter en 75mm lang van de buitenwereld.

Kijk naar de foto waar ik hebben de afmeting.

Beperk de 30T poelie om het wiel

We hebben 2 extra onderdelen die past in het wiel maakte te sterk en mooi gecentreerd te maken.

Ten eerste hebben we de wielen mooi rond van de binnenkant, zodat we ze ook zijn putted in de draaibank.

Beide zijden Ik denk dat 5 mm diep om de 2 alluminium delen in het wiel steken.

Daarna wordt de 30T poelie nodig een grotere boring als 20mm zo zal het niet de truck te raken.

Tenslotte werden 4 gaten geboord door elk deel en we tikte M5 in de 30T poelie, zodat de bout niet volledig door de hele schijf wordt geschroefd.

Dus nu de harde delen zijn gedaan en we hoeven alleen maar om alles in elkaar te zetten!

Stap 5: Doe alles bij elkaar

Krachtige 2000W Electric Longboard

Het eerste wat ik deed was een schets te maken op papier van de werkelijke afmetingen om duidelijk te maken waar ik ga zet alles.

Allereerst heb ik een stuk rubber vastgelijmd aan de onderzijde van de plaat. Gewoon om de batterij te beschermen, maar het is niet erg nodig.

Ten tweede, ik boorde 8 gaten (M5) in de raad van bestuur en direct door de rubber en kunststof kant rails.

Na deze Ik gelijmd het ESC en accu en de ontvanger in de juiste positie.

Ik heb niet veel gebruik gemaakt van lijm om de batterij slechts een lijn lijm in het midden van de batterij lijmen.

Dan heb ik nog een stukje rubber te strak over de accu en de esc, maakte ik een gat in het rubber aan te sluiten in de batterij in de esc en naar mijn mening is het een gemakkelijke en schone oplossing.

Tot slot moest ik de plastic bedhekken ronde op het einde gesneden zodat het in de vorm van mijn longboard zou passen.

Stap 6: Foto's van mijn laatste creatie

Krachtige 2000W Electric Longboard

!!! Ik wil bedanken Robbe Derks die me geholpen heeft met dit geweldige project !!!

Updates ik wil doen na een tijdje:

- Nieuwe 250W oplader

- Rubber ring rond de motor te beschermen

- Nieuw ontwerp van de motorsteun

- Maak een wiel katrol met een lager daarin (zoals opgevoerd board)

- Mill mijn eigen aangepaste vrachtwagens

Advertisement

Related Articles

 • De begroting DIY Electric Longboard
  De begroting DIY Electric Longboard

  Hey yall! CoolRextreme hier met nog een andere doe-het-Longboard bericht ... Ja, ik zal u een gedetailleerd verslag van mijn build geven. Van frustratie fascinatie. Waarom? Want we weten allemaal builds zijn niet alleen over te gaan soepel en samen k

 • 3D Printed Electric Longboard
  3D Printed Electric Longboard

  Dag iedereen! Zoals ik al voor te bereiden om te studeren volgende semester ik, net als vele anderen, hebben de aantrekkingskracht van elektrische longboards zoals Boosted Board als een praktische, milieuvriendelijke en gewoon geweldig elektrisch voe

 • Weld Gratis Electric Longboard
  Weld Gratis Electric Longboard

  Deze keer wil ik laten zien hoe je een las gratis elektrische longboard te maken. Mijn missie was om een zeer professionell elektrische longboard bouwen tegen een prijs van € 350-400. Het is zeer comfortabel rijden, omdat het 97mm wielen. Zo klein ro

 • DIY Electric Longboard voor $ 300
  DIY Electric Longboard voor $ 300

  Een elektrische longboard is een geweldige manier om rond te krijgen! Het is ook makkelijk te bereiken, licht maken, en het kan relatief snel worden opgeladen (met de juiste lader). Dit longboard kan oplopen tot 32 km / h met behulp van de motor voor

 • DIY INSANE Electric Longboard (noot: testing in progress)
  DIY INSANE Electric Longboard (noot: testing in progress)

  Specs: 45 + mph topsnelheid 35 mph kruissnelheid 7.5 HP (6400 watt) 18 mijl bereik regeneratief remmen INVOERING: Vergeet wat je dacht over elektrische lange planken. Dit is niet een 15 mph speelgoed cruiser. Dit is een dual-wheel drive monster, en d

 • Chibikart: Rapid-Prototyping een Subminiature Electric Go-Kart De Digital Fabrication en Hobby Components
  Chibikart: Rapid-Prototyping een Subminiature Electric Go-Kart De Digital Fabrication en Hobby Components

  Chibikart! is een zeer kleine maar krachtige en wendbare 2WD elektrische go-kart die je kunt bouwen met behulp van off-the-shelf industriële en hobby componenten en digitaal vervaardigde onderdelen van het frame. Met behulp van moderne lithium-ion ba

 • Elektrische Longboard Build & Clever CIM Motor Drivetrain
  Elektrische Longboard Build & Clever CIM Motor Drivetrain

  Dit Instructable documenteert het verbeteren van een Proline 600 Veranderde Electric Longboard. Het dient ook als een nuttig hulpmiddel voor iedereen die probeert hun eigen elektrische skateboard / longboard build. Het dient ook als documentatie voor

 • Maak je eigen Electric Gemotoriseerde Longboard
  Maak je eigen Electric Gemotoriseerde Longboard

  In dit project zal ik laten zien hoe je een elektrische gemotoriseerde longboard bouwen vanaf nul. Het kan snelheden tot 34 km / h te bereiken en reizen tot 20 km met een enkele lading. De geschatte kosten zijn ongeveer $ 300, waardoor het een goed a

 • Light Electric Vehicle: One-Passenger @ 15 mph, 210 # leeggewicht
  Light Electric Vehicle: One-Passenger @ 15 mph, 210 # leeggewicht

  Ik ontwierp en bouwde deze leuke en succesvolle lichte elektrische voertuigen een aantal jaren geleden. Ik ben gewoon nu plaatsen op "Instructables" en zal meer stappen toe te voegen, waarin de bouw, in de komende weken. Gebruik de link naar mij

 • Electric Bonsai "een nieuwe duurzame Themed Art Form" Intro-Part # 1 Het verhaal van Windy
  Electric Bonsai "een nieuwe duurzame Themed Art Form" Intro-Part # 1 Het verhaal van Windy

  Introductie-Waarom Themed Art Sustainable? "Ik maakte het op TechShop" San Jose Ca. http://www.techshop.ws Dit is het eerste deel van een serie en introductie in een nieuwe kunstvorm ik noem 'Electric Bonsai'. Er zijn een aantal basisregels dit

 • Maak je eigen miniatuur Electric Hub Motor
  Maak je eigen miniatuur Electric Hub Motor

  In-wheel vertegenwoordigen elektrische aandrijfmotoren een effectieve methode om aandrijving op voertuigen die anderszins niet ontworpen voor aangedreven wielen. Dat wil zeggen, ze zijn geweldig voor EV hacking en conversie. Ze zijn compact en modula

 • Krachtige Dual Motor voor Lego
  Krachtige Dual Motor voor Lego

  Een ding dat vaak lijkt een Gotcha in het bouwen van complexe aandrijfsystemen met Lego, is dat de motoren ontberen macht. (De nieuwe Power Function XL motor lijkt alleen beschikbaar zijn in de Bulldozer kit.) Dus ik besloot om te zien wat ik kon bou

 • De Solar Powered Electric Skull 'The Frankenstein Look' DEEL II
  De Solar Powered Electric Skull 'The Frankenstein Look' DEEL II

  Electric Bonsai Part II - Licht haar op! De Frankenstein Look door: Jeff Wilson Sr. en Eva Cooper "Ik maakte het op TechShop" San Jose Ca. http://www.techshop.ws Inleiding: Voeg Zonne-energie LED en het te laten werken. De items die zijn terugge

 • 3 eenvoudige stappen om elke longboard dek te creëren
  3 eenvoudige stappen om elke longboard dek te creëren

  Hallo en welkom op mijn Instructable op het creëren van je eigen aangepaste longboard dek met drie (3) stappen. Door het volgen en uiteindelijk het beheersen van deze stappen, zult u in staat te ontwerpen en te creëren elke realistische longboard dek

 • Electric mountain-board (UK)
  Electric mountain-board (UK)

  Hallo. Dit is het eerste project dat ik heb een stap voor stap voor, dan kunt u vriendelijk gemaakt. Vanaf nu heb ik de meeste delen gekocht / gemaakt en het wiel compleet, toen ik te voltooien een element zal ik dit bericht te actualiseren. Ik doe d

 • 3D Printed Longboard / Skateboard Tail Guard
  3D Printed Longboard / Skateboard Tail Guard

  Dit instructable zal begeleiden dacht dat de stappen die nodig zijn om een ​​aangepaste staart bewaker die uw longboard / skateboard past maken. Lijst van dingen die je nodig hebt: - Vel papier en potlood - scanner - rolmaat - remklauwen - Schuine do

 • longboard Project
  longboard Project

  Ik heb onlangs besloten dat ik wilde een ander ontwerp op mijn Atom longboard. Ik geschuurd het dek naar beneden, gespoten is wit, en nu ben ik momenteel met betrekking tot de raad van bestuur in Sharpie. Ik zal blijven om foto's te uploaden als ik v

 • LED Longboard
  LED Longboard

  Ben jij een student het berijden van een longboard terug naar de slaapzalen na een late klas? Als dat zo is, dit project is speciaal voor jou. Als u eigenaar bent van een longboard of skateboard, bent u misschien geïnteresseerd zijn. Het gaan naar ee

 • Om een ​​Longboard Build
  Om een ​​Longboard Build

  Ik longboard, en ik vind het een geweldige ervaring. Maar net als veel grote hobby's is het vrij duur. Dus nam ik het op me om mijn eigen longboard bouwen. Ik ben erg blij met mijn board en dus ik zou willen delen hoe ik het deed. In de eerste plaats