Home > Knex M40A3 Sniper rifle

Knex M40A3 Sniper rifle

Tags:knex
Advertisement

Knex M40A3 Sniper rifle

Hier is een sniper rifle ik maakte en het lijkt alsof de M40A3 uit Call of Duty 4 Modern Warfare behalve deze heeft mijn eigen omvang en langer handvat, waardoor dus de voorraad lager

Gelieve Bekijk de update
http://www.instructables.com/id/Updated-Knex-M40A3-now-hs-trigger/

Advertisement

Related Articles

 • Knex M40A3 Sniper Rifle preview
  Knex M40A3 Sniper Rifle preview

  Hallo, dit is mijn eerste instructable zo mooi zijn en de snelheid hoog. Dit wapen is niet mijn ontwerp, maar ik heb bewerkt het een bit.I hebben een attachablebi-pod, granaatwerper en fore-grip toegevoegd. Pluspunten: Attachable artikelen Goed vermo

 • knex springfield sniper rifle
  knex springfield sniper rifle

  Dit is veruit mijn best ontworpen pistool dat Ive maakte. het is zeer nauwkeurig en met een goede rubberen band heeft een goed aanbod (40-50 ft.). de voorraad is duurzaam en de handgreep ik ontworpen om te lijken op de Springfields. het is top gelade

 • Knex AWP Sniper Rifle
  Knex AWP Sniper Rifle

  Dit is mijn eerste knex geweer, dus het is niet TE beste knex sniper rifle. Het is nog niet klaar, want ik ben bijna geen stukken. Als iemand goede ideeën voor een goede vat en een scope. Bedankt Stap 1: BOLT de bout

 • Knex highpower sniper rifle
  Knex highpower sniper rifle

  Dit is verschrikkelijk Instructable dat shows (enigszins) hoe ik mijn eerste sniper rifle te maken. Stap 1: Bouw deel 1 Dit is hoe de triggergebied van het pistool te bouwen. RATE !!!!!! Doe het nu! Bedankt! ------> Het probleem is dat ik niet genoeg

 • Knex RBG Sniper Rifle (KRSR)
  Knex RBG Sniper Rifle (KRSR)

  Een sniper rifle maakte ik die voor mij heeft extreme nauwkeurigheid! Ik hoop het voor je doet! Stap 1: het toepassingsgebied het toepassingsgebied

 • Knex Assault Sniper Rifle Kasr
  Knex Assault Sniper Rifle Kasr

  Dit duurde 3 uur voor experimenten het werkt en het is geweldig. Stap 1: Wat heb je nodig wat je nodig hebt

 • De kcsr (knex kruisboog sniper rifle)
  De kcsr (knex kruisboog sniper rifle)

  Hallo iedereen dit is mijn eerste instructable, krediet voor de trekker en een deel van het vat gaat naar knexbuild en zijn sksp hier het pistool is het heeft een goed aanbod en is krachtig. profs krachtige (70-100 voet bereik) mooie looks lichaam is

 • knex termantor sniper rifle haar 100% accurate
  knex termantor sniper rifle haar 100% accurate

  ik geef de helft cridet te knexfreak360 voor handel en leiden tot dit pistool is 100 perenct acurat olny indien u gebruik maken van rode staven CON 1 schot voorzijde van barral is flopy kindve PROS krachtig ziet er cool uit ware trekker

 • Knex assault sniper rifle V2 Kasr v2
  Knex assault sniper rifle V2 Kasr v2

  Een betere versie van de Kasr de voorraad, trekker en het handvat is beter Dit zijn foto's van de updates Stap 1: De trigger ja het is block actie, maar dat is mijn favoriete soort kijk haar een koeler versioin van het blok trekker.

 • De Knex R700 Sniper Rifle
  De Knex R700 Sniper Rifle

  Ja! zijn eindelijk hier, mijn meest gevreesde instructable! De R700, ik had een spervuur ​​van goede commentaren in mijn diavoorstelling over dit wapen, en zoals ik al zei postte ik het. Voors: ziet er goed uit en realistische schiet ver (80 meter =

 • Knex CSR50 (Crockett's Sniper Rifle 50 Cal.)
  Knex CSR50 (Crockett's Sniper Rifle 50 Cal.)

  Hallo jongens! Dit is knex wapens DOOM hier, en dit is mijn sniper rifle ik heb gemaakt. Nou, het is meer als een zeer aangepaste versie van raiden97's TMR67. Ik eigenlijk nog een shell uitwerpen mech, maakte de voorraad meer realistische en minder b

 • Knex Fallout 3 / New Vegas Sniper Rifle
  Knex Fallout 3 / New Vegas Sniper Rifle

  Dit is mijn Knex Sniper Rifle model gebaseerd off van het .308 kaliber sniper rifle van Fallout 3 en Fallout New Vegas. Het maakt niet schieten, maar kan gemakkelijk worden modded te schieten indien gewenst. Dit is mijn eerste Instructables en kritie

 • Mijn knex bolt action sniper rifle !!!
  Mijn knex bolt action sniper rifle !!!

  dit is mijn knex sniper rifle, die ook mijn eerste ooit pistool !!! ok, ik weet dat het niet erg goed. met 4 normale elastiekjes, het schiet 10-20 voet (ongeveer, heb ik niet te meten), en breekt gemakkelijk. Posten in de comments als je wilt dat ik

 • Ik ben het bevorderen van een knex sniper rifle wedstrijd
  Ik ben het bevorderen van een knex sniper rifle wedstrijd

  i cant maken forum onderwerpen om wat voor reden dus even u go www.instructables.com/community/knex-sniper-rifle-contest-1

 • Mini Knex Sniper Rifle (Preview)
  Mini Knex Sniper Rifle (Preview)

  Dit is een sniper rifle dat ik bouwde. Het enige wat die is speciaal over dit is dat het de ram staaf kan schieten als je geen kogels lopen. Dit kan zeer nuttig zijn bij een knex oorlog.

 • grote Knex sniper rifle
  grote Knex sniper rifle

  Dit is mijn knex sniper rifle. Please comment als je denkt dat ik zou moeten plaatsen. profs ziet er goed uit lang koele werkingssfeer bolt rail goede stabiele bipod nooit jam! cons laag bereik slechts 5 round mag Sorry jongens i bewerkt dit omdat he

 • Knex Shell uitwerpen Sniper Rifle
  Knex Shell uitwerpen Sniper Rifle

  Dit is mijn knex shell uitwerpen sniper rifle ik maakte en het is nog erg ver niet schieten, maar ik ben bezig met de kracht Ik hoop dat het u bevalt kunt Toelichting Evalueer en schrijf!

 • Knex BOLT ACTION Sniper Rifle
  Knex BOLT ACTION Sniper Rifle

  Ik weet het, een andere knex sniper rifle ... maar als je dit vertel me en ik kan een instructable maken :) im niet nieuw voor instructables, maar dit is mijn eerste slideshow.I hebben geen Instructables gemaakt, maar toch! dit is de eerste knex gewe

 • Knex sniper rifle mods
  Knex sniper rifle mods

  Mods voor mijn knex sniper rifle. De link is hier http://www.instructables.com/id/Knex-sniper-rifle-3/ Goed steviger voorraad betere munitie sterker accurater beter gevoel Slecht trekker breekt nog steeds af en toe geen bi pod Stap 1: Barrel 2 schote