Home > Kinda Drijvende bureaulamp

Kinda Drijvende bureaulamp

Tags:meubilair
Advertisement

Kinda Drijvende bureaulamp

Ik vond deze video van Patrick Soriano en wilde om het eens te proberen met mijn beperkte middelen en vaardigheden. Ik denk dat het bleek vrij goed voor de eerste poging, maar er zijn een heleboel dingen die je beter zou kunnen doen, wat ik noem tijdens de instructable.

Maar nu, laten we beginnen!

Stap 1: Gereedschappen en materialen

Gereedschappen:

 • een accuboormachine
 • een decoupeerzaag
 • een cirkelzaag
 • een borstel of een doek
 • sommige klemmen
 • een soort van Sander (ik gebruikte een excentrische schuurmachine)
 • heet lijmpistool

materialen:

 • betonnen
 • schroot-hout of melanine voor de gietmal
 • hout voor de schaduw
 • houtlijm
 • beits
 • houtpasta
 • twee bouten met moeren
 • epoxyhars
 • silicone
 • gloeilamp socket (reeds met draad of u een extra kabel nodig)
Advertisement

Related Articles

 • Steampunk Floating Arm bureaulamp
  Steampunk Floating Arm bureaulamp

  http://www.youtube.com/watch?v=AvsyH4dtlTE Net als veel van mijn projecten dit begon met de kans op het vinden van een mooie oude koperen kom in een kringloopwinkel. Ik betaalde een dollar voor het en liep denken "Ik hou van het patina - het zou een

 • Bureaulamp
  Bureaulamp

  Dit is een bureaulamp, dat is geweldig project om je vaardigheden op te bouwen. Dit is een geweldige ontwikkeling van vaardigheden activiteit. Dit is een lamp die kan worden veranderd om bijna elk ander ontwerp, het bevat aluminium en hout voor een b

 • Drijvende Diya - geel, oranje en blauw 3-Layer Floating Diya.
  Drijvende Diya - geel, oranje en blauw 3-Layer Floating Diya.

  U kunt ze ook bekijken op mijn blog - http://kjartworks0811.blogspot.in handgemaakte drijvende diya's gemaakt van kundas nd glas ...

 • Drijvende Lightsaber Flow Prop
  Drijvende Lightsaber Flow Prop

  Een drijvende zwaard, alias de zwaartekracht zwaard, aka contact zwaard is een jongleren prop die speciaal is gewogen om bewegingen die lijken te tarten de zwaartekracht mogelijk te maken. Het grootste deel van het gewicht van de prop is beneden het

 • Drijvende Game / DVD Shelf
  Drijvende Game / DVD Shelf

  Ongeveer een paar jaar geleden, een vriend van mij zag een artikel op het internet over hoe je een drijvende plank spel te maken. Hij liet me een foto van en vroeg me om voor hem te maken. Dit is wat ik op met kwam. Stap 1: Materialen Hier is wat je

 • Popsicle bureaulamp
  Popsicle bureaulamp

  Heeft u behoefte om wat licht te werpen op uw bureau? ... Nou, wacht niet meer omdat het allemaal nieuw !, Popsicle bureaulamp is gearriveerd! Nu Let's Get It Started !. Stap 1: Benodigde materialen: Nou, dit project is voor recycling voor trouwe ol

 • Oogsplits voor niet-geweven stof-core drijvende rope
  Oogsplits voor niet-geweven stof-core drijvende rope

  Ik had een aantal drijvende touw en enige tijd op mijn handen varen langs de kust. Ik moest een aantal nieuwe reven banden, en de drijvende touw ging over de juiste diameter en comfortabel om dit te verwerken heb ik besloten om lengtes te snijden om

 • Hoe maak je een drijvend Corner plank voor Onder 12 $ Version.01
  Hoe maak je een drijvend Corner plank voor Onder 12 $ Version.01

  In dit instructable ik ga om te laten zien hoe je een drijvend hoekplank die ik gemaakt heb op te maken TechShop Twee dingen om op te merken voordat u aan boord, 1. Deze plank is zeer geschikt voor licht en eenvoudig gebruik - om een ​​fotolijstje te

 • Hoe kan ik de hele wereld laten de controle van uw bureaulamp
  Hoe kan ik de hele wereld laten de controle van uw bureaulamp

  Dit project was een poging om de elektrische imp gebruiken om mijn bureaulamp te worden gecontroleerd door, nou ... Iedereen. U kunt de basisfunctionaliteit in de video te zien en kunt de code voor de microcontroller hier. U kunt ook kijken op de lam

 • Biometrie Controlled LED bureaulamp
  Biometrie Controlled LED bureaulamp

  Dit project is een andere toepassing van het maken vingerafdruksensor om als schakelaar. Deze keer ben ik het regelen van mijn bureaulamp. sorry geen andere mensen kunnen mijn bureaulamp meer gebruiken. Ik dacht dat dit niet-geautoriseerde gebruiker

 • Bouw je eigen drijvend dok
  Bouw je eigen drijvend dok

  Mijn vriend Bruce bouwde dit hout drijvend dok van een drijvend dok kit door www.dockaccents.com. Het was gemakkelijk om te bouwen en hij bespaarde veel geld te doen het zelf. Nu heeft hij gemakkelijker toegang tot het water uit zijn staan ​​dock en

 • Awesome bureaulamp
  Awesome bureaulamp

  Dit instructable zal u tonen hoe je een glow in the dark (optioneel) water en bleekmiddel refractieve licht te maken. Je zal nodig hebben: Een doorzichtige plastic fles (ik gebruikte een 2litre) Aluminiumfolie Lijm Water Bleken Glow in the dark verf

 • Noodaccu Package en bureaulamp
  Noodaccu Package en bureaulamp

  Soms is je laptop computer, uw lamp of zelfs uw auto moeten worden gevoed en wat je hebt alleen batterijen. Ik heb de ervaring op het gebruik van 20 AA-batterijen (verpakt in 15V) om te springen mijn auto te starten gehad. In geval van nood, misschie

 • drijvende verdeler voor chemicaliën voor zwembad
  drijvende verdeler voor chemicaliën voor zwembad

  Maak een drijvende verdeler voor chemicaliën voor zwembad in een paar minuten kosten van niets. Een lege chemische fles boren 6-8 stuks, 6-8 mm diameter gaten aan de zijkant, in de buurt van de kap. Dan zet een piepschuim stukken in de fles naar de b

 • Drijvende Veggie Raft voor visvijvers
  Drijvende Veggie Raft voor visvijvers

  Gebruik een drijvend veggie vlot te helpen filteren uw vijver water en te groeien aardappelen en vis samen. Benodigdheden Benodigde materialen Polystyreen plaat (30 tot 40 mm dik). Ik gebruikte een stuk uit de verpakking die moest worden weggegooid.

 • Drijvende Schedels Treasure Chest Hologram (update)
  Drijvende Schedels Treasure Chest Hologram (update)

  Update: Ik heb bedacht een manier om praktische manier om de Pepper's Ghost Effect produceren in een openlucht situatie, dus ik heb dit instructable met de resultaten bijgewerkt, springen naar de laatste stap voor als je wilt om het resultaat te zien

 • drijvende Planken
  drijvende Planken

  Na het bouwen van mijn geregenereerd houten dek, ontdekte ik dat ik ben slecht in het schatten van hoeveelheden en had een grote stapel van zeer mooie terrasplanken hout over. Ik ben begonnen om een ​​deel van het op het gebruik door reframing alle s

 • low-tech gelede bureaulamp
  low-tech gelede bureaulamp

  Als je drie kleine ronde stukjes hout, een aantal elastiekjes, papier en een lamp, dan kunt u uw eigen gelede bureaulamp te maken! Gelede bureaulampen enigszins complexe mechanische objecten die een industriële context te produceren vereisen, gezien

 • Steampunk bureaulamp

  Steampunk bureaulamp. Braziliaanse kersen, multiplex en pijp geplaveide samen voor een kleine industriële verlichting. Afgewerkt met vegen op poly, gehamerd grijze verf en beetje metal onzin elkaar geflanst uit mijn schuurtje ... Ik aantal versnellin