Home > Knex TDI Vector (KRISS Super V)

Knex TDI Vector (KRISS Super V)

Tags:knex
Advertisement

Knex TDI Vector (KRISS Super V)

De eerste TDI Vector (KRISS Super V) dat goed werkt. Het werkt zo goed omdat het gebruik maakt dutchj's Assault Rifle mechanisme. Vertel me als ik zou moeten plaatsen.

Advertisement

Related Articles

 • K'nex TDI Vector model
  K'nex TDI Vector model

  Hallo collega K'nexer. Ik heb niet gepost een replica / model in een tijdje, dus ik dacht dat ik dit een bericht te plaatsen. Het is een model op basis van de TDI Vector, ook wel de KRISS Super V. Elke MW2 speler zal waarschijnlijk weet dit pistool,

 • Knex Vector (Kriss Super V)
  Knex Vector (Kriss Super V)

  Nou, wat kan ik zeggen? Ik heb gewerkt aan dit voor de laatste paar maanden en onlangs begonnen met het aanpassen van de heck van te maken. Het ging van een beetje als een Vector op zoek naar is bijna een kopie. Ik denk dat dit intro is niet zo bevoo

 • Knex gun: Super Kriss Vector
  Knex gun: Super Kriss Vector

  Hey, dus dit is de eerste in de lijst van aanbevelingen, de lijst met aanbevelingen zullen nu in de forums, omdat ik het niet kan hebben zoals foto's, maar anyways, hier is het de vector, idee door Bwbt1, ik heb mijn best op probeerden dit, het is ee

 • vector / kriss super V (build)
  vector / kriss super V (build)

  de vector of kriss super V instructies te genieten het is het model van dr.richtofen dus alle eer gaat naar hem: D (het is een beetje maar modded) vergeet niet om sub Stap 1: het lichaam / barrel, frond zicht alle informatie die je nodig hebt is op d

 • TDI Vector Replica (werkende)
  TDI Vector Replica (werkende)

  Dit is mijn versie van de Vector met een paar verschillen etc etc etc ...

 • The Conduit Knex guns
  The Conduit Knex guns

  Ik hou van de leiding, het is mijn favoriete spel en ik kan niet wachten tot nummer twee om uit te komen op 3 november als een feest, ga ik het grootste deel van de wapens bouwen op dit instructable. Ik hoop u ook! Edit: Ik ben boos, ging ik naar de

 • Knex Kriss Vector
  Knex Kriss Vector

  Het Kriss Vector is één van de meest gevraagde wapens van zowel mij en blauwe mul. Velen hebben "poging tot" het, en weinigen zijn geslaagd. Lucas The Boss en Blue Mullet zijn samen gekomen, en presenteren met trots, onze Knex Kriss vector. Ten

 • Kriss Vector .45 ACP
  Kriss Vector .45 ACP

  Hallo jongens, dit is mijn nieuwe wapen de Kriss Vector .45 ACP het heeft een zeer mooie opvouwbare en verwijderbare voorraad, flip gezicht en mag loslaten en over het algemeen is een vrij goed geweer, dus ik hoop dat jullie leuk vinden.

 • Knex Semi auto vector (instructies)
  Knex Semi auto vector (instructies)

  Eindelijk!!!! Dit is mijn, langverwachte knex semi auto vector, met de instructies. dit is mijn 2e inzending voor de orkaan lasers wedstrijd, die bekend staat als HLC. Ik weet dat jullie hebben gewacht zo lang, maar nu, hier is het. Ik heb dit pistoo

 • Knex Vector
  Knex Vector

  Ik heb gewoon dit pistool gemaakt, omdat ik houd van call of duty 6. Dit wapen is in het spel en ik hou ervan. Het schiet grijze connectors en heeft een bereik van ongeveer 40 voet. het heeft een verwijderbare en mag ware trigger, en een verwijderbar

 • Knex Semi auto vector
  Knex Semi auto vector

  -HET Algehele beoordeling van MOET IN DE BUURT VAN 4,5 of meer sterren krijgen om met 'IBLE ZIJN! -Waarom: Want als de rating is LOW, wat is het punt van mijn tijd besteden "Een eerste IBLE? Hey iedereen, dit is mijn langverwachte semi auto vector. d

 • Guns I Will not Be Posting (Knex)
  Guns I Will not Be Posting (Knex)

  Dit zijn wapens heb ik gemaakt voordat ik op Instructables ...... er is een ump45, interventie, M4, Kriss vector, AKS-74u, FN F2000 en een m16 ...... please comment

 • Knex Wall-E Home: Spinnewiel
  Knex Wall-E Home: Spinnewiel

  Yo! Dit is mijn knex Wall-E Huis ding dat een bos van mijn piepgeluiden daar wilde posten. Dus hier is het! U kunt dit gebruiken om je spullen / junk te houden (junk ... lol!) Of u kunt het gebruiken als u een muur-e fanaat. Stap 1: Deel 1 We zullen

 • Knex Vintage F1 Car
  Knex Vintage F1 Car

  Dit is een F1 auto die ik opgebouwd uit Knex. Het heeft een onafhankelijke ophanging en stuurinrichting en ziet eruit als een auto van 1967/1968. De schorsing is eigenlijk de flexibiliteit van de knex onder belasting, maar u kunt echte veren in plaat

 • Knex How To Knex Transformers maken
  Knex How To Knex Transformers maken

  Gids voor hoe Knex transformatoren maken! Reacties voor tips, alles wat ik moet veranderen! Stap 1: Maak een Protoform

 • Knex Pansershreck
  Knex Pansershreck

  Op basis van de Duitse (bazooka) in ww2. Het doet in feite shoot en behoorlijk goed ook. Moet ik plaatsen? instructies herehttp: //www.instructables.com/id/Knex-Pansershreck-Instructions/

 • Knex dual turret aanval boog
  Knex dual turret aanval boog

  De langverwachte "Shanti" boog, of de D-TAB (dual-turret assault boog) is eindelijk hier. De D-TAB is een schot boog, wat betekent dat een boog / kruisboog die meer dan een schot op een moment schiet. Het unieke aan dit schot boog is echter dat

 • knex m16 model (non-shooting)
  knex m16 model (non-shooting)

  mijn knex m16 ik heb mijn best gedaan dus gelieve dont zeggen nare dingen over. constructieve critism is welkom :)

 • Knex Claymore Instructions
  Knex Claymore Instructions

  Hallo jongens! Ik wilde de instructies voor mijn claymore vóór kerstmis plaatsen, dus hier is het! By the way, de vorige "quick view" was verkeerd. Voor de claymore goed werkt, zijn er twee lagen noodzakelijk. Nu er rekening mee, dat ik liep uit