Home > Keyboard standaard (lage tafel)

Keyboard standaard (lage tafel)

Tags:computers
Advertisement

Keyboard standaard (lage tafel)

Mijn desktop computer is aangesloten met mijn LCD TV in de woonkamer.

Het draadloze toetsenbord altijd liggend op de lage tafel of op mijn bank, niet echt leuk.

Dus besloot ik om een ​​verticale stand aan te passen aan de ene kant van de lage tafel.

Stap 1: 2 L beugel en klaar is kees

Keyboard standaard (lage tafel)

Ik gewoon vast 2 L beugel aan de ene kant van de tafel.

Advertisement

Related Articles

 • Lage tafel - hack van IKEA's Frosta kruk
  Lage tafel - hack van IKEA's Frosta kruk

  Ik maakte een lage tafel en bijzettafel. Om het maakte, gebruikte ik een frosta (krukje van ikea). Je maakt het zeer eenvoudig. Stap 1: Materialen Voor deze Hack u nodig heeft. 1. IKEA frosta kruk 2. Verven van de favoriete kleur 3. Kwast 4. Shock dr

 • Negatieve Kantelhoek Keyboard standaard voor Tijdelijke Standing Desk
  Negatieve Kantelhoek Keyboard standaard voor Tijdelijke Standing Desk

  De meeste bureaus staan ​​op Instructables worden gebouwd tot een hoogte dicht tot half maag, zodat je ellebogen buigen in een hoek van 90 graden om het toetsenbord te bereiken. Na wat experimenteren met standpunt dat ik ben gekomen om een ​​lagere b

 • Zeer stevig en vlakke 4'x8 'werkbank tafel
  Zeer stevig en vlakke 4'x8 'werkbank tafel

  [Zie de Time-lapse video van de bouw hier: youtu.be/BSR1VasltE4 ] Ik heb een grote flatscreen werkbank om te kunnen werken met 4'x8 'platen multiplex voorraad met mijn Handibot CNC router en de indexering jig. Doen CNC carving en graveren is zeer gev

 • Shooting Range Table
  Shooting Range Table

  Onlangs terwijl doel schieten op woning van een vriend op een warme en zonnige dag, plaatste ik een handvol munitie en een aantal tijdschriften op een handdoek op de grond. Ik schoot door middel van een tijdschrift, en toen ik ging om te herladen, de

 • De BALEN Workshop
  De BALEN Workshop

  Af en toe zal ik een heel mooi compliment op mijn workshop ... de lay-out, de organisatie, het algemene gevoel, enz. Soms zelfs krijg ik vragen over mijn workshop ... heb ik meer informatie over een winkel gemaakt jig, een specifiek instrument vraag,

 • eenvoudige user-instelbare DIY Nixie Clock
  eenvoudige user-instelbare DIY Nixie Clock

  Als eerste instructable van het jaar dat ik erin geslaagd om eindelijk mijn eeuwenlange nixie klok project te voltooien. Nixies zijn neon klep buizen, waarbij tien kathoden hebben de vorm van de cijfers die worden belicht door plasma bij hoge spannin

 • Remote Domotica
  Remote Domotica

  Ik wilde dit project nu ongeveer 3 jaar te plaatsen, maar kon nooit de tijd te vinden. Ach moet must als de duivel drives zoals ze zeggen en het is hier voor u nu. Ik hoop dat het overkomt duidelijk, zo niet laat het me weten en ik zal het te reparer

 • Visfilet met Courgette Sauce
  Visfilet met Courgette Sauce

  De afgelopen week is leuk geweest. Mijn nichtje Elena en mijn neef Jacopo verbleef hier in Mantua met ons op voor een volledige week en we hebben veel activiteiten gedurende de dag en in de avond, samen met oom Andrea, we maakten sommige themadiners.

 • Scheenbeschermers (Chindogu)
  Scheenbeschermers (Chindogu)

  De Shin: Een apparaat dat wordt gebruikt om meubels te vinden in een donkere kamer. Wie heeft ooit dat citaat gehoord? Nou ja, niet meer! Nu presenteren, het nieuwste apparaat om u te beschermen, de verbazingwekkende Tibia Defender! Deze eenvoudige i

 • vrijdragende Table
  vrijdragende Table

  Dit is zwaar vrijdragend eettafel uitgevoerd in staal, zwarte walnoot, bubinga en bastogne walnoot. De video loopt de kijker door het proces van het scheppen. Een leuk project dat een beetje van belang draagt ​​bij aan de standaard symmetrische tafel

 • CNC gefreesde Storage Unit SU02
  CNC gefreesde Storage Unit SU02

  Ik, samen met de makers van dingen opstelling een makerspace in Riverside school, ontwierp ik 3 kasten en een set van lage tafels. We wilden ook om kinderen te laten zien het soort dingen die je kunt maken met een CNC molen (zoekmachine PRS Alpha) en

 • De eettafel die verdeeld is !!

  We maakten een eettafel en een bank. Deze tafel en bank zijn verdeeld tot twee. We gaan ervan uit diverse hoe te gebruiken, en deze meubilair is verdeeld. Wanneer de tafel wordt gedeeld, wordt het plankje van de diepte. Als de banken zijn verenigd, v

 • Hoe maak je een CNC Router gebruiken TechShop om een ​​eenvoudige 6 board borst opgebouwd uit een 2 * 4 voet kwart vel van een halve inch dik berken multiplex. Ik deed het op TechShop! Zei ik TechShop!
  Hoe maak je een CNC Router gebruiken TechShop om een ​​eenvoudige 6 board borst opgebouwd uit een 2 * 4 voet kwart vel van een halve inch dik berken multiplex. Ik deed het op TechShop! Zei ik TechShop!

  Hoe maak je een CNC Router gebruiken om een ​​eenvoudige 6 board borst opgebouwd uit een 2 * 4 voet kwart vel ½ inch berken multiplex. Ik deed het op TechShop! Dit is mijn eerste Instructable dus aarzel niet om eventuele opbouwende kritiek in de reac

 • Gegraveerde Skate Bearing Pendant
  Gegraveerde Skate Bearing Pendant

  Dit is een zeer eenvoudige hanger Ik draag bijna dagelijks mijn passie voor het schaatsen en de technische zaken in het algemeen uit te drukken. Ik heb ervaren dat in al zijn eenvoud is het aantrekkelijk voor een heleboel mensen en het heeft een conv

 • De verdwijnende cup
  De verdwijnende cup

  Dit is een zeer leuke truc! Fool je vrienden te laten denken dat je een tovenaar! Het is ook een grote truc voor beginners! Het is een van mijn favoriete trucs als een intermediair tovenaar! Maar het is soms ook frustruating soms, als je voor te bere

 • CNC Socket Holder Organising Tray
  CNC Socket Holder Organising Tray

  In dit project zal ik je laten zien het ontwerpproces en de productie van een 124 stuk socket houder op een CNC machine. Laten we aan de slag. om snel te verduidelijken, maakte ik dit specifiek voor alle metrische en speciale aansluitingen en driver

 • CNC gefreesde Low Table
  CNC gefreesde Low Table

  Ik, samen met de makers van dingen opstelling een makerspace in Riverside school, ontwierp ik een set van lage tafels en een aantal kasten voor het houden aangedreven gereedschap en materiaal. We wilden ook om kinderen te laten zien het soort dingen

 • Dubbele wastafel in GFRC Door FYB ontwerp
  Dubbele wastafel in GFRC Door FYB ontwerp

  Om deze dubbele wastafel beseffen we gebruikten wat hout, wat stof, sommige hars, en de GFRC (Glass Fiber Reinforced Concrete). De eerste fase bestaat uit het snijden van sjabloon van de kom, hier, we hebben kiest een vorm gebogen en asymmetrisch. Na

 • CNC gefreesde Storage Unit SU01
  CNC gefreesde Storage Unit SU01

  Ik, samen met de makers van dingen opstelling een makerspace in Riverside school, ontwierp ik 3 kasten en een set van lage tafels. We wilden ook om kinderen te laten zien het soort dingen die je kunt maken met een CNC molen (zoekmachine PRS Alpha) en