Home > Knex kan Dispencer

Knex kan Dispencer

Tags:knex
Advertisement

dit is een knex kan dispenser die ik heb te bouwen ongeveer 1 maand geleden.
het werkt zeer goed.
vraag me niet te plaatsen, ik weet het niet meer te hebben. :(
Hier is de video.

Ik ben bezig met een andere dispencer met hetzelfde systeem. :)

Hier zijn meer foto's: http://www.instructables.com/id/knex-can-dispencer/

Advertisement

Related Articles

 • Knex drank dispencer
  Knex drank dispencer

  Er is niet veel van deze op de website. Dus had ik dacht dat ik zal er één te maken. In het begin probeerde ik het kopiëren Adamsdead2 kunt dispencer, maar kon niet lijken te krijgen. Ik stopte, heb het niet vernietigen, maar maakte mijn eigen. Dus z

 • Knex Soda Dispencer
  Knex Soda Dispencer

  "Hallo Dit is Mijn Soda Dispenser. Ik heb gemaakt (Leraar van de manieren) Soda Dipencer Maar ik vond het niet leuk Falling Out Of The Bottom Dus ik heb mijn eigen. De instructies zijn eenvoudig. Foto's zijn voor u gemakkelijk te volgen er is een stu

 • mijn Knex m16.
  mijn Knex m16.

  hier is het, mijn Knex m16. Ik hoop dat je het leuk vind. Als u vragen hebt gewoon vragen hen. :) check out mijn nieuwe kan dispencer! http://www.instructables.com/id/knex-can-dispencer/ en de video http://www.instructables.com/id/knex-can-dispencer-

 • Bugman9's Knex skelet marionet
  Bugman9's Knex skelet marionet

  Deze pop die madeout van knex kan worden gecontroleerd met de hand op zijn ogen en mond bewegen om hem rond te kijken en te praten. Ik heb niet gekregen om te laten zien hoe ik hem te maken, maar ik zal als ik ongeveer 10 opmerkingen en ik zal instru

 • Mijn Knex Pip-boy
  Mijn Knex Pip-boy

  dus ik zocht online een dag en ik ging, als, overal en ik kon niet vinden van een enkele les, set van instructies, of zelfs foto's van iedereen die hun eigen pip-jongen had gemaakt van Knex. dus heb ik besloten om mijn eigen te maken! meer dan dat ik

 • msr-5 (Mini Sniper Rifle - 5)
  msr-5 (Mini Sniper Rifle - 5)

  Hoi dit is mijn eerste knex pistool die ik ga zo snel te posten als ik het heb gesloopt en de wederopbouw van het weer, dus ik foto's over hoe om het te maken kunnen maken. Het is een mini-sniper rifle te gebruiken op plaatsen waren ruimte beperkt is

 • Kleine gemakkelijk Knex pistool met tijdschrift voor 8-12 BB ballen, kan ook papier of potloden schieten
  Kleine gemakkelijk Knex pistool met tijdschrift voor 8-12 BB ballen, kan ook papier of potloden schieten

  Dit is mijn eerste instructable, dit is mijn Knex pistool met tijdschrift! Heeft ruimte voor 8-12 BB ballen en kan ook schieten document ballen / kleine thingeys en potloden. Zeer nuttig in de klas! : p Stap 1: onderdelen U zult deze onderdelen voor

 • knex fmg 9 (kan niet schieten)
  knex fmg 9 (kan niet schieten)

  hallo dit is mijn Knex fmg 9 Stap 1: voorraad maken en de montage is

 • Hoe kan ik Project Blaster Knex bal machine te bouwen
  Hoe kan ik Project Blaster Knex bal machine te bouwen

  Ik heb altijd van knex bal machines en dit is mijn tweede bal machine op de site. Project Blaster maakt gebruik van een flink aantal stukken. Ik schat dat het ongeveer 3 uur zal duren. Het heeft drie eigen elementen en twee van hen zijn nieuw. De wip

 • knex PKP PECHENEG (kan niet schieten)
  knex PKP PECHENEG (kan niet schieten)

  hallo dit is mijn knex PKP van MW3 Dit wapen zal niet achteraf, want ik heb geen tijd

 • Knex motor tune-up iedereen kan doen !!!
  Knex motor tune-up iedereen kan doen !!!

  Heeft u een lawaaierige K'nex motor! ?? Ik deed, en na het volgen van dit instructable, zul je een motor die is tien keer stiller, en loopt veel soepeler hebben, met iets meer koppel! Dit instuctable gecreëerd voor de gemiddelde persoon; kunnen doen

 • / :: Knex G-10 pistool :: \
  / :: Knex G-10 pistool :: \

  Hallo, vandaag zullen we het maken van mijn G-10. Het is een vrij eenvoudig te bouwen, en is een goede kleine pistool voor mensen die nieuw zijn Knex. Voors: Maakt gebruik van een kleine hoeveelheid van de gemeenschappelijke Knex peices- tamelijk sur

 • Knex Bolt Action L96A1
  Knex Bolt Action L96A1

  dit is mijn Knex L96A1 ook wel bekend als: Magnum Sniperrifle, AWM, AWP (en gaan) in de meeste games ze kijken groot en frightning: P het is nep! in het echt zijn slechts een sniper heks heeft een lengte van 940mm er zijn een aantal variaties heks ka

 • Knex Gears of War Boomshot: De ultieme granaatwerper tot nu toe.
  Knex Gears of War Boomshot: De ultieme granaatwerper tot nu toe.

  Dus, dit is een Knex boomshot die ik gemaakt heb. Ik maakte dit als een geschenk voor het einde van de zomervakantie. Het vuurt Mykhailo's granaat. Het is hetzelfde granaat behalve dat het heeft meer witte staven op het zo dat het de kracht van de sl

 • mini Knex launcher
  mini Knex launcher

  lanceert knex in de lucht, ook kan een wapen zijn Er wordt verondersteld een rubber band aan het einde ervan worden Stap 1: De stukken die u nodig heeft Er zijn drie witte connectoren, negenentwintig oranje connectors, twee tan connectoren, negen gri

 • Knex HFC M11 sub-machine-gun
  Knex HFC M11 sub-machine-gun

  Dit is een geweldig klein pistool, gemakkelijk vast te houden, eenvoudig te maken, en zeer effectief. niet easilly te breken, en brand zo snel als je terug de stang kan trekken. rate en geniet alsjeblieft. LET OP: dit is niet bedoeld realistisch om t

 • Knex Red Dot Scope
  Knex Red Dot Scope

  Hallo knexers dit is een eenvoudige, maar zeer nauwkeurige red dot scope op mijn laatste Knex pistool. Go check it out echt snel en zie hoe je het leuk vindt. Ik denk niet dat er een noodzaak om de instructies te posten, want het is voor zichzelf. He

 • Knex PS3 controller stand
  Knex PS3 controller stand

  Hier is een Knex PS3-controller standaard die ik heb gemaakt. Het is zeer eenvoudig en vereist niet veel onderdelen te gebruiken, wat betekent dat het kan worden 2, 3, 4, en zelfs vaker. Uiteraard afhankelijk van hoeveel controllers je hebt. Het heef

 • CKP Compact knex pistool V2 !!
  CKP Compact knex pistool V2 !!

  CKP Compact Knex Pistol V2 Hallo allemaal, het is al een tijdje geleden dat ik een knex pistool hebben gepost dus hier is mijn nieuwe versie van CKP. Het was een beetje junky uit, maar ik vond de naam, dus hier is het, mijn nieuwe Knex gun. Het heeft