Home > Knex CSR50 (Crockett's Sniper Rifle 50 Cal.)

Knex CSR50 (Crockett's Sniper Rifle 50 Cal.)

Tags:knex
Advertisement

Knex CSR50 (Crockett's Sniper Rifle 50 Cal.)

Hallo jongens! Dit is knex wapens DOOM hier, en dit is mijn sniper rifle ik heb gemaakt. Nou, het is meer als een zeer aangepaste versie van raiden97's TMR67. Ik eigenlijk nog een shell uitwerpen mech, maakte de voorraad meer realistische en minder boxy, en voegde handgrepen en zijpanelen. De statistieken zijn nog steeds hetzelfde als het ongewijzigde versie. Dus ik hoop dat je het leuk vindt !!!!!!!! Vergeet niet te willen, een abonnement, Amd commentaar. Als u een tutorial wilt, reactie geplaatst beneden !!! Hier is een grap, waarom duurt het langer duren om te draaien van de tweede naar de derde dan vormen de eerste naar de tweede in honkbal? Er is een korte stop in het midden !! : P Haha heb een grote dag !!!! :)

Advertisement

Related Articles

 • Bipod voor de Knex Bolt Action XM8 Sniper Rifle
  Bipod voor de Knex Bolt Action XM8 Sniper Rifle

  Hier is een grote bipod voor de bout actie XM8 sniper rifle Stap 1: die de bipod Maak het.

 • knex Gears of War sniper rifle
  knex Gears of War sniper rifle

  Hier is mijn Gears of War sniper rifle. Het vuurt 200 voet met een monster elastiekje. Het is stevig is hs al vele malen droped zelfs mijn dak dont ask waarom ik was op het dak is nog niet opgewarmd zelfs brak. Stap 1: Part lijst connectors: Geel-119

 • Knex M40A3 Sniper rifle
  Knex M40A3 Sniper rifle

  Hier is een sniper rifle ik maakte en het lijkt alsof de M40A3 uit Call of Duty 4 Modern Warfare behalve deze heeft mijn eigen omvang en langer handvat, waardoor dus de voorraad lager Gelieve Bekijk de update http://www.instructables.com/id/Updated-K

 • Knex Fallout 3 / New Vegas Sniper Rifle
  Knex Fallout 3 / New Vegas Sniper Rifle

  Dit is mijn Knex Sniper Rifle model gebaseerd off van het .308 kaliber sniper rifle van Fallout 3 en Fallout New Vegas. Het maakt niet schieten, maar kan gemakkelijk worden modded te schieten indien gewenst. Dit is mijn eerste Instructables en kritie

 • Mijn knex bolt action sniper rifle !!!
  Mijn knex bolt action sniper rifle !!!

  dit is mijn knex sniper rifle, die ook mijn eerste ooit pistool !!! ok, ik weet dat het niet erg goed. met 4 normale elastiekjes, het schiet 10-20 voet (ongeveer, heb ik niet te meten), en breekt gemakkelijk. Posten in de comments als je wilt dat ik

 • Ik ben het bevorderen van een knex sniper rifle wedstrijd
  Ik ben het bevorderen van een knex sniper rifle wedstrijd

  i cant maken forum onderwerpen om wat voor reden dus even u go www.instructables.com/community/knex-sniper-rifle-contest-1

 • knex springfield sniper rifle
  knex springfield sniper rifle

  Dit is veruit mijn best ontworpen pistool dat Ive maakte. het is zeer nauwkeurig en met een goede rubberen band heeft een goed aanbod (40-50 ft.). de voorraad is duurzaam en de handgreep ik ontworpen om te lijken op de Springfields. het is top gelade

 • Mini Knex Sniper Rifle (Preview)
  Mini Knex Sniper Rifle (Preview)

  Dit is een sniper rifle dat ik bouwde. Het enige wat die is speciaal over dit is dat het de ram staaf kan schieten als je geen kogels lopen. Dit kan zeer nuttig zijn bij een knex oorlog.

 • grote Knex sniper rifle
  grote Knex sniper rifle

  Dit is mijn knex sniper rifle. Please comment als je denkt dat ik zou moeten plaatsen. profs ziet er goed uit lang koele werkingssfeer bolt rail goede stabiele bipod nooit jam! cons laag bereik slechts 5 round mag Sorry jongens i bewerkt dit omdat he

 • Knex AWP Sniper Rifle
  Knex AWP Sniper Rifle

  Dit is mijn eerste knex geweer, dus het is niet TE beste knex sniper rifle. Het is nog niet klaar, want ik ben bijna geen stukken. Als iemand goede idee├źn voor een goede vat en een scope. Bedankt Stap 1: BOLT de bout

 • Knex Shell uitwerpen Sniper Rifle
  Knex Shell uitwerpen Sniper Rifle

  Dit is mijn knex shell uitwerpen sniper rifle ik maakte en het is nog erg ver niet schieten, maar ik ben bezig met de kracht Ik hoop dat het u bevalt kunt Toelichting Evalueer en schrijf!

 • Knex BOLT ACTION Sniper Rifle
  Knex BOLT ACTION Sniper Rifle

  Ik weet het, een andere knex sniper rifle ... maar als je dit vertel me en ik kan een instructable maken :) im niet nieuw voor instructables, maar dit is mijn eerste slideshow.I hebben geen Instructables gemaakt, maar toch! dit is de eerste knex gewe

 • Lego Barret 50. Cal Sniper Rifle
  Lego Barret 50. Cal Sniper Rifle

  Hier is een lego barret 50. Cal sniper rifle. Stap 1: vernieuwen Het pistool heeft actie te herladen.

 • Knex highpower sniper rifle
  Knex highpower sniper rifle

  Dit is verschrikkelijk Instructable dat shows (enigszins) hoe ik mijn eerste sniper rifle te maken. Stap 1: Bouw deel 1 Dit is hoe de triggergebied van het pistool te bouwen. RATE !!!!!! Doe het nu! Bedankt! ------> Het probleem is dat ik niet genoeg

 • Knex sniper rifle mods
  Knex sniper rifle mods

  Mods voor mijn knex sniper rifle. De link is hier http://www.instructables.com/id/Knex-sniper-rifle-3/ Goed steviger voorraad betere munitie sterker accurater beter gevoel Slecht trekker breekt nog steeds af en toe geen bi pod Stap 1: Barrel 2 schote

 • Knex Rifle / Sniper Rifle
  Knex Rifle / Sniper Rifle

  Eerste instructable - opmerkingen welkom speciale dank aan Knexartillerys RPG voor de belangrijkste mechanisme, Ik heb het veranderd in een sniper rifle. Pluspunten: praktische voorraad gemakkelijk klantgericht True trekker Matige hoeveelheid stuks H

 • Knex TCR 51 (Tactical Combat Rifle 0,51 cal) Mk2
  Knex TCR 51 (Tactical Combat Rifle 0,51 cal) Mk2

  Dit hier TCR is een meer verfijnde versie van Mk1. Meer details in de voors en tegens. Voors: Heel krachtig High Range 45-60 ft Sterk en Comfy M4 Stock Zeer nauwkeurig Scope Bezienswaardigheden gebogen Mag Elastische Controle Wheels Zeer betrouwbaar

 • The Shadow Een Knex Sniper Rifle
  The Shadow Een Knex Sniper Rifle

  De schaduw neemt de goede voorraad en wang rusten van de hommel en het lichaam en de revolver uit mijn kwelgeest en combineert het met Lucas de baas sniper scope af van zijn lkss (credit gegeven) om te zetten in een woedende sniper rifle enkele stati

 • OC: Oodammo Caliber Knex Sniper Rifle
  OC: Oodammo Caliber Knex Sniper Rifle

  Een paar weken geleden plaatste ik een forum topic over het feit dat er zo veel oodammo pistolen. Mijn mening over het was dat mensen moeten begin met het publiceren oodammo geweren of andere oodammo geweren in plaats van slechts pistolen. Veel mense