Home > Knex Transformers Helicopter

Knex Transformers Helicopter

Tags:knex
Advertisement

Knex Transformers Helicopter

Dit is een Knex Transformers Helicopter! Ik maakte een kleinere versie van de mens helikopter en gebruikte een knex Protoform om het te maken! Genieten!

Stap 1: Blades / Weapon

Knex Transformers Helicopter

Pic 1: Blades
Pic 2: Onderdelen
Foto 3: Bouw
Pic 4-5: Connect

Advertisement

Related Articles

 • Knex Transformers Scout Motorcycle
  Knex Transformers Scout Motorcycle

  Dit is mijn knex Transformers Scout Motorfiets! Dit is mijn eerste Instructable in een tijdje dus geniet! Stap 1: Wielen en benen Pic 1: Wiel en Benen Pic 2: Bouw deze Foto 3: Verbind (zorg ervoor dat alle ruimtes zijn aan deze kant van het wiel) Pic

 • Knex Transformers Scout
  Knex Transformers Scout

  Dit is mijn Knex Transformers Scout! Ik noem hem Road Rage! Hij is mijn eerste instructable dus zorg reacties voor meer knex transformator instructies! Stap 1: Benen Pic 1: Benen Foto 2: Onderdelen lijst Foto 3: bouw van deze Pic 4,5: Sluit ze

 • Knex How To Knex Transformers maken
  Knex How To Knex Transformers maken

  Gids voor hoe Knex transformatoren maken! Reacties voor tips, alles wat ik moet veranderen! Stap 1: Maak een Protoform

 • Knex Attack Helicopter
  Knex Attack Helicopter

  Dit is mijn Knex helikopter. Hier is een aantal onderdelen: 4 grote grijze staven 21 blauwe staafjes 110 groene staven 73 witte staafjes 1 rode staaf 5 gele staven 10 blauwe spacers 7 zilveren spacers 5 groene 4 slot connectors 36 rode 3 slot connect

 • Knex Transformers Seeker
  Knex Transformers Seeker

  Dit is mijn knex transformatoren zoeker! Ik noem hem Slipstream! Hij is zo groot als een scout! Genieten! Stap 1: Benen Pic 1: Benen Pic 2: Onderdelen Foto 3: Bouw deze Pic 4: Verbind

 • Knex Transformers
  Knex Transformers

  Hier is een meer dan het licht van al mijn Knex transformatoren. Als u opmerkingen of aanbevelingen enkel commentaar! 1. Scorpion 2. Geavanceerde scorpion (scorpinoc?) 3. motercycle (RC?) 4. Jeep 5. Optimus Prime 6. Starscream 7. Tank 8. Bumblebee 9.

 • Knex Transformers Man Scout
  Knex Transformers Man Scout

  Dit is mijn knex transformatoren man scout! Hij is mijn eerste transformerende man! Mijn inspiratie kwam van knexarmy! Hoop dat je geniet! Stap 1: Borst, hoofd, armen Pic 1: Borst en hoofd en armen Pic 2: Onderdelen Foto 3: Bouw deze een zet de ander

 • Knex Transformers Man Matrix
  Knex Transformers Man Matrix

  Dit is Knex transformatoren matrijs mens! Genieten! Stap 1: Borst en hoofd Pic 1: Parts Pic 2: Done

 • Knex Transformers Destroyer / Leader
  Knex Transformers Destroyer / Leader

  Dit is mijn Knex transformatoren Destroyer of Koploper! Ik noem hem Scattorshot! Hij is een mix van een platform en een tank! Genieten! Stap 1: Borst en hoofd Pic 1: Borst en hoofd Pic 2: Onderdelen Foto 3: Bouw deze Pic 4: Verbind

 • Knex Transformers Devastator Part 1.5
  Knex Transformers Devastator Part 1.5

  Dit is niet deel 2 omdat Rampage is niet voltooid, maar een paar mensen blijven afluisteren me om een ​​ander deel {* kuch kuch * ** iamcharged1} .als iemand van jullie fans gekregen vragen enkel commentaar! En ik zou graag alle ideeën die je hebt vo

 • Knex Transformers Deluxe Frenzy
  Knex Transformers Deluxe Frenzy

  Gewoon een transformator die bijna alles Frenzy doet doet in de film als te zetten in een radio, krijgt zijn hoofd afgehakt, om te zetten in een kleinere razernij, om te zetten in een kleine mobiele telefoon, ETC. Ik heb nog ideeën voor toekomstige t

 • Knex rc helicopter helihaven
  Knex rc helicopter helihaven

  kijk naar de foto's om te proberen om het te bouwen witch ik daag u uit ook, maar als te hard reactie achter voor instructies. Stap 1:

 • Knex Transformers: Wreck Gar (MET VIDEO!)
  Knex Transformers: Wreck Gar (MET VIDEO!)

  Klik op de video hieronder, en geniet! (Let op: er is een veel lawaai en het klikken van mijn camera, en mijn stem is een beetje stil in sommige delen, mijn excuses, maar ik heb niet bedacht hoe dat op te lossen.) Stap 1: My Video Laat een reactie be

 • knex Huey of Uh 1 helicopter
  knex Huey of Uh 1 helicopter

  Dit is de Huey helicopter.This helikopter werd gebruikt in de oorlog Viatnam. Stap 1: Hoe de Huey lichaam op te bouwen Proberen de beste om je vaardigheden te kopiëren het lichaam van de aircraft.It neemt negen grijze rods.Also zes groene conectors z

 • Gemodificeerde Knex Helicopter met Army Jeep
  Gemodificeerde Knex Helicopter met Army Jeep

  Ik ben begonnen met de Chinook helikopter uit een knex instructieboek dan gewijzigd dat het meer als een echte Chinnook. Ik voegde: Een ramp, brandstoftanks, nep-motoren aan de buitenkant, machinegeweren en een gatling kanon. Ik verwijderde ook de mo

 • Knex dual rotor helicopter
  Knex dual rotor helicopter

  Mijn poging tot het maken van een helikopter uit knex, helaas, het vliegt niet. Knex zijn een tikkeltje zwaar, misschien met grotere motoren. Meer foto's en instructies later.

 • Knex Helicopter (met motor)
  Knex Helicopter (met motor)

  Ik besloot om een ​​helikopter te bouwen uit Knex. Het maakt niet vliegen, maar de hoofdrotor en de staartrotor zowel draaien op een heel behoorlijk snelheid. Ik gebruikte een knex motor, maar het was te langzaam, dus ik gewoon gesoldeerd op een aant

 • Knex Transfomers Man Helicopter
  Knex Transfomers Man Helicopter

  Stap 1: borst en armen en het hoofd Pic 1: Borst en armen en hoofd Pic 2: Onderdelen Foto 3: Bouw deze Pic 4: Verbind

 • Helicopter Knex Army
  Helicopter Knex Army

  Hier is een helikopter Ik made.I heb 2 andere helikopters die groter zijn. Vertel me als je wilt dat ik de andere helikopters en na de instructies te plaatsen!