Home > Knex Assassin's Creed Hidden Blade (Instructions)

Knex Assassin's Creed Hidden Blade (Instructions)

Tags:knex
Advertisement

Knex Assassin's Creed Hidden Blade (Instructions)

Hey hier zijn de instructies om mijn verborgen mes. Ik begrijp de rijgen deel kan lastig zijn dus vraag me als u hulp nodig hebt.

Vergeet niet om RATE, COMMENT en INSCHRIJVEN.

Stap 1: NIETS !!!!!!!!

Dit is hier zodat u makkelijk de opmerkingen kunnen lezen. U vindt de hele hele ding te bouwen in de volgende stap.

Advertisement

Related Articles

 • Knex Assassin's Creed Hidden Blade V3.0
  Knex Assassin's Creed Hidden Blade V3.0

  Hey iedereen, dit is mijn bijgewerkt hidden blade die ik uiteindelijk heb gekregen rond om foto's te plaatsen. De bijgewerkte blad heeft nu een ring die past om je vinger in de rug voor het blad om het blad vrij te maken voor gebruik op te trekken va

 • Lego Assassin's Creed Hidden Blade
  Lego Assassin's Creed Hidden Blade

  Hallo, jongens! Ik besluit om de verborgen mes uit Assassin's Creed te maken, het is erg handig om mensen te vermoorden en het is zo cool, ik wilde om het te maken voor een lange tijd en ik uiteindelijk toch, Ik hoop dat u zult genieten van mijn inst

 • Hoe een Assassin's Creed Hidden Blade maken w / Vambrace

  Vambrace Ontwerp http://orangespy.webs.com/apps/photos/photo?photoid=121769158 Vambrace Cut outs http://orangespy.webs.com/apps/photos/photo?photoid=121769159 Hoe maak je Master Assassin Ezio's hidden blade en vambrace maken voor een zeer kleine prij

 • K'nex Assassin's Creed - Hidden Blade
  K'nex Assassin's Creed - Hidden Blade

  Hier is een verborgen mes dat ik gemaakt van Knex. Het werd geïnspireerd door de Hidden Blade uit de videogame Assasin's Creed. Hier is een video.

 • Assassin's Creed hidden blade en het pistool
  Assassin's Creed hidden blade en het pistool

  Hello there Instructables. Dit is mijn eerste instructable dus kunt u commentaar en vertel me hoe te verbeteren. Beoordeel Haat vertel me wat je denkt door te waarderen. Ok Dus hier is mijn Creed Assassin's verborgen mes en pistool het is betrouwbaar

 • Hoe maak je de Assassin's Creed Hidden Blade
  Hoe maak je de Assassin's Creed Hidden Blade

  Sinds ik voor het eerst dit spel speelde, heb ik één van die zieke verborgen bladen zoals Altair heeft gewild. Nou, in dit Instructable, ik ga je laten zien hoe alles een te maken voor een prikkie. Hier is een blik op een zeer gedetailleerde tekening

 • Functionele Retractable Assassin's Creed Hidden Blade (zwaardvormig)
  Functionele Retractable Assassin's Creed Hidden Blade (zwaardvormig)

  Ongeveer een jaar geleden werd ik geïnspireerd door een vriend om een ​​zwaardvormig, algemeen bekend als de Assassin Creed verborgen mes te maken. Na het maken van een video op YouTube dat mijn eerste ontwerp kreeg ik eindeloos verzoeken om tutorial

 • Hoe maak je Assassin's Creed hidden blade maken [zeer eenvoudig] [laag materiaal dat nodig is]
  Hoe maak je Assassin's Creed hidden blade maken [zeer eenvoudig] [laag materiaal dat nodig is]

  Dit is een eenvoudige, maar een beetje tijd in beslag tutorial. Het werkt op elastische stretching principes en werkt zeer goed. Stap 1: Materialen- Je hebt nodig - Een paar scharen Sommige bruine tape of normale transparante tape Een zwarte marker E

 • mijn eerste metal project: Assassin's Creed Hidden Blades
  mijn eerste metal project: Assassin's Creed Hidden Blades

  ik geleerd hoe je een dremmel / Drimmel deze week te gebruiken. ondanks het feit dat bang op het eerste, kreeg ik naar beneden om te werken aan twee van mijn eigen verborgen messen. waarvan ik begon vorig jaar en net klaar dit jaar. naar de verborgen

 • Assassins Creed Hidden Blade
  Assassins Creed Hidden Blade

  Dit is mijn Assassin's Creed hidden blade. Het bestaat uit karton, en de banden zijn op gehouden met klittenband. Het blad is plastic, en het is met de hand bediend, want ik ben lui. Ik weet dat het niet helemaal exact, maar ik geniet van het zetten

 • Lego Assassins Creed Hidden Blade V2.
  Lego Assassins Creed Hidden Blade V2.

  Dit is het extra bezoek van mijn Assassin's Creed LEGO Hidden Blade, deze versie sport een slank ontwerp en laten we eerlijk zijn het maakt de eerste die eruit ziet als een pols gemonteerd schop. Stap 1: Hidden Blade Base

 • Lego Assassin's Creed Phantom Blade
  Lego Assassin's Creed Phantom Blade

  Dag iedereen! Ik besluit om de Phantom Blade van de nieuwste Assassin maken 's Creed Unity voordat het uitkomt, en het is de meest krachtige verborgen mes omdat het een mini kruisboog op het, zal het gif te laten zien hoe het werkt. Laten we verder g

 • Knex assasins creed Hidden Blade 3 in 1 (dit is mijn eerste instructable!)
  Knex assasins creed Hidden Blade 3 in 1 (dit is mijn eerste instructable!)

  de intrekbare maar je moet duwen. Triples als een pistool en mes. vergeet niet dat dit is een zeer eenvoudig ontwerp Stap 1: The Blade Gewoon een zwarte lange connector.

 • K'nex Assasins Creed Hidden Blade
  K'nex Assasins Creed Hidden Blade

  Hier is de instructies om een ​​verend blad vergelijkbaar met die gebruikt wordt door Altair in Assasins Creed uit K'nex maken. (Ik kan geen krediet voor het idee van het creëren van dit blad. Ik zag de slideshow door jollex en dacht dat het een inst

 • Assassin's Creed LEGO Hidden Blade
  Assassin's Creed LEGO Hidden Blade

  De LEGO Technic versie van Assassin's Creed hidden blade. Stap 1: Hidden Blade Base

 • Goedkoop en makkelijk Hidden Blade

  Het is meer dan een jaar geleden dat ik deze verborgen mes gemaakt. In deze video tutorial, ik zal je laten zien een stap voor stap uitleg over het maken van deze goedkope en eenvoudige Assassin's Creed Hidden Blade! Genieten Stap 1: bekijk de video.

 • Assassins Creen Hidden Blade / DAGGER
  Assassins Creen Hidden Blade / DAGGER

  Maak je klaar cosplay liefhebber en makers alike we gaan iets wat je al weet over Zijn geroepen de As sassins Creed Hidden blade .zijn door mij ontworpen op basis van alle video's die ik heb in youtube bekeken met uit het hebben van een exacte blauwd

 • Letz maak een Paper Hidden Blade (Realistic !!)
  Letz maak een Paper Hidden Blade (Realistic !!)

  Welkom op deze paper Hidden Blade Instructable ... Hidden blade, meest iconische wapen uit de Ubisoft franchise Assassin's Creed. Fans waaronder ik zou sterven voor een. Jammer genoeg zijn veel fans over de hele wereld kan geen eigenaar van de offici

 • Knex Assassins Creed HIDDEN GUN
  Knex Assassins Creed HIDDEN GUN

  Dit is een replica van de Assassin's Creed verborgen wapen gebruikt door Ezio gemaakt van Knex. Het maakt niet veel onderdelen gebruikt en kunnen worden veranderd om een ​​verborgen mes (stap 6) worden. Het schiet kleine groene staven, BB's, iets dat