Home > Knex Rifle / Sniper Rifle

Knex Rifle / Sniper Rifle

Tags:knex
Advertisement

Knex Rifle / Sniper Rifle

Eerste instructable - opmerkingen welkom

speciale dank aan Knexartillerys RPG voor de belangrijkste mechanisme,

Ik heb het veranderd in een sniper rifle.

Pluspunten:

praktische voorraad

gemakkelijk klantgericht

True trekker

Matige hoeveelheid stuks

Heel krachtig

Nadelen:

Langzaam om te herladen

Sommige wat dun, maar kan worden versterkt

Specs:

Slingshot soort gun

ongeveer 100 schiet voet (afhankelijk elastieken gebruikt)

Ruimte voor scope

Stap 1: Parts

Knex Rifle / Sniper Rifle

Overzicht van de onderdelen die nodig zijn:

Advertisement

Related Articles

 • knex springfield sniper rifle
  knex springfield sniper rifle

  Dit is veruit mijn best ontworpen pistool dat Ive maakte. het is zeer nauwkeurig en met een goede rubberen band heeft een goed aanbod (40-50 ft.). de voorraad is duurzaam en de handgreep ik ontworpen om te lijken op de Springfields. het is top gelade

 • CM-11 A High Powered Knex Rifle

  Beginnend met een concept, gecreëerd, herschept, recreëren, en dan is het eindproduct. Dit geweer is ontworpen voor pure kracht en het bereik, niets anders. De CM-11 is een kanon stijl geweer met lange reload tijden die immense bereik en de remkracht

 • (UPDATE) LKSS Een Knex Slingshot Sniper
  (UPDATE) LKSS Een Knex Slingshot Sniper

  Hey guys! Sorry ik heb niet actief de laatste tijd, ik heb het opbouwen, maar ik heb niet blij met veel bouw ik de laatste tijd, maar oh goed geweest. Dus dit is mijn nieuwe LKSS, het is een vrij lame naam, maar het staat voor Lucas Knex Slingshot Sn

 • Knex M40A3 Sniper rifle
  Knex M40A3 Sniper rifle

  Hier is een sniper rifle ik maakte en het lijkt alsof de M40A3 uit Call of Duty 4 Modern Warfare behalve deze heeft mijn eigen omvang en langer handvat, waardoor dus de voorraad lager Gelieve Bekijk de update http://www.instructables.com/id/Updated-K

 • Knex AWP Sniper Rifle
  Knex AWP Sniper Rifle

  Dit is mijn eerste knex geweer, dus het is niet TE beste knex sniper rifle. Het is nog niet klaar, want ik ben bijna geen stukken. Als iemand goede ideeën voor een goede vat en een scope. Bedankt Stap 1: BOLT de bout

 • Knex highpower sniper rifle
  Knex highpower sniper rifle

  Dit is verschrikkelijk Instructable dat shows (enigszins) hoe ik mijn eerste sniper rifle te maken. Stap 1: Bouw deel 1 Dit is hoe de triggergebied van het pistool te bouwen. RATE !!!!!! Doe het nu! Bedankt! ------> Het probleem is dat ik niet genoeg

 • Knex RBG Sniper Rifle (KRSR)
  Knex RBG Sniper Rifle (KRSR)

  Een sniper rifle maakte ik die voor mij heeft extreme nauwkeurigheid! Ik hoop het voor je doet! Stap 1: het toepassingsgebied het toepassingsgebied

 • Knex M40A3 Sniper Rifle preview
  Knex M40A3 Sniper Rifle preview

  Hallo, dit is mijn eerste instructable zo mooi zijn en de snelheid hoog. Dit wapen is niet mijn ontwerp, maar ik heb bewerkt het een bit.I hebben een attachablebi-pod, granaatwerper en fore-grip toegevoegd. Pluspunten: Attachable artikelen Goed vermo

 • Grote Sniper Scope voor Knex Rifle
  Grote Sniper Scope voor Knex Rifle

  Dit is slechts een scope attatchment voor een Knex pistool, dus doe geen moeite te zeggen "gay" en dat soort dingen. Het is mijn eerste Instructable ook dus geef feedback. Stap 1: Sommige speciale peices Spreekt voor zich

 • Knex Assault Sniper Rifle Kasr
  Knex Assault Sniper Rifle Kasr

  Dit duurde 3 uur voor experimenten het werkt en het is geweldig. Stap 1: Wat heb je nodig wat je nodig hebt

 • De kcsr (knex kruisboog sniper rifle)
  De kcsr (knex kruisboog sniper rifle)

  Hallo iedereen dit is mijn eerste instructable, krediet voor de trekker en een deel van het vat gaat naar knexbuild en zijn sksp hier het pistool is het heeft een goed aanbod en is krachtig. profs krachtige (70-100 voet bereik) mooie looks lichaam is

 • knex termantor sniper rifle haar 100% accurate
  knex termantor sniper rifle haar 100% accurate

  ik geef de helft cridet te knexfreak360 voor handel en leiden tot dit pistool is 100 perenct acurat olny indien u gebruik maken van rode staven CON 1 schot voorzijde van barral is flopy kindve PROS krachtig ziet er cool uit ware trekker

 • True Trigger Auto Laden Knex Rifle / Sniper, door bannana uitvinder
  True Trigger Auto Laden Knex Rifle / Sniper, door bannana uitvinder

  Dit is een automatische laad- geweer / sluipschutter. Het heeft een tien ronde hopper. (Krediet aan Ednator55) Het heeft ook een echte trekker. Maar dit wapen heeft geen voorraad. (Ik kon niet komen met ideeën) Dus als u nog ideeën voor 13:00 mij of

 • Knex assault sniper rifle V2 Kasr v2
  Knex assault sniper rifle V2 Kasr v2

  Een betere versie van de Kasr de voorraad, trekker en het handvat is beter Dit zijn foto's van de updates Stap 1: De trigger ja het is block actie, maar dat is mijn favoriete soort kijk haar een koeler versioin van het blok trekker.

 • De Knex R700 Sniper Rifle
  De Knex R700 Sniper Rifle

  Ja! zijn eindelijk hier, mijn meest gevreesde instructable! De R700, ik had een spervuur ​​van goede commentaren in mijn diavoorstelling over dit wapen, en zoals ik al zei postte ik het. Voors: ziet er goed uit en realistische schiet ver (80 meter =

 • Hoe maak je een knex rifle bipod maken
  Hoe maak je een knex rifle bipod maken

  hallo, hallo, dit is mijn eerste (denk ik) baar. zijn voor een rifle bipod-Knex natuurlijk plz beoordelen en commentaar Stap 1: basis bit Dit maakt-a, b en c zijn van hetzelfde a) maken 2 b) maken twee c) maken twee d) maken het alleen-bit aan de bov

 • Knex Rifle (niet nader genoemde)
  Knex Rifle (niet nader genoemde)

  Hey, dit is een geweer dat ik heb gemaakt, zeer comfortabel, eenvoudig mech, simpel pistool, laat me weten wat je denkt, ik weet niet of im detachering, it doesnt hebben die grote bereik, schiet witte staven, hoop dat je wilt, kunt u een cijfer , com

 • MistaMunsta's Knex Rifle
  MistaMunsta's Knex Rifle

  Knex geweer. Heeft een bereik van ongeveer 40 meter (130feet) .De tijdschrift houdt 7 gele staven. Is vrij accuraat en het ontwerp is super sterk. De voorraad is zeer comfortabel. Ik geef toe dat ik leende een paar van de ideeën van anderen. Ik heb g

 • Knex Rifle Bipod
  Knex Rifle Bipod

  Hey Istructibles gebruikers! Hier is een makkelijke rifle bipod met een tip dat alle geweren moet passen op een bepaalde manier. Het heeft 360 graden draaibare en 180 graden op en neer. PARTS: Rods- groen- 5 wit- 2 blauw- 6 geel-4 rood- 12 grijs- 12