Home > Knex Book Ends

Knex Book Ends

Tags:knex
Advertisement

Knex Book Ends

Knex Ends Book.

Dit zijn enkele boek eindigt ik heb gemaakt toen ik me realiseerde dat ik had mijn CHERUB collectie waren op mijn plank en ze waren gewoon gestapeld en keek een beetje slordig. Dus, weet je wat ik deed? Maakte een aantal Knex boek eindigt! WOO! :-P

EDIT: Deze Reacher 4.08 * :-)

Gewoon een waarschuwing: Dit project maakt gebruik van 26 Y-clips :(

Terug naar het onderwerp ... Ik hoop dat je dit! Beoordeel, commentaar en een abonnement. Bedankt!

Stap 1: Part 1 Base-

Knex Book Ends

Het is het eerste deel van de basis. Dan volgende stap is hoe het in elkaar gezet.

Volg de aanwijzingen op de foto's.

Advertisement

Related Articles

 • Knex Wall-E Home: Spinnewiel
  Knex Wall-E Home: Spinnewiel

  Yo! Dit is mijn knex Wall-E Huis ding dat een bos van mijn piepgeluiden daar wilde posten. Dus hier is het! U kunt dit gebruiken om je spullen / junk te houden (junk ... lol!) Of u kunt het gebruiken als u een muur-e fanaat. Stap 1: Deel 1 We zullen

 • Knex Vintage F1 Car
  Knex Vintage F1 Car

  Dit is een F1 auto die ik opgebouwd uit Knex. Het heeft een onafhankelijke ophanging en stuurinrichting en ziet eruit als een auto van 1967/1968. De schorsing is eigenlijk de flexibiliteit van de knex onder belasting, maar u kunt echte veren in plaat

 • Knex How To Knex Transformers maken
  Knex How To Knex Transformers maken

  Gids voor hoe Knex transformatoren maken! Reacties voor tips, alles wat ik moet veranderen! Stap 1: Maak een Protoform

 • Knex Pansershreck
  Knex Pansershreck

  Op basis van de Duitse (bazooka) in ww2. Het doet in feite shoot en behoorlijk goed ook. Moet ik plaatsen? instructies herehttp: //www.instructables.com/id/Knex-Pansershreck-Instructions/

 • Knex dual turret aanval boog
  Knex dual turret aanval boog

  De langverwachte "Shanti" boog, of de D-TAB (dual-turret assault boog) is eindelijk hier. De D-TAB is een schot boog, wat betekent dat een boog / kruisboog die meer dan een schot op een moment schiet. Het unieke aan dit schot boog is echter dat

 • knex m16 model (non-shooting)
  knex m16 model (non-shooting)

  mijn knex m16 ik heb mijn best gedaan dus gelieve dont zeggen nare dingen over. constructieve critism is welkom :)

 • Knex Claymore Instructions
  Knex Claymore Instructions

  Hallo jongens! Ik wilde de instructies voor mijn claymore vóór kerstmis plaatsen, dus hier is het! By the way, de vorige "quick view" was verkeerd. Voor de claymore goed werkt, zijn er twee lagen noodzakelijk. Nu er rekening mee, dat ik liep uit

 • Knex Skeeball Machine
  Knex Skeeball Machine

  Dag iedereen! Na meer dan een jaar, het is eindelijk klaar: mijn Knex skeeball machine! Deze machine is full-size, muntjes (duurt kwartalen), schakelt zichzelf automatisch uit, en telt de punten met behulp van een mechanische teller. En, het is allem

 • Center Arm Lift, een knex bal machine lift
  Center Arm Lift, een knex bal machine lift

  Hi knexers! Hier zijn de instructies voor de derde nieuwe lift in mijn knex bal machine Paradox. Het Centrum Arm Lift werkt goed, en het heeft een laag aantal stuk (behalve voor zilver spacers). Deze lift werd oorspronkelijk uitgevonden door Mechanic

 • Double Barreled Knex gun
  Double Barreled Knex gun

  Dit is een nieuw pistool met een iets ander trigger-systeem ... Ik maakte het in een tweedaagse knex maken van razernij en zo som van de structuur stinkt ... feedback is geweldig! sorry als de instructies zijn onduidelijk. eerste instructable. Stap 1

 • SPITKOG (super krachtig intense terminating knex offensief gun)
  SPITKOG (super krachtig intense terminating knex offensief gun)

  Een eenvoudig te bouwen vouwen knex pistool met het vastmaken pocket pistool en munitie houder.

 • Configuratie - Knex Ball Machine
  Configuratie - Knex Ball Machine

  Dit is mijn meest complexe (niet de grootste) Knex bal machine up to date. Het beschikt over Sathoty's kring lift, twee netwerken, zes paden en nieuwe elementen. Hier is de video: Stap 1: Witte Vloer en Network Start-Up Dit is de witte vloer waar de

 • Knex Ball Machine Phobia

  Een knex bal machine die ik heb gemaakt toen ik was niet bezig met Ateroid Belt. 4 nieuwe elementen, 1 lift, en 5 voet lang. Geniet ervan http://www.youtube.com/watch?v=L9lV5mhQ9Mw Kopieer en plak deze in de zoekbalk. om wat voor reden de video niet

 • Knex Eater Automaat
  Knex Eater Automaat

  Dit is mijn laatste automaat. Het pikt knex ballen en eet ze. Het heeft twee bewegende armen, een hoofd dat draait, en een mond die wordt geopend. Als je dit te maken, zorg ervoor dat je op zijn minst 4 kogelgewrichten, 2 bal stopcontacten, 2 scharni

 • De Brusier Knex Gun V.2
  De Brusier Knex Gun V.2

  sup dit is mijn knex pistool heeft een verwijderbare mag en schiet grijze connectoren. MOET IK Post?

 • knex thompson
  knex thompson

  Dit is mijn knex Thompson schieten replica (Kredieten aan de Dunkis voor Trigger) stats: range: 25-35 voeten duurzaamheid: de voorraad is zeer dun, maar het lichaam is echt stevige power: nauwelijks deuken karton ROF: repeater (haan, schieten, haan,

 • Knex abbysal zweep
  Knex abbysal zweep

  Nou ... Ik dacht dat ik zou kunnen proberen en maak een abbysal zweep als in runescape.com.but zoals je zou kunnen zien, het is niet lang genoeg, dat is omdat ik niet genoeg knex stukken voor haar had.

 • Knex Ball Machine Element: Returning Arm
  Knex Ball Machine Element: Returning Arm

  Dag Allemaal, hier zijn instructies voor een zeer koele element! Haar "echt compact, eenvoudig te bouwen, werkt ongeveer 90% van de tijd en gebruikt 2 KNEX ballen. Om dit element Je zult een aantal bijzondere stukken moeten bouwen (zie stap 1). Als u

 • UKP 0,31 Caliber (Universal Knex Pistol)
  UKP 0,31 Caliber (Universal Knex Pistol)

  Hier is ... wat sommigen van jullie had kunnen wachten. Belangrijkste kenmerken: -Onder Vat laser (niet-functioneren) -Trigger guard -5 Round verwijderbare mag -3 Round verwijderbare snel clip met een reload tijd rond 1,5 seconde, rechts, 1,5 seconde

 • knex Switchblade met holster
  knex Switchblade met holster

  Ok, ik geef toe dat ik modded ontwerp sommige Mykhailo's. dit eigenlijk blijft open of gesloten door rubberband macht. niet meer onthaakmat knex stukken voor u mijn vriend !!! Als het je bevalt, dan kunt u beoordelen en zich abonneren. Stap 1: kanten