Home > K'nex gun (pistool)

K'nex gun (pistool)

Tags:knex
Advertisement

K'nex gun (pistool)

Dit is wat je hopelijk zal maken. Er is ongeveer 8 hoofdstappen. Pease geduld met mij als deze foto's zijn van een mobiele telefoon die eerlijk gezegd zuigt. Deze stappen kunnen moeilijk te volgen, maar de beloning is groot.

Stap 1: handgreep

K'nex gun (pistool)

Dit is het handvat kunt u het supp up alles wat je wilt u gewoon geduldig zijn.

Advertisement

Related Articles

 • My New K'nex gun: IFRSs - 001 [Final Revenge Slingshot Sniper] + 5 K'nex pistool in constructies!
  My New K'nex gun: IFRSs - 001 [Final Revenge Slingshot Sniper] + 5 K'nex pistool in constructies!

  Hallo ! Dit is mijn nieuwe K'nex pistool, de FFRS - 001 of als u wilt Final Revenge Slinshot Sniper (Ammo: Grey connector). Het is een beetje bijzonder, want normaal gesproken, ik maak heel klein pistool (als we het kunnen genaamd "Gun", dus ze

 • De Guide To K'nex Guns
  De Guide To K'nex Guns

  Dit is de ultieme gids voor K'nex Guns. In de woorden van mikeasaurus's: "Er is heel basic K'NEX geweren, en een aantal zeer geavanceerde degenen, maar ik zie geen documentatie uit te leggen hoe ze werken U pro kanon-bouwers zijn op een ander niveau

 • K'nex Gun - Gladiator
  K'nex Gun - Gladiator

  Dit is mijn laatste K'nex Gun. Het heeft vier torentjes bevestigd aan een gigantische koepel, en houdt 32 rondes wanneer volledig geladen. Hij weegt ongeveer vijf pond, en ziet er goed uit. Het maakt gebruik van 162 Gray Two-Slot connectors, die bijn

 • AP4 K`nex Gun van Oblivitus
  AP4 K`nex Gun van Oblivitus

  K'nex Gun Naam: AP4 (Assault Pistol 4) Beschrijving: Dit is een kleine, stevige K'NEX gun die feilloos werkt. Dit instructable zal u tonen hoe de AP3, de AP4 mods op stap 7 te maken. Invloeden: Ik ontwierp het hele pistool met uitzondering van de ach

 • Yet Another K'nex Gun (YAKG)
  Yet Another K'nex Gun (YAKG)

  Laten we eerlijk zijn. Er zijn een heleboel K'nex kanonnen op Instructables. Na het kijken van een de meeste van hen, was ik niet tevreden bent met een enkele. Sommigen hadden goede ideeën, zoals een goede grip, slagpin of trigger, maar niemand had h

 • Bullpup K'NEX Gun: Ruzie (R6)
  Bullpup K'NEX Gun: Ruzie (R6)

  Voor de langste tijd hebben Bullpup geweren een "passie" van mij. Vanuit hun inherent lange vaten, tijdschrift setup, en grip posities, Bullpups zijn geweren geweldig. Helaas, veel van de voordelen (zo niet alle) van de reële Bullpups worden ver

 • K'NEX Gun Bijlagen
  K'NEX Gun Bijlagen

  Al geruime tijd mijn broer (E Pluribus Unum) en ik hebben gedacht dat het goed om een ​​samengesteld gids voor K'NEX gun bijlagen zou hebben, en dus, presenteren wij u een aantal van ons. Dit instructable zal u goede aanknopingspunten te geven aan: A

 • K'NEX Gun: Rate of Fire (+ Internal Pics en video's)
  K'NEX Gun: Rate of Fire (+ Internal Pics en video's)

  Welkom terug. Hier ben ik met mijn 5 toegang tot de "Toy Rods en Connecters Contest," een K'NEX gun ik noemde "Rate of Fire" (ROF). Ik bouwde dit pistool om twee redenen: 1) Ik wilde een geweer dat ik zo veel ronden kon lopen door het

 • K'nex nette pistool
  K'nex nette pistool

  Dit K'NEX gun is mijn eerste pistool, duurt munitie (oranje stekkers) in de bodem van de handgreep en een echte trekker. Dit wapen werd gemaakt over ... een half jaar (denk ik) voordat je een bericht, ik ben een beetje voorbij dit nu. Ik heb het vern

 • De wereld van K'NEX Guns
  De wereld van K'NEX Guns

  Sinds enige tijd heb ik gedacht dat het goed zou zijn om een ​​grondig, eenvoudig, educatieve en uitgebreide gids voor K'NEX geweren, iets van het specifieke type van het pistool te hebben, om de munitie die het gebruikt. In deze gids vindt u een ove

 • OTTG1 K'nex Gun van Oblivitus
  OTTG1 K'nex Gun van Oblivitus

  K'nex Gun Naam: OTTG1 (Oblivitus, Trauts, TheDunkis Glock 1) Beschrijving: Dit is een stevige, comfortabel, stijlvol, realistisch geschaald en de vorm, zeer nauwkeurig, krachtig, ware geactiveerd, K'NEX glock met iron sights, een veiligheid, en een 8

 • DE WARE KLEINSTE K'NEX Pistol - 's werelds kleinste K'nex Gun
  DE WARE KLEINSTE K'NEX Pistol - 's werelds kleinste K'nex Gun

  Dit is de ware kleinste K'nex pistool. EN NIET EEN BLOK TRIGGER! Geweldig, toch? Het is niet alleen de kleinste, maar gebruikt minste stukken. 3 stuks om het te maken. Een oranje ding (ik weet niet hoe ze heten) en 2 blauwe spacers (één voor de trigg

 • NG V1 K'nex Gun
  NG V1 K'nex Gun

  Dit is het. Mijn grootste, meest verbazingwekkende pistool tot nu toe, naar mijn mening. Dit pistool weegt ongeveer 4 pond, en vuurt een kogel die is bijna zo groot als een K'nex motor. Dit is de volgende generatie K'nex Gun, Version One. Ik zeg dat

 • K'nex Gun attachment instructies!
  K'nex Gun attachment instructies!

  Hey guys! hier zijn de instructies op de K'nex Gun Attachment! Ik hoop dat jullie vinden het geweldig en zet het op je wapens. Ik denk dat je zult het geweldig vinden! Veel plezier ermee! En veilig zijn. Doei!

 • Zeer krachtig K'nex gun
  Zeer krachtig K'nex gun

  Dit is mijn nieuwe K'nex gun me maar ik ben niet van plan om een ​​instructable plaatsen voor. Kenmerken: True trekker Zeer krachtig (nou ja het is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid van elastische banden) leuk en makkelijk herladen systeem zee

 • K'nex kruisboog pistool
  K'nex kruisboog pistool

  Dit is een K'NEX kruisboog pistool met een sterk lichaam, een ruimte, waar trekker, comfortabele handgreep. De opnamen is afhankelijk van uw rubberbands. Dit is mijn eerste instructable, maar ik ben niet van plan om u te vragen om aardig te zijn. Met

 • K'NEX gun collectie van mij
  K'NEX gun collectie van mij

  Hey jullie dit zijn mijn K'NEX geweren. Ik hoop dat je hen leuk vindt. Na deze instructable, zal ik doen voorbeeld degenen. Deze hier is eigenlijk een preview. Ik hoop dat je ervan geniet! Stap 1: Mijn allereerste K'NEX gun Dit wapen is hier mijn all

 • K'NEX Gun: Reliable (R3) (Build)
  K'NEX Gun: Reliable (R3) (Build)

  De RMACR, geplaatst op 9 maart 2013, is altijd één van mijn favoriete bouwt. Efficiënt, maar toch eenvoudig, de Reliable (AKA R4 / RMACR V.2) is een groot overdekt K'NEX War pistool. Na het bakken minstens 100 rondes door het, ik heb nog ervaring in

 • Dutchj's Semi-automatische K'nex gun
  Dutchj's Semi-automatische K'nex gun

  Nou, hier is het. Mijn blauwe staaf schieten, 7 schot semi-automatische K'NEX gun. Het is niet meer of minder krachtig dan de meeste sub-automatische geweren, en is zeer betrouwbaar (soms misbaksels, maar het nooit jam). Het is niet een perfecte semi